|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
28.10.2007 23:05:32   
petarda
Ne odprem novo stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Evo se me že prijemlje spanec user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepe sanje vsem zaspanim novembrkam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 526
28.10.2007 23:41:46   
petja
Petarda, ti imaš pa res monologe user posted image .

Sicer je pa meni v Lj ful lušten izlet za družine z otroki, da greš z vlakcom na grad, dol pa z vzpenjačo. Lumpa je ful uživala, smo morali na vlakcu sedeti že pol ure, preden je odpeljal user posted image .

Glede "splavov" po Ljubljanici pa ne vem, kakšno "progo" imajo, smo pa imeli 3 leta žur na tej barčici, pa je bilo ful noro, samo so nas kar nekaj ur gor pa dol vozili - od Barja do Plečnikove tržnice. Priporočam!

Lp, petja

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 527
29.10.2007 0:22:13   
Urša
Čvekulje!
Pri nas nič novega, Jaka zdaj spi na veliki postelji in se je še ni navadil, tako da imamo kar probleme za zaspat, spolh čez dan. user posted image   Nika je pa na dvignjeni, vmesnem pogradu in ima spodaj igračni kotiček. Lojtrca ji ne dela nobenih težav, pride ponoči k meni povedat, da jo lulat in gre potem sama nazaj gor.user posted image
O rojstnem dnevu pa jaz še ne razmišljam kaj preveč, bo treba počasi res vabilo sestavit. user posted image  Darilo? Joj, igrače...user posted image  Mi jih imamo absolutno preveč! Pomoje bo kar torta glavno darilo, bo imel tisto, ko sem jo lansko leto Urški predlagala in jo je potem dala delat.
Nina, avto je bilo treba ocenit? Uf, pišuka, meni pa tega lista sploh ni sprintalo...user posted image  pa sem že oddala.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 528
29.10.2007 7:28:59   
petarda
Jutrouser posted image

Joj, ob ktaterih urah ve Petja in Urša čvekate user posted image user posted image user posted image ...sam če bi vedela, da boste prišle gor, bi vas ziher čakala, ker sploh nisem mogla zaspati včerajuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 529
29.10.2007 7:30:07   
petarda
Sicer je pa meni v Lj ful lušten izlet za družine z otroki, da greš z vlakcom na grad, dol pa z vzpenjačo. Lumpa je ful uživala, smo morali na vlakcu sedeti že pol ure, preden je odpeljal

Naš je tudi čist nor na vlake...smo razmišljali, da bi se v sredo v Karlovac kar z vlakom peljali, dol bi nas pa dedi pobraluser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 530
29.10.2007 8:24:23   
*bubi*
user posted image  sem že ful napisala, pa mi je zaštekalo. Zdaj pa se mi več ne da user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 531
29.10.2007 8:25:00   
*bubi*
Naš je tudi čist nor na vlake...smo razmišljali, da bi se v sredo v Karlovac kar z vlakom peljali, dol bi nas pa dedi pobral

Ja, al pa z vlakom v MARIBOR, potem pa še z gondolo na Pohorje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 532
29.10.2007 8:31:18   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Naš je tudi čist nor na vlake...smo razmišljali, da bi se v sredo v Karlovac kar z vlakom peljali, dol bi nas pa dedi pobral

Ja, al pa z vlakom v MARIBOR, potem pa še z gondolo na Pohorje user posted image user posted image user posted image

Dej nehi s takimi, ker moj user posted image  je itak že predlagal, da bi v petek šli v MB in ne v Čatežke....user posted image ...saj mi ni drugo, samo smo že bratcem obljubili, da jih bomo peljali na kopanje....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 533
29.10.2007 9:21:25   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Dej nehi s takimi, ker moj user posted image  je itak že predlagal, da bi v petek šli v MB in ne v Čatežke....user posted image ...saj mi ni drugo, samo smo že bratcem obljubili, da jih bomo peljali na kopanje....

user posted image  no, potem mu pa povej še, da je na vrhu Pohorja, potem ko se pripelješ z vlakom v MB in z gondolo na vrh, nov wellness center z bazenom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 534
29.10.2007 9:23:45   
*bubi*
Toys je pravkar poslal obvestilo, da so izdali veliki božični katalog na 80 straneh user posted image user posted image user posted image  Samo velja samo do 17.11. user posted image  No, ravno dovolj user posted image

gremo listat? Vam bom po mailu poslala, ker na njihovi spletni strani še nič ne najdem. Direkt linka pa tudi ne morem dat, ker je interaktivni. No, da vidimo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 535
29.10.2007 9:32:30   
Urša
Hvala bubi.user posted image  Si mi pa dala dela!user posted image  Bom kasneje prelistala, zdajle sem zmenjena z eno RR iz Mozirja-sem mi je javila, ko sem iskala družbo.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 536
29.10.2007 9:38:50   
petarda

Toys je pravkar poslal obvestilo, da so izdali veliki božični katalog na 80 straneh user posted image user posted image user posted image  Samo velja samo do 17.11. user posted image  No, ravno dovolj user posted image

gremo listat? Vam bom po mailu poslala, ker na njihovi spletni strani še nič ne najdem. Direkt linka pa tudi ne morem dat, ker je interaktivni. No, da vidimo user posted image

če boš kaj lepega najdla...kakšno mizico in stolčke ali klopco...bi prosila, da mi kako slikico na mail pošlješuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 537
29.10.2007 9:39:37   
petarda
nov wellness center z bazenom

njemu ni nič do bazena...tak, da to ga ne bo ganilouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 538
29.10.2007 10:52:19   
*bubi*
če boš kaj lepega najdla...kakšno mizico in stolčke ali klopco...bi prosila, da mi kako slikico na mail pošlješ

seveda imajo user posted image . samo ne vem, kako bom lahko slikico iz kataloga skopirala user posted image  Z medvedkom Pu bi bilo OK? Meni so ti stolčki v oko padli user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 539
29.10.2007 12:03:11   
NinaŠ
Kako so se pa vaši malčki privadili na novo uro?

Ja. Mi smo šli v soboto zvečer kasneje spat, pa v nedeljo zjutraj sem ju max dolgo v postelji držala, tako da že vse normalno deluje po novi uri user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 540
29.10.2007 14:13:03   
*bubi*
Bubi pa je v nedeljo spal 2x v avtu in je šel zvečer normalno spat, zjutraj pa tudi vlekel do sedmih user posted image  Mislim, da smo že naštelani user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 541
29.10.2007 15:02:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Eno vprašanje za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... A me zdaj pa kar ostanemo na tem forumu ali nas boste kam selili?user posted image

Seljenje kam? Kdo je koga kam selil user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 542
29.10.2007 16:49:34   
*bubi*
Ah, ne.... lani smo se selile iz dojenčka na otroka, kam bi pa zdaj, petarda? Med odrasle? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 543
29.10.2007 17:14:28   
petarda

Ah, ne.... lani smo se selile iz dojenčka na otroka, kam bi pa zdaj, petarda? Med odrasle? user posted image

Kaj pa jaz vem...user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo tu nisem zasledila letnika 03 recimo..in sem pol mal razmišljala kje souser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 544
29.10.2007 18:31:57   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj s petarditom pojeva pesmice....user posted image user posted image user posted image user posted image ...ta mi je ful hecna, pa prvič jo vidim....user posted image user posted image user posted image

UBOGA UBOGA JEŽEVA MATI
Uboga uboga ježeva mati
kolko je kolko je mogla prestati
morala je morala
ježa roditi
pa jo je pa jo je
pikal po riti.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 545
29.10.2007 18:34:24   
petarda
Ah, ne.... lani smo se selile iz dojenčka na otroka, kam bi pa zdaj, petarda? Med odrasle?

user posted image user posted image user posted image user posted image  po dveh letih je dost čvekanja o otrocih, pa bi nas moral na spolnost preseltuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podforum - novembrke 05user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 546
29.10.2007 19:46:20   
NinaŠ
...ta mi je ful hecna, pa prvič jo vidim....

user posted image user posted image user posted image user posted image ja mi smo jih včeraj šli vse skozi in sem se pri nekaterih tud ful nasmejala (ko je 1. vrstica še otroška, naprej pa čist ni, da bi otroke to učil) user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 547
29.10.2007 19:51:02   
petarda
(ko je 1. vrstica še otroška, naprej pa čist ni, da bi otroke to učil)

user posted image user posted image user posted image  kot recimo taleuser posted image user posted image user posted image

MORJU PLAVA KIT
Po morju plava kit
k ma zlo veliko rit
ko pride na sredo morja
se userje do neba. (pa prdne vse do dna)
Se krega ljubi bog
k si praska drek od nog
oj ta presneti kit
k ma tko veliko rit!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 548
29.10.2007 19:52:29   
petarda
user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 549
29.10.2007 19:53:20   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.