|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
29.10.2007 21:43:34   
ada2
nič babnce, lepo spančkajte, pa pridne bodite, jaz grem pod kožo gledat, da ne bom jutri imea podočnjakovuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 576
29.10.2007 21:46:32   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo ti jih že danes ene par...škodit ne more user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 577
29.10.2007 21:50:03   
petarda
Lahko noč bejbike moje...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pozdravček tudi paštetki, Muser posted image  in Muser posted image , če nas še bere user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 578
29.10.2007 22:46:29   
Urša
Ja, kaj pa je s Paštetko, a spet kdo vohuni za njo? user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 579
29.10.2007 23:05:14   
sharpy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ja, kaj pa je s Paštetko, a spet kdo vohuni za njo? user posted image

Sem tudi jaz hotela vprašat user posted image

Petarda, a ti  kaj veš kako so paštetovi? Je vse v redu  z njimi in z M in M? 

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 580
29.10.2007 23:05:41   
til
Bravo Urša za izbiro barv mi imamo tudi pri Tilnu tako zeleno zraven pa še rumeno in oranžno sam je bila oranžna tako močna in se je tako vpijala v steno, da je zdaj malo lisasta ampak k sreči je ob tej steni pohištvo in ne pride tako do izraza. Imam pa jaz pol še največ jajc user posted image , ker imava cel hodnik oranžen ( pravzaprav nimam veliko več jajc ker je strop bel user posted image ) no drugače bi bilo pa preveč temno po hodniku) Kopalnico imava po stenah do konca rumene ploščice ostali deli stanovanja ( kuhinja, dnevna in spalnica pa so ostale bele) ampak me za dnevn že malo vleče da bi pa kakšno rdečo liso naredila v spalnici pa čakava novo vgradno garderobno omaro pa tudi ne vem kakšno barvo bi si izbrala nebi pa imela vse v naravnem lesu ker ga imam že čez glavo) pol pa bi lahko tudi tam kakšna stena postala drugačne barve. Men so takšne žive barve res všeč sicer me je bilo pri Tilnovi sobi kar mal strah da bo izpadlo vse preveč šekasto no pa se meni zelo dopade in niti ni preveč barvito kot sem se na začetku bala.

Želja iskrene čestitke ob tretji nečakinji user posted image user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 581
29.10.2007 23:06:30   
sharpy
Pupe...sej sem si mislila, da bo nekaj takega Uršin tuš user posted image user posted image user posted image ,...ampak res tega še nikoli nisem videla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 582
29.10.2007 23:09:09   
til
Go Ada, Go Ada user posted image user posted image user posted image . Da bi se ti vse želje uresničile......jutri pa poročaj!!!!

kar se premika ure tiče mi tega nismo opazili tako da user posted image  Tilen.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 583
29.10.2007 23:18:01   
sharpy
Ada,...upam da ti jutri uspe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 584
30.10.2007 6:47:18   
Urša
Ada, držim pesti!user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 585
30.10.2007 7:23:19   
petarda
Dobro jutrouser posted image

Srečno Ada !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 586
30.10.2007 7:45:00   
Minka Pobalinka
Dobro jutro.. upam, da me niste pozabile, ker se nič ne javim. user posted image user posted image   Ampak mi kar ne znese.. v službi nimam časa, ko pa pridem domov pa še manj user posted image  

Pri nas ni nič novega, Mark je že velik fant, lepo govori, zapoje kakšno pesmico, predvsem pa uspešno uveljavlja svojo voljo. user posted image   V vrtcu še vedno uživa, čeprav je letos med starejšimi v skupini in je bil na začetku žalosten, ker so šli njegovi prijateljčki med "tavelike".

Drugače pa.. rojstni dan se bliža, tudi jaz sem razmišljala o darilu.. mika me, da bi mu uredila sobico.

URŠA: sobica, ki si jo uredila za Niko in Jaka je SUPER. Všeč mi je postelja.. a je iz Flexa programa? Kje si jo kupila in kakšne je bila cena?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 587
30.10.2007 7:45:20   
*bubi*
Zdaj pa sem se nasmejala za dobro jutro:

Nisi zasledila zato, ker so njihove mame ocitno lene al pa brez casa Tukaj zdaj ostanete dokler boste cvekale o otrocih

user posted image user posted image user posted image  Hvala, Ribica.

Torej: so teme o osebnih težavah, službenih težavah, težavah z user posted image  oz. user posted image , težavah s hišnimi ljubljenčki..... prepovedane? user posted image user posted image user posted image  Ker sploh ne vem, kdaj smo nazadnje kako o novembrčkih rekle user posted image

eh.... zdaj vidim, da me je petarda že prehitela.

Ada, zate pa user posted image user posted image user posted image  in upam, da čim prej izvemo, če je kaj pomagalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 588
30.10.2007 7:50:59   
Teni_
Ada user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa, jutro!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 589
30.10.2007 8:03:49   
*bubi*
Tega vam še nisem povedala: rešili smo se flaške user posted image  Popolnoma, na hitro, brez ugovarjanja, pregovarjanja ali joka. Flaška je padla v smeti in je ni več, linota pa se da prav super tudi z žličko pojest user posted image  S tem, da nima nobenega magičnega lončka ali kaj podobnega. Samo lončke in kozarčke. Za na pot pa bomo prakticirali plastenko ali pa tetrapak sok.

Problem je bil namreč v tem, da je postal prav organizatorski - zvečer mu je bilo treba flaško linota in flaško čaja v kot postelje postavit, tudi če se potem ni pritaknil user posted image  Pa zjutraj flaške napolnit, potem pa so ostale na postelji user posted image  Da ne omenjam, da mi je celo noč težil za še čaja. Zdaj pa dobi ponoči kozarec vode, če je res taka nuja user posted image

Zdaj samo še čakam, da pade duda v smeti user posted image . Pa plenice user posted image  no, saj te padajo, ampak polulane user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 590
30.10.2007 8:22:20   
Urša
Všeč mi je postelja.. a je iz Flexa programa?

Ja. user posted image   Meni je super, ker se sproti sestavlja in kombinira. Nika jo je imela že od prej, zdaj smo ji samo nogice in lojtrco dokupili in uredili igračni kotiček. Prav pride tudi kasneje, ker se jo še malo dvigne in da spodaj pisalno mizo ali pa omaro. Je pa draga.user posted image  Tukaj na netu sta katalog in cenik:
http://www.flexa.dk/Default.aspx?AreaId=42

user posted image

user posted image

user posted image

No, pri nas se ni za bat kam bomo dali tretjega user posted image :
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 591
30.10.2007 8:26:52   
Urša
rešili smo se flaške

Bravo!user posted image user posted image user posted image  To je fajn čimprej naredit, ker kasneje se tako razvadijo, da je jooooj! Potem so pa že tako veliki in še cuzajo.user posted image  Dudo moramo pa tudi mi stran spravit, jo ima še za v posteljo in mi vsak večer pobere živce, ker je nikjer ne najdemo, sploh ne vem kam izginejo vse! Enkrat sem jih par našla v pečici. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 592
30.10.2007 8:34:44   
Teni_
Pri nas sicer ni bila kriza glede flaške, ker že skoraj leto ni jedla po flaški, ampak samo pila, dude tudi ni, prst pa verjetno ne padev v smeti. Ali?user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 593
30.10.2007 8:45:22   
Minka Pobalinka
Mi smo tudi že kakšen mesec brez dude.. user posted image  Smo jo dali mucam in ni bilo nobenih težav ..
Flaško še imamo, ker zvečer je čokolino samo po flaši, ker po žlici očitno ni isti.. user posted image

URŠA: sem si ogledala cene za flexo, pa ne je skoraj kap... sem pa našla na neckermannovi strani nekaj podobnega..  pa cena je sprejemljiva?

http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2248473

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 594
30.10.2007 8:48:13   
Urša
Ja, čist fajn izgleda tole pri Neckermannu.user posted image

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 595
30.10.2007 11:44:19   
NinaŠ
Sita sem tega šihta user posted image user posted image    ...kaj bi človek delal, da bi bil lahko maximalno doma in še vedno dobival plačo??????

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 596
30.10.2007 11:48:45   
Teni_
Jaz tudi iščem nekaj takega. Ko najdeš, povej. Se počasi odpravljam delat. Mi je kar slabo, vsi moji bodo doma, jaz pa v službiuser posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 597
30.10.2007 12:20:20   
Urša
Jaz imam pa počitnice. Kolk je fajn v brezdelju!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 598
30.10.2007 12:21:29   
Minka Pobalinka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Sita sem tega šihta user posted image user posted image    ...kaj bi človek delal, da bi bil lahko maximalno doma in še vedno dobival plačo??????

Ko ugotoviš.. ni NUJNO javi. user posted image   Tudi jaz se namreč sprašujem isto..

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 599
30.10.2007 13:00:27   
til
IZVIRNO SPOROČILO: Minka Pobalinka

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ko ugotoviš.. ni NUJNO javi. user posted image   Tudi jaz se namreč sprašujem isto..

meni tudi povejte ko se česa spomneteuser posted image

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.