Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 15:14:40
|
|
|
|
petarda
|
Evo mal lepih smajlijev za novo stran ...
< Sporočilo je popravil petarda -- 17.2.2008 15:18:22 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 15:21:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
...sem se spet čispreveč najedla ...sam zdaj do srede moram izkoristit, pol bom nekaj dni na čokolešniku - me čaka odstranitev spodnjih modrostnikov, upam, da so vsaj toliko uvidevni in izpulijo enega, čez kak mesec pa šele drugega
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 15:24:10
|
|
|
|
petarda
|
Ta je še od valentinovega ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 15:27:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 15:28:36
|
|
|
|
petarda
|
me čaka odstranitev spodnjih modrostnikov, upam, da so vsaj toliko uvidevni in izpulijo enega, čez kak mesec pa šele drugega ...upam, da te bo čimmanj bolelo. ...Jaz bi se tudi morala kaj oglasit okrog zobarja, sam pri meni je tako, da dokler ni nuja ne grem .....pa ne, da se ga bojim...ampak se mi ne da ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 15:34:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
sam pri meni je tako, da dokler ni nuja ne grem .....pa ne, da se ga bojim...ampak se mi ne da .... sva že dve ...tko da verjemi - zdaj je nujno, da gresta ven, ker občasno me en že boli , drugače tudi sama ne bi šla na ta poseg
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 17:08:18
|
|
|
|
tincci
|
No, da malo več načvekamo.. a sem vam povedala, da gremo z avtodomom na korziko Moj se sicer skos krivi, kako bo to drag dopust (in res bo, poleg najema 720 evrov še 300 evrov bencina, 200 evrov trajekt na korziko, cestnine, kamp za noč cca 25 evrov.. raje sploh ne grem računat). Ampak sva se zmenila, da si letos nobenih daril ne kupujeva, pa bova tko malo notri prinesla kot da bom jaz zdržala, da mu nič ne kupim če si pa tko želim potovat
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 19:11:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
a sem vam povedala, da gremo z avtodomom na korziko waw super ste si omislili. Jaz sem tudi že ogledovala avtodome, samo se mi stroški zdijo malo previsoki za naš žep ...no verjetno , če bi tako načrtno se odpovedovali vsakodnevnemu luxuzu, raznim darilom,... bi šlo, samo ah, kaj pa vem. Po drugi strani, se pa nočem odpovedati niti gostilniškim kosilom med vikendi, niti pardnevnemu razvajanju v enem hotelu , ki ga načrtujemo konec aprila, tako da, bo avtodom definitivno še malo počakal
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 19:44:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
dobro, da sem pozabila loto listek vplačat, sem spet 3 € prišparala ...pa če seštejemo po te 3€ še za naslednjih nekaj tednov, ko spet ne bo tako velikega nagradnega sklada, da bi me premamil k vplačilu... uf bom bogata
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 20:24:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sem moje tri zdaj v posteljo zjagala, pa že slišim, da se pregovarjajo, da se bodo še malo igrali .... ...pomoje bom spet jaz mogla it spat , da bo mir. Jutri pa itak ne bodo imeli spasa, ko grem zvečer s sodelavci na večerjo... ...upam, da me ne bodo vsi pokonci pričakali
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 20:39:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
ja itak ...moram it jaz drobižka spat dat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 23:10:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ a sem vam povedala, da gremo z avtodomom na korziko waw super ste si omislili. Jaz sem tudi že ogledovala avtodome, samo se mi stroški zdijo malo previsoki za naš žep ...no verjetno , če bi tako načrtno se odpovedovali vsakodnevnemu luxuzu, raznim darilom,... bi šlo, samo ah, kaj pa vem. Po drugi strani, se pa nočem odpovedati niti gostilniškim kosilom med vikendi, niti pardnevnemu razvajanju v enem hotelu , ki ga načrtujemo konec aprila, tako da, bo avtodom definitivno še malo počakal Evo čist kot, da bi jaz napisala ....mi je všeč ideja, sam zapraviš pa res ogroooooomnooooo....bomo tudi mi čakali, da kje kaj zadenemo najprej .... Tincci sem pa ful vesela za vas, da ste si to splanirali...kdaj pa greste? Maja? Junija?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 23:13:45
|
|
|
|
petarda
|
Evo midva z sva zdajle iz kina...jutri imam v Ljubljani en sestanek, pa me bo moj lubi peljal, bova šla še mal za sobice pogledat...in sva dala že danes petardita v varstvo k babici, ker bo jutri itak vse na knap....no...in sva si privoščila, ko sva bila ravno že sama... ....že nisem bila v kinu....sploh se ne spomnim kaj sva šla nazadnje gledat...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 23:17:38
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč...jutri bo spet dooooolg ponedeljek....pa naporen teden je spet pred mano...jao, dobro da obstajajo vikendi, da si človek mal odpočije ....pa vsaka čast tistim (Ada), ki delajo še vikende...meni bi se zrolalo.... ....je pa res, da sem včasih imela tudi jaz tako službo pa mi ni bilo težko, ker sem v delu uživala, nisem imela otrok....danes si pa tega več ne predstavljam ....saj ne rečem...sem in tja kak vikend deloven...ampak VSAK teden
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.2.2008 7:34:44
|
|
|
|
petarda
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.2.2008 8:07:19
|
|
|
|
Urša
|
Dobro jutro! Waw Tincci, kakšen hud plan! Zanima me, če so vaši novembrčki že kaj bolj ''prisebni''? Namreč Jaka dela večino stvri brez pameti, iz dneva v dan...da naštejem nekaj neumnosti v zadnjih dveh tednih: -raztresel pralni prašek od kopalnice do spalnice -splezal zjutraj v banjo in se začel tuširat oblečen v pižamo (sicer pa pokakan) -si natočil vodo v kozarec in na parketu v dnevni sobi polival dudo -porisal steno z barvicami -si namazal roke s hladilnim mazilom in delal mastne odtise rokic po steni (ne gre stran!) -vrgel lego kocke v wc školjko -raztrgal knjigo -polomil nočno lučko -zmetal obleke iz omare -stresel iz Nikine knjige vseh 8 puzzle sestavljank in jih pomešal (rabila sem eno uro, da sem jih spravila nazaj) Skratka, nam primanjkuje visečih omar in dodatne pomoči za našega !
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.2.2008 8:13:27
|
|
|
|
tincci
|
[/quote] Evo čist kot, da bi jaz napisala ....mi je všeč ideja, sam zapraviš pa res ogroooooomnooooo....bomo tudi mi čakali, da kje kaj zadenemo najprej .... Tincci sem pa ful vesela za vas, da ste si to splanirali...kdaj pa greste? Maja? Junija? [/quote] 8. junija gremo. 2 dni za pot sem in tja, 10 dni na korziki. Ma sej vem, meni tudi ful pomenijo par dni vikendi, ko kam gremo, po kosih, pa izleti.. po drugi strani bi pa res rada šla tudi na take počitnice, tako da sem res pripravljena celo leto potem bit pri miru recimo pa nekako tako razmišljam, da zdaj je čas, ko je hanka že toliko stara.. če si bomo omislili še enega, bova itak morala še bolj stisnit pasove in potem itak nekaj let odpadejo take stvari.. čeprav moj že fantazira, da bi kupil povišan in podaljšan kombi in potem sam naredil avtodom.. pa še niti ne veva, če nama bo všeč no, skratka, enkrat bi res to rada probala and the time is now zarad hanke sem bla že malo obupana in nesrečna, ampak ko smo si pred mesecem zadali tole, mi je vse spet krasno
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.2.2008 9:14:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! -raztresel pralni prašek od kopalnice do spalnice Pri nas je prašek dovolj visoko, da ga bubi ne doseže -splezal zjutraj v banjo in se začel tuširat oblečen v pižamo (sicer pa pokakan) Tuširanje ni toliko priljubljeno, da bi šel prostovoljno -si natočil vodo v kozarec in na parketu v dnevni sobi polival dudo Dudo si gre umit pod pipo -porisal steno z barvicami Tega pa res ne dela, še nikoli ni nobene stene porisal, ker ve, da se to NE SME! Je pa včeraj (nalašč) porisal po svoji mizici in je moral s suhim papirjem brisat, pa se je zasekiral, ker ni šlo dol -si namazal roke s hladilnim mazilom in delal mastne odtise rokic po steni (ne gre stran!) Kremico mu vedno jaz iz tubice stisnem, da si lahko lička namaže. Torej je vedno pod kontrolo -vrgel lego kocke v wc školjko Nič ne meče v školjko. Bi mi bilo všeč, če bi vrgel dudo -raztrgal knjigo Bubi tak lepo dela s knjigicami, že od malega, da zgleda, kot da jih sploh ne beremo -polomil nočno lučko Tega si ne bo naredil, ker potem pač ne bo več imel. -zmetal obleke iz omare Obleke ga sploh ne ganejo, je imel pa obdobje, ko je iz predala zvlekel vso moje spodnje perilo -stresel iz Nikine knjige vseh 8 puzzle sestavljank in jih pomešal Joj, bubi da eno ven in dokler je ne zloži nazaj, sploh ne pomisli, da bi se druge lotil Adijo, zdaj pa zgleda, kot da imam najbolj pridnega otroka na svetu Ne, tudi bubi kaj polije, umaže, raztrese,.... predvsem pa trmatri in ne uboga, ko ima slab dan
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.2.2008 10:00:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
zdaj pa zgleda, kot da imam najbolj pridnega otroka na svetu ne, moja hči je še bolj pridna ...omenjenih stvari NE počne, edino kdaj, ko se preoblači pozabi cunje nazaj v omaro ZMETAT ...sam res upam, da me že danes popoldne ne preseneti s čim Drugače pa: dobro jutro!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.2.2008 13:10:16
|
|
|
|
tincci
|
žal, Urša, moj otrok je tudi priden
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.2.2008 15:02:29
|
|
|
|
Urša
|
Tudi moja Nika je pridna, tako da ne vem po kom je Jaka gene dobil! V vrtcu gredo na sprehod samo takrat, ko pridejo študentke na prakso, da ga ena drži za roko.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.2.2008 15:10:55
|
|
|
|
Urša
|
Mislim, da se bi Jaka lahko samo z Maxom kosal...
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.2.2008 15:59:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
V vrtcu gredo na sprehod samo takrat, ko pridejo študentke na prakso, da ga ena drži za roko.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.2.2008 18:58:45
|
|
|
|
ada2
|
-raztresel pralni prašek od kopalnice do spalnice to glih ni naredil, ker je pri nas pralnica 2 nadstropi pod nami, ampak gorje mi, ko naredimo prizidek in bo v sklopu kuhinje , velikokrat pa razrese kaj kuhinjskega, sol, poper.... bučno olje -splezal zjutraj v banjo in se začel tuširat oblečen v pižamo (sicer pa pokakan) ne, umivane ga niti malo ne zanima -si natočil vodo v kozarec in na parketu v dnevni sobi polival dudo ja, ampak ni polival dude ampak avto -porisal steno z barvicami a, in to sveže popleskano v novi spalnici, ampak sem potem jaz dorisala in zda so prav posrečene rože -si namazal roke s hladilnim mazilom in delal mastne odtise rokic po steni (ne gre stran!) o ja, ampak pri nas je namazano s fitobalmom in tudi ne gre dol -vrgel lego kocke v wc školjko lego kocke ne, je pa marsikaj drugega npr. žlico -raztrgal knjigo prav namensko ne, je pa ena razpadla od prevelike uporabnost, eno je pa popisal, potem pa s kuhinsko krpo brisal -polomil nočno lučko je nimamo -zmetal obleke iz omare že neštetokrat, pospravljanje traja 2x dlje kot njegova zabava -stresel iz Nikine knjige vseh 8 puzzle sestavljank in jih pomešal (rabila sem eno uro, da sem jih spravila nazaj) ja, zadnjič je stresel 10 puzzlov(škatel), 2 različna monopolija in 3 različne spomine skupaj (še zdaj ni vse presortirano) upam, da sem te kaj potolažila
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.2.2008 19:05:08
|
|
|
|
ada2
|
pa Nuša je bila tudi zelo pridna in takih stvari ni delala, tako da je Adam verjjetno po atiju
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?