|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
21.2.2008 21:33:38   
petarda
Dober večer user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
21.2.2008 21:56:04   
petarda
sem poslala, samo verjetno je res prevelik fail pa ga zato ne prime....ah...pa drugičuser posted image , ker na PC ga pa tudi ne morem spravituser posted image

Ajdi....lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
22.2.2008 7:24:54   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image je dost za vse user posted image

...pol pa veselo na delo user posted image ...moram stanovanje zgloncat user posted image , ker je že v obupnem stanju user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
22.2.2008 7:35:28   
petarda
Dobro jutro user posted image

Nina kako kaj tvoja usta? user posted image

Očitno dobro, ko se boš pospravljat spravilauser posted image

Hvala za kavico...prav zadišala jeuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
22.2.2008 8:03:24   
NinaŠ
Nina kako kaj tvoja usta?

Očitno dobro, ko se boš pospravljat spravila

user posted image po par tabletih kar OK user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
22.2.2008 8:03:35   
*bubi*
Jutro! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
22.2.2008 8:13:03   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jutro! user posted image

joj, smo gostobesedni danes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
22.2.2008 8:14:20   
Urša
Petarda, potem pa kar na fotoaparat ga posnet...aja, sej na novem ne moreš več filmčkov snemat...user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
22.2.2008 8:18:24   
ŽELJA2
Dobro jutro tudi od naju z Žano. In hvala za kavico. Sem jo z užitko spila.

Sedaj pa bova šle verjetno kar nazaj v posteljo, se še malo pocrkljati.

Lep dan vsem skupaj.user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
22.2.2008 8:29:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, potem pa kar na fotoaparat ga posnet...aja, sej na novem ne moreš več filmčkov snemat...user posted image

ja, saj ta funkcija mi ful manjkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
22.2.2008 8:30:45   
petarda
Sedaj pa bova šle verjetno kar nazaj v posteljo, se še malo pocrkljati.

kaj ve uživate user posted image user posted image user posted image  Pri nas je bilo že od rojstva ob petih, šestih auf in še vedno je takouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
22.2.2008 10:00:34   
Urša
Nič, bo pa v živo deklamiral! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
22.2.2008 10:43:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Nič, bo pa v živo deklamiral! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo jaz ne morem na srečanje, če bo predzadnji ali zadnji teden v aprilu ali prvi v maju, ker imamo oba vikenda poroke user posted image user posted image user posted image user posted image ...spet bo pestro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
22.2.2008 12:22:22   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jutro! user posted image

joj, smo gostobesedni danes user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ti naj napišem? user posted image  Te kaj posebej zanima? user posted image  Mi smo OK, bubi v vrtcu, user posted image  na bolniški, jaz pa se učim. In Naty je izpolnila svojo obljubo user posted image user posted image

Zdaj pa se odpravljava na kosilo, pol pa je itak vikend. user posted image  Jaz pa nisem nič naredila ta teden user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
22.2.2008 13:51:40   
NinaŠ
Stanovanje se skoraj šajna, sam še okna pomijem, da se bo videl ta blišč user posted image user posted image - sam to ne dons, ker ne smem na prepihu bit user posted image   ...zdaj pa počakam, da user posted image drobižka domov pripelje, da skupaj pojemo kosilo...  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
22.2.2008 13:53:11   
NinaŠ
A vaši drobižki že znajo kolo GONIT? Tina ves čas potiska pedale nazaj... danes bo mogla spet kako učno uro imet, da ga čimprej zvozi user posted image .  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
22.2.2008 18:21:02   
*bubi*
Mi kolesa sploh nimamo user posted image  Tricikl pa ima, ampak je trenutno pospravljen čez zimo. Itak pa je prevelik (tricikl mislim), da bi sploh dosegel pedala (al pa me bo zdaj na pomlad presenetil user posted image )

Za pomlad pa razmišljamo, al bi raje traktor al kolo nabavili. Al pa oboje, če bo dovolj priden user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
22.2.2008 18:25:02   
Urša
Mi smo pa danes dobili odločbo za vrtec-smo dali prošnjo za dodatno znižanje zaradi stanovanjskega kredita in nam je občina odobrila! user posted image user posted image user posted image  Super, prav polepšali so mi dan!user posted image  Zdaj smo v istem razredu kot prej, če ne bi plačevali 90 EUR več.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
22.2.2008 20:16:20   
amy26
Urša super za znižanje vrtcauser posted image

tudi mi razmišljamo o nakupu kolesa za Aleksa, ima tricikel vendar pedal še kar ne doseže pa kar težko ga je poganjati ker so pedala na sprednjem kolesu.

Eli bi pa verjetno kupili za rd tricikel z ograjico, ker tega ki ga ima sedaj Aleks je absolutno še prevelik.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
22.2.2008 21:13:08   
NinaŠ
Uf mi moramo pa jutri nujno v nabavo kolesa za Anžeta user posted image ...je bilo danes čistpreveč kreganja, kdo se bo s kolesom vozil user posted image ...čeprav Tina pedal še vedno ne obvlada user posted image .

Traktorjev ipd vozil pa mi nimamo. Imamo le tricikel, vendar tega se ne da gonit, ker imajo pedala prekratko "ročko", da bi  lahko celo težo naprej tiščal. Sploh pa - v opozorilo, ko imam že nekaj izkušenj user posted image - otrok ne učiti gonit na triciklih in vozilih, ki imajo pedala preveč spredaj, ker imajo potem na pravem kolesu težave s pritiskanjem pedal navzdol in se v bistvu še enkrat učijo gonit.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
22.2.2008 21:14:51   
NinaŠ
Urša, to je pa res velika razlika v € user posted image   ...in to sta, predvidevam 2 plačilna razreda. Kam pa hodita N & J v vrtec?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
23.2.2008 1:35:57   
petarda
Dober večer. user posted image

Petardito tudi še nima kolesa user posted image ....se mi zdi itak še premajhenuser posted image ....nimam pojma če bi lahko dosegel pedala...ima pa trikolesnik, pa mu pedala niso zanimiva...večinoma samo pleza gor in dol, pa dol in gor, pa gor in dol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
23.2.2008 1:38:36   
petarda
A čem vas začet klicat na RR? user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam, da ne bom jaz kriva, če kera zdaj slabo spi user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Ajdi...mirno noč vam želim user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
23.2.2008 7:17:18   
NinaŠ
Dobro jutro! Petarda tebi še posebaj VELIIIIKO user posted image kuham, ostalim pa slasten kapučinček s kakavom user posted image user posted image .

Petarda pomoje pa bi na 12˝ dosegel pedala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
23.2.2008 7:19:17   
Urša
Ne, en plačilni razred pri vsakem. Imam ju pa v Lj-vrtec tam se je podražil za 15 %!user posted image  Sej bodo fajn noter dobil do septembra! user posted image
Nina, koliko colsko kolo pa ima Anže od prej in kakšnega mu boš kupila zdaj?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?