|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
10.2.2008 8:47:59   
petarda
Kolk mate pa ve lušne otroke Nina in Urša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...se jih kar ne morem nagledat, kolk so že velikiuser posted image .... Pa res je ful lepo videt bratce in sestrice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
10.2.2008 8:53:14   
petarda
Nina vidim, da je fotoaparat super user posted image ...slikice so res krasneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
10.2.2008 9:15:58   
*bubi*
user posted image  

To je za Žano. Želja, iskrene čestitke, veliko cartanja vam želim!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
10.2.2008 9:18:20   
*bubi*
user posted image

Ta je pa za mojo malo sestrično, ki je na svet pokukala včeraj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
10.2.2008 12:19:08   
Urša
ČESTITKE ŽELJA za dojenčico Žano! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
10.2.2008 19:00:21   
petarda
Joj, kak brezvezen vikenduser posted image ...tako lepo vreme, pa tako slabo izkoriščenouser posted image ....samo včeraj dopoldne smo bili na zraku, potem je mene nekaj zvilo...sem cel dan preležala, v dnevni sobi spala, da nebi petardita nalezla, šele zdaj mi je malo bolje, ampak me še vedno nekaj v trebuhu špikauser posted image , on pa se je popoldne zbudil z vročinouser posted image ....sicer je zdaj nima...ampak...user posted image user posted image user posted image ....joj, kolk mam poln kufer teh virozuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
10.2.2008 20:14:13   
*bubi*
user posted image  petarda, da bo kmalu boljše user posted image user posted image

Pri nas podobno, bubi že 2 dni nabija tak suhi kašelj, danes še tak bronhitično diha. Saj ne vem, kaj naj... zaenkrat imamo 2 plana za jutri, pa se bomo zjutraj odločili, če bo šlo po A ali po B. Al pa nekaj vmes user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
11.2.2008 7:45:36   
petarda
Jutro user posted image

Lep začetek delovnega tedna...user posted image user posted image

Pa kavica za lažje prebujanje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
11.2.2008 8:48:23   
amy26
Pa kavica za lažje prebujanje user posted image user posted image user posted image user posted image  

hvala za kavico, sem spila neko italijansko k jo je moj skuhal, pa ful močno, bljakuser posted image  bo treba novo skuhat

lep teden vam želim, vsem ki delateuser posted image
no sej jaz tudi delam, vendar domauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
11.2.2008 12:19:41   
petarda
A se kdo kaj sliši z našo Natyko??? Zdaj je pa res že doooolgo ni bilouser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
11.2.2008 12:20:16   
petarda
no sej jaz tudi delam, vendar doma

Vsaj veš za koga user posted image user posted image user posted image . Pridna user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
11.2.2008 12:49:02   
*bubi*
Daaaan! user posted image

Petarda, upam, da ste zdravi. Pri nas je bila noč čisto OK in smo zjutraj izpeljali kar plan A.... bubi je šel v vrtec user posted image  Jaz pa iz ene službe v drugo, zdaj sem si pol urce za kosilo vzela. Zadnje čase pojem nenormalno dosti paradižnikauser posted image  user posted image  Pa ne v solati, ampak v sendviču. user posted image

Ja nič, pol pa dajmo Natyko poklicat, da se kaj oglasi user posted image user posted image user posted image

NAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
11.2.2008 13:06:36   
petarda
Petarda, upam, da ste zdravi.

Noč je bila tudi pri nas OK, vendar smo tudi mi izpeljali plan A - babicouser posted image user posted image user posted image ..mal iz preventive, pa tudi 36,9 mi ni glih "normalna" vročina pri njem...saj, če nebi imeli druge možnosti bi tudi šel v vrtec, pa imamo k sreči ZLATO babico, ki je odpovedala svoje plane in ga vzela v varstvo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
11.2.2008 18:59:09   
petarda
Bubi spremeni si podpis user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz se kar še tvojega držimuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
11.2.2008 19:13:43   
petarda
babe dajte danes ob 21.uri navijat za Arsenal user posted image user posted image user posted image ...sem stavila nekaj tekem, pa mi samo še ta manjka, da dobim 70 EUR user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
11.2.2008 20:14:48   
petarda
sem vam poslala dva maila...od enega pričakujem poročanje....sam ne prec, drgač boste izdale še druge, ki ga še niso prebrale...user posted image user posted image user posted image user posted image ....edin, če mi na ZS..al pa Gmail user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
11.2.2008 21:14:08   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Kje pa ste vse? A je spet kak nori dohtar kje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
11.2.2008 21:21:36   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

babe dajte danes ob 21.uri navijat za Arsenal user posted image user posted image user posted image ...sem stavila nekaj tekem, pa mi samo še ta manjka, da dobim 70 EUR user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj poznavalec pravi, da jim dobro kaže user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
11.2.2008 21:22:17   
*bubi*
Bubi spremeni si podpis

Spremenjen. Že za jutri naštelan, ker itak spet ne bom imela nič časa user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
11.2.2008 21:25:56   
*bubi*
od enega pričakujem poročanje...

Ja, res je. Sem že poznala foro in dejansko deluje user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
11.2.2008 21:27:16   
*bubi*
Kam pa si ti zdaj zginila?

Upam, da boš hitro nazaj, drugače sem bom jaz do skrinje sprehodila user posted image  sta mi zadnjič z Ado lušte po sladoledu naredili in bom danes nadoknadila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
11.2.2008 21:51:06   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Moj poznavalec pravi, da jim dobro kaže user posted image user posted image user posted image

Po prvem polčasu vodimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
11.2.2008 21:52:41   
petarda

Kam pa si ti zdaj zginila?

Upam, da boš hitro nazaj, drugače sem bom jaz do skrinje sprehodila user posted image  sta mi zadnjič z Ado lušte po sladoledu naredili in bom danes nadoknadila user posted image user posted image user posted image

Ti kar...mene ne gane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
11.2.2008 21:54:37   
petarda

od enega pričakujem poročanje...

Ja, res je. Sem že poznala foro in dejansko deluje user posted image

user posted image user posted image user posted image  pri meni je bila samo 50% user posted image user posted image ....pa sem le nekaj posebnega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
11.2.2008 21:57:04   
petarda
 NAAAAAAAAATYYYYYYYYYYKAAAAAAAAAAAAAuser posted image

KLIČEMO TE! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.