Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.2.2008 21:58:47
|
|
|
|
*bubi*
|
NAAAAAAAAATYYYYYYYYYYKAAAAAAAAAAAAA KLIČEMO TE!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.2.2008 21:59:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, mogoče bo pa zdaj videla, ko je 1. post na vrhu
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.2.2008 22:02:03
|
|
|
|
petarda
|
Brskam mal po netu kak bi mojega prsenetila za valentinovo...sicer sem ga že povabila na eno večerjico v petek v mehiško restavracijo pri Krškem, zrihtala varstvo za petardita...sam, če bi mi pa kaka ugodna ponudba za izlet v uč padla, pa tudi nebi dvakrat razmišljala ....no, saj bo večerjica tudi čisto OK...je bil čist šokiran danes, ko sem ga povabila , ker običajno on mene ....samo sem ga raje letos prehitela, za vsak slučaj, če bi on pozabil ....komaj čakam, ker res že doooolgoooo nisva bila SAMA zunaj .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.2.2008 22:05:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Saj ne upam napisat
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.2.2008 22:07:17
|
|
|
|
petarda
|
A ve veste, da j bil petardito spočet na valentinov večer pred 3 leti? ...no, saj čist 100% to ni... ....ampak sem se takrat tudi orng potrudila ....cel dan sem snemala CD z muziko na katero se da plesat striptiz , dva tedna trenirala koreografijo, nabavila sexi opravo...in akcija ...očitno sem dobro natrenirala gibe Zanimivo...da imam letos spet plodne dneve blizu tega datuma
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.2.2008 22:11:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saj ne upam napisat ...če si mislila kaj v smislu...totalno skomercializiran praznik, bla, bla, bla...pol boljš da ne ...ker se čisto strinjam s tabo. ....aimpak hkrati mi je pa všeč, da obstaja dan, ki nas spomni ali pa recimo nas malo porine, da si vzamemo čas...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.2.2008 22:13:45
|
|
|
|
petarda
|
NAAAAAAAAATYYYYYYYYYYKAAAAAAAAAAAAA KLIČEMO TE! pa še enkrat vmes, da bo bolj za ziher
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.2.2008 22:18:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Zanimivo...da imam letos spet plodne dneve blizu tega datuma Ja, zanimivo.... upam, da si dala petardita v varstvo za celo noč
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.2.2008 22:19:47
|
|
|
|
*bubi*
|
No, bubi sigurno ni bil valentinček , kot sem bila še decembrka
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.2.2008 22:20:36
|
|
|
|
*bubi*
|
...če si mislila kaj v smislu.. ja, kaj v tem smislu, pa še malo zraven
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.2.2008 22:21:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Je bubi zadnjič videl slikico v mojem opisu, pa reče: slonček je. Jaz sem, samo se ne vidi
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.2.2008 22:24:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ...če si mislila kaj v smislu.. ja, kaj v tem smislu, pa še malo zraven se že poznava, ne ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.2.2008 22:25:45
|
|
|
|
*bubi*
|
JAz se poslavljam.... ne vem, kaka bo noč. V vsakem primeru prekratka Nočka!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.2.2008 22:25:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Je bubi zadnjič videl slikico v mojem opisu, pa reče: slonček je. Jaz sem, samo se ne vidi sem vsaj videla podpis zdaj ... Sam vi pa to nekam na veliko odštevate... ...očitno si res želiš teh počitnic
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.2.2008 22:27:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zanimivo...da imam letos spet plodne dneve blizu tega datuma Ja, zanimivo.... upam, da si dala petardita v varstvo za celo noč Jap
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.2.2008 22:28:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* JAz se poslavljam.... ne vem, kaka bo noč. V vsakem primeru prekratka Nočka! saj jaz tudi grem...samo še konec tekme počakam
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.2.2008 23:11:23
|
|
|
|
petarda
|
Z M A G A !!!! Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.2.2008 7:38:39
|
|
|
|
petarda
|
Jutrooooo...ala kavica že diši
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.2.2008 9:51:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro, dober dan !!! Najprej petarda, čeprav (še) ne veš zakaj se gre , opravičilo, ker se včeraj nismo nič ustavili, ko smo se mimo vas v Čatež peljali. Ma moram res to napisat, ker sem imela slabo vest.... ....sem računala, da bomo imeli popoldne ob vračanju nemara kaj časa, pa smo bili razmeroma pozni (ob 18.30 smo šli iz Čateža) .... ...tako da te niti klicala nisem . Smo bili na obisku pri prijatlih, ki imajo dol vikend in s katerimi se, kljub temu da smo doma 5 km narazen, skoraj ne utegnemo srečat in izkoristili popoldne še za kopanje .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.2.2008 10:07:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina vidim, da je fotoaparat super ...slikice so res krasne hm ja dober, samo ga še ne obvladam v nulo ... ...prejšnji Sonyjev je bil bolj trotlziher kot ta, kjer je vseeno treba kdaj kako nastavitev nastavit, da je fotka kot želiš . Sama s fotografijami še nisem 100% zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.2.2008 10:08:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Urša, tvoja sončka sta ... a pol praviš, da še nista poročena?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.2.2008 11:15:06
|
|
|
|
amy26
|
A ve veste, da j bil petardito spočet na valentinov večer pred 3 leti? ...no, saj čist 100% to ni... ja vem se spomnim ko si bila še nosečka in si to napisala zelo lepo od tebe da boš povabila na večerjo, upam da vam rata na valentinovo noč naštimati še eno grem nekaj pojesti, še nič nisem razen s čajem se nekaj nalivam ker nimamo nič pametnega za piti
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.2.2008 12:07:08
|
|
|
|
petarda
|
Najprej petarda, čeprav (še) ne veš zakaj se gre , opravičilo, ker se včeraj nismo nič ustavili, ko smo se mimo vas v Čatež peljali. Ma moram res to napisat, ker sem imela slabo vest.... ....sem računala, da bomo imeli popoldne ob vračanju nemara kaj časa, pa smo bili razmeroma pozni (ob 18.30 smo šli iz Čateža) .... ...tako da te niti klicala nisem . Smo bili na obisku pri prijatlih, ki imajo dol vikend in s katerimi se, kljub temu da smo doma 5 km narazen, skoraj ne utegnemo srečat in izkoristili popoldne še za kopanje Res škoda, da niste imeli časa.....je pa dobro, da nisem vedela, da pridete...to pa vsekakor ... Upam, da se kmalu srečamo v prekmurju
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.2.2008 12:07:50
|
|
|
|
petarda
|
še nič nisem razen s čajem se nekaj nalivam ker nimamo nič pametnega za piti a to maš v mislih kakšno vodko, jegra al pa 6 packa?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.2.2008 12:08:53
|
|
|
|
petarda
|
na večerjo, upam da vam rata na valentinovo noč naštimati še eno smo dali te plane na stran...za kake tri mesece ...nikol pa ne veš...najraj se zgodi takrat, ko najmanj pričakuješ
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?