|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
11.2.2008 21:58:47   
*bubi*
 NAAAAAAAAATYYYYYYYYYYKAAAAAAAAAAAAAuser posted image

KLIČEMO TE! user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
11.2.2008 21:59:10   
*bubi*
Evo, mogoče bo pa zdaj videla, ko je 1. post na vrhu user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
11.2.2008 22:02:03   
petarda
Brskam mal po netu kak bi mojega user posted image  prsenetila za valentinovo...sicer sem ga že povabila na eno večerjico v petek v mehiško restavracijo pri Krškem, zrihtala varstvo za petardita...sam, če bi mi pa kaka ugodna ponudba za izlet v uč padla, pa tudi nebi dvakrat razmišljala user posted image ....no, saj bo večerjica tudi čisto OK...je bil čist šokiran danes, ko sem ga povabila user posted image user posted image user posted image , ker običajno on meneuser posted image ....samo sem ga raje letos prehitela, za vsak slučaj, če bi on pozabiluser posted image user posted image user posted image user posted image ....komaj čakam, ker res že doooolgoooo nisva bila SAMA zunajuser posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
11.2.2008 22:05:57   
*bubi*
Saj ne upam napisat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
11.2.2008 22:07:17   
petarda
A ve veste, da j bil petardito spočet na valentinov večer pred 3 leti? user posted image user posted image user posted image ...no, saj čist 100% to ni...user posted image ....ampak sem se takrat tudi orng potrudilauser posted image ....cel dan sem snemala CD z muziko na katero se da plesat striptiz user posted image user posted image user posted image , dva tedna trenirala koreografijo, nabavila sexi opravo...in akcija user posted image user posted image user posted image user posted image ...očitno sem dobro natrenirala gibe user posted image user posted image user posted image user posted image

Zanimivo...da imam letos spet plodne dneve blizu tega datuma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
11.2.2008 22:11:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Saj ne upam napisat user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...če si mislila kaj v smislu...totalno skomercializiran praznik, bla, bla, bla...pol boljš da ne user posted image user posted image user posted image ...ker se čisto strinjam s tabo. user posted image ....aimpak hkrati mi je pa všeč, da obstaja dan, ki nas spomni ali pa recimo nas malo porine, da si vzamemo čas...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
11.2.2008 22:13:45   
petarda

NAAAAAAAAATYYYYYYYYYYKAAAAAAAAAAAAAuser posted image

KLIČEMO TE! user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še enkrat vmes, da bo bolj za ziher user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
11.2.2008 22:18:09   
*bubi*
Zanimivo...da imam letos spet plodne dneve blizu tega datuma

Ja, zanimivo.... upam, da si dala petardita v varstvo za celo noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
11.2.2008 22:19:47   
*bubi*
No, bubi sigurno ni bil valentinček user posted image , kot user posted image  sem bila še decembrka user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
11.2.2008 22:20:36   
*bubi*
...če si mislila kaj v smislu..

ja, kaj v tem smislu, pa še malo zraven user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
11.2.2008 22:21:35   
*bubi*
Je bubi zadnjič videl slikico v mojem opisu, pa reče: slonček je. Jaz sem, samo se ne vidi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
11.2.2008 22:24:24   
petarda

...če si mislila kaj v smislu..

ja, kaj v tem smislu, pa še malo zraven user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  se že poznava, ne user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
11.2.2008 22:25:45   
*bubi*
JAz se poslavljam.... ne vem, kaka bo noč. V vsakem primeru prekratka user posted image

Nočka!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
11.2.2008 22:25:55   
petarda

Je bubi zadnjič videl slikico v mojem opisu, pa reče: slonček je. Jaz sem, samo se ne vidi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  sem vsaj videla podpis zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sam vi pa to nekam na veliko odštevate...user posted image user posted image user posted image user posted image ...očitno si res želiš teh počitnic user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
11.2.2008 22:27:23   
petarda

Zanimivo...da imam letos spet plodne dneve blizu tega datuma

Ja, zanimivo.... upam, da si dala petardita v varstvo za celo noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jap user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
11.2.2008 22:28:41   
petarda

JAz se poslavljam.... ne vem, kaka bo noč. V vsakem primeru prekratka user posted image

Nočka!

saj jaz tudi grem...samo še konec tekme počakam user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
11.2.2008 23:11:23   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z M A G A !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
12.2.2008 7:38:39   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutrooooo...ala kavica že diši user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
12.2.2008 9:51:36   
NinaŠ
Dobro jutro, dober dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Najprej petarda, čeprav (še) ne veš zakaj se gre user posted image user posted image , opravičilo, ker se včeraj nismo nič ustavili, ko smo se mimo vas v Čatež peljali. Ma moram res to napisat, ker sem imela slabo vest.... ....sem računala, da bomo imeli popoldne ob vračanju nemara kaj časa, pa smo bili razmeroma pozni (ob 18.30 smo šli iz Čateža) user posted image .... ...tako da te niti klicala nisem user posted image .  Smo bili na obisku pri prijatlih, ki imajo dol vikend in s katerimi se, kljub temu da smo doma 5 km narazen, skoraj ne utegnemo srečat user posted image user posted image in izkoristili popoldne še za kopanje user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
12.2.2008 10:07:31   
NinaŠ
Nina vidim, da je fotoaparat super user posted image ...slikice so res krasneuser posted image user posted image user posted image user posted image

hm ja dober, samo ga še ne obvladam v nulo user posted image ... ...prejšnji Sonyjev je bil bolj trotlziher kot ta, kjer je vseeno treba kdaj kako nastavitev nastavit, da je fotka kot želiš user posted image . Sama s fotografijami še nisem 100% zadovoljna.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
12.2.2008 10:08:47   
NinaŠ
Urša, tvoja sončka sta user posted image user posted image user posted image ... a pol praviš, da še nista poročena? user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
12.2.2008 11:15:06   
amy26
A ve veste, da j bil petardito spočet na valentinov večer pred 3 leti? ...no, saj čist 100% to ni...

ja vemuser posted image  se spomnim ko si bila še nosečka in si to napisala
zelo lepo od tebe da boš povabilauser posted image  na večerjo, upam da vam rata na valentinovo noč naštimati še enouser posted image  user posted image

grem nekaj pojesti, še nič nisem razen s čajem se nekaj nalivam ker nimamo nič pametnega za piti

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
12.2.2008 12:07:08   
petarda
Najprej petarda, čeprav (še) ne veš zakaj se gre , opravičilo, ker se včeraj nismo nič ustavili, ko smo se mimo vas v Čatež peljali. Ma moram res to napisat, ker sem imela slabo vest.... ....sem računala, da bomo imeli popoldne ob vračanju nemara kaj časa, pa smo bili razmeroma pozni (ob 18.30 smo šli iz Čateža) .... ...tako da te niti klicala nisem . Smo bili na obisku pri prijatlih, ki imajo dol vikend in s katerimi se, kljub temu da smo doma 5 km narazen, skoraj ne utegnemo srečat in izkoristili popoldne še za kopanje

Res škoda, da niste imeli časa.....je pa dobro, da nisem vedela, da pridete...to pa vsekakor user posted image user posted image user posted image ...

Upam, da se kmalu srečamo v prekmurju user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
12.2.2008 12:07:50   
petarda
še nič nisem razen s čajem se nekaj nalivam ker nimamo nič pametnega za piti

a to maš v mislih kakšno vodko, jegra al pa 6 packa? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
12.2.2008 12:08:53   
petarda
na večerjo, upam da vam rata na valentinovo noč naštimati še eno

smo dali te plane na stran...za kake tri mesece user posted image ...nikol pa ne veš...najraj se zgodi takrat, ko najmanj pričakuješ user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?