|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
8.2.2008 21:34:31   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

...mogoče pa se jutri odpravimo v nam bližnji kraj....po sladoled

ne bo  ti žaluser posted image

...no, zdaj mi pa še povej kerega naj vzamem...al kar vsakega po eno škatlo? user posted image

meni je ful njami jagoda-jogurt user posted image , pa čokoladauser posted image  ostali pa tudi niso slabiuser posted image  sem že probala orehovega, pa marakuja-breskev, Stracciatela. Ampak prva dva pa sta res top user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
8.2.2008 21:35:16   
petarda

Saj bi, pa mi je neki slabo, tak da raje ne. Sem en FUL dober sok odkrila, direkt stisnjen, okus višnja-grozdje. Njami, kak je dober, samo mi ne paše za želodec

ej...a v taki zelenkasto rumeni pakungi? user posted image ...Res je fuuuul dober...sem ga zadnjič pila pri mojih doma.user posted image

...samo z mojim želodcem je bilo vse v redu...očitno je pri tebi nekaj drugegauser posted image ....mogoče kaj kar si zraven jedla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
8.2.2008 21:35:57   
ada2
Ada, meni bi ful ustrezalo, če bi se že dopoldan pod Pohorjem dobili. Imam celo vrečko starega kruha v avtu za račke

odlično! mi imamo namen dopoldne odrinit, se malo posprehajat, imet kosilo nekje v MB, pol pa na Ptu k svaku na RD, pa najbrž še v bolnico k teti pokukat.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
8.2.2008 21:36:48   
petarda
ej jaz pa prej nisem mogla slik od grandissima kopirat

si hotla celo kolekcijo gor nalimat, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...a si na Mozzilli?user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
8.2.2008 21:37:05   
*bubi*
ej...a v taki zelenkasto rumeni pakungi?

Sem šla direkt v hladilnik gledat user posted image  samo rumena pakunga z narisanimi višnjami in grozdjem, 1 liter, gor piše direkt gepresst, kupljen v Hoferju user posted image  Imajo še okus tropskega sadja, tudi ta je božanski.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
8.2.2008 21:38:48   
ada2
si hotla celo kolekcijo gor nalimat, ne?

...a si na Mozzilli?

1. ja user posted image

2. ne, internet exloreruser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
8.2.2008 21:39:29   
*bubi*
Hofer ima veliko različnih sokov, kar nekaj 100% brez dodanega sladkorja (take po 0,2 l bubiju kupujem), ti pa so direktno stisnjeni in ne iz koncentrata. Pa cel kup zelenjavnih imajo, no, za te pa se še nisem opogumila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
8.2.2008 21:39:43   
ada2
exlorer

explorer

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
8.2.2008 21:39:54   
petarda
sem že probala orehovega

...tega okusa pa res še nisem sprobala v sladoledu user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
8.2.2008 21:41:09   
*bubi*
Uro imate tudi že kaj naplanirano? Najboljše, da me pokličeš, ko boste blizu, midva sva kar hitro potem pod vzpenjačo. Račke pa so v tistem ribniku pri ta velikem parkplacu.

Ob cca 12ih pa bova morala it, da bubi juhico poje in gre pod odejo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
8.2.2008 21:41:36   
ada2
jja, hoferovi soki so nam tudi všeč, tisti mali so v vseh treh okusih pri nas stalno prisotniuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
8.2.2008 21:42:09   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ej...a v taki zelenkasto rumeni pakungi?

Sem šla direkt v hladilnik gledat user posted image  samo rumena pakunga z narisanimi višnjami in grozdjem, 1 liter, gor piše direkt gepresst, kupljen v Hoferju user posted image  Imajo še okus tropskega sadja, tudi ta je božanski.

....aja...pol pa jaz to nisem pila...se mi zdi, da je tisti od Pfannerja user posted image ...no, če tebe zvija po njem, pol ga bom jutri preskočila user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa četudi je direkt stisnjen user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
8.2.2008 21:43:05   
*bubi*

sem že probala orehovega

...tega okusa pa res še nisem sprobala v sladoledu user posted image

No, evo, imaš priliko. Samo nisem prepričana, kakšna je kaj izbira zdaj pozimi. Ni slab, še celi koščki orehov so not. Samo user posted image  ni všeč, potem pa se moram jaz žrtvovat user posted image

So pa vsi ti našteti sladoledi v takih bolj malih kvadratastih posodicah.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
8.2.2008 21:44:04   
petarda
Danes ne rabim odštevat, ker smo na podaljšanem vikendu :)

...jaz tudi ne rabim, ker sem pravkar pojedla šalco sladoleda s čokoladnim prelivom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
8.2.2008 21:44:15   
*bubi*
tisti mali so v vseh treh okusih pri nas stalno prisotni

bubiju pa je samo jabolčni dober user posted image  No, saj če ga ni, multivitaminskega tudi spije. Oranže pa ne kupujem.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
8.2.2008 21:44:20   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Uro imate tudi že kaj naplanirano? Najboljše, da me pokličeš, ko boste blizu, midva sva kar hitro potem pod vzpenjačo. Račke pa so v tistem ribniku pri ta velikem parkplacu.

Ob cca 12ih pa bova morala it, da bubi juhico poje in gre pod odejo user posted image

te pokličem ko bomo čez Ptuj, pa verjetno še potem ene 10x, ko ne bomo vedeli kam je treba zavituser posted image

pa čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
8.2.2008 21:45:26   
*bubi*
...jaz tudi ne rabim, ker sem pravkar pojedla šalco sladoleda s čokoladnim prelivom

če boš še malo izzivala, bom šla direkt pogledat, kateri je v naši skrinji user posted image  Ena škatla vem da je user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
8.2.2008 21:46:37   
*bubi*

pa čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni? Joj, pa res..... kdaj sem že hotela te zvezdice nabrat? user posted image  Eh, sem zgubila motivacijo, da bi petardo lovila, me konkretno šiša.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
8.2.2008 21:46:48   
petarda

....ooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...čveka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
8.2.2008 21:47:18   
ada2
nič, jjaz grem malo pod kožo gledat, sem že od 6 zutraj na nogah. pa če hočem jutri kaj km naredit se bo treba spočiti.

lahko noč!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
8.2.2008 21:49:14   
*bubi*
No, tak smo se v trgovine vrgle, da sploh še nisem uspela povedat, kako smo se šli danes kopat user posted image

Pa smo le dočakali tisti bazen, ki smo ga lani poleti bubiju obljubili user posted image user posted image

Pazi to, pridemo na parkplac, pa bubi vpraša, če bomo zdaj bazen napihnili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
8.2.2008 21:49:59   
*bubi*
Lahko noč, Ada! Naspite se, jutri pa se vidimo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
8.2.2008 21:52:12   
*bubi*
Z rokavčki ni hotel plavat, se je v žlavfu bolj sigurnega počutil. Jaz pa ga tudi nisem hotela nič silit, da se mu ne bi zamerilo. Pa tak čofota in pravi: na morju smo, kajne? user posted image user posted image user posted image

Joj, cel čas je govoril, da je na morju user posted image  Pa zdaj je v fazi "kajne?" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
8.2.2008 21:58:57   
petarda
Joj, cel čas je govoril, da je na morju Pa zdaj je v fazi "kajne?"

user posted image user posted image user posted image user posted image ...luškano user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Lahko noč...Adauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
8.2.2008 22:01:36   
*bubi*
Ja, zgleda, da bomo morali tudi letos eno varianto poiskat za morje. Lani smo bili ful zadovoljni user posted image  Ti si hvalila tisti hotel v Umagu - ima notranji bazen z ogrevano vodo? Jaz imam namreč ful željo, da bi za 1. maj nekam odrinili, samo je ful vprašanje, kaj bo z user posted image  službo in možnostjo dopusta user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.