|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
8.2.2008 20:42:58   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A pol se boste odpeljali do bubi? user posted image  Pozdravi jo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
8.2.2008 20:45:13   
petarda
user posted image  jasna81 user posted image in SSARA user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
8.2.2008 20:48:07   
ada2
Mi smo se pa danes cel dan potepali

mi se bomo pa jutriuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
8.2.2008 20:49:16   
petarda
A ste ve...ok, razen tebe ada user posted image ...tudi imele občutek, da je danes sobota? user posted image ....jaz sem ga imela skoz...zdaj pa vsa happy, ker sta še dva prosta dneva pred nami user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
8.2.2008 20:49:44   
ada2
A pol se boste odpeljali do bubi?

ja, upam, da si niso že kaj splaniraliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
8.2.2008 20:51:18   
ada2
A ste ve...ok, razen tebe ada ...tudi imele občutek, da je danes sobota?

jaz sem pa mislila, da je nedeljauser posted image user posted image user posted image , verjetno zato, ker smo zadnja dva meseca samo ob nedeljah delali po 12 ur skupaj

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
8.2.2008 20:51:25   
petarda
Ada...a bi mal sladoleda? Me mika, da bi šla v skrinjo...sam ga moram nekako pretihotapit mimo mojega user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image ...mu nočem skomine zbujat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
8.2.2008 20:52:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

A ste ve...ok, razen tebe ada ...tudi imele občutek, da je danes sobota?

jaz sem pa mislila, da je nedeljauser posted image user posted image user posted image , verjetno zato, ker smo zadnja dva meseca samo ob nedeljah delali po 12 ur skupaj

kolk si šele ti vesela, da je vikend še pred nami user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
8.2.2008 20:54:25   
petarda
A je ŽELJA kaj med februarčicami 08 čvekala? user posted image ...mogoče je možek tam kako sporočilo pustil? user posted image ...me res zanima kak se kaj crkljajo...user posted image ...grem malo vohunit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
8.2.2008 20:57:50   
ada2
Ada...a bi mal sladoleda?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PACKA TI ENA!!!!!!

sicer pa.............. če že sprašuješ........ bi jauser posted image user posted image user posted image

pa saj ga imam doma, samo spodaj v kleti v skrinji, pa me taaaaak noge bolijo.............. a naj andreja dol pošljem?user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
8.2.2008 21:01:57   
petarda
Želja ni čvekala na februarčicah...očitno bo treba še nekaj dni počakat user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
8.2.2008 21:04:17   
petarda

Ada...a bi mal sladoleda?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PACKA TI ENA!!!!!!
sicer pa.............. če že sprašuješ........ bi jauser posted image user posted image user posted image

pa saj ga imam doma, samo spodaj v kleti v skrinji, pa me taaaaak noge bolijo.............. a naj andreja dol pošljem?user posted image user posted image user posted image

Evo jaz imam samo tega doma....me je danes nekaj v trgovini prijelo, pa niti niso imeli nobene izbire...no, tega še nisem jedla....očitno ga bo treba res sprobat. user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 18.2.2008 12:23:53 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
8.2.2008 21:04:42   
ada2
ej petarda.......

jaz sem si šla po sladoleduser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
8.2.2008 21:07:29   
ada2
tega jaz še tudi nisem jedla. mi odkar so pri nas odprli hofer kupujemo sladoled samo tam, razen prejšnjo nedeljo, ko me je pa taka lakota za sladoledom zagrabila, da sem kar v tušu kupila (ki je btw nam najbližja trgovina). je pa grandisimo - milka.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
8.2.2008 21:11:06   
petarda

ej petarda.......

jaz pa takoj za tabo...joj, smo packe...ampak paaaašeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
8.2.2008 21:13:04   
petarda

tega jaz še tudi nisem jedla. mi odkar so pri nas odprli hofer kupujemo sladoled samo tam, razen prejšnjo nedeljo, ko me je pa taka lakota za sladoledom zagrabila, da sem kar v tušu kupila (ki je btw nam najbližja trgovina). je pa grandisimo - milka.

tega smo mi skoraj celo poletje jedli na morju...pa še en okus od grandisima, samo se ga zdaj ne spomnimuser posted image .....drgač pa sem slišala, ja...da ful pohvalijo Hoferjeve sladolede in jogurte....samo pri nas ga ni...mogoče pa se jutri odpravimo v nam bližnji kraj....po sladoleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
8.2.2008 21:20:08   
ada2
...mogoče pa se jutri odpravimo v nam bližnji kraj....po sladoled

ne bo  ti žaluser posted image

sem pa zdaj gledala na ledo strani koliko je okusov teh grandissimo....mljaskuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
8.2.2008 21:28:37   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

ej petarda.......

jaz pa takoj za tabo...joj, smo packe...ampak paaaašeeeeuser posted image user posted image user posted image

Samo zdaj si bom šla še jaz.... user posted image user posted image user posted image  

Saj bi, pa mi je neki slabo, tak da raje ne. Sem en FUL dober sok odkrila, direkt stisnjen, okus višnja-grozdje. Njami, kak je dober, samo mi ne paše za želodec user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
8.2.2008 21:29:57   
*bubi*
drgač pa sem slišala, ja...da ful pohvalijo Hoferjeve sladolede in jogurte....

Se pridružujem user posted image user posted image user posted image

Čeprav tisti smetanov vanilija pa meni ni dober, ko ga vsi tak radi jejo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
8.2.2008 21:30:42   
petarda
...ja, evo ta....je meni božanski...user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 18.2.2008 12:24:14 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
8.2.2008 21:31:01   
ada2
Saj bi, pa mi je neki slabo, tak da raje ne. Sem en FUL dober sok odkrila, direkt stisnjen, okus višnja-grozdje. Njami, kak je dober, samo mi ne paše za želodec

user posted image user posted image user posted image

saj bo boljše.

no, sem vedela, da se te bom še včakalauser posted image
kako je za jutri? mi smo fraj, planiran je izlet na Pohorje, a se dobimo?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
8.2.2008 21:31:46   
petarda

...mogoče pa se jutri odpravimo v nam bližnji kraj....po sladoled

ne bo  ti žaluser posted image

...no, zdaj mi pa še povej kerega naj vzamem...al kar vsakega po eno škatlo? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
8.2.2008 21:32:24   
*bubi*
Mi za jutri nimamo planov, razen sobotna klasika.... kosilo pri mojih, popoldan pa po navadi jaz domov pobegnem in za službo delam. Bubi pa se gre z babico potepat.

Ada, meni bi ful ustrezalo, če bi se že dopoldan pod Pohorjem dobili. Imam celo vrečko starega kruha v avtu za račke user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
8.2.2008 21:33:13   
petarda
Saj bi, pa mi je neki slabo, tak da raje ne. Sem en FUL dober sok odkrila, direkt stisnjen, okus višnja-grozdje. Njami, kak je dober, samo mi ne paše za želodec

ej...a v taki zelenkasto rumeni pakungi? user posted image ...Res je fuuuul dober...sem ga zadnjič pila pri mojih doma.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
8.2.2008 21:33:26   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda
...ja, evo ta....je meni božanski...user posted image user posted image user posted image user posted image  

ej user posted image user posted image user posted image  jaz pa prej nisem mogla slik od grandissima kopiratuser posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 18.2.2008 12:24:45 >

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.