Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:42:58
|
|
|
|
petarda
|
A pol se boste odpeljali do bubi? Pozdravi jo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:45:13
|
|
|
|
petarda
|
jasna81 in SSARA ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:48:07
|
|
|
|
ada2
|
Mi smo se pa danes cel dan potepali mi se bomo pa jutri
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:49:16
|
|
|
|
petarda
|
A ste ve...ok, razen tebe ada ...tudi imele občutek, da je danes sobota? ....jaz sem ga imela skoz...zdaj pa vsa happy, ker sta še dva prosta dneva pred nami
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:49:44
|
|
|
|
ada2
|
A pol se boste odpeljali do bubi? ja, upam, da si niso že kaj splanirali
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:51:18
|
|
|
|
ada2
|
A ste ve...ok, razen tebe ada ...tudi imele občutek, da je danes sobota? jaz sem pa mislila, da je nedelja , verjetno zato, ker smo zadnja dva meseca samo ob nedeljah delali po 12 ur skupaj
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:51:25
|
|
|
|
petarda
|
Ada...a bi mal sladoleda? Me mika, da bi šla v skrinjo...sam ga moram nekako pretihotapit mimo mojega .... ...mu nočem skomine zbujat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:52:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 A ste ve...ok, razen tebe ada ...tudi imele občutek, da je danes sobota? jaz sem pa mislila, da je nedelja , verjetno zato, ker smo zadnja dva meseca samo ob nedeljah delali po 12 ur skupaj kolk si šele ti vesela, da je vikend še pred nami
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:54:25
|
|
|
|
petarda
|
A je ŽELJA kaj med februarčicami 08 čvekala? ...mogoče je možek tam kako sporočilo pustil? ...me res zanima kak se kaj crkljajo... ...grem malo vohunit
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:57:50
|
|
|
|
ada2
|
Ada...a bi mal sladoleda? PACKA TI ENA!!!!!! sicer pa.............. če že sprašuješ........ bi ja pa saj ga imam doma, samo spodaj v kleti v skrinji, pa me taaaaak noge bolijo.............. a naj andreja dol pošljem?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:01:57
|
|
|
|
petarda
|
Želja ni čvekala na februarčicah...očitno bo treba še nekaj dni počakat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:04:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Ada...a bi mal sladoleda? PACKA TI ENA!!!!!! sicer pa.............. če že sprašuješ........ bi ja pa saj ga imam doma, samo spodaj v kleti v skrinji, pa me taaaaak noge bolijo.............. a naj andreja dol pošljem? Evo jaz imam samo tega doma....me je danes nekaj v trgovini prijelo, pa niti niso imeli nobene izbire...no, tega še nisem jedla....očitno ga bo treba res sprobat.
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 18.2.2008 12:23:53 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:04:42
|
|
|
|
ada2
|
ej petarda....... jaz sem si šla po sladoled
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:07:29
|
|
|
|
ada2
|
tega jaz še tudi nisem jedla. mi odkar so pri nas odprli hofer kupujemo sladoled samo tam, razen prejšnjo nedeljo, ko me je pa taka lakota za sladoledom zagrabila, da sem kar v tušu kupila (ki je btw nam najbližja trgovina). je pa grandisimo - milka.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:11:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ej petarda....... jaz sem si šla po sladoled jaz pa takoj za tabo...joj, smo packe...ampak paaaašeeee
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:13:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 tega jaz še tudi nisem jedla. mi odkar so pri nas odprli hofer kupujemo sladoled samo tam, razen prejšnjo nedeljo, ko me je pa taka lakota za sladoledom zagrabila, da sem kar v tušu kupila (ki je btw nam najbližja trgovina). je pa grandisimo - milka. tega smo mi skoraj celo poletje jedli na morju...pa še en okus od grandisima, samo se ga zdaj ne spomnim .....drgač pa sem slišala, ja...da ful pohvalijo Hoferjeve sladolede in jogurte....samo pri nas ga ni...mogoče pa se jutri odpravimo v nam bližnji kraj....po sladoled
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:20:08
|
|
|
|
ada2
|
...mogoče pa se jutri odpravimo v nam bližnji kraj....po sladoled ne bo ti žal sem pa zdaj gledala na ledo strani koliko je okusov teh grandissimo....mljask
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:28:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ej petarda....... jaz sem si šla po sladoled jaz pa takoj za tabo...joj, smo packe...ampak paaaašeeee Samo zdaj si bom šla še jaz.... Saj bi, pa mi je neki slabo, tak da raje ne. Sem en FUL dober sok odkrila, direkt stisnjen, okus višnja-grozdje. Njami, kak je dober, samo mi ne paše za želodec
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:29:57
|
|
|
|
*bubi*
|
drgač pa sem slišala, ja...da ful pohvalijo Hoferjeve sladolede in jogurte.... Se pridružujem Čeprav tisti smetanov vanilija pa meni ni dober, ko ga vsi tak radi jejo.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:30:42
|
|
|
|
petarda
|
...ja, evo ta....je meni božanski...
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 18.2.2008 12:24:14 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:31:01
|
|
|
|
ada2
|
Saj bi, pa mi je neki slabo, tak da raje ne. Sem en FUL dober sok odkrila, direkt stisnjen, okus višnja-grozdje. Njami, kak je dober, samo mi ne paše za želodec saj bo boljše. no, sem vedela, da se te bom še včakala kako je za jutri? mi smo fraj, planiran je izlet na Pohorje, a se dobimo?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:31:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ...mogoče pa se jutri odpravimo v nam bližnji kraj....po sladoled ne bo ti žal ...no, zdaj mi pa še povej kerega naj vzamem...al kar vsakega po eno škatlo?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:32:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi za jutri nimamo planov, razen sobotna klasika.... kosilo pri mojih, popoldan pa po navadi jaz domov pobegnem in za službo delam. Bubi pa se gre z babico potepat. Ada, meni bi ful ustrezalo, če bi se že dopoldan pod Pohorjem dobili. Imam celo vrečko starega kruha v avtu za račke
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:33:13
|
|
|
|
petarda
|
Saj bi, pa mi je neki slabo, tak da raje ne. Sem en FUL dober sok odkrila, direkt stisnjen, okus višnja-grozdje. Njami, kak je dober, samo mi ne paše za želodec ej...a v taki zelenkasto rumeni pakungi? ...Res je fuuuul dober...sem ga zadnjič pila pri mojih doma.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:33:26
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...ja, evo ta....je meni božanski... ej jaz pa prej nisem mogla slik od grandissima kopirat
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 18.2.2008 12:24:45 >
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.