|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
7.2.2008 22:54:03   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
7.2.2008 22:56:41   
petarda
Sam tolk, da vam povem, da razmišljam o stavki  user posted image ....se mi zdi, da sem zadnje čase tu kar sama sebi namen in da se sama s sabo pogovarjam user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
7.2.2008 22:57:16   
petarda
Lahko noč ena pikica ....

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
8.2.2008 6:25:14   
ada2
petarda ful lepe postelje, tista ladja je svetovnauser posted image user posted image user posted image

ok, jaz sem na odhodu v službo, samo kosmiče še do konca pojem pa pt pod noge.

se tipkamo zvečer, če ne bom preveč medlauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
8.2.2008 7:11:16   
Urša
Luštne postelje. mi imamo Flexo in smo super zadovoljni z njo...še kakšno leto, pa jo bomo tudi Jakatu povišali in bo imel spodaj igralni kotiček. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
8.2.2008 8:28:06   
petarda
mi imamo Flexo

Zakaj mi pa google ne najde te postelje? user posted image  A maš kako slikico? user posted image .....

...ajde...šibam...lepo preživite prosti dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina....vejki, vejki....nema spanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
8.2.2008 8:54:14   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Petarda, če ti je moja družba za čvek zanimiva, potem bo treba malo prej na RR prit user posted image user posted image user posted image  Ob 11ih jaz že zdavnaj godrnjoham user posted image

Sicer pa super postelje! Joj, samo ko cene vidiš user posted image  Pa mi bomo morali razmišljat, da bo vse skupaj služilo tudi kot mladinska soba, ker ne vem, če si lahko privoščimo tako sobo za samo nekaj let. Misliš, da bi najstnik petardito še hotel v ladjici spat? user posted image  Pa punco pripelat? No, ja, saj zveni romantično..... user posted image

Pa tudi, če imate nižje strope, bi verjetno bilo čisto OK, če bi dali posteljo na srednji višini not. Spodaj pa polvisoke omare. OK, saj boste videli, vi imate kar precej večjo sobico kot jo ima recimo bubi in verjetno ne bo stiske s prostorom, tudi če bo več dece not user posted image . Pri nas bo treba 10x vse premislit, če hočemo recimo nekoč 2 otroka not dat.            

Ne morem več pisat.... bubi hoče gledat svoje filmčke user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
8.2.2008 9:08:23   
*bubi*
Zakaj mi pa google ne najde te postelje?

Flexa je cel sestavljivi program. Tukaj si lahko pogledaš kataloge in rešitve. Sem pa videla ta program pri nas v Rutarju in Lesnini. Pa verjetno še kje.

Meni samo nekaj ni všeč pri tem. OK, poleg cene. Da je ta struktura lesa vidna, meni to pri nobenem pohištvu ne potegne user posted image  Sem pa pri nas v Rutarju videla eno super pisalno mizo, ta bi nam pa verjetno not pasala kot ulita user posted image  Čez 4 leta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
8.2.2008 12:35:56   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image

...drugač pa dober dan.... ...pokonci sem po sili razmer že od 8. user posted image (domov sem prikolovratila ob 4.30 user posted image ) ...ah, saj bo boljš oz. zdaj po juhici je že mal boljš user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam zdaj sta me pa še drobižka mal zajuser posted image , ko sta (pomoje prvič v živlljenju) hotela, da gre ati z njima počivat user posted image ...eh, se bom kar v Anžetovo posteljo zavalila user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
8.2.2008 19:30:34   
*bubi*
Ku-kuc! user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
8.2.2008 19:45:06   
petarda
Sicer pa super postelje! Joj, samo ko cene vidiš Pa mi bomo morali razmišljat, da bo vse skupaj služilo tudi kot mladinska soba, ker ne vem, če si lahko privoščimo tako sobo za samo nekaj let. Misliš, da bi najstnik petardito še hotel v ladjici spat? Pa punco pripelat? No, ja, saj zveni romantično.....

Pa tudi, če imate nižje strope, bi verjetno bilo čisto OK, če bi dali posteljo na srednji višini not. Spodaj pa polvisoke omare. OK, saj boste videli, vi imate kar precej večjo sobico kot jo ima recimo bubi in verjetno ne bo stiske s prostorom, tudi če bo več dece not . Pri nas bo treba 10x vse premislit, če hočemo recimo nekoč 2 otroka not dat.

Meni bi bilo tudi romantično, če bi moj pubertetni fant imel ladjico za posteljo user posted image user posted image user posted image ...sam tista itak ne pride v poštev, ker bomo imeli dva otroka v eni sobi, dve take postelje pa pod nobenim pogojem ne dobimo noter....No, odločili smo se za posteljo na srednji višini, spodaj pa še en jogi user posted image user posted image user posted image user posted image ....tako bo prostora za oba user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še toboganuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pride pa ta od novolesa program potem tam okrog 400 EUR, kar se mi pa tudi ne zdi prevečuser posted image ....moramo dat še jutri preračunat....

Petardito pa itak vsak dan vpraša kdaj bo posteljo dobiluser posted image ....zdaj sem mu morala tisti filmček od flexe ene petkrat  zavrtet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
8.2.2008 19:47:57   
petarda
domov sem prikolovratila ob 4.30

si kar taprav smajli zraven prilimala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
8.2.2008 19:52:11   
amy26
Petardito pa itak vsak dan vpraša kdaj bo posteljo dobil ....zdaj sem mu morala tisti filmček od flexe ene petkrat zavrtet

naš sploh ne ve da obstajajo še kakšne druge posteljeuser posted image  tako da zanekrat ne bomo nič nabavljali, bomo pa kmalu kaj morali ko Elo preselim k Aleksu v sobico, vendar do tega smo še zeeeeelo daleč.

Ela se dere že deset minut, ma, ma, ma.....po dolgem času beri 4 mesece noče sama več zaspati, tako da jo vedno uspavam, najhuje je ponoči ko se zbudi pa noče spati tudi 1,5-2 ure, pa jo nosim dam k sebi,...nič ne pomaga le ko se utrudi pol jo uspem uspavati.
Tako da nekaj moram ukreniti, no prvi ukrep je ta da sem jo dala v posteljo da sama zaspi, no zaenkrat ne uspeva, mal jo bom še pustila da se zjoka, ker sem res utrujena od tega ninanja.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
8.2.2008 19:54:49   
amy26
pa še nekaj a je prav da pustim svetlobo v sobi, ker zdej jo ima, tv prižgan nastavljen na teletekst tako da slika nič ne skače
me prav zanima kok bo vztrajala z jokom, upam da ne predolgo ker jaz ne bom zdržala jo dolgo poslušati

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
8.2.2008 20:02:35   
petarda
naš sploh ne ve da obstajajo še kakšne druge postelje tako da zanekrat ne bomo nič nabavljali, bomo pa kmalu kaj morali ko Elo preselim k Aleksu v sobico, vendar do tega smo še zeeeeelo daleč.

....saj, če bi petardito hotel spati v svoji posteljici, tudi mi nebi razmišljali o drugi user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj pa upamo, da bo nad posteljo tak navdušen, da bo celo noč notri sam spal...ju višuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
8.2.2008 20:06:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

pa še nekaj a je prav da pustim svetlobo v sobi, ker zdej jo ima, tv prižgan nastavljen na teletekst tako da slika nič ne skače
me prav zanima kok bo vztrajala z jokom, upam da ne predolgo ker jaz ne bom zdržala jo dolgo poslušati

....ojej, user posted image  to je pa ful težko poslušati....user posted image ....drgač pa glede svetlobe ne vem...jaz je nikoli ne pustim prižgane...mogoče luč na hodniku, ki se potem vidi še malo v sobico..ampak res samo včasih.....ali pa kaka solna lučka...ali pa kaka otroška, zelo medla lučka...teletekst se mi zdi kar motečuser posted image ...ne vem....mi imamo tudi Tv v petarditovi sobici, ker je bila prej pač to najina...ampak je nikoli ne prižigamo.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
8.2.2008 20:21:47   
amy26
pet minut je že tišinauser posted image , bogica je očitno omagala, jutri pa brez svetlobe, no ja malo bodo vrata odprta dokler ne zaspi
Aleks je bil pa kar priden, lepo sem ga dala spat, pol ure je poslušal kako Ela joka in ni niti pisniluser posted image  je pa res priden glede spanja, ga moram pohvaliti

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
8.2.2008 20:23:44   
amy26
spiuser posted image  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
8.2.2008 20:24:44   
petarda
je pa res priden glede spanja, ga moram pohvaliti

no, to je pa super, ker se spomnim, da si tudi njega ogromno nosila in ninala...se mi je zdelo, da bi jaz že 100 krat zgubila živce....user posted image ....ampak očitno se ti je obrestovalo user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
8.2.2008 20:29:48   
ada2
evo, radna snaga je domauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
8.2.2008 20:38:12   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

evo, radna snaga je domauser posted image user posted image user posted image

no...si pa zdaj vsaj vikend fraj...saj si, ne? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
8.2.2008 20:40:12   
petarda
Mi smo se pa danes cel dan potepali, smo šli pogledat mojo babico na Hrvaško user posted image user posted image user posted image user posted image ....jutri nas čaka pa delo...moramo petarditovo sobico posrpravit, pogruntat kam bomo z vsemi temi igračamiuser posted image , pa dediju pomagat eno parcelo, ki jo je ta teden kupil spucat....se pravi pokosit, požagat grmovje, trnje....jah, ne bo nam dolgčas user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
8.2.2008 20:41:03   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ku-kuc! user posted image

kje si zdaj? Saj še ni enajst user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
8.2.2008 20:41:54   
ada2
no...si pa zdaj vsaj vikend fraj...saj si, ne?

ja, čeprav me je bilo prav strah v zvezek za spremembe pogledat danesuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
8.2.2008 20:42:11   
petarda
Pa smrekico moramo še jutri pospravit user posted image ...smo si mal podaljšali novoletno vzdušje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.