Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.2.2008 22:54:03
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.2.2008 22:56:41
|
|
|
|
petarda
|
Sam tolk, da vam povem, da razmišljam o stavki ....se mi zdi, da sem zadnje čase tu kar sama sebi namen in da se sama s sabo pogovarjam ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.2.2008 22:57:16
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč ena pikica ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 6:25:14
|
|
|
|
ada2
|
petarda ful lepe postelje, tista ladja je svetovna ok, jaz sem na odhodu v službo, samo kosmiče še do konca pojem pa pt pod noge. se tipkamo zvečer, če ne bom preveč medla
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 7:11:16
|
|
|
|
Urša
|
Luštne postelje. mi imamo Flexo in smo super zadovoljni z njo...še kakšno leto, pa jo bomo tudi Jakatu povišali in bo imel spodaj igralni kotiček.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 8:28:06
|
|
|
|
petarda
|
mi imamo Flexo Zakaj mi pa google ne najde te postelje? A maš kako slikico? ..... ...ajde...šibam...lepo preživite prosti dan Nina....vejki, vejki....nema spanja
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 8:54:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Petarda, če ti je moja družba za čvek zanimiva, potem bo treba malo prej na RR prit Ob 11ih jaz že zdavnaj godrnjoham Sicer pa super postelje! Joj, samo ko cene vidiš Pa mi bomo morali razmišljat, da bo vse skupaj služilo tudi kot mladinska soba, ker ne vem, če si lahko privoščimo tako sobo za samo nekaj let. Misliš, da bi najstnik petardito še hotel v ladjici spat? Pa punco pripelat? No, ja, saj zveni romantično..... Pa tudi, če imate nižje strope, bi verjetno bilo čisto OK, če bi dali posteljo na srednji višini not. Spodaj pa polvisoke omare. OK, saj boste videli, vi imate kar precej večjo sobico kot jo ima recimo bubi in verjetno ne bo stiske s prostorom, tudi če bo več dece not . Pri nas bo treba 10x vse premislit, če hočemo recimo nekoč 2 otroka not dat. Ne morem več pisat.... bubi hoče gledat svoje filmčke
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 9:08:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Zakaj mi pa google ne najde te postelje? Flexa je cel sestavljivi program. Tukaj si lahko pogledaš kataloge in rešitve. Sem pa videla ta program pri nas v Rutarju in Lesnini. Pa verjetno še kje. Meni samo nekaj ni všeč pri tem. OK, poleg cene. Da je ta struktura lesa vidna, meni to pri nobenem pohištvu ne potegne Sem pa pri nas v Rutarju videla eno super pisalno mizo, ta bi nam pa verjetno not pasala kot ulita Čez 4 leta
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 12:35:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
...drugač pa dober dan.... ...pokonci sem po sili razmer že od 8. (domov sem prikolovratila ob 4.30 ) ...ah, saj bo boljš oz. zdaj po juhici je že mal boljš sam zdaj sta me pa še drobižka mal zaj , ko sta (pomoje prvič v živlljenju) hotela, da gre ati z njima počivat ...eh, se bom kar v Anžetovo posteljo zavalila
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 19:30:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Ku-kuc!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 19:45:06
|
|
|
|
petarda
|
Sicer pa super postelje! Joj, samo ko cene vidiš Pa mi bomo morali razmišljat, da bo vse skupaj služilo tudi kot mladinska soba, ker ne vem, če si lahko privoščimo tako sobo za samo nekaj let. Misliš, da bi najstnik petardito še hotel v ladjici spat? Pa punco pripelat? No, ja, saj zveni romantično..... Pa tudi, če imate nižje strope, bi verjetno bilo čisto OK, če bi dali posteljo na srednji višini not. Spodaj pa polvisoke omare. OK, saj boste videli, vi imate kar precej večjo sobico kot jo ima recimo bubi in verjetno ne bo stiske s prostorom, tudi če bo več dece not . Pri nas bo treba 10x vse premislit, če hočemo recimo nekoč 2 otroka not dat. Meni bi bilo tudi romantično, če bi moj pubertetni fant imel ladjico za posteljo ...sam tista itak ne pride v poštev, ker bomo imeli dva otroka v eni sobi, dve take postelje pa pod nobenim pogojem ne dobimo noter....No, odločili smo se za posteljo na srednji višini, spodaj pa še en jogi ....tako bo prostora za oba , pa še tobogan ...pride pa ta od novolesa program potem tam okrog 400 EUR, kar se mi pa tudi ne zdi preveč ....moramo dat še jutri preračunat.... Petardito pa itak vsak dan vpraša kdaj bo posteljo dobil ....zdaj sem mu morala tisti filmček od flexe ene petkrat zavrtet
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 19:47:57
|
|
|
|
petarda
|
domov sem prikolovratila ob 4.30 si kar taprav smajli zraven prilimala
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 19:52:11
|
|
|
|
amy26
|
Petardito pa itak vsak dan vpraša kdaj bo posteljo dobil ....zdaj sem mu morala tisti filmček od flexe ene petkrat zavrtet naš sploh ne ve da obstajajo še kakšne druge postelje tako da zanekrat ne bomo nič nabavljali, bomo pa kmalu kaj morali ko Elo preselim k Aleksu v sobico, vendar do tega smo še zeeeeelo daleč. Ela se dere že deset minut, ma, ma, ma.....po dolgem času beri 4 mesece noče sama več zaspati, tako da jo vedno uspavam, najhuje je ponoči ko se zbudi pa noče spati tudi 1,5-2 ure, pa jo nosim dam k sebi,...nič ne pomaga le ko se utrudi pol jo uspem uspavati. Tako da nekaj moram ukreniti, no prvi ukrep je ta da sem jo dala v posteljo da sama zaspi, no zaenkrat ne uspeva, mal jo bom še pustila da se zjoka, ker sem res utrujena od tega ninanja.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 19:54:49
|
|
|
|
amy26
|
pa še nekaj a je prav da pustim svetlobo v sobi, ker zdej jo ima, tv prižgan nastavljen na teletekst tako da slika nič ne skače me prav zanima kok bo vztrajala z jokom, upam da ne predolgo ker jaz ne bom zdržala jo dolgo poslušati
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:02:35
|
|
|
|
petarda
|
naš sploh ne ve da obstajajo še kakšne druge postelje tako da zanekrat ne bomo nič nabavljali, bomo pa kmalu kaj morali ko Elo preselim k Aleksu v sobico, vendar do tega smo še zeeeeelo daleč. ....saj, če bi petardito hotel spati v svoji posteljici, tudi mi nebi razmišljali o drugi ...zdaj pa upamo, da bo nad posteljo tak navdušen, da bo celo noč notri sam spal...ju viš
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:06:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 pa še nekaj a je prav da pustim svetlobo v sobi, ker zdej jo ima, tv prižgan nastavljen na teletekst tako da slika nič ne skače me prav zanima kok bo vztrajala z jokom, upam da ne predolgo ker jaz ne bom zdržala jo dolgo poslušati ....ojej, to je pa ful težko poslušati.... ....drgač pa glede svetlobe ne vem...jaz je nikoli ne pustim prižgane...mogoče luč na hodniku, ki se potem vidi še malo v sobico..ampak res samo včasih.....ali pa kaka solna lučka...ali pa kaka otroška, zelo medla lučka...teletekst se mi zdi kar moteč ...ne vem....mi imamo tudi Tv v petarditovi sobici, ker je bila prej pač to najina...ampak je nikoli ne prižigamo.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:21:47
|
|
|
|
amy26
|
pet minut je že tišina , bogica je očitno omagala, jutri pa brez svetlobe, no ja malo bodo vrata odprta dokler ne zaspi Aleks je bil pa kar priden, lepo sem ga dala spat, pol ure je poslušal kako Ela joka in ni niti pisnil je pa res priden glede spanja, ga moram pohvaliti
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:23:44
|
|
|
|
amy26
|
spi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:24:44
|
|
|
|
petarda
|
je pa res priden glede spanja, ga moram pohvaliti no, to je pa super, ker se spomnim, da si tudi njega ogromno nosila in ninala...se mi je zdelo, da bi jaz že 100 krat zgubila živce.... ....ampak očitno se ti je obrestovalo ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:29:48
|
|
|
|
ada2
|
evo, radna snaga je doma
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:38:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 evo, radna snaga je doma no...si pa zdaj vsaj vikend fraj...saj si, ne?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:40:12
|
|
|
|
petarda
|
Mi smo se pa danes cel dan potepali, smo šli pogledat mojo babico na Hrvaško ....jutri nas čaka pa delo...moramo petarditovo sobico posrpravit, pogruntat kam bomo z vsemi temi igračami , pa dediju pomagat eno parcelo, ki jo je ta teden kupil spucat....se pravi pokosit, požagat grmovje, trnje....jah, ne bo nam dolgčas
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:41:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ku-kuc! kje si zdaj? Saj še ni enajst
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:41:54
|
|
|
|
ada2
|
no...si pa zdaj vsaj vikend fraj...saj si, ne? ja, čeprav me je bilo prav strah v zvezek za spremembe pogledat danes
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 20:42:11
|
|
|
|
petarda
|
Pa smrekico moramo še jutri pospravit ...smo si mal podaljšali novoletno vzdušje
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.