|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
6.2.2008 22:14:07   
petarda
Pa še nova stran user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
6.2.2008 22:15:34   
*bubi*
Kaj nisi že šla spat? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
6.2.2008 22:15:57   
*bubi*
No, jaz bom zdaj vsekakor šla. Ajde, nočka vsem! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
6.2.2008 22:15:58   
petarda
Joj, sem smotka..... ti povem.... zdaj bom skoz nekaj odštevala. Prej kot slej bo poletje

se ti pridružim...ti daj vse ostalo, jaz bom pa številke na tehtnici user posted image user posted image user posted image user posted image ....zdaj pa res lahko noč.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
7.2.2008 8:09:24   
petarda
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
7.2.2008 9:36:51   
amy26
Kar ne morem verjeti, da nas bo ŽELJA pustila tri dni čakat na podrobnosti...upam, da je vse ok... ....zdaj se verjetno že crkljata

Po moje nas bo Želja pustila dlje čakati, saj je bil carski rez in bo verjetno 6 dni notri če bo vse ok.

Pa dobro jutrouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
7.2.2008 10:16:55   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Joj, sem smotka..... ti povem.... zdaj bom skoz nekaj odštevala. Prej kot slej bo poletje

se ti pridružim...ti daj vse ostalo, jaz bom pa številke na tehtnici user posted image user posted image user posted image user posted image ....zdaj pa res lahko noč.user posted image

user posted image user posted image user posted image  go petarda, go user posted image user posted image user posted image

Jaz se tudi ne bi branila takemu odštevanju.... pa ne gre nikamor user posted image   user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
7.2.2008 15:38:08   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Č E T R T E K   J E ! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
7.2.2008 18:39:22   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image  Č E T R T E K   J E ! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...in jaz imam še v ponedeljek dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....in zvečer greva s prijateljico, po dolgem času spet sami ven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
7.2.2008 18:59:59   
tincci
Midve sva pa šli danes v lutkovno gledališče gledat Malo morsko deklicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
7.2.2008 19:03:16   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  podaljšan vikend

bubi pa je šel danes z vrtcem v lutkovno gledališče user posted image  Samo mi ne zna nič kaj povedat user posted image  pa malo dvomim, da so pol ure eno jajce gledali user posted image user posted image user posted image

Nič, se gremo zdaj umivat in ni izključeno, da ne bom z bubijem mrknila user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
7.2.2008 19:05:33   
NinaŠ
pa malo dvomim, da so pol ure eno jajce gledali

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... kaj veš, mogoče je imelo pa noge, roke in usta, da jih je zabavalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
7.2.2008 19:09:52   
NinaŠ
... včeraj je otroke v vrtcu obiskal Bukovnik (lik iz Triglavskih pravljic), pa mi je Tina tudi ves čas, ko sva se o njem pogovarjali pripovedovala okrog knjig user posted image in sem bila prepričana, da to zato, ker je Bukovnik tudi "lik iz knjige" - no danes zjutraj pa sem v vrtcu videla in prebrala, da so se res pogovarjali o starih knjigah, njihovem nastanku, kako so jih brali (ob sveči,...)    ....user posted image   ups sori hči, ker včeraj nisem vedela kaj mi hočeš povedati user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
7.2.2008 20:06:19   
ada2

To je pa res super Ada user posted image ...kako pa boste nagrado porabili? user posted image  

Pa tudi za teto me veseli, da ni kolk....čeprav se tudi počena stegnenica ne sliši dobro user posted image ...a jo še fejst boli? user posted image

nagrada bo verjetno šla za peč za glino, ali pa kaj drugega za delovno terapijo, vsekakor nekaj, kar bodo stanovalci uporabljjali.

teta pa bo v bolnici vsaj še 4 tedne. ima strogo mirovanjeuser posted image , potem bo šla pa za kaka dva meseca v dom, toliko, da malo k sebi pride in spet samostona postane. sem bila ravno prej pri njej in se mi zdi, da se je kar privadila. danes so jo preselili v svojo sobo, ker se je odločila za nadstandard in si bo doplačala enoposteljno sobo s televizijouser posted image  boli jo pa še, ampak ker ji dajejo protibolečinsko terapijo pravi, da ni hudo, da jo zdaj bolj rit boli, ko mora samo ležatiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
7.2.2008 21:45:42   
petarda
Dober večer user posted image

Vam je všeč?

user posted image

Meni ful, pa imamo prenizek strop user posted image  user posted image ...in verjetno nobena varianta povišane postelje ne pride v poštev user posted image ....in bomo najverjetneje vzeli kar navadno posteljo na tleh, pa še spodaj tisti predal, kamor lahko daš jogi, pa pride potem lahko prespat še kakšen prijatelj user posted image

nekaj takega...
user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
7.2.2008 21:47:45   
petarda
...kaj je dobra user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
7.2.2008 21:50:09   
petarda
Ful bi rada kupila tako, da bo petarditu zanimiva...ker zadnjič smo bili v eni trgovini, se je sezul, splezal na posteljo in direkt pod kovter in kao spal user posted image user posted image user posted image ...in je bil tak vik in krik za dol ga dobit, da groza...user posted image ....ampak je previsokauser posted image ....drgač bi jo ziher takoj naložila user posted image

Pa vidim v trgovinah, da so mu zelo všeč samo tiste, ki so v zraku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
7.2.2008 21:56:59   
petarda
Je pa res, da če bo imel posteljo v luftu, potem ne bo te možnosti, da bi se skupaj stiskali pred spanjem...in bi se mami pol odplazila ven user posted image ....

Se pa spomnim, da sem jaz ful rada prespala pri prijateljici, ki je imela doma pograduser posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
7.2.2008 22:24:57   
petarda

vauuuuu

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
7.2.2008 22:28:47   
petarda
v taki pa nebi mogla spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
7.2.2008 22:31:09   
petarda
ladjica po morju plava, drevesa se priklanjajo user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 18.2.2008 12:25:31 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
7.2.2008 22:49:05   
petarda
hvala za sodelovanje in pomoč user posted image user posted image user posted image user posted image ...mogoče sem pa le našla rešitev user posted image user posted image user posted image user posted image ...moram jutri še enkrat  vse premerit. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
7.2.2008 22:51:14   
petarda
....in zvečer greva s prijateljico, po dolgem času spet sami ven

user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da uživata...in upam, da nisi zaspala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
7.2.2008 22:52:45   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
7.2.2008 22:53:21   
petarda
Ah...saj se ni za bat, da me bo kera prehitela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.