|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
5.2.2008 21:14:51   
petarda
pa saj vem datum kdaj se je Mašika rodila..saj sem rekla, da je avgust že daaaleč. user posted image  Vem pa zato, ker ima takrat RD tudi en moj zelo dober prijateljuser posted image  ....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
5.2.2008 21:23:15   
petarda
Sam res...kje pa ste vseuser posted image ....ok...Nina spiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj pa ostale? user posted image

Je katera gledala Piramido? user posted image ....Lahovnik je bil skor originalen user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
5.2.2008 21:51:38   
ŽELJA2
Dober večer dame moje. In hvala vsem za lepe želje.

Tako pozno se javljam pa zato, ker je moj škratek šele zdele zaspal. Kot bi čutil, da mamice toliko dni ne bo, mi je vse 100x razložil, pa previt se je hotu it ene 3x,....user posted image  

Se tipkamo ko se vrnem domov. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
5.2.2008 22:15:24   
amy26
ŽELJA srečno jutriuser posted image user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
6.2.2008 7:38:38   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  SREČNO, ŽELJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalim pa dobro jutro in prijetno kavico...pa bodte vesele, da vam ni treba it rodit danes user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
6.2.2008 7:46:28   
NinaŠ
Ostalim pa dobro jutro in prijetno kavico...pa bodte vesele, da vam ni treba it rodit danes user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
6.2.2008 7:54:33   
amy26
Ostalim pa dobro jutro in prijetno kavico...pa bodte vesele, da vam ni treba it rodit danes

dobro jutro, mene že zvija ko pomislim na porod, še dobro da ima Želja carski,
upam da bo hitro za njo sploh bolečine po porodu

Aleks je šel glih v varstvo, zdej grem pa Eli dati zajtrkuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
6.2.2008 8:25:19   
Paštetka
jutro

ŽELJA user posted image user posted image user posted image   a si še za eno user posted image  user posted image .

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
6.2.2008 8:26:02   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

jutro

ŽELJA user posted image user posted image user posted image   a si še za eno user posted image  user posted image .

ej....ženska gre rojevat...ni ji zdaj za slončkanje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
6.2.2008 8:32:48   
Paštetka
a bi potem samo jaz šla takoj zdaj rodit user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
6.2.2008 9:08:15   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

a bi potem samo jaz šla takoj zdaj rodit user posted image

verjetno po prvem porodu nisi tak razmišljala, ne? user posted image ....

...no...saj jaz bi tudi šla...če bi morala user posted image , drgač grem pa rajš zdaj še eno kavo skuhat user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
6.2.2008 9:12:24   
petarda
mama: Kaj boš ti, ko boš veliki kot ata?
sine: Volk!

a to pravi sine? user posted image ...Jaz mu pa rečem naj pihne nos tako kot oči...no, enkrat se mu rekla naj pihne tako kot slon....in zadnjič smo bili vsi trije v kopalnici...pa mu jaz rečem naj pihne tako kot oči...pa mi pravi...prav, bom tako kot slon user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
6.2.2008 9:19:33   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

pa bodte vesele, da vam ni treba it rodit danes

JAz pa bi bila vesela, če bi zdaj lahko šla rodit user posted image  In imela svojo štručko user posted image

Želja.... zate in za Žano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
6.2.2008 9:25:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pa bodte vesele, da vam ni treba it rodit danes

JAz pa bi bila vesela, če bi zdaj lahko šla rodit user posted image  In imela svojo štručko user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj bo...prišel tudi tvoj dan user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
6.2.2008 12:52:08   
*bubi*
saj bo...prišel tudi tvoj dan

Ja, saj vem da bo.... enkrat že user posted image  Hvala user posted image

Je še vseeno malo prehitro, da bi šla spet v porodno user posted image . Čeprav je že skoraj pol leta od takrat. Ne vem, kdaj je minilo. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
6.2.2008 17:30:49   
ada2
pozdrav!

Želja se je najbrž že rešila, zato bo verjetno malo neprimerno, če i zdaj vso srečo zaželimuser posted image user posted image user posted image , ampak vseeno: vso srečo Želja!

Naj se vam pohvalim, da smo včeraj na karnevalu odnesli prvo nagradouser posted image user posted image user posted image  - 700 €, bili smo dimnikarji v pokoju. 20 invalidskih vozičkov s stanovalci, nekajj zaposlenih + nekaj prostovoljcev.

utrujenost? hmm, ne vem kako zgleda, če nisi utrujenuser posted image

bolečine? na mojem telesu niso prisotne samo v zobeh (in v jeziku -so rekle moje sodelavkeuser posted image user posted image user posted image )

teta ima počeno stegnenico (počen kolk je bila dezinformacija).

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
6.2.2008 18:10:02   
ada2
bubi a boste za vikend imeli kaj fraj?

mi bomo verjetno na Pohorje zavili, če bo lepo vreme in če jaz ne dobim kakega nagradnega šihtauser posted image , po razporedu imam fraj vikend (delam pa v petek cel dan), ampak so neke bolniške in je še vse v zraku....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
6.2.2008 21:01:12   
amy26
Naj se vam pohvalim, da smo včeraj na karnevalu odnesli prvo nagrado - 700 €, bili smo dimnikarji v pokoju. 20 invalidskih vozičkov s stanovalci, nekajj zaposlenih + nekaj prostovoljcev.

super Adauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
6.2.2008 21:47:59   
*bubi*
Naj se vam pohvalim, da smo včeraj na karnevalu odnesli prvo nagrado - 700 €, bili smo dimnikarji v pokoju. 20 invalidskih vozičkov s stanovalci, nekajj zaposlenih + nekaj prostovoljcev.

Vau, Ada..... imaš kako slikico? user posted image

Za čez vikend še ni načrtov.... ti samo pokliči, če pridete. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
6.2.2008 21:48:38   
petarda
To je pa res super Ada user posted image ...kako pa boste nagrado porabili? user posted image  

Pa tudi za teto me veseli, da ni kolk....čeprav se tudi počena stegnenica ne sliši dobro user posted image ...a jo še fejst boli? user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
6.2.2008 21:50:53   
petarda
Kar ne morem verjeti, da nas bo ŽELJA pustila tri dni čakat na podrobnosti...upam, da je vse ok... user posted image user posted image user posted image ....zdaj se verjetno že crkljata user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
6.2.2008 21:51:59   
petarda
Še 10 dni :)

user posted image user posted image user posted image ...a do počitnic? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
6.2.2008 22:03:41   
petarda
Očitno ni nobene več...Lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
6.2.2008 22:10:42   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Še 10 dni :)

user posted image user posted image user posted image ...a do počitnic? user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, sem smotka..... ti povem.... zdaj bom skoz nekaj odštevala. Prej kot slej bo poletje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
6.2.2008 22:13:39   
petarda
4400user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.