Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.2.2008 22:35:23
|
|
|
|
petarda
|
In? Zadovoljne z izborom na emi? Jaz sem sicer navijala za Lango , ampak tudi Rebeka je ok
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.2.2008 22:36:36
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 4.2.2008 7:06:03
|
|
|
|
*bubi*
|
In? Zadovoljne z izborom na emi? Pa kaj se ti hecaš? Kaj res ne premoremo ene lepe slovenske popevke? Saj lahko svoje mnenje napišem, ne? Rebeka totalno bzw pesem, tisti drugi pa kot cigani. In po izgledu in po melosu. Sicer pa dobro jutro Bubi se pri atiju stiska, danes morata vikend nadoknadit. Spet No, zdaj se moramo samo še spogajat, kdo bo bubija v vrtec peljal
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 4.2.2008 8:22:56
|
|
|
|
catja2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ... tisti drugi pa kot cigani. In po izgledu in po melosu. bubi ne kot cigani-so cigani
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 4.2.2008 9:07:51
|
|
|
|
petarda
|
tisti drugi pa kot cigani. In po izgledu in po melosu. pa saj so....romi in civili ...samo meni so face
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 4.2.2008 14:18:54
|
|
|
|
ŽELJA2
|
A Rebeka je zmagala, al kaj? Nisem gledala, pa me je prov zanimal kdo bo zmagal. No, vredu. Ker mij e itak vseen.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 4.2.2008 14:21:55
|
|
|
|
ŽELJA2
|
No, v glavnem ker še nimam ta teden ful enih stvari , mi je pa še škratek zbolel in je z mano doma. Je včeraj začel kašljati pa temperatura 37,7in prejle sem mu zmerila vročino 38,7. Spal je 3 ure. Pa sem mislila kaj vse bom še ta dva dneva do srede naredila .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 4.2.2008 14:22:33
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Poleg tega pa....... ŠE 2 DNI.............
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 4.2.2008 22:09:58
|
|
|
|
amy26
|
Želja, a že odštevaš ure Tudi pri nas je zbolela Ela, danes vročina tam do 38,5 pa dopoldne je bila ful tečna nič ji ni blo prav, spala bolj malo, upam da bo nočka ok, ker odkar je šla spat torej od 20.30 se je že 3x zbudila. Jo pa moram pohvaliti končno je začela puzat, ne obvlada še ful vendar prepuza vsaj pol sobe, je pa pozno začela kot Aleks.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.2.2008 7:41:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Se dooolgo nisem oglasila ...v službi nimam časa, doma se mi pa ne ljubi PCja prižigat . Fotke mojege rožice in spidermana prilimam, ko jih dam dol s fotkiča... ...pa še kako "zimsko" zraven, saj smo včeraj končno dočakali toliko snega, da smo lahko snežaka naredili - danes pa itak že dežuje . Zdaj še popijem, pol bom šla pa malo v Qulandio v Kranj pogledat, ko še nisem bila tam ....potem pa seveda v službo.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.2.2008 7:58:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Naš slonček je v vrtcu , jaz pa se počasi v kino odpravim. Pri nas tudi dežuje, tako da rajanje na trgu odpade. Vrtčevski otroci bi naj imeli skupno rajanje s prvo triado OŠ, zdaj pa imajo vse pokvarjeno. No, saj v tem vremenu je res boljše, da ne rinejo ven. Jaz samo upam, da ne bo začelo snežit, meja je nevarno nizko, pol Pohorja je v snegu
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.2.2008 8:05:32
|
|
|
|
*bubi*
|
bubi ne kot cigani-so cigani ja, no.... saj se mi je zdelo, ampak nisem hotela napisat, ker nisem bila prepričana. Saj jih sploh nisem gledala, že melos mi je bil dovolj V glavnem katastrofa, že itak nas v svetu poznajo po Strojanovih, zdaj bi pa folk še cigane na Evrosong poslal. In potem se čudimo, ko je tako mennje o Slo. Dejstvo je, da je recimo Romunija ciganska država, pa kaj je vam to res , da nas v isti koš mečejo In pol avstralske spletne strani objavljajo same "pohvalne" zadeve o Slo, človeški jezik v hrani ali pa miš v kumaricah recimo. Mene je bilo sram, ko sem tiste komentarje brala Upam, da ne bo zdaj katera planila po meni Pišem čisto na splošno. Jaz nisem nikoli imela občutka, da smo ciganski narod, zdaj pa 60.000 folka glasuje, da bi taka pesem predstavljala Slo v Evropi
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.2.2008 8:20:12
|
|
|
|
petarda
|
Bubi vsaj nekje se ne strinjava ...jaz sem pa bila pravzaprav ponosna, da (smo) so slovenci videli, da se z romi da tudi sodelovati. ..in...da niso vsi isti ...in da so ljudje, tako kot vsi ostali. ... Katero pesem pa bi recimo ti poslala, kot tipično slovensko in bila ponosna, da nas bo predstavljala?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.2.2008 8:20:33
|
|
|
|
petarda
|
Aja...pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.2.2008 8:35:13
|
|
|
|
catja2
|
Bubi in Petarda: mislim, da imata obe prav, vsaka po svoje! Za Lango bi jaz samo rekla (ker naša firma precej sodeluje z njimi), da so dobri muzikanti (te pesmi z Eme ne poznam) ampak v duši so še vedno Romi s svojimi manjšimi fintami Bubi kje si našla tiste komentarje o Sloveniji?? Daj mi kakšen link, jaz bi tudi rada kaj prebrala Mi smo danes mislili iti na povorko, ampak zgleda, da nam bo dež vse pokvaril! L&J sta bila namaskirana samo v nedeljo, danes so pa v vrtcu vsi srčki-vsaj oblek ni bilo treba kupovati
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.2.2008 9:58:20
|
|
|
|
petarda
|
danes so pa v vrtcu vsi srčki-vsaj oblek ni bilo treba kupovati to bo pa tudi nekaj za videt ...ful so luškani otročki, ko so male maškare....pri nas so bili kužiti, pa rožice, zajčki, pikapolonice
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.2.2008 13:59:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Na drugi strani sem nas našla .... pride katera na krofe? ...sicer niso doma pečeni, jih je pa ogrooomno S sodelavci jih imamo danes za kosilo in malico
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.2.2008 14:02:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Če se slučajno danes ne utegnem več javit: ŽELJA SREČNO , naj bo operacija čimhitreje za tabo, da se boš lahko cartala z Žano. Uf, to da veš, kdaj boš "rodil" mora biti še bolj stresno, kot če ne veš, kdaj se bo začelo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.2.2008 14:14:37
|
|
|
|
petarda
|
S sodelavci jih imamo danes za kosilo in malico pri nas tudi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.2.2008 20:08:57
|
|
|
|
petarda
|
Dober večer, Paštetka
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.2.2008 20:14:16
|
|
|
|
petarda
|
Evo prav ne morem verjet....sem bila prej zunaj in leti mimo mene ena... ....Sem jo vprašala kam gre....pa pravi da proti vrhniki ... ....Tak, da Želja...enkrat jutri bo pri tebi...SREČNO .... Pa....bajdvej....a si ti že razmišljala kak nam boš sporočila veselo novičko? ....Menda ja ne bomo rabila čakat tri dni ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.2.2008 20:26:49
|
|
|
|
petarda
|
Sem hotla zdaj mal osvežit spomin na čas, ko se je Maša rodila...pa ne najdem nič z iskalnikom ....ampak vem, da takrat smo imeli skoraj CIO glede poročanja ....pa vem, da smo jo zvečer zapile s smajliji ....six packi.... ....in skor ne morem verjet , da je avgust že taaaakoooo daleč
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.2.2008 20:55:23
|
|
|
|
Paštetka
|
Petarda, mašika se je rodila 2.8. ŽELJA, vse dobro želim za jutri. joj, kak je mene zvijalo zvečer, če se spomnim Spati itak nisva mogla od adrenalina z mojim, ker sva vedela, kaj naju čaka. pa je bilo tako lepoooooo . Tudi tebi želim
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.