|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
3.2.2008 22:35:23   
petarda
In? Zadovoljne z izborom na emi? user posted image  Jaz sem sicer navijala za Lango user posted image , ampak tudi Rebeka je ok user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
3.2.2008 22:36:36   
petarda
Lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
4.2.2008 7:06:03   
*bubi*
In? Zadovoljne z izborom na emi?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa kaj se ti hecaš? Kaj res ne premoremo ene lepe slovenske popevke? Saj lahko svoje mnenje napišem, ne? Rebeka totalno bzw pesem, tisti drugi pa kot cigani. In po izgledu in po melosu.

Sicer pa dobro jutro user posted image

Bubi se pri atiju stiska, danes morata vikend nadoknadit. Spet user posted image  No, zdaj se moramo samo še spogajat, kdo bo bubija v vrtec peljal user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
4.2.2008 8:22:56   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

... tisti drugi pa kot cigani. In po izgledu in po melosu.

bubi ne kot cigani-so cigani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
4.2.2008 9:07:51   
petarda
tisti drugi pa kot cigani. In po izgledu in po melosu.

pa saj so....romi user posted image  in civili user posted image ...samo meni so face user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
4.2.2008 14:18:54   
ŽELJA2
A Rebeka je zmagala, al kaj? Nisem gledala, pa me je prov zanimal kdo bo zmagal. No, vredu. Ker mij e itak vseen.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
4.2.2008 14:21:55   
ŽELJA2
No, v glavnem ker še nimam ta teden ful enih stvariuser posted image , mi je pa še škratek zbolel in je z mano doma. Je včeraj začel kašljati pa temperatura 37,7in prejle sem mu zmerila vročino 38,7. user posted image Spal je 3 ure.

Pa sem mislila kaj vse bom še ta dva dneva do srede naredilauser posted image .

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
4.2.2008 14:22:33   
ŽELJA2
Poleg tega pa.......   ŠE 2 DNI.............

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
4.2.2008 22:09:58   
amy26
Želja, a že odštevaš ureuser posted image  

Tudi pri nas je zbolela Ela, danes vročina tam do 38,5 pa dopoldne je bila ful tečna nič ji ni blo prav, spala bolj malo, upam da bo nočka ok, ker odkar je šla spat torej od 20.30 se je že 3x zbudila.
Jo pa moram pohvaliti končno je začela puzat, ne obvlada še ful vendar prepuza vsaj pol sobe, je pa pozno začela kot Aleks.

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
5.2.2008 7:41:42   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se dooolgo nisem oglasila user posted image ...v službi nimam časa, doma se mi pa ne ljubi PCja prižigat user posted image .

Fotke mojege rožice in spidermana prilimam, ko jih dam dol s fotkiča... ...pa še kako "zimsko" zraven, saj smo včeraj končno dočakali toliko snega, da smo lahko snežaka naredili user posted image - danes pa itak že dežuje user posted image .

Zdaj še  user posted image popijem, pol bom šla pa malo v Qulandio v Kranj pogledat, ko še nisem bila tam user posted image   ....potem pa seveda v službo.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
5.2.2008 7:58:45   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Naš slonček je v vrtcu user posted image , jaz pa se počasi v kino odpravim. Pri nas tudi dežuje, tako da rajanje na trgu odpade. Vrtčevski otroci bi naj imeli skupno rajanje s prvo triado OŠ, zdaj pa imajo vse pokvarjeno. No, saj v tem vremenu je res boljše, da ne rinejo ven.

Jaz samo upam, da ne bo začelo snežit, meja je nevarno nizko, pol Pohorja je v snegu user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
5.2.2008 8:05:32   
*bubi*
bubi ne kot cigani-so cigani

ja, no.... saj se mi je zdelo, ampak nisem hotela napisat, ker nisem bila prepričana. Saj jih sploh nisem gledala, že melos mi je bil dovolj user posted image

V glavnem katastrofa, že itak nas v svetu poznajo po Strojanovih, zdaj bi pa folk še cigane na Evrosong poslal. In potem se čudimo, ko je tako mennje o Slo. Dejstvo je, da je recimo Romunija ciganska država, pa kaj je vam to res user posted image , da nas v isti koš mečejo user posted image

In pol avstralske spletne strani objavljajo same "pohvalne" zadeve o Slo, človeški jezik v hrani ali pa miš v kumaricah recimo. Mene je bilo sram, ko sem tiste komentarje brala user posted image

Upam, da ne bo zdaj katera planila po meni user posted image  Pišem čisto na splošno. Jaz nisem nikoli imela občutka, da smo ciganski narod, zdaj pa 60.000 folka glasuje, da bi taka pesem predstavljala Slo v Evropi user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
5.2.2008 8:20:12   
petarda
Bubi vsaj nekje se ne strinjava user posted image ...jaz sem pa bila pravzaprav ponosna, da (smo) so slovenci videli, da se z romi da tudi sodelovati. user posted image ..in...da niso vsi isti user posted image ...in da so ljudje, tako kot vsi ostali. user posted image ...

Katero pesem pa bi recimo ti poslala, kot tipično slovenskouser posted image  in bila ponosna, da nas bo predstavljala?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
5.2.2008 8:20:33   
petarda
Aja...pa dobro jutro user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
5.2.2008 8:35:13   
catja2
Bubi in Petarda: mislim, da imata obe prav, vsaka po svoje! Za Lango bi jaz samo rekla (ker naša firma precej sodeluje z njimi), da so dobri muzikanti (te pesmi z Eme ne poznam) ampak v duši so še vedno Romi s svojimi manjšimi fintami user posted image

Bubi kje si našla tiste komentarje o Sloveniji?? Daj mi kakšen link, jaz bi tudi rada kaj prebrala user posted image

Mi smo danes mislili iti na povorko, ampak zgleda, da nam bo dež vse pokvaril! L&J sta bila namaskirana samo v nedeljo, danes so pa v vrtcu vsi srčki-vsaj oblek ni bilo treba kupovati user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
5.2.2008 9:58:20   
petarda
danes so pa v vrtcu vsi srčki-vsaj oblek ni bilo treba kupovati

to bo pa tudi nekaj za videt user posted image user posted image user posted image ...ful so luškani otročki, ko so male maškare....pri nas so bili kužiti, pa rožice, zajčki, pikapolonice user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
5.2.2008 13:59:07   
NinaŠ
Na drugi strani sem nas našla user posted image user posted image ....

pride katera na krofe?user posted image user posted image user posted image  ...sicer niso doma pečeni, jih je pa ogrooomno user posted image user posted image user posted image  S sodelavci jih imamo danes za kosilo in malico user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
5.2.2008 14:02:47   
NinaŠ
Če se slučajno danes ne utegnem več javit: ŽELJA SREČNO user posted image user posted image , naj bo operacija čimhitreje za tabo, da se boš lahko cartala z Žano.

Uf, to da veš, kdaj boš "rodil" mora biti še bolj stresno, kot če ne veš, kdaj se bo začelo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
5.2.2008 14:14:37   
petarda
S sodelavci jih imamo danes za kosilo in malico

pri nas tudiuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
5.2.2008 18:49:36   
Paštetka
dober večer user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
5.2.2008 20:08:57   
petarda
Dober večer, Paštetka user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
5.2.2008 20:14:16   
petarda
Evo prav ne morem verjet....sem bila prej zunaj in leti mimo mene ena...

user posted image

....Sem jo vprašala kam gre....pa pravi da proti vrhniki user posted image user posted image user posted image user posted image ...

....Tak, da Želja...enkrat jutri bo pri tebi...SREČNO user posted image ....

Pa....bajdvej....a si ti že razmišljala kak nam boš sporočila veselo novičko? user posted image ....Menda ja ne bomo rabila čakat tri dniuser posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
5.2.2008 20:26:49   
petarda
Sem hotla zdaj mal osvežit spomin na čas, ko se je Maša rodila...pa ne najdem nič z iskalnikomuser posted image ....ampak vem, da takrat smo imeli skoraj CIO glede poročanja user posted image user posted image user posted image ....pa vem, da smo jo zvečer zapile s smajliji user posted image ....six packi....user posted image ....in skor ne morem verjetuser posted image , da  je avgust že taaaakoooo daleč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
5.2.2008 20:31:26   
petarda
Ok...en link za bubi user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=xnsIZURwcbQ

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
5.2.2008 20:55:23   
Paštetka
Petarda, mašika se je rodila 2.8. user posted image

ŽELJA, vse dobro želim za jutri. joj, kak je mene zvijalo zvečer, če se spomnimuser posted image  Spati itak nisva mogla od adrenalina z mojim, ker sva vedela, kaj naju čaka. pa je bilo tako lepoooooo user posted image . Tudi tebi želim user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.