tinkamiška
|
Evo me še enkrat, danes ste res pridne z pisanjem...zgleda, da rabimo malo zagona , dala si nam ga pa ti Rahelca s čudovito novičko Malo me pa skrbijo Izine učke, kako zgleda vnetje? Izi se danes že cel dan delajo taki malo gnojni zaspančki, pa sej ne vem, če so gnojni, samo zgledajo tako. Pa zvečer je rekla, da jo "uca pece" Jutri bom skuhala kamilčke, pa ji bom malo spirala učke z njimi, upam, da bo pomagalo... Alenkica,držim pesti za razgovor Hm, Iza ima 25. decembra RD, ne vem pa, se mi zdi, da Ovčkina Lara praznuje prej nisem sigurna. Ovnica...počasi bo boljše, čeprav vedno ostane nekaj, kar te stisne pri srčku...drži se AjdaN, sem se iz srca nasmejala Lovrotovi pesmici Ma pa Iza tudi take. Danes je bila ena muzika in ji rečem: "Kaj znaš ploskati po ritmu?" pa ona pokima z glavo in pokaže na rito in pravi: "lito ma" Taši, upam, da sta se mela fino, eh kaj upam, verjamem da sta , čestitke Rija, žal mi je za Nežko, ampak sme vesela, da imaš Tila, ki je tak navuihanček in srčkan za dva! Glede stiskanja...da ne boš mislila, da Iza ne pride k nama v postlo ...vsako jutro se cartamo in se bomo dokler bo ona tako hotela bi jst tudi to pogrešala in te čisto razumem, da ne bi rada tega izgubila, bodi prepričana, da se boste še kar nekaj časa cartkali tudi, če bo spal v svoji sobici. Joj bo mladiček užival v svoji postlci, hehe, je pa Iza ista, ati stlan! kako jih je fino gledat, ko so nečesa tako zelo veseli Bobika, upam, da je Manca boljše, če so ušeski, jo čimprej pelji, da se ne bo preveč razširilo Hm, ko sem pogledala malo tale post sme se zamislila nad količino smajlijev...no pa še dva za povrh no sej nitako hudo... Nočko! Tinka