tinkamiška
|
Dobro jutro Vikend je minil, kot bi mignil. V petek sva midva žurala, v soboto možek, jst sem se fino naspala, Iza ga bo pa danes, ko jih bo obiskal Dedek Mraz v vrtcu. Še vedno razsajajo koze, vsak dan je kakšenj manj v vrtcu in me je prav groza, če bo Iza zbolela ravno za praznike , poleg tega tudi rojstni dan ne bo tak, kot smo načrtovali, ker pač ne morejo vsi prit, ki še niso preboleli koz, če bomo sploh še zdravi do takrat...Ampak upam, da se bo naša punca držala še naprej tako kot do zdej Danes je vsa navdušena hitela v vrtec, ker pride Dedek Mraz, sem jo vprašala kako bo rekla, ko jo bo vprašal če je bila pridna in je dvignila pest v zrak in rekla juhuuuu . Ko sem ji povedala, da ima dolgo belo brado je pa rekla, da ga bo cukala za njno Upam, da se bo imela danes res fino. Lonja, očitno nas ne bo 17. , da ne bi koga nalezli tam, smo se pa zelo veselili in mož bi odpovedal tae bo tisti dan, da bi lahko vsi trije prišli...ampak kaj hudiča, če so te k****** koze nekje v zraku Pa da bi lakho čimprej zamenjali parket... AjdaN, tole pa res zgleda prav grozno, kej takega tudi še jst nisem vidla in od kakšnega mehčalca ali praška bi mel po mojem tole po celem telesu, ne samo po eni strani pa kaj so mu vzeli kri in ni ničesar pokazalo? Vam želim, da tole izzveni in do bo vse vredu! Mi spet spimo normalno...te razumem glede zbujanja, ker sem jst tudi morala pri Izi uvest to odvajanje in me je bilo tega groza, potem se mmetka, če boš še imela kak dan računalnik pa še malo našiši kako ste Renan, Iza je še vedno velik jedec, samo ima dneve, ko recimo noče niti povohati sira, pa ga drugače obožuje in talko je tudi glede vseh ostalih stvari, ampak glede na to, da tud nam ne paše vsak dan vse jest, se mi to zdi normalno. Mamo pa že malo "utečene" jedilnike recimo za zajtrk je obvezno ali marmelado ali pa med, za večerjo pa ima najraje Müslije, včasih pa tudi kruh, sir in posebno, pa malo majoneze, velikokrat si pa zaželi tudi sadje za večerjo... Za kosilo je pa vse, tudi v vrtcu pravijo, da kr ne morejo vrjet kako rada je. Upam, da ostane tako Taši, super za lulanje in štetje tudi Iza šteje tako, ena, dve, tli, pet! Rija ,kje pa piše, da se marmelada je na kruhu Grem zdej orehe tret gre počaaaasiiii papa tinka