Anonimen
|
No evo mene. Jaz imam ludo kučo, mularija mi bo kri spila . Brat še utegnem malo, cel dan malo po malo, napisat pa skoraj nič ne utegnem. IZVIRNO SPOROČILO: Rahelca Tašonka, si lahko mislim, kako ti je. A nimaš nobene pomoči? Enkrat na teden je mami v LJ in mi pride pomagat, drugače sem pa sama za vse, razen ko je možek doma. Tinka, veš da je Špela tud pravi monster od polne lune dalje. Prej je bil Jure neznosen in Špela še v mejah znosnega, zdaj sta pa obrnila vlogi, jaz pa čist na koncu z živci. Katja, ojoj, a tko hudo je bilo z Maticem? Živa, dobrodošla! Koliko je pa drugi star? *hana*, fajn, da si se malo javila. IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška Taši, me je skoraj kap, sem nabrzino pogledala in nisem vidla, da si citirala Liju, pa sem mislila, da si ti zagledala + madonca Jst tud Pa mi ni bilo jasno, zakaj si tako ploska ! Ja, bi prvo mene kap trofnila, pol sploh napisat ne bi mogla, ker bi me fršlok fental. Sej bi bil hudič, ker ne bi zmogla splava it delat, utrgal bi se mi pa čist pomoje, da zanosim. Bobika, ful je lepo postrižena Manca! Men je ona tako lepa punčka. Orka, res upam, da se kmalu rešite krčev. Ful se mi smiliš! Dokončam kasneje, zdaj letimo z Juretom k dežurnemu P. Sva ravnokar odkrila eno čudno bulico na njegovem vratu in se letimo pokazat. Upam, da bo vse ok.
|