tinkamiška
|
Hojla Glede moje službe ni še nič novega čakam na da me pokličejo, so rekli, da ta teden. Mah je zoprno to čakanje Iza je pogruntala, da če je trmasta jezi atija in mamico in vedno bolj poskuša ugotoviti kje je meja. Včeraj je sicer pospravila igračke, čeprav je najprej rekla ne, in se m jo vprašala, če se bova moralis pet kregat, pa je vprašanje kr zignorirala in prijela knrjigice, nekaj zraven žlabudrala(le kaj mi je bilo namenjeno ) in jih pospravila. Se pa zdej buni zjutraj, ko jo hočem preoblečt iz pižame v cotke za vrtec, pa noče šala, pa ne te čevlje, pa ati ne mamice božat, pa mami ne te čevlje obut, pa ne v stol sedet...za vsako stvar se moramo pregovarjat in trošit energijo, da kej dosežemo. Zgleda je prišlo to "trmasto" obdobje... Toliko o nas. KatjaD, mislim, tole s soorom je pa res čisto mimo, res no, vasj pri takih malih, bi morali bit bolj pozorni na razne variante, sploh, če nič ne najdejo, vročina pa ne izgine, seveda ga je moralo bolet upam, da mu soor čimprej izgine. Za pse pa...nimam besed in grozno mi je za bogokužiko, ki jo je povozil vlak Srečica, lepo, da si se oglasila in prilepila slikice , lušne so kot vedno Ovnica78, stiskam pesti, za četrtek, da bo vse vredu! Živa, tebe pa res ni bilo celo večnost! Pozdravljena in želim, vam, da krči hitro minejo, da boste imeli več časa drug za drugega in bo nastopilo manj stresno obdobje... Liju, upam, da si bila na pregledu Shooo, ti pa obvezno pokliči, ko boste v naših koncih, mi smo 10 minut stran od Verdija Glede tobogana smo pa mi tudi ugotavljali, da ni varen, ker je ena punčka padla direktno na rito, je videl možek od Taši... Tega, da nam bo Iza bežala iz postelje je pa mene tudi strah. Sej zaenkrat je še čisto zadovoljna v svojem kinderpetu, nič ne sili ven, tako, da niti ne razmišljamo o nakupu "prave" postlce, mi pa misli tu in tam zaidejo tudi na to področje Zadnjič si pisala o Vili Malini, joj, kako je meni ta trgovina lepa, draga, ampak res lepa, vse kar pogledam mi je všeč in te lesene igračke so res super Renan, tudi jst vam želim in sem prepričana, da se bo Vladimir navadil igralnice in se tudi zaigral, mislim, da je fino, da ste se odločili, da ga boste vozili tja Bobika, tole s spanjem je verjetno tudi posledica vrtca, Iza gaje tudi sračkala kak mesec, potem pa kot, da bi pretrgal. Za spanje v vrtcu pa res super. Moja miška spi samo uro ali uro in pol Dej prilepi kakpno slikico ustrižene Mance Glede službe, meni bi bilo fajn delat z njim, sej delo bi imela vsak svoje, različna področja in moj možek je tudi parkrat na teden na terenu, ampak vseeno se mi zdi, da bi dobro delala tam kjer bi se najini službi stikali, tako, da bi bila kr vesela tega bi imela pa tudi vrata vmes, da bi jih lahko zaprla, če bi ga ne hotela videt Toliko zaenkrat... Taši, kako ste???? Tinka