tinkamiška
|
Spet na hitro Orka**, midva sva bila prejšnji teden v Toysu in videla takšno kuhinjo, je zelo lepa Midva sva kupila cenješo in manjšo, pa mislim, da bo Izi tudi všeč Alenkica, Iza danes ni kakala, upam, da bo jutri. Včeraj je kakala po treh dneh in je bilo malo težko, ampak je tako vesela, ko ji uspe. Če že spusti pukec pritečće in reče, da je kakala, re upam, da bo kmalu šlo na boljše... Bobika...te razumem, da ti je hudo, meni se je srček paral in prvimesec in pol me je grabila panika, ko je jokala, ko sem jo puščala in prosila, da bi ostali doma. Ampak zdej je pa tako vesela, danes je bila tako lušna, ko je kr stekla v igralnico in se važola z novo frizurico In igračke je začela pospravljat, pa rokice umivat, pa čeveljčke brisat v predpražnik, pa dobertek reče in nazdravje, taka hecna je in včasih deluje prav odrasla, takrat me pa spet malo stisne. Mislim, da je prav, da je šla v vrtec, ker je rada tam in ima nekaj svojega, prijateljčke, svoj ležalnik, copatke,...se mi zdi, da se ji dopade. Na začetku bo verjetno malo hudo, potem bo pa vreu, boš vidla... Lonja, fino, da ste uživali AjdaN, ne morem verjet, da je Anči že stara pol leta? Jutri prvzaprav...kam gre čas, ja Čestitke, za pol svečke Vse vas lepo pozdravljam pupice, šibam zdej, je možek prišel domov.... Tinka