|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
19.5.2008 10:18:49   
Nana Liza
Punce, a ste vidle tole, kako lepa pesmarica !user posted image user posted image user posted image

Jana - super za tvojo lepo marElo. user posted image Pa tako odrasla že izgleda v avtu. Kariera se ji pa tudi že začenja.user posted image   user posted image user posted image user posted image

Izabela - danes Tevž nekaj spet začel smrkati, kašlja pa manj. Če bo še tako v sredo kot danes, ga raje ne bi izpostavljala zunaj v takem vremenu. Če je preveč zunaj, se mu takoj poslabša s kašljem. Se slišimo še!

Pegica -  Kakšen korenjak je že Ažbe in ful je že velik! Neli je pa itak luštna 100 na uro. Ker tako rada pozira, bi lahko šla tudi na kakšno naslovnico revij za otroke in mamice, kot janina Ela. Ful si sestavila lepo peesmico. user posted image Si mi dala navdih za rime za vabilo za na krst. Tako sem tudi jaz sestavila na prvi strani v rimah in z inicialkami. Na konc zgleda tako kot sonetni venec. user posted image Ja, sem si tudi dala malo duška. Vabila so narejena, sprintana. Danes pa moram iti še kupiti kuverte.

Šnucika - na koncu se ti bo izteklo vse tako, kot je prav!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Čakamo pa na tvojo najlepšo novičko!user posted image

cuma - a si mogoče probala s kakšnimi zanimivi testeninami. V mercatorju sem našla testenine medvedka puja in testenine lumpi. Za prigrizek prodajajo tudi male vrečice lumpi s suhim sadjem. Pa kakšne sveže jagode ji namoči v čokolado ali pa ji daj da kakšno sadje povalja v trsnem sladkorju. Samo ideja. Pa ta nov fructalov sok, ki je poln vitaminov (smoothyuser posted image ) v kakšnem zanimivem lončku ali pa v bifeju s slamco... Naša Ela ful rada ima solate in notri pinjole. Z kosilo pa najreje korenje tisto malo zmrznjeno od naturete kuhano s porom pa seveda kuskus..

Danes je Ela doma. Do zdeleje delala s plastelinom, zdej pa že v mojem naročju...

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
19.5.2008 10:20:21   
Nana Liza
Pegica - čestitke. user posted image user posted image user posted image Sta pa tolk dolg skupaj kot midva.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
19.5.2008 10:21:35   
ac
Pegica, čestitke vama z možekom user posted image user posted image user posted image in uživajta na večerji!

Meni je pa te dni grozno slabo user posted image . Povrhu je pa še včeraj na poti nazaj čez Gorjance Sara ful bruhala, tako, da ne vem, katera je bila v avtu bolj boga... Celo noč sem potem slabo spala, ker me je skrbelo, kako bo s Saro, no, ponoči se je vsa žejna zbudila in potem nazaj zaspala, tako da je šla zjutraj normalno v vrtec. Jaz sem se pa komaj odvlekla v službo.

Mi je kar lažje, ko lahko malo pojamram user posted image . Lonja, a ti si že kaj bolje?

Bodte fajn!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
19.5.2008 10:23:04   
Nana Liza
Mah ne sori, sva skup od mojga 20-tega leta. Kva gre hitr čas...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2404
19.5.2008 10:38:35   
Kofi
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

Mah ne sori, sva skup od mojga 20-tega leta. Kva gre hitr čas...user posted image

se pravi še več kot 10 let????? Boš mela pol kmalu zlato poroko, če ti tak hitr cajt leti user posted image user posted image

Malo heca...

hvala za link od pesmarice...ej, ženska je ful dobro pripravila tisto...lahko bi mi kdo še melodije poslal, ker jih ful ne vem (živim za 10timi gorami user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2405
19.5.2008 10:46:20   
Nana Liza
IZVIRNO SPOROČILO: pegica1

IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

se pravi še več kot 10 let????? Boš mela pol kmalu zlato poroko, če ti tak hitr cajt leti user posted image user posted image

Malo heca...

Zakonski jarem je le 4 leta. Tko neurado pa res že 12 let...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
19.5.2008 11:02:30   
NRMM
Daaaaaaaaaaaan!

Uff danes pa imate temo za na tešče zjutraj user posted image . Pegica čestitke za vajini obletnici user posted image user posted image ,dober je,da tak zdrži s tabo user posted image user posted image ......mal heca. No midva imava danes teden 7 zakonskih let in v marcu sva imela 11,kar sva začela.Mu bom mogla kmalu nadet inventarno številko user posted image .Mene že baje čaka.user posted image

No tak,danes bo Maša prvič spala pri varuški,me že od jutra črviči po želodcu user posted image .Upam,da bo vse ok.Trenutno dežuram ob gsm,ker mi bo varuška javila,kdaj bo zaajala.

Prej bi rekla,prej bi verjetno zazvonil gsm user posted image .

No evo moji obe punci spita v isti sobici user posted image user posted image user posted image user posted image ,celo obe zaspali v trenutkuuser posted image user posted image user posted image user posted image .......pa sem si oddahnila.Zdaj pa lahko grem likat user posted image .

Grem še hitro cote obesit,dokler se ne vlije.

UŽIVAJTE

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 2407
19.5.2008 11:24:14   
tinas
Ojla pupe,

se pokorno javljam po dolgi odsotnosti!

ključe od hiške smo dobili user posted image , smo jo že nekajkrat zalili, pa ene 3x zmerili, pa si ene 6x premislili, kako jo bomo preuredili, pa arhitekte gnjavili,... torej zalo pestro.

moji so na dopustu, tako da ta teden kraljujemo sami in nam prav paše. le kosilo ni kuhano user posted image pa tudi varstvene usluge so zreducirane, saj tašča po parih urah z našo divjo živalico čisto omaga.

sem pa imela prav pester teden: kmalu smo ostali brez hiše in are user posted image . na banki so spregledali, da manjkajo še neki papirji, pa so to opazili pri notarju. in ker se je rok v pogodbi iztekel naslednji dan, bi lahko mi čisto lepo ostali brez vsega. pa smo napeli vse moči in izpeljali mission impossible. je bilo pa res hudo, še nikoli se mi nekaj ni zdelo tako nemogoče. uf, smo si oddahnili!

danes se kaže sonček tukaj pri nas, upam, da tako tudi ostane!

pa da še jaz prispevam svoje za statistiko: 14 let ljubezni (v maju), 5 let zakona (v juliju). zaenkrat vodim user posted image , no NRMM me šiša v zakonu.

veselo nazaj na delo...

pa-pa
t

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
19.5.2008 11:25:25   
tinas
aja,
pegica čestitke user posted image

šnucika, držim pesti!

pa-pa
t

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
19.5.2008 11:26:25   
Izabela_
Živjo,

Nana Liza - upam, da se vseeno zrihtate in da se vidimo, drugače pa sigurno kmalu, a ne? Sploh pa ne vem, kakšna je napoved za tole sredo. Danes tu pri nas malo sije sonce, potem pa se spet pooblači. Upam, da bo sonce zmagalo!

Pegica - zelo lušne slikice tvojih dveh škratov. user posted image  Čestitke za obletnici in prijetno večerjo vama želim!

Šnucika - upam, da se bo tvoj mož čimprej sprijaznil s tvojo (verjetno) novo službo. Odpoved še vedno lahko daš, a ne? Držim pesti, da čimprej uspe z user posted image .

NRMM - super, da tvoji dve punci obe tako pridno spita!

Ac - res si boga, ko ti je tako slabo! user posted image  Če se spomnim... user posted image  Upam, da kmalu mine!

V soboto je bil pri nas en tak hecen dan - vse je štimalo! Matevž sploh ni nikoli zatrmaril, nič jokal. Kamorkoli smo šli, se je lepo igral in ko je bilo treba iti, je šel brez problemov. Res idealno, si želim čimveč takšnih dni (včeraj je bilo že malo slabše, čeprav še vedno lepo).

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
19.5.2008 11:31:00   
lonja
Jutrooooo,

dans pa imate temo....mislim, ej user posted image . Ja, smo že kr stare mačkice glede tega, zgleda vsaj tako. Bom še jst svoj lonček pristavla. Mojga že ene dva meseca kurim, da za 10 letnico poroke, ki jo imava drugo leto junija, bi se pa spodobilo, da mi kaj lepega kupi. Npr. avto...user posted image . Sam po moje ne bo penezov. No, pustmo se presenetit.

Ac, bogica, ti ej moralo biti pa res hudo, če je še Sara zraven bruhala. Pri nas se vsaj Ajda drži. Men pa še kar noče in noče popustiti. Včeraj sem sredi Interspara user posted image  in je blo kr pestro. Pa še vrti se mi občasno, imam namreč ekstremno nizek pritisk. Ja, kava bi pomagala mal, sam mi obupno smrdi. še vedno.

No, ne bom več jamrala user posted image .

Drgač je bil pa vikend uspešen. V soboto je imel moj delovno soboto, so imeli dan odprtih vrat in je Ajdo vzel s seboj, da se je peljala s helikopterjem. Me je blo kr strah, kako bo jokala, ona pa nič user posted image . Pa takoj, ko so poleteli, je začela kazit kravice, pa konjičke, ki so se pasli na Barju user posted image .

Včeraj pa smo res malo lenuharili, pa oprat je blo treba mal, popoldne pa smo se mal naobiskali. Je imela Ajda družbo treh desetletnikov in se je v njihovi družbi odlično počutila, oni so jo pa pedenali spredi in zadaj.

Tako. Zdej pa delat. Ta teden bo kr veliko, ampak bom vseeno hodila ob pol treh domov. Mi tko paše, pa še plus ure moram počas začet koristit user posted image .

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
19.5.2008 12:59:22   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: tinas
pa da še jaz prispevam svoje za statistiko: 14 let ljubezni (v maju), 5 let zakona (v juliju). zaenkrat vodim user posted image ,

proti meni ste prave amaterke user posted image ...skupaj sva 18 let, poročena 11 let (no septembra bo 12)...tako da garancija davno potekla, tudi z rezervnimi deli je že bolj težko user posted image

Ne bom nič nakladala, ker sem SAMA, mož v službi, Manca pri varuški, Matica sprehajata moja mama in teta...tako da moram izkoristit...no ja moram še nekaj zlikat, po tem pa malo zalenarim user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
19.5.2008 13:17:16   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: mml

IZVIRNO SPOROČILO: tinas
pa da še jaz prispevam svoje za statistiko: 14 let ljubezni (v maju), 5 let zakona (v juliju). zaenkrat vodim user posted image ,

proti meni ste prave amaterke user posted image ...skupaj sva 18 let, poročena 11 let (no septembra bo 12)...tako da garancija davno potekla, tudi z rezervnimi deli je že bolj težko user posted image

dokler se nisi oglasila sem mislila, da vodim user posted image

decembra bo 15.let, marca pa je bilo 6.let od poroke user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
19.5.2008 15:03:01   
Izabela_
Bravo Mml!

Jaz se pa umeščam v zlato sredino: septembra bova 12 let skupaj in 5 let poročena. user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
19.5.2008 16:28:52   
sonček balonček
Čestitke, babe poročene! Pegica, lepo praznujta.

Jaz se ne pustim ujet. Skupaj sva 12 let in 4 leta ZAročena. Ha, ha, ah, ah! Denar za poroko sva pa vedno raje kar za potovanja zagonla. Pa oba sva vedno govorila, najprej poroka, potem pa otroci. Zarečen kruh, pa to vedno velja!

Lara je danes doma, ker ima varuška izpit. Sem imela srečo, da je maruša spala dopoldne skoraj dve uri, da sem se lahko z Laro igrala. No potem je bila pa cela misija nemogoče, kako Laro dati spat. Še vedno nimam neke stalne tehnike. ALi mi v avtu zaspi, ali v vozičku, narokah... No potem smo šle Maruša, Lara in jaz na sprehod. Maruša v kengurujčku, Lara pa v vozičku... in je po uri in 20 minut hoje končno zaspala. Potem sem obe hkrati nesla dva štuka v stanovanje. In Lara še kar spi...user posted image

Maruša pa ne, tak da nimam pavze!user posted image  Se pa zdajle ravno malo napreza v svoji igralni podlogi..je vsa ponosna ko že malo kruzira levo, desno, naprej in nazaj!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
19.5.2008 22:21:57   
cuma
Čeeeer!

Sem ugotovila, da imam še ful frišnega moža user posted image  ... avgusta bo 3. obletnica poroke, skupaj pa sva 7 let. Toliko o statistiki.
Punci spita, možeka ni ... jaz pa tu bluzim, ker nimam več pameti za kaj boljšega user posted image  ... Zjutraj namreč vstajamo pb 6ih in spat hodita : Tinkara ob 20.30, Ema pa ob 21ih ... pravljice brat, potem pa se zavleče do 21ih.30 ... včasih do 22ih preden zaspi, ker ima po novem toliko za povedat user posted image  ...
A se še spomnite kako sem jamrala, da ne govori? .... Nooo, zdaj pa se ne ustavi user posted image  user posted image . Ne vem po komu ima to ... user posted image . Ful je dobra, ko se trudi prav sklanjat besede user posted image  , do pred kratkim, pa je bilo še skoraj vse bigm bigm user posted image  .... bom morala podpis menjat user posted image ...
Tudi naša Tinkara je "spregovorila"  Scena: Tinkara raziskuje po stanovanju, plazi in leze mimo dolgočasnih kock, pliškov, ropotuljic, spretno se izogne stajci, s poti prežene pisane žoge in končno prileze v zanimivo in presenečenj polno deželo .... kuhinjo. Pritihotapi se do kište mleka in ko zagrabi liter reče :"Kaaajjj jjeee?" user posted image  Vse kar je ne-igrača in je torej zanimivo in vredno "okušanja" je Kaaajjj jjjeee? user posted image user posted image user posted image  ... 

šnucika: kako si? Že veš kaj novega za službo? Kaj boš dala Živo v varstvo/vrtec, ko boš šla delat?

pegica: čestitke in upam,da prevkar uživata na "izhodu" user posted image . Tvoja dva sta pa taka user posted image . Zdita se mi tudi zelo podobna! Bravo za pesmico!!!

Nana Liza: hvala za idejo ampak .... pašta je še edina stvar, ki gre res v promet user posted image  .... sicer je treba spretno dol in ven zbezat recimo meso ali zelenjavo, pa ločiti bele medvedke od zelenih in oranžnih in seveda pojesti samo bele ... user posted image  ... drugače pa Ema živi prazaprav od pašte. Zadnje dni se je sicer malo poboljšala - veliko več poje, če tudi jaz z njo jem (ne pa da samo sedim zraven npr. pri malici ) ... tako da ena od naju, bo sigurno napredovala po teži... uganite katera user posted image  
Smoothija pa še nismo probali ,ga bomouser posted image !!... zaenkrat pije vodo/čaj za žejo, fruktalove goste sokce, actimel pa za malico.
Jagode in grozdje ... sva "uvajali" te dni, pa jih je z velikim veseljem dajala meni v usta in govorila, še mami, še!!!!user posted image  

tinas: user posted image  da ste zrihtali! Včasih se res zadnji moment kaj zaplete ...

Nrmm: super vam gre tole uvajanje! Bom poslala jeseni emo na šnel kurz user posted image

mml: Jaz bi tudi srečanje!!!!! Drugi teden moram pod nujno na faks po eno potrdilo ... torej bom v Lj ... najbrž v petek dopoldan.

user posted image user posted image user posted image : eno user posted image  za vsako posebej, da bi vas čim manj matralo! Jan jan ... raaaaport!!!user posted image

Bino: user posted image  ... kako ste? Čakate sonček?

izabela: Delo v polnem teku? REs zanimive fotke!!! Kaj pa Matevž pravi o teh počitnicah? A kaj razlaga o tem, kje ste bili? Ema je ful hecna ... pozimi, ko so šli na Pohorje se sankat je zletela s sank na sneg in vsakokrat, ko se spomne na sneg pove, da je Ema na snegu padla in se prijema za glavo user posted image  ...

Uh, sem spisala cel roman ... bo treba bolj redno tipkat, da ne bojo potem take klobase ...
Lepo in mirno noč vam želim!

Cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 19.5.2008 22:29:34 >

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
20.5.2008 10:07:53   
mml
Dan,

en lifting in ena vesela skodelica za vse (vsebina pa po vaših željah in potrebah)
user posted image

Matic pa pravi, da bo kar mleko in to čim prej user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
20.5.2008 10:12:08   
šnucika
dan!

Ponudim eno pozno kavo,že ker je včeraj nisem!user posted image

Včeraj sem bila od 7h do 18h na izobraževanju za službo.Sem se prav lepo vpeljala,čeprav bi me čakalo še 10 dni teh seminarjev.Zelo malo so jih izbrali-9 nas je bilo vsega skupaj,same punce.
Pa grem domov in se dobimo z Živo in user posted image  še pred trgovino in zvoni moj telefon.
Šefica mi objasni,da so imeli sestanek(ja,seveda ob 18h popoldan??!) in da me ne bodo vzeli.user posted image
Potem,ko me je kadrovska sprejela,sem cel dan na seminarju....
Eh,brez veze.
Verjetno je šla klicat v bivšo firmo(ker tako se dela tu pri nas,moraš jim dati vse podatke bivših zaposlitev) in dobila od gospe bog same lepe besede o meni.( mimogrede...tam že tretjič ponavljajo razpis,ampak mene pa ne vzame)
Žalostno,da sem zaradi bolezni,ki sem jo premagala, zaznamovana za celo življenje...
Pa sem spet na čakanju novih odgovorov na prijave,ki sem jih še poslala...

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
20.5.2008 10:30:10   
mml
šnucika zate
user posted image

A pa se ti ne bi mogla pritožit na kakšno višjo inštanco proti tej pravnici, ki ti greni življenje??? Jaz bi se na tvojem mestu pozanimala pri kakšni pravni službi. Ker če je zunaj razpis in izpolnjuješ vse pogoje, ki so navedeni, mislim, da te morajo sprejeti...
...nisem pa ravno podučena kako je to pravno urejeno, tako da preveri

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
20.5.2008 10:45:30   
Izabela_
Šnucika, tudi od mene en VELIK user posted image !

Če gre za zasebno firmo, pa je niso dolžni zaposliti, če nočejo... Drugače, če bi šlo za javno!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
20.5.2008 10:48:44   
kofetek2010
Daaaan!

Pri nas vse po starem, novo je le to, da čakamo, da začne marEla kozice past. Ja, od varuške tamala ima norice (vodene koze) in je od sobote že vsa pikasta... pri marEli pa (za enkrat) še niti p od pike. user posted image  
mml - izziv zate, če jih ne bo dobila user posted image

šnucika - ja, kakšna pritožba bi ne bila odveč, amo vprašanje je, če bi imela potem še veselje delat v takšnem kolektivu (no, če je edina ovira hudobna babura v pravni službi jo pač prijavi!). Samo ne vem komu? Na inšpektorat za delo? Varuhinji človekovih pravic? Upam, da čimprej najdeš službo! user posted image

cuma - marEla je tud včasih ful hecna pri sklanjanju... npr. Galino namesto Galovo user posted image  Drugače pa tud čveka, čveka, čveka... user posted image

sonček balonček - ti si pa ena fest močna punca! user posted image

izabela - za kolk prodaš vaš USA itinerar? user posted image  

lonja - ti si pa skromna glede darila user posted image

moram nehat, me opomnik opominja, da imam ob 11h frizerja user posted image

uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
20.5.2008 10:52:13   
šnucika
Punce...hvala za podporo.

Bivša firma je d.d.,in tale tudi. Niso neke majhne zasebne firme...ampak med večjimi na obali.
Proti pravnici v bivši firmi sem že takrat pred sedmimi leti poiskala pomoč na inšpekciji,ki je prišla,dala kazen...jaz sem pam letela.
Takrat mobbing še ni bil tako pojmovan,kot je danes in čeprav tudi danes ni nevem kakšne zaščite zaposlenih, se bi verjetno drugače izteklo.

kar je je....bom že nekako.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
20.5.2008 10:53:29   
Nana Liza
Šnucika - ma res ni pravice ne tem svetu. user posted image Iskreno ti želim, da se čimprej obrne vsa situacija tebi v prid. Veliko pikapok tebi in tvoji Živi!!!user posted image user posted image user posted image

Naša Ela ima pa sedaj hobi striženje. Včeraj čisto tiho je bilo, se obrnem kaj počne in glej ga zlomka Ela reže okrasne trakce, ki visijo na balanci od skiroja. Pa pravi: "Tole moram nujno rezati,  sej bodo novi zrasli. Mami ne smeš mi vzeti škarje."  Sem se tako smejala. S trakci pa nisem vedla kaj naj, tako so romali v koš. Zdaj so popularna vprašanja kakšen in kako ter na vsake 10 minut vpraša če je kaj novga?user posted image

Zadnje čase spet noč iti na kahlico. Ima pa bujno domišljijo in se mi po domače rečeno laže kot pes teče al kako že user posted image . Pove stvari, ki sploh ne obstajajo oziroma se zmisli in pove tako prepričljivo, da ji včasih že kar verjamem, dokler ne izvem resnice. Zadnjič je dobila nekaj jagod v dar, pa pride k meni in reče, da je oči  z veseljem pojedel vse tri jagode. halo? Pa sploh ni nobene.user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
20.5.2008 11:01:21   
Nana Liza
Izabela - tole vreme je (beri ni) čist za nikamor, čeprav pravi Velkavrh, da je ravno zaradi dežja tako zelena naša prelepa Slovenija.user posted image
Jaz bi jutrišnji zmenek prestavila na naslednji teden, če se strinjaš. Upam, da je tudi ostalim ok (Bino, mml, še katera?). Ma res komaj čakam, da se malo vidimo! Je pa tale dež čist naklonjen Tevžu, ker spi že od 9-ih. Aja, a sem povedala, da ima že 2 zobka?

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 20.5.2008 11:07:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 2424
20.5.2008 11:11:25   
Izabela_
Nana Liza - ja, za ZOO res ni jutri po moje, tudi če slučajno neha deževati, bo vse razmočeno. Za drug teden pa lahko čez vikend, ker bom drugače morala delati, ali pa popoldne (če grem malo prej po Matevža na primer). Se zmenimo, ne? Srečanje je obvezno po tako dolgem času!

Jana - naš USA itinerar dam zastonj - sem že vesela, če me kdo posluša! user posted image  

Šnucika - dobro, da si takrat poklicala inšpekcijo in je vsaj malo dobila po buči tista ženska. Je pa zdaj seveda drugače, ker nisi zaposlena pri njih in imaš čisto drugačen status. Res upam, da se ti pa javi kdo na kakšno tvojo prošnjo in bo potem vse v redu in boš pozabila na težko obdobje!

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.