cuma
|
Čeeeer! Sem ugotovila, da imam še ful frišnega moža ... avgusta bo 3. obletnica poroke, skupaj pa sva 7 let. Toliko o statistiki. Punci spita, možeka ni ... jaz pa tu bluzim, ker nimam več pameti za kaj boljšega ... Zjutraj namreč vstajamo pb 6ih in spat hodita : Tinkara ob 20.30, Ema pa ob 21ih ... pravljice brat, potem pa se zavleče do 21ih.30 ... včasih do 22ih preden zaspi, ker ima po novem toliko za povedat ... A se še spomnite kako sem jamrala, da ne govori? .... Nooo, zdaj pa se ne ustavi . Ne vem po komu ima to ... . Ful je dobra, ko se trudi prav sklanjat besede , do pred kratkim, pa je bilo še skoraj vse bigm bigm .... bom morala podpis menjat ... Tudi naša Tinkara je "spregovorila" Scena: Tinkara raziskuje po stanovanju, plazi in leze mimo dolgočasnih kock, pliškov, ropotuljic, spretno se izogne stajci, s poti prežene pisane žoge in končno prileze v zanimivo in presenečenj polno deželo .... kuhinjo. Pritihotapi se do kište mleka in ko zagrabi liter reče :"Kaaajjj jjeee?" Vse kar je ne-igrača in je torej zanimivo in vredno "okušanja" je Kaaajjj jjjeee? ... šnucika: kako si? Že veš kaj novega za službo? Kaj boš dala Živo v varstvo/vrtec, ko boš šla delat? pegica: čestitke in upam,da prevkar uživata na "izhodu" . Tvoja dva sta pa taka . Zdita se mi tudi zelo podobna! Bravo za pesmico!!! Nana Liza: hvala za idejo ampak .... pašta je še edina stvar, ki gre res v promet .... sicer je treba spretno dol in ven zbezat recimo meso ali zelenjavo, pa ločiti bele medvedke od zelenih in oranžnih in seveda pojesti samo bele ... ... drugače pa Ema živi prazaprav od pašte. Zadnje dni se je sicer malo poboljšala - veliko več poje, če tudi jaz z njo jem (ne pa da samo sedim zraven npr. pri malici ) ... tako da ena od naju, bo sigurno napredovala po teži... uganite katera Smoothija pa še nismo probali ,ga bomo !!... zaenkrat pije vodo/čaj za žejo, fruktalove goste sokce, actimel pa za malico. Jagode in grozdje ... sva "uvajali" te dni, pa jih je z velikim veseljem dajala meni v usta in govorila, še mami, še!!!! tinas: da ste zrihtali! Včasih se res zadnji moment kaj zaplete ... Nrmm: super vam gre tole uvajanje! Bom poslala jeseni emo na šnel kurz mml: Jaz bi tudi srečanje!!!!! Drugi teden moram pod nujno na faks po eno potrdilo ... torej bom v Lj ... najbrž v petek dopoldan. : eno za vsako posebej, da bi vas čim manj matralo! Jan jan ... raaaaport!!! Bino: ... kako ste? Čakate sonček? izabela: Delo v polnem teku? REs zanimive fotke!!! Kaj pa Matevž pravi o teh počitnicah? A kaj razlaga o tem, kje ste bili? Ema je ful hecna ... pozimi, ko so šli na Pohorje se sankat je zletela s sank na sneg in vsakokrat, ko se spomne na sneg pove, da je Ema na snegu padla in se prijema za glavo ... Uh, sem spisala cel roman ... bo treba bolj redno tipkat, da ne bojo potem take klobase ... Lepo in mirno noč vam želim! Cuma
< Sporočilo je popravil cuma -- 19.5.2008 22:29:34 >
|