NRMM
|
Daaaaaaaaaaan! Hvala za kofe,danes je bil posebnoo dober,ko se je mml tak hitro zbudila . Danes sem kljub kolebanju pustila Mašo prvič pri varuški in šla k dediju pokosit okoli hiše,da sem se vsaj malo zamotila.Maša še bolj prilagodljiva kot Maruša.Ko sem jo dala na tla,je takoj šibnila k igračam in se niti ozrla ni več k meni,Maruša pa za njo,da je ja slučajno ne bi ktera prijela .Sem se zmenila,da pridem po njo ob 9.30 in,ko sem prišla,mi je varuška rekla,da naj bom do malice z njimi,potem bi pa rada dala Maši za papat.Ves čas,ko sem bila tam,je Maša plezala po svoje,niti 1x ni prišla do mene .V času malce,pa je pojedla celo skledico pudinga in se po hranjenju zagnala v koš z igračkami.In grda mama ,jo je vzela in sva šli domov.Maruša je potem jokala,ker je Maša šla,ona pa ostala tam.Ampak še predno sva prišle z Mašo do avta,je že vriskala in jedla dalje.Super se odvija tole uvajanje in ponavlja se stara zgodba........mami hudo,ker jo otroci ne pogrešajo .Ja sej vem,da sem smotana ja in,da naj bom srečna,da tudi Maša takole zlahka sprejema še koga drugega,ampak..... Mml vsekakor ti javim,ko pridem v Lj,da skočimo na kofe,ker zadnje snidenje je bilo res bolj kot karkoli uradno.Ti v službi,jaz pa zmedena ko kura v tistem času .No evo,sej ti likanje prav uspeva,meni še ne,ampak mi bo moglo nocoj . Šnucika držim pesti še dalje,tak da imam razlog,če ne bo zlikano pri nas doma . tinas super,da ste včeraj tako uživali in verjamem,da bo Lia uživala tudi v novem okolju in novi družbi.Otroci so prilagodljivi doooosti bolj kot mi . pegica1 priznam,da sem res malo zakuhala,ko sem prijela Ažbeta,pa čeprav je 7 mesecev od tega,ko je bila Maša tak štoplček.Človek pride hitro iz tega. Kup stoji? NL sej vem,da si vzela bolj za hec,ampak vseeno sem se rajši opravičla ,no sej od viška glava ne boli,a ne . Izabela za vaše potovanje pa lahko rečem samo vaaaaaaaaaav .Med branjem tvojega opisa,sem čist not padla .Vidim,da ste veliko videli in se luštno imeli.Grem zdaj slikice gledat. Pajaca,jana,arielca a smo res tok slabe ? Lepo bodite,uživajte maximalno! LP