mml
|
Dan, bom poskusla kaj skupaj spravit, če se ne bo prej Matic zbudil. Sva peljala Manco v varstvo, po tem sva šla pa direktnega v Spar in ker ni bilo ne duha ne sluha o njegovi hrani, je rajši zaspal, da mu čas prej mine . Manca ima zadnji teden novo foro in to je "ne k varuški". No danes smo uspeli vsaj od doma brez tuljenja, v torek in včeraj je pa tulila že doma, po tem pri varuški na dvorišču naredi pa tak nesrečen obraz in ima oči polne sloz, da me je kar gorza in se rajši hitro poberem, da se ne ulije slap solz, po tem paše zraven prav milo govori mami mami mami...Upam, da jo bo tole minilo, ker bo septembra sicer groza, ko bo šla v vrtec. Naslednji četrtek je dan odprtih vrat in si moram zorganzirat varstvo za Matica, da greva z Manco pogledat vrtec. Upam, da imajo tobogan, ker po Mancinem mnenju se greš v vrtec vozit po toboganu Nana Liza upam, da te prehlad hitro mine in da Tevž sploh ne bo zbolel .Jaz Manci sploh ne dajem svečk, sem ji vedno dala kar Calpol in ga je lepo popila, razliak v hitrosti delovanja je pa kakšnih 10 minut. Za ŽV bi se pa res lahko zmenili šnucika močno držim pesti, da bodo na razgovoru navdušeni nad tabo , samo kdo nam bo pa potem zjturaj postregel s kavo lonja hitro se spravi pisat nalogo...nobenih izgovorov več . Bi se ti ponudila za mentorstvo, pa nisem iz pravega foha, titlnov imam pa zadosti pegica suepr, da je Ažbe začel pasti kravice . Mene bi tudi kap, če bi Manca imela pri varuški plenico . Kako se sicer razumeta Neli in Ažbe? Manca in Matica iskreno rada in ji večinoma ne gre nič na živce, v nemilsoti je samo, če jo slučajno zgrabi za kodrčke . Je pa mali totalni grabljivec in zgrabi vse kar ima v dosegu in se po tem drži, da ga komaj spraviš stran. Lasje so pa sploh zakon, včerje me je tako zgrabil, da sem se komaj rešila, ker se drži kot netopirek ac super, da je končno članek sprejet . A pri vas traja toliko časa, da imaš po tem zagovor dr? Ker pri nas, ko da mentor enkrat žegen si v 3 mesecih sigurno na zagovoru...je pa res, da se že bližajo počitnice in po tem gre vse počasneje. Ampak glavno, da imaš vse napisano in vse pogoje, ostalo bo pa že jana za Eline manekenske podvige in novo motorizacijo. Zdaj te lahko pa Ela vozi naokrog . A maš že ocenjeno škodo? HIMH za spinning potrebuješ majico, kolesarsk hlače (no lahko imaš tudi navadne...samo te bo bolela rit ), po želji kolesarske rokavice, superge, brisačo in veliko pijače, ker če delaš na polno, švicaš kot za stavo . Pri nas se je dalo plačati vsako uro posebaj, samo nisi imel rezerviranega mesta, tako da če je bil dren, nisi mogel na uro...samo dren je bil samo novembra in marca, ostali meseci pa niso bili problematični sonček očitno se bova dobili sami z najinimi . Če ne drugače, ti javim, ko bom kaj planirala obisk v Celju . Držim pesti, da boš našla za Marušo super varuško s katero boš zadovoljna, ti pa verjamem, da ti je zoprno, sploh ker ste sedaj zadovoljni. Jaz sem v principu z našo gospo Metko tudi kar zadovoljna, Manca je veliko zunaj, lepo se razumeta, upošteva naše želje, je tudi prilagodljiva, kar se časa varovanja tiče, tako da sem vesela, da bo pazila še na Matica, po tem grem pa menda v "penzjon", samo mislim, da ji bo dolgčas in si bo omislila še kakšnega otroka, če ne bo spet pazila svojih vnukov. Jaz na srečo delam od 7.30 do 15.30, tako da ne bom čisto zadnja prišla po Manco v vrtec, vem pa da bom med zadnjimi...očitno imajo vsi nekakšen babi servis, ki pobira otroke iz vrtca že ob 14... NRMM spet je petek in boste v popolni sestavi . Sicer pa še dober mesec pa bo tvoj končal s šolanjem, če se ne motim. Kdaj zveš, če dobiš novo službo ali boš ostala v stari? Očitno je pomagalo, da te toliko časa ni bilo in so pogruntali, da je prav super, da te imajo cuma a te je odpihnil jugo? Pri nas je včeraj pihal prav zoprn JV veter, kar sem prav dobro občutila na kolesu, ker mi je pihal direktno v prsa, kar je pomenilo, da sem komaj prikolesarila do doma, saj v nasprotno smer je šlo pa super , tako da sem vedela, da bom nazaj grede vse priensla noter , pa še rit me je bolela od prejšnjič bino a si se že odločila kakšno kolo boš kupila? Jaz sem s svojim Giantom prav zadovoljna, je čisto ok za takšne družinske kolesarske izlete, ko imaš zadaj še dodatni tovor . Ni pa za zelo hud makakdam ali za res strme klance... tinas se vidimo jutri na pikniku...se mi zdi, da bomo spet v garaži , pa saj lani niti ni bilo tako slabo... No tako pa sem se načvekala , Matic še kar spančka (je jedel ob 5.), tako da počasi se bo zbudil in po tem bo hud alarm...