|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
22.5.2008 9:14:48   
ac
Dobro jutro!

Pri nas je pa Sara spet zbolela, je včeraj celo popoldne in večer bruhala. No, ponoči je potem lepo spala in sedaj jo dedi pazi, jaz jo bom pa popoldne, če še ne bo ok, peljala k zdravniku.

Sem pa imela včeraj pregled in Sarina sestrica ali bratec je velik(-a) že 7 mm user posted image . Slabo mi je pa te dni veliko manj, na srečo.

Imejte se lepo!

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
22.5.2008 13:02:45   
lonja
Daaaaaan,

pa ne da vse spite danes, k nas ni nobena s kavo zbudila.....user posted image

Mi tukaj že spet odštevamo ure in minute do odhoda domov, še dve urci moram zdržat, pa bo.

Ac, user posted image user posted image  bravo za pregled in malo pikico. Je fajn občutek a ne, ko spet zagledaš nekaj migetajočega na ekranu. Pa super, če so se ti slabosti že končale. Men se še niso, ampak upam, da bom tudi kmalu ven iz tega.

Tinas, super, da vam je tako hitro uspelo kupiti hiško. Si sploh ne želiš predtsvljati verjetno, koliko živčev, časa in seveda tudi EUR-čkov ti požre zidava. Trenutno nam na naši parceli bager koplje jarke za toplotno črpalko in imamo komplet vse razrito. Ajda uživa v blatu, pralni stroj pa je polno obremenjen user posted image .

Izabela, tudi jaz se toplo priporočam za itinerar user posted image , mogoče tudi mi izvedemo kaj takega, seveda čez nekaj let, ko bomo ven iz ta hudega user posted image .

NRMM, upam, da je bil vaš prehlad nekaj zelo kratkotrajnega in da ste danes že OK. A sem mogoče spregledala, a Marušo boš dala zdej jeseni v vrtec, Maša pa ostane pri varuški, al kako?

Mml, a ste danes spet v kompletu doma, al mali kodrček kraljuje pri teti Metki?

Cuma, upam, da se ti bo uspelo dobit s kako na jutrišnjem kofetu. Jst bi z veseljem, a bom takrat gnila na drugem koncu Ljubljane. Bom pa mislila na vas user posted image

Kje ste pa kaj ostale: Arielca, Pajaca, Žuni....

No, dost sem naklofala za zdej, imejte se fino fajn...

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
22.5.2008 13:29:53   
Izabela_
Jaz se pa bolj na hitro javim... Danes so nam začeli barvati fasado in les, da bo hiška kot se šika, ko jo bomo začeli prodajati. Za zdaj so prepleskali samo les na balkonu, pa je že ful lepo! Posledično pa sama delam na laptopu v dnevni sobi in učinek je temu primeren. Skoz distrakcije (bližina hladilnika, TV), pa še drug računalnik in kar nekako ne gre.

Matevž mi je včeraj padel s kavča na glavo, res bum na tla, da se je vse streslo. Jok strašen, ampak je očitno vse v redu. Le zjutraj je takoj rekel au, ko sem ga pobožala po glavi.

Dogajajo se tudi čudne stvari z našim spanjem: Matevž je v zadnjih treh dneh prespal dve noči, danes pa se je le 1x zbudil. Upam, da ostane nekje pri tem, čeprav, ko bo vročina, bo spet po moje vse drugače.

Drugače imam še eno veliko skrb... Nekaj sem opazila pri Matevževi hoji in me seveda ful skrbi, ker imam sama težave s kolkom... Bom poklicala mojega (in zdaj tudi Matevževega) ortopeda. Upam, da ni nič oziroma kaj drugega kot kolk.

Včeraj sva bila cel dan skupaj in je bilo zelo lepo. Šla sva na Zbilje, futrala labode in race, se igrala, lovila, jedla kosilo pri mojem očetu, lepo spančkala popoldne in potem je bil že očka doma.

Ac: lepo, da vse poteka, kot je treba. Joj, 7mm, a ni to hecno? user posted image

Lonja: si faca, da hodiš v službo, če moraš toliko bruhati. Upam, da se res hitro znebiš nadlege. user posted image
Nana Liza, HIMH: user posted image  za Tevža in Hano.
Bino: se tudi jaz že veselim našega srečanja, v ZOO ali kje drugje.

Šibam naprej biti učinkovita za računalnikom... Samo še kavo si skuham, ha ha!

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 22.5.2008 13:31:39 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
22.5.2008 14:37:38   
NRMM
Daaaaaaaan!

Sonce se je po doooooooolgem času le prikazalo,prav pogrešala sem ga.In končno bomo lahko danes popoldne zunaj,tak kot se reče,ob 17.30 pa ima Maruša tako telovadbo....četrtek polno zaseden user posted image .
Naš prehlad....hmmm je boljše.Maruša je bila ponoči ok,tudi zjutraj.Maša mi ga je pa biksala do 1 zjutraj.Sej ona je spala,ker je imela itak čist nosek,ampak jamrala in pojokavala je skozi.Ob 1 mi je pa kapnilo in sem ji namazala dlesni s Calgelom in evo zaspala in spala do jutra brez premikanja in jokanja user posted image .Očitno je nova runda zobkov na pohodu user posted image user posted image .
Jaz pa sem prej šla cote zlagat in sem se hotela samo malo pretegnit,ampak sem v trenutku zaspala user posted image in je minilo 2 uri,da sem prvič oke odprla user posted image .Če priznam je praaaaaaav pasalo,cote pač so tam,kjer so user posted image user posted image .

Bino ti le pospešeno išči fraj datum ja user posted image .Držim pesti,da bodo izvidi ok user posted image .

Lonja punci sta tak kot mama,drugje pridni,doma pol user posted image .user posted image user posted image Obe sta super pri varuški,le varuška se čudi,kak Maša doosti več poje kot Maruša user posted image .Sta pa obe taaak veseli,ko pridem ponju user posted image .
Gresta pa obe septembra v vrtec,če bo pa sluučajno Maša kaj preveč bolana (kar upam,da nee bo),gre pa nazaj v varstvo.

HIMH kako Hana?Upam,da sta vredu in,da nista rabili v bolnico user posted image .

Cuma lepo uživaj na Štajerskem user posted image .

Šnucika končno si prinesla na naš konec kaj drugega kot sneg user posted image .

Jana se še otepate kozic user posted image ?

NL čimprej naj gre prehlad stran od Tevža user posted image user posted image .Bronhitisi se radi ponavljajo,moj brat je imel kroničnega od 1,5 leta dalje,pa do 6,potem se je pa začelo izboljševat.
Super,da greste na morje,jaz bi tuuuudi.

tinas tebi pa prav nič ne zavidam tega letanja sem in tja.Ko se jaz spomnem,kolko sva midva laufala lani za ureditev stanovanja,mi postane kar user posted image .Dobro,da je mimo in upam,da se ne bomo kdaj spomnili o kaki gradji ali čemu podobnem.

Ac eno veliko user posted image user posted image ,da s Saro ni nič hujšega.Moja Maša je včeraj zjutraj tudi ''zalila''celo kuhinjo user posted image .Sem ji dala žličko regratovega medu,proti kašlju in ji očitno ni pasal,ker kak je šel v usta,tak je šel nazaj ven user posted image .
A ni fin občutek,ko vidiš takšno malo bitje v sebi user posted image .Očitno me spet daje user posted image .

Mml vidim,da imaš super pomočnico za delo na ''njivi'' user posted image .Maruša pri dediju in babici prehodi parx celi vrt,in babica je user posted image  vesela.Hodi gledat,kdaj bodo jagode zrele in kar nočejo bit rdeče user posted image .

Grem počasi pod tuš in po moji dve nagajivki.Uživajte maximalno.

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
22.5.2008 17:51:39   
mml
Smo skoraj na dnu strani...

ac user posted image  za mali grahek, ki si ga včeraj videla...tu je tak super občutek, ko vidiš, da je res tam user posted image . Upam, da s Saro ni nič resnega in da je danes že čisto OK user posted image

NRMM super, da ni z Mašo nič hujšega user posted image . Zadnji čas ,da se tole vreme poštima in bo poletje in koenc nadležnih viroz. Jaz bo mdala Matica za začetek k varuški, verjetno pa po tem septembra 09 v vrtec, bom še videla, saj imam še čas za razmišljanje

bino držim pesti, da bodo Binini izvidi čim boljši user posted image

cuma a se jturi dobimo ali ne????

lonja danes smo bili doma vsit 3 do 9.30 in po tem spet od 12.30, ker je morala varuška Metka po moža v bolnico, upam, da bo v naslednjih dneh kaj boljše

tinas a ste že prodali LJ stanovanje? Upam, da se z Lio kaj oglasita user posted image

Matic ima dosti igranja, greva ven, ostala polovica družine je že zunaj...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
22.5.2008 22:20:52   
tinas
na hitro en lift, smo na 2.strani!user posted image

danes smo slavnostno obesili naša priimka na nabiralnik user posted image , ki pa bo šel po prenovi itak v smeti, ker je totalno zdelan user posted image , pa mal smo postrigli grmovje in drevo, da lahko parkiramo na dovozu.

zdaj gremo drugim zmagam naproti.

stanovanja še nismo prodali, baje sta 2 resna kupca, a nobeden se ni še dokončno odločil. upam, da se kmalu kdo najde...

bodite pridne, mirno noč in user posted image za vse decembrčke ter njihove bratce in sestrice!

pa-pa
t

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
22.5.2008 23:08:24   
tinas
aja, vedno pozabim....izabela, tudi jaz bi gledala slikice, če lahko...

hvala, pa-pa
t

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
23.5.2008 7:56:03   
HIMH
DOBRO JUTRO,DA VAM ENKRAT JAZ POSTREŽEM Z DIŠEČO user posted image .

Čakam, da pride moja pedikerka da me porihta za v sezono natikačov zato že bluzim tu.

mi tako paše, da pride na dom.Upam, da bo tamala spala dokler ne končava.

Nič grem spit kavico do konca pol pa itak pride že ona.

Lep petek mene čaka vikend samohranilstva po prav takem tednu.Še dobro da sem na BD ker drugače bi bla jutri cel dan na šihtu 7-19 v ned pa 6-14.30 in bi bla mala malo pr tašči,malo pr omi in mami.
Je pa že boljša hvala bogu da je dr. na dvorišču in ji je dala hitro AB SUMAMED ki je res zakon čeprav močen a da le pomaga.
Sedaj še kašlja in izdih je še mičkeno daljši a bo.Bolnice pa upam, da smo rešeni.

nič grem počasi na kavč.

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
23.5.2008 8:33:34   
NRMM
Juuuuuuuutro!

HIMH tvoj kofe je bil pa taaak dober,se vidi,da nam ga zelo redko privoščiš,je pa takrat boljši user posted image user posted image . Uživaj na kavču.A pride tvoja kolegica user posted image .Zato ti pa nismo več dovolj dobre,ko se sučeš v visokih krogih user posted image ......malo heca,zameriš pa itak ne,ko veš,da sem večinoma na lape rastla user posted image .

tinas vidim,da se vam pošteno dogaja user posted image user posted image .Držim pesti,da boste stanovanje prodali čimprej.Uff mi smo ga v enem tednu in,če bi jih imeli še 5 takih,bi šli vsi user posted image user posted image .

mml tudi jaz upam,da se začne vreme kot treba,ne pa 1x 23st,potem pa 12.Ja in viroze ter prehladi so tu.....saj bo!Drugi teden si doma?Pridem v Lj,se lahko dobimo na kofetu.....bino,NL,lonja,jana,ac,izabela..........?????

Naša noč super.Maša ni nič kašljala,nič zabitega noska in dlesni sem ji namazala predno je zaspala,tak da je bil do 6 zjutraj mir.No Maruša se je pa prišla cartat ob 3 zjutraj user posted image ,ampak je ob 3.30 bila transportirana na svojo lokacijo,ob 7 sva jo pa z Mašo komaj zbudiliuser posted image .
Zdaj že obe uživata pri varuški,jaz pa spijem kavico in grem spucat bajto,da bomo lahko za vikend vsi 4je skupaj.

Uživajte maximalno.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
23.5.2008 9:09:18   
lonja
user posted image

Jutro,

dans pa mal vitaminčkov za zajtrk, da ne boste preveč s kavo zagiftane, OK?

NRMM, kdaj pa boš v LJ drug teden, zihr dopoldne, a ne? Ker jaz bi sicer tudi na čvek prišla user posted image . No, če mi en bo uspelo tokrat, pa drugič. Sej zdej boš zgleda večkrat med nami.

Nana Liza, a je s Tevžkom že kaj bolje? A ti si še kar na dieti, al že vse ješ. Mene letos full češnje mikajo, po mojem zato, ker jih bom morala verjetno drugo leto spet prešpricati, zarad dojenja. Ajdo vem, da je full napenjalo, ko sem se enkrat fejst češenj najedla. Tko da si bom letos privoščila user posted image . A ti še vedno samo dojiš?

Mml, ko je včeraj user posted image  prišel po Ajdo, je bila varuška čist sesuta, češ, da so imeli spet slab dan in da je Ajdo en fantek porinil v kaktus. Ko je Tomaž videl, da je z Ajdo vse OK in da se varuška čist preveč sekira, je moral njo tolažiti.

Šnucika, kako si danes user posted image ? Upam, da se imate na Štajerskem vsi skupaj lepo.

Tako, dans je petek, bom samo do dveh tukaj, jutri pa vikendddddd, komaj čakam.

Lepo se imejte!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
23.5.2008 9:20:08   
mml
Dan,

samo na kratko, preden odtransportiram Manco k varuški, upam, da bo danes tam cel dan.
Mene se je očitno lotil en prehlad user posted image , me boli pri požiranju in mi kaplja iz nosu...se je pa očitno nalezel tudi Matic, ki pokašljuje...upam, da se mu ne bo prehudo zabasal nos...no ja bo že kako. Zaenkrat je dobre volje in zadevo športno prenaša user posted image

NRMM jaz sem za kavo, če ne bo prezgodaj user posted image

Grem zdaj do konca oblečt Matica in upam, da bo Manca danes za stvar in brez teženja šla k varuški, ker občasno oba odtulita skozi vrata, meni se pa pojavljajo sivi lasje, ki jih do sedaj nisem imela...

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
23.5.2008 9:35:34   
lonja
Mml, mal za šalo, ampak tudi sivolaske znajo bit zeloooo šarmantne, zato user posted image !

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
23.5.2008 9:50:15   
Nana Liza
Himh hvala za kavico!user posted image
Jest pa še počastim s tortico, sa je Tevž včeraj praznoval 1/2 leta. user posted image
user posted image

NRMM - S Tevžom bova z veseljem prišla na kavico.  Če bomo šli pa v ZOO, pa še z Elo. user posted image A boš imela Mašo in Marušo s sabo?

Lonja - hvala za energetsko bombo.user posted image   Tevžu dobi dopoldne jabolka iz kompota, popoldne pa sva do sedaj testirala naslednjo zelenjavo: krompir, korenje, bučke in brokoli. Zvečer pa dobi še rižovo kašico na žlico. Naslednji teden pa bomo poskusili še s surovim jabolkčkom in banano. Nisem pa več na dieti. Spet pojem kakšno aktivio na dan zaradi prebave, drugače pa malo mleka v kavi. Ne pretiravam preveč z mlečnimi izdelki. Jajca pa pojem samo s kakšno sladico ali pa z rezanci.

MML - Čimprej se pozdravi. Mene je prehlad prejšnji teden res položil v posteljo in je že več kot 1 teden, pa še vedno čutim žgečkanje v grlu in zjutraj gre od mene še veliko sluzi. user posted image Tevž je te dni nekaj pehlajen. Kašlja ene 2-krat na dan, ampak ne izgleda nič hudega. Zjutraj ima bolj zabasan nos, čez dan pa je ok.

HIMH - dej še men pošl pedikerko. Sem tolk lena, bi mi tudi pasalo, da pride na dom.user posted image

Izabela - upam, da pri Matevžu ni nič narobe s hojo.  user posted image

Ima pa še eno vprašanje. user posted image Eli se na nogi ful nohti vraščajo. P ane vem, ali je to bilo od premajhnih čevljev ali kaj?  ALi ima kakšna podobne probleme?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
23.5.2008 11:47:47   
sonček balonček
Ojla,

jutro, ops dober dan.

Maruša spi. Jaz pijem brezalkoholno pivo, ker se mi ne da v klet po vodouser posted image . Da ne povem kaj vse sem že danes pojedla. user posted image

Nana Liza - čestitke za pol leta user posted image . Kdaj sta pa začela z gosto hrano? Ja Tudi Lara ima nohte tako čudno noter vraščene. Zdaj ji večje čevlje kupujem.

HIMH, no lepo da se še kdaj pa kdaj oglasiš, ko imaš tako nemogoč urnik dela. Meni bi se utrgalo. Bodite zdrave.

No, danes smo spet same babike. Ker gre stari na žur - piknik k največjemu šefu. user posted image  Potem pa moj ati in mami dobita delo z nami tremi.

Kateri dan se to mislite dobiti v LJ z NRMM? Jaz bi drugi teden enkrat morala v LJ po eno kamnito oblogo za v kopalnico, pa bi mogoče lahko kaj skombinirala?

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
23.5.2008 11:51:07   
lonja
Nana Liza, čestitke Tevžku za pol svečke user posted image !

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
23.5.2008 12:54:29   
kofetek2010
šnucika & cuma - tole sem našla, več bosta pa morali, če vaju zanima, sami posikat

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2798570&mpage=1 

in
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2796407

cuma - sorry, ker nisem imela časa za kavico user posted image

nimam več časa za pisanje, ker ste preveč napisale user posted image

Uživajte in lep vikend!

< Sporočilo je popravil jana73 -- 23.5.2008 13:06:41 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
23.5.2008 14:35:21   
mml
lonja  šarmantni so sivolasi gospodje, sivolase ženske so pa samo stare user posted image . Ampak kljub moejmu jamranju, sem še vedno brez sivih las...

Nana Liza vse najboljše Tevž iob polletnici user posted image  in hvala za tortico. Po mojem nima vraščanje nohtov nobene veze s premajhnimi čevlji...meni je pediatrinja svetovala masažo in odmikanje obnohtne kože s plenico...pri Maticu se je obneslo user posted image

sonček upam, da ti bo uspelo skombinirat in se vidimo v LJ user posted image

cuma lepo vas je bilo videt user posted image , Matic in Manca se zahvaljejeta z darila

bino upam, da ste uspešno pravili v MB. A si ti kje v SLO zaseldila tiste hišice za punčke o katerih si zadnjič govorila? Meni so namreč zelo všeč (no vsaj kar sem videla na netu). Se vidimo naslednji teden user posted image

jana ne bodi preveč pridna, bom imela slabo vest user posted image . Kako je Ela? Še brez pikic?

Matic me kliče... čau

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
23.5.2008 15:09:45   
Izabela_
Čestitke Tevžku za pol leta! user posted image

NRMM - če se kaj dogovorite za drug teden, se bom skušala pridružit, čeprav dopoldne težko pridem med tednom... Bom videla!

Matevževo hojo še kar opazaujem. Včeraj je bilo vse okej. Gre pa za to, da levo nogo včasih med hojo za nekaj korakov zasuče ful navzven. Nič ga ne boli, ali kaj takega, kar bi bilo bolj fajn, ker bi vedela, da se je kaj udaril ali kaj takega. Upam, da sem le paranoična zaradi lastnih izkušenj.

Lep vikend, šibam po mojega Tevža!

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 23.5.2008 15:10:27 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
23.5.2008 21:38:06   
HIMH
Evo mene končno malo mira v bajti. Tamala aja jaz pa sem sama ker ima moj user posted image  zaključek z košarkaši (sredini rekreativci) in bo prišel domov tako kot vsi pošteni možje po svetlem user posted image .

Pedikura uspela no potem sem si dala čes še gel in francosko manikuro tako da imam sedaj kr nekaj časa mir.
Pa po mestu sem šetala in iskala darilo za 2 letnico no in sem kr lepo evrov pustla v soliverju no bom jutri ker me je prijazna prodajalka opomnila, da maju jutri nek popust in sem si smela celo stvari rezervirat tako da bom nekaj pršparala.
Potem sem po dolgem času še šla v konkreten šoping futra ker je hladilnik že krulo.Ker od kaj pijem te šejke sploh nimam potrebe po drugem le vsake tolko pomislim na moja2 in jima naredim zalogo.Zato mi pa posledično fali kr nekaj pik za nakup posode a jih ima katera viška sparove mislim?

Nič melone in lubenice ni več mene pa čaka malo trača za predelat in meso moram dat v pac za jutri, ker druga se mi zares ne da.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
23.5.2008 21:40:15   
HIMH
No pa sem bla prehitra.

Želim vam mirno noč in lep vikend upam, da nam bo vreme naklonjeno.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
24.5.2008 9:38:18   
mml
Dobro jutro in danes dve skodelici, ker imate user posted image  doma, da ne bo kakšne zamere
user posted image

Z Maticem sva še vedno prehlajena, samo da Matic to prenaša dosti bolj športno kot jaz. Vsake toliko zakašlja in posmrka in spi dalje. Je danes spal od 23. do 6.30, se najedel in še vedno spi user posted image , jaz pa bluzim po RR. Manca in oči sta šla v Bauhouse gledat en razvlaževalnik, pa še v Živkota po vijake za ograjo pred blokom, da otroci ne bodo tekli direktno na cesto. Upam, da se bo obnesla...ograja mislim. Po tem gremo pa v mesto na kavo in tržnico, upam, da bo vreme zdržalo, ker za popoldan je napovedan dež, po tem pa pride poletje user posted image .

Imejte se skrajno lepo

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
24.5.2008 17:33:25   
mml
a ste vsi zunaj?????

Smo namreč glooooooooboko na drugi straniuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
24.5.2008 17:42:39   
sonček balonček
Ne, jaz sem za računalnikom. Lara spi, user posted image se me je pa usmilili in nesel Maruško ven v kenguruju. Ima slabo vest, ker je bil že drugi petek zapored na pikniku, pa itak je bil še na službeni poti in ga ni bilo nič kaj doma. Tudi drugi teden bo bolj v službi čez cel dan.

Mi smo šli peš (z vozički) v mesto na kosilo in Lara je nazaj grede zaspala in še vedno spi...

Mml, a imaš ti tudi frej?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
24.5.2008 21:00:02   
NRMM
Čeeeeeeeer!

Otroci spijo,jaz pa se bašem z jagodami user posted image user posted image .Smo včeraj šli iskat domače,neškropljene in so res doobreuser posted image user posted image .Še Maša jih lahko papca in ne dobi nobenih pikic user posted image .

Danes smo imeli kosilo,starši in otroci,katere pazi varuška.Bilo je suuuuuper.Otroci so se nadivjali,naigrali,mi načvekali.In kaj se je zgodilo tam.......Maša je stala pri stolu stran od naše mize in nas gledala.Ko jo je varuška poklicala,se je spustila stola in šla proti njej SAMAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image .No po parih korakih si je premislila in se vsedla.Skoraj lahko rečem,da je shodila,ker je to ponovila potem še večkrat.Par dni,pa bo letela,juuuuuuuuuuuupi.user posted image user posted image user posted image

HIMH a si bla v petek okoli 15.00 v Europarku?Se mi je zdelo,da sem vidla tvoj avto.

MML en veeeeeeelik user posted image za vaju z Maticem,da čimprej preženeta prehlad.Mene se  tudi nekaj loteva.Punci sta že kar ok,zdej bo pa mene uhapsnilo očitno.

Zdaj pa grem počasi pod tuš in aj aj.Jutri bo pooolna bajta.

Prijetno noč in preostanek vikenda.

LP

< Sporočilo je popravil NRMM -- 24.5.2008 21:03:11 >

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
24.5.2008 21:22:21   
HIMH
ČERRRRRRRR

No tudi jaz se bašem z sadjem le da je melonain lubenica z limoninim sokom njammmmmiiiiiiiiii.

NRMM ZAKAJ PA NE POKLIČEŠ VALDA DA SEM BLA JAZ. Pa nisem mela dobene za kavo ti ti.
Ej kje ste nabrali te jagode jaz bi tud.
Maša user posted image  user posted image  za tvojo samostojno hojo mami neci pa obilo sreče ko bo mogla za 2 navihankama letat.

Nič grem malo še pred tv dokler ne spravi moj tamale v mižule smo namreč popoldan vsi 3 spali in gospodična še bedi. Po kosilu sta šla ona2 počivat jaz sem pospravla in mi je blo sami tečno pa sem šla tud sama do 16.30 v mižule potem sva pa šle na en orng sprehod in igranje z sosedovim fantkom ki je 1 leto mlajš a sta tako cart se lubčkata žulita in ful lepo igrata mame pa smo čvekale.

Nič dovol utrujanja želim vam mirno noč in lepo nedeljo

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Vrtec Radlje ob Dravi

Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (54%)

Sem zadovoljna. (24%)

Je kar v redu, vend (22%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!