NRMM
|
Daaaaaaaan! Sonce se je po doooooooolgem času le prikazalo,prav pogrešala sem ga.In končno bomo lahko danes popoldne zunaj,tak kot se reče,ob 17.30 pa ima Maruša tako telovadbo....četrtek polno zaseden . Naš prehlad....hmmm je boljše.Maruša je bila ponoči ok,tudi zjutraj.Maša mi ga je pa biksala do 1 zjutraj.Sej ona je spala,ker je imela itak čist nosek,ampak jamrala in pojokavala je skozi.Ob 1 mi je pa kapnilo in sem ji namazala dlesni s Calgelom in evo zaspala in spala do jutra brez premikanja in jokanja .Očitno je nova runda zobkov na pohodu . Jaz pa sem prej šla cote zlagat in sem se hotela samo malo pretegnit,ampak sem v trenutku zaspala in je minilo 2 uri,da sem prvič oke odprla .Če priznam je praaaaaaav pasalo,cote pač so tam,kjer so . Bino ti le pospešeno išči fraj datum ja .Držim pesti,da bodo izvidi ok . Lonja punci sta tak kot mama,drugje pridni,doma pol . Obe sta super pri varuški,le varuška se čudi,kak Maša doosti več poje kot Maruša .Sta pa obe taaak veseli,ko pridem ponju . Gresta pa obe septembra v vrtec,če bo pa sluučajno Maša kaj preveč bolana (kar upam,da nee bo),gre pa nazaj v varstvo. HIMH kako Hana?Upam,da sta vredu in,da nista rabili v bolnico . Cuma lepo uživaj na Štajerskem . Šnucika končno si prinesla na naš konec kaj drugega kot sneg . Jana se še otepate kozic ? NL čimprej naj gre prehlad stran od Tevža .Bronhitisi se radi ponavljajo,moj brat je imel kroničnega od 1,5 leta dalje,pa do 6,potem se je pa začelo izboljševat. Super,da greste na morje,jaz bi tuuuudi. tinas tebi pa prav nič ne zavidam tega letanja sem in tja.Ko se jaz spomnem,kolko sva midva laufala lani za ureditev stanovanja,mi postane kar .Dobro,da je mimo in upam,da se ne bomo kdaj spomnili o kaki gradji ali čemu podobnem. Ac eno veliko ,da s Saro ni nič hujšega.Moja Maša je včeraj zjutraj tudi ''zalila''celo kuhinjo .Sem ji dala žličko regratovega medu,proti kašlju in ji očitno ni pasal,ker kak je šel v usta,tak je šel nazaj ven . A ni fin občutek,ko vidiš takšno malo bitje v sebi .Očitno me spet daje . Mml vidim,da imaš super pomočnico za delo na ''njivi'' .Maruša pri dediju in babici prehodi parx celi vrt,in babica je vesela.Hodi gledat,kdaj bodo jagode zrele in kar nočejo bit rdeče . Grem počasi pod tuš in po moji dve nagajivki.Uživajte maximalno. LP