|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
15.5.2008 13:52:20   
sonček balonček
Jao, mene pa že cel teden, ko vpisujem Laro v vrtec skrbi in meče nervoza, kako bo, ko bom morala oddati Marušo.user posted image Še za Laro se skoraj vsako jutro jočem, ko gre. Sploh, če je tako kot je bilo danes, ko se je jokala in me objemala, da ne gre, da bo doma: "ne bi šla, mami jaz sem tvoja...uaaa (jok, tak s stavelikimi solzami).

Pa še delovnik imam do 16, to pomeni, da pred 16:15 niti slučajno ne morem po njo. Pa še to, da lahko greš ob 16 domov, je luksuz in te vsi postrani gledajo. Pogosto so sestanki predvideni še za kasneje. In so mi mamice, ki imajo otroke v vrtcih povedale, da ob treh ni nikogar več v vrtcih, ker vsi prej pridejo po otroke. Le kako? A res bolj stari starši otroke rihtajo? No in me je sedaj fobija zagrabila, kaj če bo Lara sama tam z varuško, tazadnja, sama, samcata...? Marušo pa itak ne vem kam naj dam. Ta varuška, ki ima Laro, zaključuje kariero, ker bo menda dobila službo v vrtcu. Jaz si pa ne predstavljam jo dati v vrtec ali v kakšno varstvo, ki ga nudijo pretežno babnce na borzi, ki živijo v garsonjeri, čuvajo pa po 5-6 otrok. In jih ne pelejo ven, ker jih lahko kdo vidi, da na črno delajo?!?! Tiste, ki so pa varuuške z renomejem in izkušnjami, pa ne nudijo varstva dalj kot do 15:30. Ker imajo takih dovolj.user posted image

Pri nas je danes stanje takšno. Z Marušo, ki je celo dopoldne štrajkala pred spanjem, sva se ravno oblekli za ven. Da pojdeva po Laro malo prej in gremo na igrišče. In lejgazlomka, Maruša med mojim nanašanjem maskare zaspi sredi moje postelje. Potem jo dvignem, češ saj se bo zbudila, pa nič. Potem jo prestavim v njeno posteljo, kjer bi se po teoriji (in praksi) morala zbuditi - pa nič. Se je stisnila h kovtrčku in kravici in spi... Svašta.

No jaz pa kao risat manjkajočo opremo za stanovanje - pa jo rišem tu na RR...user posted image

Bino, jaz za ZOO nisem ziher z obema. Brez Maruše ne morem iti, brez Lare imam pa slabo vest. Še nisem tako vešča biti dvojna mami, da bi sama obe lahko obvladala na neizurjenem odprtem terenu + vožnja v obe smeri. Me včasih kolegice čisto zgroženo gledajo, ko Maruša sredi mesta zajoče. Ima tak večglasni krik, ki ga ponavlja, dokler celo mesto ne strmi v nas. Ostale mamice, ki imajo pa otročke, ki v vozičku po 3 ure niti ne pisnejo, pa ne štekajo kaj za vraga je narobe z menoj / Marušo, da tako zverinsko kriči... Bom

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
15.5.2008 14:05:08   
lonja
Sonček Balonček, naša izkušnja z varuško je popolnoma nekaj drugega kot varstvo pri varuški opisuješ ti. Gospa je stara 40 let, zavestno se je odločila, da patronažna sestra ne bo več, dala je v službi odpoved (kakih 10 let nazaj) in od takrat čuva otroke. Trenutno se pri njej čuva pet otrok, gospa pa ima ogromno parcelo okrog hiše, strašansko lepo urejen vrt (čisto nič potacan, ker otroci točno vejo, da tja ne smejo), da o igralih (gugalnica, tobogan) in drugih pripomočkih (skiro, kolesa) niti ne govorim. Sedaj so tam štirje dvo in polletniki in en enoletnik. In starejši štirje (vključno z našo Ajdo) so uspešno prestali uvajanje od plenic, ki ga je začela kak mesec nazaj (no, kakšna nesreča tu in tam je izvzeta user posted image ). Veliko hodijo po sprehodih, ta najmlajšega pelje v vozičku, ostali štirje se vsak za eno rokico držijo za voziček in so kt prbiti, ko grejo po cesti (ne bi verjela, če jih ne bi že parkrat, ko sem bila doma videla, kako racajo po cesti user posted image ). In res smo zadovoljni. Letos smo sicer oddali prošnjo za septembrski odhod na vrtec, vendar pa smo sedaj že 100% odločeni, da bo Ajda ostala pri Miji še eno leto (v vrtcu na vrhniki je bilo namreč kar 271 vlog in 161 je bilo zavrnjenih).

Želim ti, da tudi vi najdete primerno rešitev za obe tvoji pupi user posted image .

Tako, zdej grem pa nazaj še mal delat.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
15.5.2008 19:13:28   
sonček balonček
Ja Lonja, saj ravno zato ker je zdajšna Larina varuška tako super, je toliko težje najti tako dobro. Jaz sem našla eno podobno, kot si opisala ti. Z vrtom in skupino 5-ih otrok, ampak ima samo do 15:30. Če ne bi Larina varuška nehala, bi tudi jaz Laro tam pustila še eno leto. Če ne bi pa vsaj za Marušo imela njo. Saj ji privoščim, da dobi težko pričakovano službo, po drugi strani pa si želim, da je ne bi dobila.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
15.5.2008 22:35:46   
HIMH
L.P

Da se malo na brzino spet javim, da ne tonem v pozabo.

NRMM ej tudi naša je cela pikasta. Mi je pa včeraj kot običajno pomagala pospravljat nakup iz hoferja in zraven so ble čokoladice za atija seveda lešnikove napolitanke. Pr nama so bli tudi dedi,moja mama in njen prijatelj oni v dnevni jaz v kuhni kjer sem kuhala in poglej ti frajerko ona si lepo odpre čokoldo in jo papa oni jo gledajo ker itak niso vedli kaj ima jaz pa hop k njej vzamem vstran no in pojedla je majhen grižljajček a je bla čez cca 30 min flekasta.Pikice ma pa po nogah in trebuščku.

JANA a je možno da je tvoja Ela v reviji za starše OTROCI ker je na 23 strani ena glih taka kot ona. Pri temi hranjenje na otroku prijazen način in ravno z špageti pred sabo.

A lahko jaz tud dobim geslo za slikice izabela.

MML ej ti si hodla na spining  a ne.Kako je tam in kako opremo rabiš ker sedaj ga mamo mi v MB tud in me mika, da bi šla.Pa kako a se da kupit mesečno karto al je možno za vsak obisk plačat.Saj veš, da jaz z mojim šihtom težko vzamem kak fiksen termin pa rabim inf.

Nič grem počasi pod tuš in ajo ajo ker sem crknjrna sem še danes počistla zadnja okna, preoblekla postle no in čaka me še 1 stroj da ga obesim, pa postelnjina za v stroj dat me tud že pred njim kliče.

Želim vam lep petek moj bo delaven prav tako kot vikend.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
16.5.2008 7:26:28   
šnucika
Dobro jutro!

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse...seveda vsebina po vaših željah in okusu!

A se povsod vreme kisa...ali samo pri nas?

Danes bo dolg dan,sploh,ker sva z Živo pokonci od 6h in je že tečka.Kja šele bo čez kako uro.user posted image user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
16.5.2008 8:48:45   
Nana Liza
Šnucika hvala za kavico, danes sem si pa privoščila belo kavo. Njami je pasala!!! Sicer sem prej že popila čaj, ker mi kar lije ven iz nosa v potokih že 3. dan in sploh ni nič boljše.  Bašem se z lekadoli, da mi vsaj omili malo bolečine, ker me boli glava in vsak delček na mojem telesu.

Elo je prehlad že skoraj minil in je bila že ok, včeraj zvečer pa se pojavi kar na lepem vročina in  zakuha na skoraj 39°C. user posted image Po vseh mukah, ki jih je prestala, ker si je morala meriti vročino pod pazduho, smo ji dali še svečko. Kaj hujšega! Sem mislila, da bo svečka hittreje prijela, potem sem ji čez 2 uri dala še žlico in pol calpola, no ob 22h se je že žogala in šla potem sama spat v posteljo in zaspala. Ponoči se je močno prepotila in ostala brez vročine. Danes je šla h tašči kot da ni nič. Zbudila se je pa tudi že pred 6-to zjutraj, gledala risanke in spila šalco kakava.

Danes že nekaj Tevž kiha, kašlja, tako da naslednji teden bo pa najbrž še Tevžek bogi...mal me skrbi, ker se mu ti bronhiolitisi tako ponavljajo. Umivam in se razkužujem 100 na uro, ampak ne vem, če bo kaj zalegel. Eli se pa itak ne da nič dopovedat in vsak korak, ko me ni zraven izkoristi, da dobi Tevž lubčka ali pa ga boža po rokicah. Še vedno upam, da ne bo nič hudega s Tevžem.

Dons je grd  oblačen dan, super za jambranje. user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
16.5.2008 8:49:47   
ac
Jana - jaz sem tud kar pogledala, ko se je iz revije vame zazrla Ela s špageti user posted image . A je to ona?

Danes sem dobila končno potrditev članka (čakala sem pa skoraj eno leto user posted image ). Sem klicala še mentorja, ki ima (še vedno) v pregledu moj dr in ga obvestila, da se zadeva mudi, ker bom predvidoma od decembra že na porodniški. Ker če bo šlo vse po uradnih regelcih, se mi zagovor obeta ravno konec leta user posted image . No, upam, da mi uspe to prej dat čez.

Danes sem nase zbasala ene ozke poletne cote (ker poleti mi itak ne bodo več prav). No, pa vreme sploh ni več poletno user posted image .

Imejte se lepo!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
16.5.2008 10:20:53   
šnucika
Imam en razgovor za službo!
Po nevemkoliko negativnih odgovorih.....

Poročam popoldan izzideuser posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
16.5.2008 10:27:31   
lonja
Šnucika, držim pestke za pozitiven izid. Mogoče je pa to to user posted image .

Ac, matr si zagnana, super. Le dej tole skupi spacej, da boš imela potem čas za priganjanje moje malenkosti. Men je moj mentor s faksa pobegnil v upravo DARS-a in sem spet na začetku, torej pri iskanju novega. Je pa to hudičevo težko, saj tam v MB ne poznam profesorjev. Upam, da mi kaj uspe zbezat ven iz une koklje v referatu user posted image .

Jana73, in naslovnico katere revije krasi vaša lepotička? A bomo kaj izvedele?

Dans bo tu pri nas še pestro, mislim pod poslovno stavbo, maturanti se že zbirajo....user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
16.5.2008 10:49:00   
ac
Šnucika, držim pesti user posted image . Drugače ti pa prav zavidam življenje v hiški v lepem okolju, pa bazen,... No, saj za hiško obstaja upanje (ko odplačamo kredite...).

Lonja - sej mi ni treba čakat, da spacam skup svoj dr, jaz te kamot že zdej priganjam user posted image . Dejmo, dejmo, Lonja, a sva ekonomistki al nisva user posted image . Sam, resno - po moje se lažje zdej zaženeš kakor potem, z dvema user posted image . Tko, da do konca leta, glej, da boš že mag! Ker drugače ne boš imela časa z mano se sprehajat med porodniško user posted image .

Ela oziroma njena dvojnica je pa v reviji Otroci (pa ne na naslovnici) - so jo talali v vrtcu.

Ja, danes bo tukaj pestro. Itak nam razbijajo, ker rihtajo fasado, potem pa še maturanti (smo locirani ob glavni cesti)...  Vsaj razlog, da ne bo treba preveč delat user posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
16.5.2008 10:51:56   
kofetek2010
Daaan!

Ja, prav imate... sicer ne krasi naslovnice, ampak je v reviji SuperMami (ja, tista s špageti je user posted image )... in pred dvema mesecema je tud bila v reviji - takrat kar 2x (ena pustna in ena med malimi manekeni). user posted image

In da ne bom samo jamrala in vam skrbi povzročala... ena vesela fotka... marEla z novo pridobitvijo:

user posted image

Tako, sedaj pa naj sama dela BUM! user posted image user posted image user posted image

btw... da se še pohvalim... sama sem ga sestavila in polepila... me je prodajalka nalagala, je rekla, da se samo kolesa nataknejo - kar pa sploh ni bilo res, ker je bil v škatli skoraj čist razstavljen. user posted image user posted image user posted image

Lep vikend in uživajte!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
16.5.2008 11:26:19   
mml
Dan,

bom poskusla kaj skupaj spravit, če se ne bo prej Matic zbudil. Sva peljala Manco v varstvo, po tem sva šla pa direktnega v Spar in ker ni bilo ne duha ne sluha o njegovi hrani, je rajši zaspal, da mu čas prej mine user posted image . Manca ima zadnji teden novo foro in to je "ne k varuški". No danes smo uspeli vsaj od doma brez tuljenja, v torek in včeraj je pa tulila že doma, po tem pri varuški na dvorišču naredi pa tak nesrečen obraz in ima oči polne sloz, da me je kar gorza in se rajši hitro poberem, da se ne ulije slap solz, po tem paše zraven prav milo govori mami mami mami...Upam, da jo bo tole minilo, ker bo septembra sicer groza, ko bo šla v vrtec. Naslednji četrtek je dan odprtih vrat in si moram zorganzirat varstvo za Matica, da greva z Manco pogledat vrtec. Upam, da imajo tobogan, ker po Mancinem mnenju se greš v vrtec vozit po toboganu user posted image

Nana Liza upam, da te prehlad hitro mine in da Tevž sploh ne bo zbolel user posted image .Jaz Manci sploh ne dajem svečk, sem ji vedno dala kar Calpol in ga je lepo popila, razliak v hitrosti delovanja je pa kakšnih 10 minut.
Za ŽV bi se pa res lahko zmenili user posted image

šnucika močno držim pesti, da bodo na razgovoru navdušeni nad tabo user posted image , samo kdo nam bo pa potem zjturaj postregel s kavo user posted image

lonja hitro se spravi pisat nalogo...nobenih izgovorov več user posted image . Bi se ti ponudila za mentorstvo, pa nisem iz pravega foha, titlnov imam pa zadosti user posted image

pegica suepr, da je Ažbe začel pasti kravice user posted image . Mene bi tudi kap, če bi Manca imela pri varuški plenico user posted image . Kako se sicer razumeta Neli in Ažbe? Manca in Matica iskreno rada in ji večinoma ne gre nič na živce, v nemilsoti je samo, če jo slučajno zgrabi za kodrčke user posted image . Je pa mali totalni grabljivec in zgrabi vse kar ima v dosegu in se po tem drži, da ga komaj spraviš stran. Lasje so pa sploh zakon, včerje me je tako zgrabil, da sem se komaj rešila, ker se drži kot netopirek user posted image

ac super, da je končno članek sprejet user posted image . A pri vas traja toliko časa, da imaš po tem zagovor dr? Ker pri nas, ko da mentor enkrat žegen si v 3 mesecih sigurno na zagovoru...je pa res, da se že bližajo počitnice in po tem gre vse počasneje. Ampak glavno, da imaš vse napisano in vse pogoje, ostalo bo pa že user posted image

jana user posted image  za Eline manekenske podvige in novo motorizacijo. Zdaj te lahko pa Ela vozi naokrog user posted image . A maš že ocenjeno škodo?

HIMH za spinning potrebuješ majico, kolesarsk hlače (no lahko imaš tudi navadne...samo te bo bolela rituser posted image ), po želji kolesarske rokavice, superge, brisačo in veliko pijače, ker če delaš na polno, švicaš kot za stavo user posted image . Pri nas se je dalo plačati vsako uro posebaj, samo nisi imel rezerviranega mesta, tako da če je bil dren, nisi mogel na uro...samo dren je bil samo novembra in marca, ostali meseci pa niso bili problematični

sonček očitno se bova dobili sami z najinimi user posted image . Če ne drugače, ti javim, ko bom kaj planirala obisk v Celju user posted image . Držim pesti, da boš našla za Marušo super varuško s katero boš zadovoljna, ti pa verjamem, da ti je zoprno, sploh ker ste sedaj zadovoljni. Jaz sem v principu z našo gospo Metko tudi kar zadovoljna, Manca je veliko zunaj, lepo se razumeta, upošteva naše želje, je tudi prilagodljiva, kar se časa varovanja tiče, tako da sem vesela, da bo pazila še na Matica, po tem grem pa menda v "penzjon", samo mislim, da ji bo dolgčas in si bo omislila še kakšnega otroka, če ne bo spet pazila svojih vnukov. Jaz na srečo delam od 7.30 do 15.30, tako da ne bom čisto zadnja prišla po Manco v vrtec, vem pa da bom med zadnjimi...očitno imajo vsi nekakšen babi servis, ki pobira otroke iz vrtca že ob 14...

NRMM spet je petek in boste v popolni sestavi user posted image . Sicer pa še dober mesec pa bo tvoj user posted image  končal s šolanjem, če se ne motim. Kdaj zveš, če dobiš novo službo ali boš ostala v stari? Očitno je pomagalo, da te toliko časa ni bilo in so pogruntali, da je prav super, da te imajo user posted image

cuma a te je odpihnil jugo? Pri nas je včeraj pihal prav zoprn JV veter, kar sem prav dobro občutila na kolesu, ker mi je pihal direktno v prsa, kar je pomenilo, da sem komaj prikolesarila do doma, saj v nasprotno smer je šlo pa super user posted image , tako da sem vedela, da bom nazaj grede vse priensla noter user posted image , pa še rit me je bolela od prejšnjič

bino a si se že odločila kakšno kolo boš kupila? Jaz sem s svojim Giantom prav zadovoljna, je čisto ok za takšne družinske kolesarske izlete, ko imaš zadaj še dodatni tovor user posted image . Ni pa za zelo hud makakdam ali za res strme klance...

tinas se vidimo jutri na pikniku...se mi zdi, da bomo spet v garaži user posted image , pa saj lani niti ni bilo tako slabo...

No tako pa sem se načvekala user posted image , Matic še kar spančka (je jedel ob 5.), tako da počasi se bo zbudil in po tem bo hud alarm...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
16.5.2008 14:06:08   
cuma
Daan!

Evo me ... ni me še odpihnilo user posted image , čeprav včasih se tako počutim, da bi mi kar pasalo, da bi me kam odpihnilo za par dni ...
Trenutno imamo spet Emo v fazi, ko se kar cmeri za vsako stvar .... edino ko se midva začneva pačit, da jokava, neha in se začne režati user posted image . Danes smo bili v trgovini in ko se je pri blagajni en možev kolega ustavil in pozdravil, je spet (po starem) zagnala tak jok, da so se vsi obračali ... Sej ne morem rečt, da mi je vseeno, je pa res, da sem se že tako navadila, da se sploh ne trudim razlagati ljudem kaj ji je in zakaj joka (ker sprašujejo ... user posted image ) in si mislim, da bo že minilo prej ali slej.

Probleme imamo tudi za mizo in veliko časa preživim na netu v iskanju receptov, da bi Emi pripravila nekaj, kar bi to dete pojedlo. Začela je namreč vedno bolj krčit seznam stvari, ki jih poje ... user posted image . Noče več tistega, kar je včasih jedla, novih stvari pa se ne dotakne niti "s kanelo čez most" .. user posted image . Ker kuhava že itak posebej za Tinko, se nama res ne da, kuhati še posebej za naju in torej jemo tisto kar Ema je (obračamo 5 stvari) in imava tega zadosti. Odločila sva se, da bova kuhala vse, kar bo pojedla bo, če ne bo, pa nič. Hudo nama je, ko ničesar niti ne takne in ji seveda ne dava nadomestnega kosila .... čakati pač mora do malice. Sva user posted image  a ne?  Malo me skrbi tudi za njeno zdravje, ker je črtala že vso zelenjavo, sadje(razen banan), meso, ribe ... ostaja le pašta, šmorn, kosmiči, kruh, in mleko s kako žlico linota .... user posted image  

Tinkara je pa druga pesem: ona pa bi samo papala user posted image  ... Spet je na tri ure in to tako, da ko izprazni skodelo, imam vedno občutek, da ima še prostora user posted image  ... mala jama brez dna user posted image . Kar se socializacije tiče je tudi fenomen ... šarmira vse po spisku in nonice po Izoli se kar topijo, ko pridemo z vozičkom mimo in se jim tako smeje ... user posted image . Prav hecni sta: Ema spredaj joče, Tinka pa se zadaj reži user posted image user posted image

Dovolj o naših babah!

jana: user posted image  za mašino! A jo imaš lahko na daljinca? user posted image  Bravo za objavljene fotke!

mml: Tale tvoj dečko je pa res priden zaspanko! Tinka se me je danes spet usmilila in pozabila nočno malico ... user posted image  Kar se cukanja sestrice tiče, pa je Tinka tudi zelo nadarjena. Mamice pač zdej ne more več cukat user posted image !

šnucika: držim pesti!!!!!!!!!!

izabela: jaz bi tudi slikice gledala prooosim user posted image !!!!

ac: user posted image  in verjamem, da ti bo ratalo pred porodom zrihtat zagovor!!!!

Nana Liza: user posted image user posted image  da bi Tevž ostal zdrav, ti pa se hitro pocajtala!

Bino: kako ste? Ti si preštudirala kreme za zaščito pred soncem a ne? Kaj nam priporočaš? Zaenkrat še vedno velja, da krenemo na štajersko v četrtek .. javim, če se bomo ustavili v LJ!
A ti imaš knjigo Emilije Pavlič? Jaz jo bom kupila, ker sem na monu prebirala njene recepte in so mi všeč! Moram uvesti malo bolj zdravo prehrano pri naši hiši ....

Zdaj pa bo treba malemu lakotniku skuhat koslio ... lep vikend vsem!!!

Cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 16.5.2008 14:12:21 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
16.5.2008 14:38:08   
Izabela_
Dober dan!

Šele zdajle sem prišla za računalnik. Mojega prisilnega enotedenskega podaljšanega dopusta je konec, sem pravkar dobila velikoooo naročilo. Ampak se ga res ne bom lotila zdajle v petek popoldne, a ne? user posted image

Nana Liza, Bino: naslednjo sredo sva z Matevžem cel dan tandem, tako da midva sva za ZOO v Ljubljani. Lahko prideva okrog 10.30 na primer, kaj pravita? Lahko tudi kasneje, le prej nama bo težko uspelo z najinim jutranjim tempom. Seveda se nam lahko pridruži še katera, ki ji ni treba v službo... Mml?

Nana Liza: zdaj pa berem, da se bojujete z vročino in prehladi... Bova videli potem drug teden, a ne? Saj se lahko na hitro zmeniva, če boste okej, drugače pa kdaj drugič. user posted image  Tevžku in Elici.

Dopoldne sem preživela pri frizerki. Zaželela sem si malo poletnih pramenov, pa ne vem, če ni zdaj vsega preveč na glavi. user posted image  Mogoče se moram le navaditi!

Šnucika: vreme se kisa povsod, po moje. Danes sem Matevža poslala v kratkih hlačah k varuški, jaz sem pa zdaj doma v kavbojkah in v puloverju. No, saj ga je sigurno oblekla, če je bilo treba. Držim pesti za razgovor! user posted image

Ac - res čestitke za članek in upam, da se s tvojim zagovorom dr. podvizajo, da boš res tudi uradno zelo učena, ko boš rodila svojo pikico/pikca! user posted image

Jana 73: bravo za tehnične sposobnosti pri sestavljanju štirikolesnika in Eli za manekenski podvig! user posted image

Cuma: upam, da Ema spet najde apetit. Matevž trenutno pretežno živi od mleka, ga po moje spije po liter na dan. Vode sploh noče... user posted image  Če čez dan ne je, se niti se sekiram, rada pa imam, da zvečer da kaj v usta, da potem ni lačen ponoči (še vedno moja fiksna ideja, da bo potem dobro spal - še ne drži).

Mml: jaz moram pa pri varuški vedno noter in po možnosti se hoče Matevž še nesti. Potem se 10 minut dela, kot da varuško prvič vidi, naenkrat pa steče in se gre igrat. Ta teden je bil sicer tudi skoz upor že iti v avto. Bo že minilo, upam! Mogoče bo pa Manci vrtec bolj všeč, ker bo toliko dogajanja, ona je pa tako razigrana (imam občutek)!

Pozdravček. user posted image

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 16.5.2008 14:41:30 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
16.5.2008 21:19:59   
Nana Liza
Izabela, se zmenimo bolj nantančno naslednji teden v ponedeljek, ko bom vedela, kako bo s Tevžem. Ela je pa danes že ok.

Mal nas moram pririniti med novejše poste.user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
16.5.2008 21:27:01   
Kofi
Hejla punce!

No, pa se še jaz enkrat zvečer oglašam...otroke sem dala spat - itak sama in se mi zdi da je tako najlažje...res, lažje mi gre, če sem sama doma - me ful bolj ubogajo user posted image  (zdaj si že sama sebi ploskam)!

Danes smo Neli kupili kolo...pa sploh ni bla nič navdušena..samo nas je nekaj jezila v trgovini...joj, bomo rabli 100 let, da jo bomo naučili, da je treba naprej gledat pa gonit pedala user posted image  Njej so bolj zanimive rožce na košari. Mah, saj ona kolo bi že imela, samo en bi jo mogu skoz potiskat, ona bi pa avtomatiš žlajfala user posted image  Ene 4 dni (tk kot pri puzzle), pa bo že letela sama user posted image  I hope so!

sončekb tudi mi nimamo neke babice niti približno v kaki okolici, tko da bomo po Neli v vrtec prišli šele okoli 16.20. Tudi zdaj je večinoma sama pri varuški ko pridemo po njo. Kdaj pa kdaj sta še 2. REs ne vem kdo lahko tk hitro gre po otročke. Ma bomo preživeli, a ne da bomo???!!!!

lonja,  mi bi tut tako varuško! A jo pošlješ k nam?

HIMH kaj si že fejst suhica? Jaz bi tudi bla rada, samo ne po tvoji poti. Jaz bi jedla čokolado, pico, pršut in bla rada suha...ne bo šlo, kaj? Daj javi se mal večkrat!

šnucika kako je bil razgovor? Al ga že žuraš, da je bil pozitiven?

NL dejte se čimprej pozdravit...user posted image  za vse 3, pa da tevžek res ne bi kaj hujšega fasal. Eli pa reči, da je zdravnik reku, da morte tevža pr mir pustit, da ne bo še on buban. Ziher bo kapirala...vsaj naša je...smo še improvizorično zdravnika klicali user posted image

ac vi tut rabite jcr objavo da lahko doktorirate? Čestitam. Vem, da to ni kr taki špas. Joj, mene to še čaka...pa res nimam pojma kak mi bo vse skupaj uspelo. Že zdaj sem tko živčna, da če me ker v napačnem momentu pipne, se razpoknem user posted image

Jana kako šarmerko maš ti! Daj to slikico v avatar...odreži okoli glavice s klobukom vred. Ful je svetovna! Pa mašinerija je tut lepa...ta mala pa uživa 100 na uro zdaj, kaj? Kak je kaj tvoj benči?

mml mi mamo tudi probleme z "ne grem k babi Nuši" (varuški). Samo jo pol hitro odpičimo...in nismo prav nič slabi starši zaradi tega. Menim, da otroci poskušajo do kje lahko grejo s svojimi željami. Prav lepo jim je tam, upam user posted image  Ma jaz se vama s sončkom kar pridružim na kakem kofetu. Samo plac in datum dejmo skup zrihtat. Kera je prejšnjič datume skupaj metala? Lonja se mi zdi...Lonja, ki si???? Delo mamo zate :)

cuma:  ni samo Emika tista ki se cmeri, se ji pridruži lahko še Neli. Ma non stop mamo jamranje in cmihanje in dretje in še bolj kričeče dretje...kr neki...živce mi pobira. Samo, to je samo faza, kajne? Kar se pa tiče hranjenja...mislim, da je najboljše, da pustiš kosilo na mizi, dokler se ne odloči da bo jedla. ko je cajt za malico ji ponudiš nekaj - mogoče kosilo, če je še užitno, sicer malico...vendar ne 100 stvari naenkrat. Nekje sem sicer prebrala, da tako majnim otrokom ne moremo polagat vprašanj: ali - ali. user posted image  Ne vem...najboljš nič silit...mogoče pa samo kosti rastejo in potrebujejo zato malčki več mleka...tako kot Matevž tudi naša spije ful mleka...res, tolko ga še nikoli ni popila kot ga zdej v tem cajtu. Pa tudi vsake tolko zajamra,da jo nožike bolijo.

izabela ful lepe slike user posted image  Drugič pa bi lahko še mene poleg vzeli. Lepo si se potrudila s slikicami...sem si vzela prav cajt da sem jih fejst pogledala. Zdaj pa brž na delo - saj veš kero user posted image

Dost mate...da ne bom kičasta...
Aja...kolki našega Ažbeta so ok. čeprav nismo široko povijali kot so nam svetovali :)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
17.5.2008 7:35:27   
šnucika
Jutro!

Kavica...user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede mojega razgovora.
Ena beseda ga lahko opiše....NORCI!user posted image
Izzid je pozitiven,ampak jaz sem tako slabe volje,da včeraj cel dan nisem počela drugega,kot tuhtala,kam sem prišla...
Torej - kadrovnico sva še z eno deklico čakali dve uri.??!!Kljub naročeni uri.
Ko se je vrnila,je bila sama,se pravi razgovor brez kakih šefov...user posted image
Nič mi ni znala povedat,razen kakšna bo plača.O tem raje ne bi,ker je za zjokat...res....plače obalnega turizma so najnižje možne s Slo.Imela bi za kredit in potne stroške,ker tudi te plačajo le 60%.In kaki dve položnici bi še zneslo.user posted image
Gre za čisto novo zadevo(welness) v njihovih hotelih,tja bodo zaposlili čisto nov kader.Vodja pa kakor sem štekala je v LJ.Zato je ni bilo na razgovor.
In razumela sem še to,da so imeli že izbran kader,pa jim že ti bežijo...zato so nas včeraj še klicali.user posted image
V glavnem,ne vem,kakšni so urniki,ker mi ni znala povedat.Verjetno petek in svetek s kakšnim dnevom fraj....skratka, karkoli sem vprašala,ni vedela.
V ponedeljek naj bi šla na izobraževanje,ki traja cel teden po cel dan.Seveda nič ne plačajo.
Čisto me je deprimiralo....moj ne govori z mano(ker ve koliko je ura,da me cele dneve ne bo doma,omenil je celo,da bo Živo dal na štajersko...user posted image user posted image ),foter in mati pa vsa navdušena,da bom lahko plačevala kredit...da naj bom tiho in delam,da ko bom enkrat tam,lahko napredujem ali grem kam drugam....joj,joj,user posted image  onadva lahko tako razmišljata,ker sta bila mlada v socializmu,ko si imel vse.

Ponoči sem se odločila,da zanosim...sploh me ne briga,da moj še nekaj cinca.
Vem,da me bo moj G dal takoj na bolniško...zaradi ščitnice in narave dela,ki ga imam registranega na s.p.Potem porodniška...skratka finančno ugodnejša varjanta in ne bom se požrla zaradi še ene neuresničene želje v življenju-še enim otrokom!
Mogoče pa bo že konec tega meseca user posted image ...ker nisva ravno najbolj pazilauser posted image
Kaj bi dala...čeprav je moja O mimo in imam že znake PMS...sicer teden dni prezgodajuser posted image ...no,ne bom razmišljala o nekih znakihuser posted image ,kot neučakne na forumu Zanositevuser posted image user posted image

Na,pa sem vam navsezgodaj zatežila....samo toliko sem hotela reči o novi službi....ker potem o njej ne govorim več.

En lep dan!user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
17.5.2008 8:23:43   
Kofi
Šnucika, saj bo! Nič ne obupavaj. Poglej, jaz k mam tolko mnenj, bom še eno dodala user posted image
Službo je najtežje iskati brezposelen. Najboljše je, da se zaposliš nekje - ne glih vsepovsod, ampak vsaj v neki kulturni službi. Pol pa iščeš morebitno izboljšavo. Tako boš pozitivnejše volje.

Če pa je user posted image  zdaj uspela, pa držim pesti!!!!! Tako kot si napisala...želje se morejo uresničit, ker če ne jih vlečeš v nedogled do starosti! Porodniška pa je tudi kot služba :) Veselo na delo...nič samo ovulacije čakat...tudi vmes je treba user posted image  če ne za drugo, za boljšo voljo user posted image

Punce, lep vikend vam želim...ne vem kolko se bom lahko med vikendom javljala...me bosta mala2 čisto okupirala...sploh tisto novo kolo...se že veselim...če ne drugega bom kaki dag shujšala ko bom tamalo tiščala ko bo bremzala user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
17.5.2008 8:54:30   
šnucika
Službo je najtežje iskati brezposelen.

Saj zato pa jo bom sprejela.Ker se ne upam več v nedogled pošiljat prošnje.In prejemat negativne odgovore.
Pač se je za pozitivno izkazala ena najslabših varjant....Pa resnično nisem izbirčna,saj sem v preteklih letih dela v turizmu doživela že marsikaj.
Bomo preživeli še to....če pa rata user posted image  v tem času...pa še toliko lepše!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
17.5.2008 9:02:25   
NRMM
Juuuuuuuuuuuutro!

user posted image user posted image user posted image  še od mene.Moja šalca je že na 3/4 prazna in bo verjetno potrebna še ena,ker se mi user posted image user posted image .

Sem snoč spet lutala,sva bili z kolegico povabljeni v pub na otvoritev letne terase in coctail party,veselica v glavnem.Danes sem pa spet taka,ko da bi me cuk povozo.Pa še Maruša je prilutala ob 3 zjutraj da je lačna user posted image .

Šnucika držim pesti dalje.Kar pa se služb tiče je pa povsod en shit od ovce.user posted image user posted image .

Pegica še prehitro se bo Neli navadila na kolo,potem boš pa nejevoljna,ko bo treba letat za njo user posted image .Pri nas ima to nalogo ati.Neli je pa taka lepotička user posted image .

Otroci so tečkoti,je treba it ven,čeprav taaaak piha.

Lep vikend,

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
17.5.2008 9:06:50   
ac
Šnucika - držim pesti, da se vse izteče tako, da bo zate najboljše user posted image .

Pegica - pri nas je tako, da, če imaš direkten prehod z mag na dr študij (brez magistrskega dela), moraš objavit en strokoven članek v tuji reviji, indeksirani s SCI. Sem se pa s tem člankom res toliko matrala, da mi je bilo vmes že žal, da nisem šla po normalni poti, torej mag. delo, pa zagovor, pa potem mal razširiš zadevo in imaš dr v žepu...

Mml - na ek. fakulteti ful komplicirajo s temi uradnimi postopki in traja, da skličejo sejo, da določijo člane komisije, potem pa morajo ti v štirih mesecih podati pripombe (poletni čas ni vključen), potem se spet skliče seja in določi datum zagovora... Pa je konec leta tu (ali že mimo)...

Moja2 sta šla na tržnico in imam končno malo miru in časa zase. Sedaj pa ne vem, a naj se lotim pospravljanja in pozabim, da mi je , al naj počivam in se sama sebi smilim. No, saj ni tako hudo . Na vigred bomo zgleda šli samo za en dan, kar mi čisto odgovarja.

Uživajte čez vikend!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
17.5.2008 12:09:58   
Kofi
Pa sem rekla da me ne bo več čez vikend...ma vam morem malo moje umetnosti pokazat :)

Letalo veliko
po nebu leti,
je ptičkov veliko
le kje so zdaj vsi?

Črn oblak
je sonce zakril,
dežek je padal
je rožce zalil.

So rož'ce cvetele,
se čebel'ce najele,
med naredile,
ga v šalčko nalile.

user posted image  Zdaj pa rečte, da mi ne gre dobro od rok. Neli je bla vsa navdušena user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
18.5.2008 6:51:39   
šnucika
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ena zgodnja kava,da nas reši pred padcem na drugo stran!

pegica - lepa pesmica.Jo moraš avtorsko zaščitituser posted image ...da ti je kdo ne sune z neta.
Jaz imam veliko svojih pesmi...ampak ne otroških...pa me je kolega opozoril,"da jih ne bi dala na net,ker ti jih bodo ukradli."user posted image ...čist možno
In ker ima ravno ta kolega firmo doma za oblikovanje in tiskanje,mi je predlagal,da jih damo na papir in stiskamo eno tako brošuro...ampak projekt stoji že 3 letauser posted image

Lepo nedeljo...čeprav je dežuser posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
19.5.2008 9:42:29   
Kofi
Halo, kaj še vse spite?
Ki je pa kava?

No, naj bo danes espresso, ker jaz druge ne znam skuhat :) user posted image

Ažbe se že ene 3. pritožuje, preden ve vstanete!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
19.5.2008 10:10:02   
Kofi
Aja...

Danes imava z mojim dragim 1. obletnico poroke in 10. obletnico skupnega življenja user posted image .
Privoščila pa si bova..hmm...eno večerjico!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.