tinas
|
ojla, najrej čestitke Zvezdici Bini-malini! ne morem verjet, da je mimo že toliko let želimo ti predvsem VELIIIIIKO ZDRAVJA, torej čimmanj alergij in da bi vsak dan lahko okusila kaj novega! objamčke od Rožice in mene! Lia se zahvaljuje za čestitke, si je vse ogledala in se navduševala nad vsako posebej! predvsem pa rada gleda slikice, ki jih popate sem gor. pa vse smeškote opazi in za vsakega mi pove, kaj dela. imela je krasno praznovanje v vrtcu, sem pustila fotič tam in so naredili res lepe slike. sva nesli polno vrečo dobrot, pa krožničke in servijetke na medvedka Pu-ja, slamice in balončke, da jih je 'podelila prijateljem', kot je sama povedala. bom pripopala kakšno slikico. danes sva pa vstale praktično sredi noči: ob 7:45 sva imele sistematski in sva seveda zamudile, vendar ni bilo panike, sva bile takoj na vrsti. vse je lepo povedala in pokazala. le malo bolj počasna je bila, saj je bila to totalno prezgodnja ura zanjo! ker sem ji povedala, da bo morala pri zdravnici skakati je v ordinaciji cel čas skakala, ko bi pa morala pri sestri, pa ni hotela . ja, mama je kriva! potem sva šle pa še k psihologu. že prvi udarec, ker ni hotela v ordinacijo, ker je začela ravno risat in sem jo morala skoraj odvleč. pridemo noter in je bila totalno navdušena, ker ima zdravnica v ambulanti ogromno leseno hišico polno igrač. torej, medve z zdravnico se pogovarjava in ona se lepo igra. in se pogovarjava o njenem nejedenju, pa mi zdravnica reče, da naj jo ne silimo, naj poje toliko, kolikor pač poje in to je to. potem pokliče Lio k mizi in jo vpraša, če je pridna. Pa ji pove, da mamica pravi, da je lumpa, ker ne je!!! me je kar kap. pa vem, da je to rekla, ker naju je slišala, da govoriva o tem. se je prou bogo naredila pred zdravnico! ma ne morem verjet, kako vleče na ušesa. tudi med dnevnikom, me je čist izprašala vse o umoru tiste ženske potem je lepo sodelovala in je bila pohvaljena. za konec pa je naredila celo dramo, ko je bil čas za it, ni hotela iz hiške, valjda! jaz pa kot na izpitu: sem kar videla obraz psihologinje: no, da vidimo, kako bo mama to izpeljala... . uf, sem se kar spotila....mali mi je prav naštimal to sceno, jo kar vidim! še kaj? sem izrabila današnje teme, se mi zdi! pa še eno o vremenu: za naprej pa je sonček napovedan bodite lepo! pa-pa t
< Sporočilo je popravil tinas -- 16.12.2008 22:35:56 >
|