Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 18.12.2008 9:19:45
|
|
|
|
Kofi
|
VSE NAJBOLJŠE VSEM DECEMBRČKOM!!!! Zaplešite mal z nami! Neli, Ažbe in Pegica!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 18.12.2008 10:30:08
|
|
|
|
tinas
|
Matevž in Ela! VSE NAJ NAJ NAJ!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 18.12.2008 11:14:42
|
|
|
|
mml
|
Ela in Matevž lepo praznujta in vse, vse lepo in najlepše Tole me je pegica prosila, da pripopam še fotke sestavljene hiške Manca je imela daens napad trme, je trajal do avta po tem je bilo pa OK Zdaj mi pa nekaj smrdi...se mi zdi, da hoče Matic svežo plenico
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 18.12.2008 13:33:25
|
|
|
|
janja 27
|
E L A in M A T E V Ž V S E N A J B O L J Š E
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 18.12.2008 13:46:47
|
|
|
|
Kofi
|
hvala mml...to ful lušno zgleda...pa še iz MB so ti ki to izdelujejo! Super!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 18.12.2008 17:09:18
|
|
|
|
janja 27
|
ojla bejbe.... janjan...jaz sem manco naročila na pregled ko je mela metka posvetovalnico pri enem mesecu zato imam že datum če ne bi čakala tako kot ti itak pa mi morjo šeposlat na dom tablico da vadiš doma kako se gleda z enim učkom in drugim..ne vem le je res tko so mi povedale druge k majo starejše....pregled pa da je full obsežen kao po enem novem programu da mora naredit stopl, narist vodoravno in navpično črto, narisat obraz in vsaj tri stvari gor ločit barve, štet do pet mah..k sem eno kolegico poslušala kaj je mela ona pri primčevi me je skori kap..sem sam še dodala če se mora tud že podpisat no bomo videli kaj bo od nas zahtevala čeprav dvomim da ji bo manca kaj povedala....pri grmekovi pa je imela kolegica s hčerko že pregled točno dan po 3 rojstnem dnevu pa je tamalo spraševala isto kot sina dva tedna nazaj, sin pa ma 5 let in pol mah po moje je to tukaj kr neki no... mml lepa hišica kje si jo nabavla???? evo sem vam dolžna slike prednost majo mlajši zato METKA MANCA na motoju darilo od nonta in none pa na skiroju darilo od strica trije bratranci po tekanju po hiši - malo utrujeni pa mi štirje pa pujsa pepa doma igrače vsepovsod nekaj prijateljev okoli pihanja svečke darilo od drugega nona in none praznovanje v vrtcu pa še kolendar in slike pri fotografu evo sem vas malo zasula s slikami janjan če me vidiš kje v trgovini me pocukaj za rokav če te ne pokličem prej... vreme je res upam da se kaj sončka pokaže.... danes bi mogla it manca z mojo mamo in ato z vlakom v lj gledat lučke na tromostovje pa je slabo vreme tako da so izlet preložili na drug teden postojna je okražena za en sigurno je v lj lepše pa čeprav vsako leto isto pozdrvaček
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 18.12.2008 18:54:33
|
|
|
|
Taja Nagaja
|
Kljub dežju je prav poseben dan, saj Ela in Matevž praznujeta rojstni dan. Sta pred tremi leti se spoznala in na veliko načrtovala, kako stopila bosta v nori svet, kako preslišala marsikateri starševski nasvet ter si obljubila, da vsako leto se dobita spet.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 18.12.2008 22:09:02
|
|
|
|
Nana Liza
|
Matevž - vse najboljše tudi tebi, lepo praznujte! Ela se vam zahvaljuje za vse lepe želje in prijetne misli! Bino, kako lepa pesmiva, tole si morava pa z Izabelo shraniti.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 19.12.2008 7:11:41
|
|
|
|
šnucika
|
Ela in Matevž...vse najboljše in veliko veselih trenutkov,zdravja in sreče!!!! Živa je spet zakuhala in je na sploh slaba.Ponoči je stokala in jokala,tako,da ni bilo kaj dosti spanja.Sumim,da ima spet uroinfekt.Potem greva k P se pokazat.
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 19.12.2008 9:21:37
|
|
|
|
JanJan
|
Dobro jutro! Ker počasi srkam opojni napitek, naj ga skuham še za vas . Mml: res kje si nabavila to hišico? Ima nečakinja kmalu rojstni dan, pa mi je ful všeč,da bi ji to kupila. Šnucika: za Živo, da se čimprej pocajta Janja: sigurno sva se že srečale, ker si mi znana, ampak še ne vem kam naj te postavim Lep dan in še lepši vikend (upam, da končno sončen) želim.
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 19.12.2008 9:30:13
|
|
|
|
Izabela_
|
Ela in Nana Liza, pa še tu: Hvala za vse prijazne čestitke in lepe slikice, predvsem pa Bino za krasno pesmico! Res si jo morava nujno shraniti! Včeraj smo preživeli res lepo popoldne. Malce smo gledali lučke po Ljubljani, se peljali na Ljubljanski grad, šli na tortico in kakav, potem pa spet dol in na lutke, kjer je Matevž spet blazno užival (prej pa ni hotel od doma, kot občiajno ). V avtu je potem zaspal od vsega napora, pa smo potem le čisto v redu izvedli večer in je spal danes do 8h zjutraj (ponavadi je že eno uro prej pokonci). Danes sva mislila z v Ikeo (malce menjave okolja - nujno rabim), pa so zvečer nekaj grozili z verigami na Ljubelju, tako da nisva šla. Matevž je k varuški nesel torto, ga je že spet čakalo darilo, tako da se rajanje nadaljuje. Jutri pride še ožja žlahta itd, itd. NRMM: Mml: res krasna hiška! Se Manca zatopi v igro? Janja: super slike! In že razmišljate o tretjem ... Dobri ste!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 19.12.2008 11:02:38
|
|
|
|
mml
|
Če se ne motim, praznuje danes naša draga NRMM...iz srca ti želim, da se ti izpolnijo želje, da najdeš super službo, super otroke in moža pa že tako ali tako imaš Kar se pa hiške tiče, sem jo kupila v CP, kjer imajo Kosobrin igrače trenutno stojnico, sicer je pa bino že enkrat prilepila povezavo do njihove strani, pa še enkrat...http://www.kosobrin-igrace.com/index.html
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 19.12.2008 11:43:40
|
|
|
|
JanJan
|
NRMM, vse najboljše in naj se ti uresniči vse, kar si želiš !
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 19.12.2008 12:22:24
|
|
|
|
lonja
|
NRMM; iskrene čestitke ob tvojem prazniku!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 19.12.2008 13:00:14
|
|
|
|
ac
|
Draga NRMM, VSE NAJBOLJŠE ob tvojem prazniku in naj sončni žarki čim prej preženejo temne oblake, ki ti povzročajo skrbi. Ne pozabi, vse je za nekaj dobro, tako, da uživaj in lepo praznuj .
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 19.12.2008 13:42:25
|
|
|
|
janja 27
|
NRMM vse najboljše za tvoj rojstni dan, naj se ti izpolnijo vse želje majhne in velike
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 20.12.2008 11:00:57
|
|
|
|
lonja
|
Mislim, od kje nas vlačim gor.... . Se vidi, da imam jaz edina od decembrk trenutno house arest in ne smem ven . Pa sej se vam kmalu pridružim, da se ne boste preveč veselile. Še malo...pa bova tudi midve z Manco skakale okrog po blatnih lužah. Če je še niste popile, izvolite za zamudnice! Drugače pa preživljam tipično sobotno dopoldne, z juho na štedilniku, Ajdo in sem nagnala v trgovino, pa sprobat gresta novo kolo, že prvo od daril za rojstni dan. Evo, za konec pa še eno slikco mojih dveh lepotičk. Lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 20.12.2008 13:23:06
|
|
|
|
NRMM
|
Daaaaaaaaaaaan! Punce najprej hvala za lepe želje,super ste res . Ooo Lonja kakšna babika je tvoja Manca .Neke čudne občutke dobivam ob pogledu na tako male dojenčke,ampak bo pri občutkih kar ostalo . Kako Ajda in Manca?Videti je prav skrbna sestrica . Janja vidim,da je tudi pri vas luštno in Metka je tudi tak cukerček . Mml tale hiška je prav super in iz dobrega materiala,je kar trdna,a ne?Jo ima od M&M pediatrinja v ordinaciji in moji dve punci,navadno zložita vso pohištvo iz gornjega nadstropja v spodnje,ko pediatrinja zapisuje v kartoteko . Pa še mal slikic mojih punc: Maruša,Maša in njuna sestrična pri pihanju svečk: Človek bi rekel,da bo kmalu pust : Marušin nastop v vrtcu: Novo počivališče mojih punc : Zdej bo potrebno pa it sfiniširat kosilo. Maruša in ati bereta knjigico,ki jo je Maruša danes dobila od Božička v naši občini, Maša pa se trudi zaspat,ampak ji nekak ne uspeva . Lep vikend,upam,da ne deževen! LP
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 20.12.2008 13:28:53
|
|
|
|
NRMM
|
Joj kakšne slike .Pa niti popravit ne morem,svašta!
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 20.12.2008 20:51:12
|
|
|
|
mml
|
NRMM lepo ti tole spokaš tvoji dve M.jčici v omaro Mi smo šli pa malo v mesto, gledat lučke, pa malo pretegnit noge, ker je bil dopoldan oči še v službi in je standardni obisk tržnice in dopoldanska kava odpadlo. Matic je popoldan nekaj driskal, ampak zdaj je OK, tako da upam, da ne bo kaj hujšega. Manca sedi v kadi in poje "Siva kučma, bela brada..." Mene čaka pa še kup posod, da jih do konca pobarvam, po tem pa je treba napisat še voščilnice... ...ufff po svoje komaj čakam, da bo praznikov konec
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 21.12.2008 12:29:23
|
|
|
|
šnucika
|
NRMM - malo z zamudo,a iz srca! Sporočam še,da je Živa veliko boljša...problem je le,da je po antibiotikih dobila drisko.Zdaj pa ne vem,ali naj nadaljujem z dajanjem ali prekinemo,ker ji kar uide,tako tekoče gre iz nje. Lepo nedeljo vsem!!
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 21.12.2008 16:51:27
|
|
|
|
sonček balonček
|
NRMM, kakšni simpatični lepotički imaš! Za kaj več nimam časa, ker moram še malo na netu prebrskat, kaj jutri kupit v IKEI. Glede na moj slab vmesni čas glede dizajniranja pohištva po meri za Marušino in Larino sobico, sem se odločila, da začaso sobico zapolnim kar z Ikejinim pohištvom. Da bosta za RD imeli nekaj veselja z novo sobico!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 21.12.2008 18:20:51
|
|
|
|
ac
|
Ojla, punce! Danes smo šli k Dedku mrazu in je Sara dobila svojega dojenčka. Jaz bom pa svojega tudi zgleda kmalu, ker mi je prejle, ko smo prišli domov, začela odtekat voda. Tako, da se sedaj odpravljamo v porodnišnico. Držite pesti, meni se zdi, kot da sanjam in me je ful strah, ko pomislim, kaj me čaka... Upam, da se kmalu 'slišimo'.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 21.12.2008 19:07:16
|
|
|
|
NRMM
|
AC .Zdej si verjetno že na poti v porodnišnico,tako da ti želim čim hitrejši in čim lažji porod. Šnucika hvala . Mi smo pa današnje popoldne preživeli na snegu .Vreme je bilo prekrasno,smo se naužili svežega pohorskega zraka . Marušo smo prvič postavili na smuči in je bila neverjetna. Tole njeno veselje za smučanje bomo prav hitro ponovili,ker je res navdušena. Pa še nekaj utrinkov iz Pohorja. Lep večer še naprej! Lp
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?