|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
18.12.2008 9:19:45   
Kofi
VSE NAJBOLJŠE VSEM DECEMBRČKOM!!!!
Zaplešite mal z nami!
 user posted image
Neli, Ažbe in Pegica!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
18.12.2008 10:30:08   
tinas
Matevž in Ela!

VSE NAJ NAJ NAJ!

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
18.12.2008 11:14:42   
mml
Ela in Matevž lepo praznujta in vse, vse lepo in najlepše
user posted image
user posted image

Tole me je pegica prosila, da pripopam še fotke sestavljene hiške
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Manca je imela daens napad trme, je trajal do avta po tem je bilo pa OKuser posted image

Zdaj mi pa nekaj smrdi...se mi zdi, da hoče Matic svežo plenico user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
18.12.2008 13:33:25   
janja 27
E L A    in     M A T E V Ž 

V S E    N A J B O L J Š E user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
18.12.2008 13:46:47   
Kofi
hvala mml...to ful lušno zgleda...pa še iz MB so ti ki to izdelujejo! Super!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
18.12.2008 17:09:18   
janja 27
ojla bejbe....

janjan...jaz sem manco naročila na pregled ko je mela metka posvetovalnico pri enem mesecu zato imam že datum če ne bi čakala tako kot tiuser posted image user posted image user posted image itak pa mi morjo šeposlat na dom tablico da vadiš doma kako se gleda z enim učkom in drugim..ne vem le je res tko so mi povedale druge k majo starejše....pregled pa da je full obsežen kao po enem novem programuuser posted image user posted image da mora naredit stopl, narist vodoravno in navpično črto, narisat obraz in vsaj tri stvari goruser posted image user posted image ločit barve, štet do petuser posted image user posted image user posted image mah..k sem eno kolegico poslušala kaj je mela ona pri primčevi me je skori kap..sem sam še dodala če se mora tud že podpisatuser posted image user posted image user posted image no bomo videli kaj bo od nas zahtevala čeprav dvomim da ji bo manca kaj povedala....pri grmekovi pa je imela kolegica s hčerko že pregled točno dan po 3 rojstnem dnevu pa je tamalo spraševala isto kot sina dva tedna nazaj, sin pa ma 5 let in poluser posted image user posted image user posted image mah po moje je to tukaj kr neki no...

mml lepa hišica kje si jo nabavla????

evo sem vam dolžna slike

prednost majo mlajšiuser posted image user posted image user posted image zato METKA

user posted image

user posted image

MANCA na motoju darilo od nonta in noneuser posted image
user posted image

pa na skiroju darilo od strica

user posted image

trije bratranci po tekanju po hiši - malo utrujeni
user posted image

pa mi štirje

user posted image

pa pujsa pepa doma

user posted image

igrače vsepovsod

user posted image

nekaj prijateljev okoli pihanja svečke
user posted image

darilo  od drugega nona in noneuser posted image

user posted image

praznovanje v vrtcu

user posted image

user posted image

pa še kolendar

user posted image
user posted image

in slike pri fotografu

user posted image

evo sem vas malo zasula s slikamiuser posted image user posted image user posted image

janjan če me vidiš kje v trgovini me pocukaj za rokav če te ne pokličem prej...user posted image user posted image user posted image

vreme je res user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se kaj sončka pokaže....
danes bi mogla it manca z mojo mamo in ato z vlakom v lj gledat lučke na tromostovje pa je slabo vreme tako da so izlet preložili na drug teden postojna je okražena za en user posted image sigurno je v lj lepše pa čeprav vsako leto istouser posted image

pozdrvaček

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
18.12.2008 18:54:33   
Taja Nagaja

user posted image Kljub dežju je prav poseben dan,
saj Ela in Matevž praznujeta rojstni dan.
Sta pred tremi leti se spoznala
in na veliko načrtovala,
kako stopila bosta v nori svet,
kako preslišala  marsikateri starševski nasvet
ter si obljubila, da vsako leto se dobita spet.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
18.12.2008 20:25:54   
NRMM
Čeeeeer!

Se opravičujem za zamudo,ampak nimam nekega veselja za prav nič user posted image . Sej bo kmalu drugo leto in upam na boljše dneve!

LIA ROZA,MAJA,BINA,ELA,MATEVŽ

user posted image

Maruša in Maša pošiljata vsem slavljenčkom poljubčke.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
18.12.2008 22:09:02   
Nana Liza
Matevž - vse najboljše tudi tebi, lepo praznujte!user posted image user posted image user posted image

Ela se vam zahvaljuje za vse lepe želje in prijetne misli! user posted image
Bino, kako lepa pesmiva, tole si morava pa z Izabelo shraniti. user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
19.12.2008 7:11:41   
šnucika
Ela in Matevž...vse najboljše in veliko veselih trenutkov,zdravja in sreče!!!!user posted image user posted image user posted image

Živa je spet zakuhala in je na sploh slaba.Ponoči je stokala in jokala,tako,da ni bilo kaj dosti spanja.Sumim,da ima spet uroinfekt.Potem greva k P se pokazat.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
19.12.2008 9:21:37   
JanJan
Dobro jutro!

Ker počasi srkam opojni napitek, naj ga skuham še za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mml: res kje si nabavila to hišico? Ima nečakinja kmalu rojstni dan, pa mi je ful všeč,da bi ji to kupila.

Šnucika: user posted image user posted image user posted image za Živo, da se čimprej pocajta

Janja: sigurno sva se že srečale, ker si mi znana, ampak še ne vem kam naj te postavimuser posted image

Lep dan in še lepši vikend (upam, da končno sončen) želim.

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
19.12.2008 9:30:13   
Izabela_
Ela in Nana Liza, pa še tu:

user posted image

Hvala za vse prijazne čestitke in lepe slikice, predvsem pa Bino za krasno pesmico! Res si jo morava nujno shraniti! user posted image

Včeraj smo preživeli res lepo popoldne. Malce smo gledali lučke po Ljubljani, se peljali na Ljubljanski grad, šli na tortico in kakav, potem pa spet dol in na lutke, kjer je Matevž spet blazno užival (prej pa ni hotel od doma, kot občiajno user posted image ). V avtu je potem zaspal od vsega napora, pa smo potem le čisto v redu izvedli večer in je spal danes do 8h zjutraj (ponavadi je že eno uro prej pokonci).

Danes sva mislila z user posted image  v Ikeo (malce menjave okolja - nujno rabim), pa so zvečer nekaj grozili z verigami na Ljubelju, tako da nisva šla. Matevž je k varuški nesel torto, ga je že spet čakalo darilo, tako da se rajanje nadaljuje. Jutri pride še ožja žlahta itd, itd.

NRMM: user posted image

Mml: res krasna hiška! Se Manca zatopi v igro?

Janja: super slike! In že razmišljate o tretjem user posted image ... Dobri ste!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
19.12.2008 11:02:38   
mml
Če se ne motim, praznuje danes naša draga NRMM...iz srca ti želim, da se ti izpolnijo želje, da najdeš super službo, super otroke in moža pa že tako ali tako imaš
user posted image

Kar se pa hiške tiče, sem jo kupila v CP, kjer imajo Kosobrin igrače trenutno stojnico, sicer je pa bino že enkrat prilepila povezavo do njihove strani, pa še enkrat...http://www.kosobrin-igrace.com/index.html

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
19.12.2008 11:43:40   
JanJan
NRMM, vse najboljše in naj se ti uresniči vse, kar si želiš user posted image user posted image user posted image !

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
19.12.2008 12:22:24   
lonja
NRMM; iskrene čestitke ob tvojem prazniku!

user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
19.12.2008 13:00:14   
ac
Draga NRMM, VSE NAJBOLJŠE ob tvojem prazniku in naj sončni žarki čim prej preženejo temne oblake, ki ti povzročajo skrbi. Ne pozabi, vse je za nekaj dobro, tako, da uživaj in lepo praznuj user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
19.12.2008 13:42:25   
janja 27
NRMM

vse najboljše za tvoj rojstni dan, naj se ti izpolnijo vse želje majhne in velikeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
20.12.2008 11:00:57   
lonja
Mislim, od kje nas vlačim gor....user posted image . Se vidi, da imam jaz edina od decembrk trenutno house arest in ne smem ven user posted image . Pa sej se vam kmalu pridružim, da se ne boste preveč veselile. Še malo...pa bova tudi midve z Manco skakale okrog po blatnih lužah.

Če je še niste popile, izvolite user posted image user posted image user posted image  za zamudnice!

Drugače pa preživljam tipično sobotno dopoldne, z juho na štedilniku, Ajdo in user posted image  sem nagnala v trgovino, pa sprobat gresta novo kolo, že prvo od daril za rojstni dan.

Evo, za konec pa še eno slikco mojih dveh lepotičk.

user posted image

Lep vikend vsem!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
20.12.2008 13:23:06   
NRMM
Daaaaaaaaaaaan!

Punce najprej hvala za lepe želje,super ste res user posted image .

Ooo Lonja kakšna babika je tvoja Manca user posted image user posted image user posted image .Neke čudne občutke dobivam ob pogledu na tako male dojenčke,ampak bo pri občutkih kar ostalo user posted image . Kako Ajda in Manca?Videti je prav skrbna sestrica user posted image .

Janja vidim,da je tudi pri vas luštno user posted image in Metka je tudi tak cukerček .

Mml
tale hiška je prav super in iz dobrega materiala,je kar trdna,a ne?Jo ima od M&M pediatrinja v ordinaciji in moji dve punci,navadno zložita vso pohištvo iz gornjega nadstropja v spodnje,ko pediatrinja zapisuje v kartoteko user posted image .

Pa še mal slikic mojih punc:

Maruša,Maša in njuna sestrična pri pihanju svečk:

user posted image

Človek bi rekel,da bo kmalu pust user posted image :

user posted image

Marušin nastop v vrtcu:

user posted image

Novo počivališče mojih punc user posted image user posted image user posted image :

user posted image

user posted image

Zdej bo potrebno pa it sfiniširat kosilo. Maruša in ati bereta knjigico,ki jo je Maruša danes dobila od Božička v naši občini, Maša pa se trudi zaspat,ampak ji nekak ne uspeva user posted image .

Lep vikend,upam,da ne deževen!

LP

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
20.12.2008 13:28:53   
NRMM
Joj kakšne slike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pa niti popravit ne morem,svašta!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
20.12.2008 20:51:12   
mml
NRMM lepo ti tole spokaš tvoji dve M.jčici v omaro user posted image

Mi smo šli pa malo v mesto, gledat lučke, pa malo pretegnit noge, ker je bil dopoldan oči še v službi in je standardni obisk tržnice in dopoldanska kava odpadlo. Matic je popoldan nekaj driskal, ampak zdaj je OK, tako da upam, da ne bo kaj hujšega.
Manca sedi v kadi in poje "Siva kučma, bela brada..."
Mene čaka pa še kup posod, da jih do konca pobarvam, po tem pa je treba napisat še voščilnice...

...ufff po svoje komaj čakam, da bo praznikov konec

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
21.12.2008 12:29:23   
šnucika
NRMM - malo z zamudo,a iz srca!

user posted image

Sporočam še,da je Živa veliko boljša...problem je le,da je po antibiotikih dobila drisko.Zdaj pa ne vem,ali naj nadaljujem z dajanjem ali prekinemo,ker ji kar uide,tako tekoče gre iz nje.user posted image

Lepo nedeljo vsem!!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
21.12.2008 16:51:27   
sonček balonček
NRMM, kakšni simpatični lepotički imaš!

Za kaj več nimam časa, ker moram še malo na netu prebrskat, kaj jutri kupit v IKEI. Glede na moj slab vmesni čas glede dizajniranja pohištva po meri za Marušino in Larino sobico, sem se odločila, da začaso sobico zapolnim kar z Ikejinim pohištvom. Da bosta za RD imeli nekaj veselja z novo sobico!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
21.12.2008 18:20:51   
ac
Ojla, punce!

Danes smo šli k Dedku mrazu in je Sara dobila svojega dojenčka. Jaz bom pa svojega tudi zgleda kmalu, ker mi je prejle, ko smo prišli domov, začela odtekat voda. Tako, da se sedaj odpravljamo v porodnišnico. Držite pesti, meni se zdi, kot da sanjam in me je ful strah, ko pomislim, kaj me čaka...

Upam, da se kmalu 'slišimo'.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
21.12.2008 19:07:16   
NRMM
AC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Zdej si verjetno že na poti v porodnišnico,tako da ti želim čim hitrejši in čim lažji porod.

Šnucika hvala user posted image .

Mi smo pa današnje popoldne preživeli na snegu user posted image .Vreme je bilo prekrasno,smo se naužili svežega pohorskega zraka user posted image .
Marušo smo prvič postavili na smuči in je bila neverjetna. Tole njeno veselje za smučanje bomo prav hitro ponovili,ker je res navdušena. Pa še nekaj utrinkov iz Pohorja.

user posted image

user posted image

user posted image

Lep večer še naprej!

Lp

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?