Lonja super,da si ok in tudi Manca in big sister Ajda
.A ati je že priseben
?Veš kaj komaj čakam........slikico tvoje punčke
.Pusti se razvajat,crkljat,no sam preveč pa tudi ne,da se ne razvadiš
.
Bino a ste morali kaj čoln usposobit v vaših koncih
?Pri nas nič snega,Pohorje je fino belo,ampak tole je daleč stran od nas.Smo pa imeli v kratkem namen it sankat,ampak bo še treba malo počakat.Računaj malo name za v ponedeljek.Javi mi,če te okoli 8.30 ne bo doma ozr.v bližini doma.Načrtovan imam ''izlet'' v LJ.
Tisto o vlaku pa rajši ne,sploh pa ne z obema.Mogoče čez kakšno leto,zdej je Maša še preveč ''težavna''za take podvige.
Mml eno veeeeliko
za Manco,da se čimprej pozdravi.
Ac a si nardila red doma
?Omare prestavljene?Ko se jaz spomnem selitve,ki je potekala lani v tem času.....
Izabela kako si?Že konec za letos,kar se službe tiče?Imate lepo pobeljenje kamniške alpe?
Šnucika kako kaj Živa?Se je že vpeljala v vrtec?
No bom nehala težit in šla počasi spat,ker ne vem kakšna noč me čaka,smo same.Mislim,da je začela Maša past kozice
.Dobila je neke izpučaje po trebuščku in prsih,ki se širijo in glede na to,da v vrtcu zeeelo razsajajo koze,predvidevam,da je to to.Sem pa prej šla v lekarno po novo zdravilo za omilit norice,če bi slučajno bilo jutri hudo.
Jutri pa Maruša na enem kmečkem turizmu praznuje rd,glede na to,da so že vsi,ki pridejo preboleli koze,mislim,da bom Mašo vseeno vzela zraven.Tole praznovanje bo sicer tako tako,ker je možu umrla babica,ampak glede na to,da imamo že vse rezervirano,torta je že skoraj gotova in prababica tudi ne bi želela,da njena Maruša ne praznuje rd,smo se odločili,da ne bomo nič prestavljali.
Lepo bodite,lep preostanek vikenda!