mml
|
Dan, z Maticem sva bila malo po Milavževih in Božičkovih nakupih, pa vmes sva še z lonjo spili en kofe, pa se mi nekako zdi, da ga naslednji teden ne bova več . Seveda mi je Matic mrknil, ko sem se vozila po BTC-ju in iskala parkirni prostor (si nisem mislila, da je v torek dopoldan toliko ljudi doma in ima čas blodit po BTC-ju...), tako da zdaj seveda nori po postelji in noce spati, kar pomeni, da bo spet celo popoldna zblojeno tinas sori za to, da sem prekrstila Lio...tipkarski škrat na delu janja super slikarko imate doma janjan kdaj boš imela "službo" v vrtcu? Koliko časa boš pa tam - celo dopoldne? Mi smo imeli za vikend domačo nalogo...naredti ovco iz Fimo mase za "sončkov pašnik", je bila prav simpatična ovca, samo Manci ni bilo čisto jasno, zakaj mora ovca ostati v vrtcu šnucika boš videla, da bo Živa prav hitro pokapirala, kakšne so navade v vrtcu...Manci je bilo po enem mesecu že čisto jasno kako in kaj, pa je vmes bila 2 tedna doma, ker smo šli na morje...tem našim škratkom je dosti bolj jasno kako in kaj, kot se nam zdi cuma prav lepo ste praznovali, Ema se mi pa vedno zdi, taka odrasla gospodična bino lepo, da ste kompletni . Kdaj ti lahko vrnem hišico? Nana Liza so te v službi že čisto in polno obremenili ali si še kaj bolj na izi? Kako se ima Tevž v varstvu? ac upam, da ti bo po zagovoru res ostalo še kaj časa za uživanje v in da se ne bo tako mudilo na svet, kot se je Sari. A si že našla koga za prestavit omare? NRMM pri vas kaj bolj jasno, kaj bo s službo? Upam, da se vse dobro uredi. Kako sta M&M? A gre Maruša že kaj rajši v vrtec? pegica kdaj greš nazaj v službo? Mene kar malo stiska, ker bo treba spet zjutraj vstajati in hiteti...ah se bomo že navadili... .Moram pa priznati, da službe kaj dosti ne pogrešam in mi je kar nerodno, ker se sploh ne spravim k pisanji članka, ki ga je treba odati do konca meseca...no ja tam nekje... HIMH super, da uživaš v službi in ti ostane več energije za doma . Nisem pozabila nate, ti v naslednjih dneh napišem kak recept za piškote jana no lepo, da si nas našla . Kako je kaj Ela zadovoljna v vrtcu?
< Sporočilo je popravil mml -- 2.12.2008 13:48:25 >