Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 8:23:21
|
|
|
|
JanJan
|
Vse naj, naj Pajacek in Sara !
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 10:11:11
|
|
|
|
NRMM
|
SARA in PAJACEK
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 10:26:32
|
|
|
|
kofetek2010
|
Sara & Pajacek ~ vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 11:31:34
|
|
|
|
janja 27
|
S A R A in P A J A C E K VSE NAJBOLJŠE
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 11:40:33
|
|
|
|
Izabela_
|
in vse najboljše tudi Pajacku, čeprav se mamica nič več ne javi :-(
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 11:53:29
|
|
|
|
mml
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 12:54:51
|
|
|
|
mml
|
lonja je končno dočakala svojo Manco, dolgo 52 cm in težko 4280 g. Čestitke mamici, očiju in veliki sestrici Ajdi
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 13:11:08
|
|
|
|
Izabela_
|
Čestitke od vseh nas, mami Lonja!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 13:11:58
|
|
|
|
Izabela_
|
A dobim zdaj tretjo zvezdico?
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 13:20:42
|
|
|
|
ac
|
Mamica Lonja, oči in sestrica, vsem iskrene čestitke Manca, dobrodošla k nam . Si si pa izbrala lep datum . Sara se pa še ne more zahvaliti za čestitke, ker je še v vrtcu! Torta je kupljena, baloni montirani, blagajna (darilo) naštimana. To bo vesela! Danes bomo glede na jutrišnji pomemben dan za mamico praznovali samo v najožjem družinskem krogu, pa bomo potem naslednje dni in čez vikend toliko bolj žurali in se veselili .
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 13:54:09
|
|
|
|
Izabela_
|
Ac, držim pesti za jutri, da ti čimbolje uspe in da boš dan ohranila v lepem spominu!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 14:00:35
|
|
|
|
mml
|
ac sploh ne dvomim, da boš jutri super opravila. Bom stiskala pesti . Pri nas je blagajna zakon (jo je prinesel Miklavž). Manci je najbolj všeč mikrofon in kriči vanj: "Matic takoj na blagjno, prosim!"
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 14:44:42
|
|
|
|
NRMM
|
Čestitke Lonja in družinica še tukaj . AC držim pesti za jutrišnji dan ,dober zrihtaj in glej,da nam kaj sporočiš.
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 15:55:30
|
|
|
|
sonček balonček
|
Ojla! za Lonjo in malo (kar precej veliko in težko) Manco! Zdaj pa čimprej domov in uživat! Naj bo Manca pridna, lepo speča in brez kakšnih zoprnih kolik, alergij! Ac, jutri držim pesti zate, čeprav sem prepričana, da jih v resnici ne bo treba. Meni je ravnokar uspelo dati spati (skoraj hkrati) obe nagajivki. "Že ob pol štirih" spita svoj "opoldanski" spanec! Lara je bila danes brez vročine in smo smuknile za pol urce na sonček. Ker jo baje bolijo noge, se je pustila peljati v vozičku, Marušo sem pa nesla v kengurujčku. In je bilo kontra kot sem pričakovala. Maruša je zaspala v kenguruju, Lara pa v vozičku niti slučajno! Zdaj grem pa risat ene police za v kopalnico, ogledalo in obešalnike. Ja ne boste verjele, še vedno smo s prizidkom skoraj tam, kjer smo bili konec poletja. Uživajte!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 15:59:30
|
|
|
|
sonček balonček
|
Sara in Pajacek - vse najboljše! Pa vsem za nazaj, ki sem jih zgrešila (Ema, Brina, Jan, Ela), prav tako čestitam za 3. svečko!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 17:02:01
|
|
|
|
janja 27
|
lonja.....vse čestitke za tvojo korenjakinjo... M A N C O . lepo ime ..datum pa tudi danes praznuje brat od mojga možeka..je pravi srček ..... ac zate pa držimo pesti
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 20:08:55
|
|
|
|
ac
|
Sara se vsem lepo zahvaljuje za čestitke . Torto smo pojedli, darila je pa tudi zelo vesela. Jaz bom jutri še celo dopoldne živčna, ker imam zagovor šele ob treh popoldne. Lepo, da boste mislile name! Lep večer vsem še naprej!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 21:44:15
|
|
|
|
cuma
|
Iskrene čestitke lonja !!!! Dobrodošla Manca Vse naj naj za tretji rojstni dan vsem decemberčkom po vrsti: Brini, Janu, Eli, Sari in Pajacku ... da bi bili zdravi in nasmejani ! ac: Srečno za jutri Bino: Mislim na vas nrmm: ne morem verjeti, kaj so ti naredili v službi ... želim ti vso srečo in še žal jim bo .... lupčke M&M! šnucika: upam, da se kmalu pocajtata ! Vrtec skoraj nikogar ne prišpara ... ampak verjemi, da mine ... jaz se vsak dan tolažim, da bo. mml: kako ste? za spet krasne fotke! Mi smo se pred par urami vrnili iz štajerske. Punci sta bili gor od srede, midva pa sva ju šla včeraj iskat. Imeli so se super ... le sneg ja zatajil. Mogoče pa bo za božič ...? Jutri gresta prvič po enem mesecu (Ema) oz. dveh tednih (Tinkara) v vrtec .... le kaj bomo tokrat staknili ... boljše,da ne razmišljam .... Lepo spite Cuma
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 22:48:40
|
|
|
|
JanJan
|
Lonja, iskrene čestitke za tvojo lepotičko, Manca .
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 22:54:51
|
|
|
|
šnucika
|
dober večer! lonja - čestitke k povečanju družinice, dobrodošla mala Manca!! Zdravstveno stanje pri nas doma: Živa je skoraj OK,sva bili tudi na pregledu pri P in je rekla,da je to nek respiratorni virus,ki dokaj hitro mine.Sicer še precej grdo kašlja in nima apetita,pa v vrtec tudi še jutri ne bo šla. Sem pa jaz končala na antibiotikih,ker so se mi sinusi zabili in me je popoldan bolelo,ko ....Pa sem imela skoraj eno leto mir s temi vnetji,zdaj pa spet. cuma- pa ni vrag,da bi tvoji pupi spet kaj dobili v vrtcu...zdaj pa sta že dovolj pokasirali.Upam,da bosta zdravi šli v novo leto! Grem sedaj počasi spat,čeprav mi ni...ker ne morem dihat... Lahko noč!
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 23:33:41
|
|
|
|
Nana Liza
|
Lonja še enkrat iskrene čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 8.12.2008 23:35:58
|
|
|
|
Nana Liza
|
ac - držimo pesti jutri zate!!! Sara - vse najboljše! Lepo praznujte.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 9.12.2008 9:34:52
|
|
|
|
JanJan
|
Dobro jutro in za lepši dan! Šnucika: pocajtaj se čimprej ac: držimo pesti Janu se je včeraj nadaljevalo dogajanje. Po sobotnem žuriranju, pa dedku mrazu in kosilu pri mojih, je včeraj doživel še, da je mama prišla v vrtec in delala z njimi dedke mraze.Zjutraj pa sva nesla polno košarico mandarin in bombonov, da je pocartal svoje prijateljčke. Tolk je bil važen, ker sem bila tam, da sem skoraj počila od smeha. Ful je bilo dobr. V glavnem - dedki mrazi so unikatni, vsak posebej ne glede na to, da so stožci, brki, učki praktično enaki. Važna je postavitev teh elementov na stožec ter stil lepljenja . Domen me kliče...
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 9.12.2008 12:51:28
|
|
|
|
mml
|
Takole en hiter lifting...(da ne bo lonja huda, ker smo na drugi strani ) cuma držim pesti, da so virusi in bakterije že na božičnih počitnicah in ostaneta E&T zdravi in veseli, ker sta po tem tudi mami in tati boljše volje šnucika super, da je Živa OK . Kdaj bo ostala cel dan v vrtcu? Jaz sem Manco vozila prvi teden po zajtrku in hodila iskat po kosili, z naslednjim ponedeljkom je pa po tem v vrtcu tudi spala in tak ritem bomo imeli do mojega odhoda v službo...po tem pa pač v vrtec že ob 7.20, namesto ob 9.15...ah bo že... janjan super, da je Jan užival, ko je bila mami glavna v vrtcu. Sem prepričana, da so bili dedki mrazi krasni in unikatni Manca je šla pa danes z vrtcem v Kamnik, so šli bolj zato, da se peljejo z vlakom, tako da tam se bodo malo sprehodili čez mesto in po tem spet nazaj z vlakom v Ljubljano. Se mi zdi, da bo prav uživala . Tako dosti zabušavanja, Matic namreč spi, kar pomeni, da moram jaz pisati članek...bi rada bila čim prej gotova, da se lahko lotim piškotov
|
|
RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje 9.12.2008 21:01:35
|
|
|
|
ac
|
Drage punce, in šampanjec za vse! Sem uspešno zagovarjala, so me pa kar namučili, je zadeva trajala dobri dve uri. No, samo da je za mano in se sedaj lahko posvetim drugim stvarem . Lahko noč vsem, zame vsekakor bo .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?