|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
8.12.2008 8:23:21   
JanJan
Vse naj, naj Pajacek in Sara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
8.12.2008 10:11:11   
NRMM
SARA in PAJACEK

user posted image

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
8.12.2008 10:26:32   
kofetek2010
Sara & Pajacek ~ vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
8.12.2008 11:31:34   
janja 27
S A R A   in P A J A C E K

VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
8.12.2008 11:40:33   
Izabela_
user posted image

in vse najboljše tudi Pajacku, čeprav se mamica nič več ne javi :-(

user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
8.12.2008 11:53:29   
mml
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
8.12.2008 12:54:51   
mml
lonja je končno dočakala svojo Manco, dolgo 52 cm in težko 4280 g. Čestitke mamici, očiju in veliki sestrici Ajdi

user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
8.12.2008 13:11:08   
Izabela_
user posted image

Čestitke od vseh nas, mami Lonja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
8.12.2008 13:11:58   
Izabela_
A dobim zdaj tretjo zvezdico? user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
8.12.2008 13:20:42   
ac
Mamica Lonja, oči in sestrica, vsem iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image Manca, dobrodošla k nam user posted image . Si si pa izbrala lep datum user posted image .

Sara se pa še ne more zahvaliti za čestitke, ker je še v vrtcu! Torta je kupljena, baloni montirani, blagajna (darilo) naštimana. To bo vesela! Danes bomo glede na jutrišnji pomemben dan za mamico praznovali samo v najožjem družinskem krogu, pa bomo potem naslednje dni in čez vikend toliko bolj žurali in se veselili user posted image .

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
8.12.2008 13:54:09   
Izabela_
Ac, držim pesti za jutri, da ti čimbolje uspe in da boš dan ohranila v lepem spominu! user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
8.12.2008 14:00:35   
mml
ac sploh ne dvomim, da boš jutri super opravila. Bom stiskala pesti user posted image . Pri nas je blagajna zakon (jo je prinesel Miklavž). Manci je najbolj všeč mikrofon in kriči vanj: "Matic takoj na blagjno, prosim!" user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
8.12.2008 14:44:42   
NRMM
Čestitke Lonja in družinica še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

AC držim pesti za jutrišnji dan user posted image ,dober zrihtaj in glej,da nam kaj sporočiš.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
8.12.2008 15:55:30   
sonček balonček
Ojla!

user posted image  za Lonjo in malo (kar precej veliko in težko) Manco! Zdaj pa čimprej domov in uživat! Naj bo Manca pridna, lepo speča in brez kakšnih zoprnih kolik, alergij!

Ac, jutri držim pesti zate, čeprav sem prepričana, da jih v resnici ne bo treba.

Meni je ravnokar uspelo dati spati (skoraj hkrati) obe nagajivki. "Že ob pol štirih" spita svoj "opoldanski" spanec!user posted image  Lara je bila danes brez vročine in smo smuknile za pol urce na sonček. Ker jo baje bolijo noge, se je pustila peljati v vozičku, Marušo sem pa nesla v kengurujčku. In je bilo kontra kot sem pričakovala. Maruša je zaspala v kenguruju, Lara pa v vozičku niti slučajno! Zdaj grem pa risat ene police za v kopalnico, ogledalo in obešalnike. Ja ne boste verjele, še vedno smo s prizidkom skoraj tam, kjer smo bili konec poletja.

Uživajte!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
8.12.2008 15:59:30   
sonček balonček
Sara in Pajacek - vse najboljše!

Pa vsem za nazaj, ki sem jih zgrešila (Ema, Brina, Jan, Ela), prav tako čestitam za 3. svečko!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
8.12.2008 17:02:01   
janja 27
lonja.....vse čestitke za tvojo korenjakinjo...user posted image user posted image user posted image user posted image

M A N C O

.user posted image

lepo imeuser posted image ..datum pa tudi danes praznuje brat od mojga možeka..je pravi srčekuser posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image

ac zate pa držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
8.12.2008 20:08:55   
ac
Sara se vsem lepo zahvaljuje za čestitke user posted image . Torto smo pojedli, darila je pa tudi zelo vesela.

Jaz bom jutri še celo dopoldne živčna, ker imam zagovor šele ob treh popoldne. Lepo, da boste mislile name!

Lep večer vsem še naprej!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
8.12.2008 21:44:15   
cuma
Iskrene čestitke lonjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Dobrodošla Manca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse naj naj za tretji rojstni dan vsem decemberčkom po vrsti:

Brini, Janu, Eli, Sari in Pajacku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... da bi bili zdraviuser posted image in nasmejaniuser posted image !

ac: Srečno za jutri user posted image

Bino: Mislim na vas user posted image

nrmm: user posted image  ne morem verjeti, kaj so ti naredili v službi ... želim ti vso srečo in še žal jim bouser posted image .... lupčke M&M!

šnucika: upam, da se kmalu pocajtatauser posted image ! Vrtec skoraj nikogar ne prišpara ... ampak verjemi, da mine ... jaz se vsak dan tolažim, da bo.
mml: kako ste? user posted image  za spet krasne fotke!

Mi smo se pred par urami vrnili iz štajerske. Punci sta bili gor od srede, midva pa sva ju šla včeraj iskat. Imeli so se super ... le sneg ja zatajil. Mogoče pa bo za božič ...? Jutri gresta prvič po enem mesecu (Ema) oz. dveh tednih (Tinkara) v vrtec .... le kaj bomo tokrat staknili ... boljše,da ne razmišljam ....

Lepo spite

Cuma

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
8.12.2008 22:48:40   
JanJan
Lonja, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo lepotičko, Manca user posted image user posted image user posted image .

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
8.12.2008 22:54:51   
šnucika
dober večer!

lonja - čestitke k povečanju družinice, dobrodošla mala Manca!!
user posted image

Zdravstveno stanje pri nas doma: Živa je skoraj OK,sva bili tudi na pregledu pri P in je rekla,da je to nek respiratorni virus,ki dokaj hitro mine.Sicer še precej grdo kašlja in nima apetita,pa v vrtec tudi še jutri ne bo šla.
Sem pa jaz končala na antibiotikih,ker so se mi sinusi zabili in me je popoldan bolelo,ko user posted image ....Pa sem imela skoraj eno leto mir s temi vnetji,zdaj pa spet.

cuma- pa ni vrag,da bi tvoji pupi spet kaj dobili v vrtcu...zdaj pa sta že dovolj pokasirali.Upam,da bosta zdravi šli v novo leto!user posted image

Grem sedaj počasi spat,čeprav mi ni...ker ne morem dihat...

Lahko noč!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
8.12.2008 23:33:41   
Nana Liza
Lonja še enkrat iskrene čestitke!!!

user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
8.12.2008 23:35:58   
Nana Liza
ac - držimo pesti jutri zate!!!user posted image

Sara - vse najboljše! Lepo praznujte. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
9.12.2008 9:34:52   
JanJan
Dobro jutro in user posted image za lepši dan!

Šnucika: pocajtaj se čimprej user posted image user posted image user posted image

ac: držimo pestiuser posted image user posted image

Janu se je včeraj nadaljevalo dogajanje. Po sobotnem žuriranju, pa dedku mrazu in kosilu pri mojih, je včeraj doživel še, da je mama user posted image prišla v vrtec in delala z njimi dedke mraze.Zjutraj pa sva nesla polno košarico mandarin in bombonov, da je pocartal svoje prijateljčke. Tolk je bil važen, ker sem bila tam, da sem skoraj počila od smeha. Ful je bilo dobr. V glavnem - dedki mrazi so unikatni, vsak posebej ne glede na to, da so stožci, brki, učki praktično enaki. Važna je postavitev teh elementov na stožec ter stil lepljenja user posted image .

Domen me kliče...

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
9.12.2008 12:51:28   
mml
Takole en hiter lifting...(da ne bo lonja huda, ker smo na drugi strani user posted image )

cuma držim pesti, da so virusi in bakterije že na božičnih počitnicah in ostaneta E&T zdravi in veseli, ker sta po tem tudi mami in tati boljše volje user posted image

šnucika super, da je Živa OK user posted image . Kdaj bo ostala cel dan v vrtcu? Jaz sem Manco vozila prvi teden po zajtrku in hodila iskat po kosili, z naslednjim ponedeljkom je pa po tem v vrtcu tudi spala in tak ritem bomo imeli do mojega odhoda v službo...po tem pa pač v vrtec že ob 7.20, namesto ob 9.15...ah bo že...

janjan super, da je Jan užival, ko je bila mami glavna v vrtcu. Sem prepričana, da so bili dedki mrazi krasni in unikatni user posted image

Manca je šla pa danes z vrtcem v Kamnik, so šli bolj zato, da se peljejo z vlakom, tako da tam se bodo malo sprehodili čez mesto in po tem spet nazaj z vlakom v Ljubljano. Se mi zdi, da bo prav uživala user posted image .

Tako dosti zabušavanja, Matic namreč spi, kar pomeni, da moram jaz pisati članek...bi rada bila čim prej gotova, da se lahko lotim piškotov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
9.12.2008 21:01:35   
ac
Drage punce, user posted image in šampanjec za vse! Sem uspešno zagovarjala, so me pa kar namučili, je zadeva trajala dobri dve uri. No, samo da je za mano in se sedaj lahko posvetim drugim stvarem user posted image .

Lahko noč vsem, zame vsekakor bo user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?