sonček balonček
|
Zdravo po dolgem času! Mi smo danes praznovali RD od dragega. No potem po obilnem kosilu, smo se odločili, da gremo vsi 4 v posteljo oddremat. In jaz ravno malo zadremam in se spomnim, kako dolgo že nisem prebrala, kaj pišete. In nisem mogla več zaspat nazaj, ker me je full zanimalo, če je Lonja že rodila in če ste že imele decemebrsko praznovanje RD-jev. Na srečo nisem nič zamudila. Bom čisto na kratko komentirala najlepše / najslabše novice. Nrmm, , saj bo! Ti si ena taka pozitivna oseba, da sploh ne verjamem, da se ne boš znašla. Lonja, a danes je že kaj, glede na to da se že nekaj ur nisi oglasila? Bino, ja lepo da misliš na nas. Pri nas nekako ni časa za RR, ker je vedno kdo bolan, ali pa se mi blede od pospravljanja, pa tudi v službo moram kdaj pa kdaj za kakšno urco. Upam, da bo Bino dobila OK rezultate! Kako je pa Beti? Mml, ja mene tudi že na trenutke kar fraz prijema,ker bo treba kmalu v službo. Sploh, ker imam probleme kam dat v varstvo Marušo. Se mi zdi, da sploh ne znam več uživat porodniške, od četrtka dalje že dopusta, ko venomer mislim, kako grozno mi bo iti v službo in se ločiti od male Maruške. Pa še Laro bom potem precej manj videla, ker bom lahko prišla ponjo šele ob 16:20. AC, a imaš zagovor doktorata, ko omenjaš predstavitev? Če je res, potem iskrene čestitke in držim pesti za uspešen zaključek. Kdaj imaš pa PDP? Če na hitro povzamem, kako je pri nas. - Lara je včeraj ponovno dobila AB, ker ima vneta ušesa in grlo
- Maruša je bila precej prehlajena, zadnji dan je malo bolje
- jaz sem po dveh dozah AB v prejšnjem mesecu, spet močno prehlajena
- Maruša že prav lepo hodi, čeblja, skuša sama jesti, poje, telefonira, zdaj ko se približujem koncu porodniške, se je pa začela še full lepo srkljati in stiskati; že kar nekaj časa 2/3 noči prespi z menoj ali atijem
- Lara se je malo ugnala in Maruše več ne tepe/grize/poriva (oziroma se je zmanjšalo za cca 80%)
- v vrtcu se je celo malo začela igrati (smo šli na razgovor k vzgojiteljici, ki je povedala, da je nič ni hotela siliti ali prositti naj se igra, ko se je pa po tritedenski odsotnosti, ker je bila bolna, vrnila, jo je pa začela siliti in zdaj je Lara precej boljše volje in je spet (skoraj) stara nagajiva, nasmejana Lara)
- danes nas je obiskal Miklavž in Lari, Maruši, prinesel darila, atiju, ki danes praznuje RD, pa safari na snegu s štirikolesnikom in je skoraj dol padel od veselja
- razmišjlamo, da bi se za novoletne praznike odpravili nekam pod palme, ampak še ne vemo, če bo kapnilo kaj nagrad iz projektov
|