|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
5.12.2008 14:50:51   
Izabela_
Ojla, punce,

jaz se res čisto na hitro javim. Sem prav slabe volje, ker imam veliko dela, pa mi ne gre od rok. Nekaj se ne znam skoncentrirat, al' kaj... Včasih zapadem v takšno fazo in potem grem sama sebi na živce.

Danes imam še obletnico mature, trenutno se mi čisto nič ne da, ampak bom šla. Bo vsaj malo spremembe.

Matevž je imel v torek sistematski pregled pri 3 letih. Ni se hotel stehtati in takih stvaei, za srček je rekel, da ga nima, pri psihologinji pa je lepo sodeloval in je ocenila, da kar dosega 4-letnike in da naj ga le damo v vrtec in kakšno starejšo družbo.

Lonja - držim pesti, da boš kmalu letela v porodnišnico in da bo vse za tabo... Saj bo kmalu, gotovo, no! user posted image

Janja - zelo lepe slikice, luštni punčki imaš. user posted image

Mml - stanovanje se ne prodaja, zdaj res vse stoji in čakamo še mi. S hišo se nam načelno ne mudi, čeprav smo hoteli začeti spomladi, ampak prodaja stanovanja je prioriteta, tako da najprej to. user posted image  Krasne snežne slike, sem jih občudovala že na FB in se spraševala, kje na Gorenjskem je tak sneg? Ker nas tule v Kamniku tudi vedno mečejo na Gorenjsko, ampak snega pa ni nikjer... user posted image

Grem se še malo mučit z mojim tekstom, res sem bedna sto na uro.... user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
6.12.2008 9:18:33   
lonja
Evo, da ne boste ostale brez opojne kavice, Vam jo danes kuham jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za vsako ena! Postrezite si. Pa lepo preživite vikend. Če ste bile kaj pridne, Vam je itak ponoč kaj Miklavž prinesel. Sicer čakajte na naslednjo priložnost user posted image , recimo na Božička user posted image .

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
6.12.2008 17:08:46   
sonček balonček
Zdravo po dolgem času!

Mi smo danes praznovali RD od dragega. No potem po obilnem kosilu, smo se odločili, da gremo vsi 4 v posteljo oddremat. In jaz ravno malo zadremam in se spomnim, kako dolgo že nisem prebrala, kaj pišete. In nisem mogla več zaspat nazaj, ker me je full zanimalo, če je Lonja že rodila in če ste že imele decemebrsko praznovanje RD-jev. Na srečo nisem nič zamudila.

Bom čisto na kratko komentirala najlepše / najslabše novice.

Nrmm, user posted image , saj bo! Ti si ena taka pozitivna oseba, da sploh ne verjamem, da se ne boš znašla.

Lonja, a danes je že kaj, glede na to da se že nekaj ur nisi oglasila?

Bino, ja lepo da misliš na nas. Pri nas nekako ni časa za RR, ker je vedno kdo bolan, ali pa se mi blede od pospravljanja, pa tudi v službo moram kdaj pa kdaj za kakšno urco. Upam, da bo Bino dobila OK rezultate! Kako je pa Beti?

Mml, ja mene tudi že na trenutke kar fraz prijema,ker bo treba kmalu v službo. Sploh, ker imam probleme kam dat v varstvo Marušo. Se mi zdi, da sploh ne znam več uživat porodniške, od četrtka dalje že dopusta, ko venomer mislim, kako grozno mi bo iti v službo in se ločiti od male Maruške. Pa še Laro bom potem precej manj videla, ker bom lahko prišla ponjo šele ob 16:20.

AC, a imaš zagovor doktorata, ko omenjaš predstavitev? Če je res, potem iskrene čestitke in držim pesti za uspešen zaključek. Kdaj imaš pa PDP?

Če na hitro povzamem, kako je pri nas.
  • Lara je včeraj ponovno dobila AB, ker ima vneta ušesa in grlo
  • Maruša je bila precej prehlajena, zadnji dan je malo bolje
  • jaz sem po dveh dozah AB v prejšnjem mesecu, spet močno prehlajena
  • Maruša že prav lepo hodi, čeblja, skuša sama jesti, poje, telefonira, zdaj ko se približujem koncu porodniške, se je pa začela še full lepo srkljati in stiskati; že kar nekaj časa 2/3 noči prespi z menoj ali atijem
  • Lara se je malo ugnala in Maruše več ne tepe/grize/poriva (oziroma se je zmanjšalo za cca 80%)
  • v vrtcu se je celo malo začela igrati (smo šli na razgovor k vzgojiteljici, ki je povedala, da je nič ni hotela siliti ali prositti naj se igra, ko se je pa po tritedenski odsotnosti, ker je bila bolna, vrnila, jo je pa začela siliti in zdaj je Lara precej boljše volje in je spet (skoraj) stara nagajiva, nasmejana Lara)
  • danes nas je obiskal Miklavž in Lari, Maruši, prinesel darila, atiju, ki danes praznuje RD, pa safari na snegu s štirikolesnikom in je skoraj dol padel od veselja
  • razmišjlamo, da bi se za novoletne praznike odpravili nekam pod palme, ampak še ne vemo, če bo kapnilo kaj nagrad iz projektov

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
6.12.2008 20:06:44   
janja 27
 JAN  vse najboljše za tvoj 3 rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
6.12.2008 20:44:56   
mml
Brina in Jan vse najboljše
user posted image

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
6.12.2008 20:50:12   
lonja
Ku, ku, jst sem spet tu...user posted image

Današnjima slavljenčkoma, VSE NAJBOLJŠE za tri leta: BRINA in JAN

user posted image

Ostalim pa lepo in mirno nočko!!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
6.12.2008 20:51:49   
šnucika
Čer!

Hitro večerno javljanjeuser posted image

Včeraj smo v službi imeli novoletno večerjo in sem imela skoz slab občutek,tako,da sem se pred 23.00 pobrala domov.Ko sem bila doma 10 minut se je Živa zbudila vsa nahodna in zamašena,tako,da sva bili budni do 4.30,ko je nekako zaspala,jaz pa tudi.user posted image user posted image
Čez dan je bila OK,razen kihanja,sedaj pa nekam topla postaja,namerila sem ji 37.5...upam,da je le navaden nahod....pa komaj je začela hoditi v vrtec.
Mene je pa križ spet začel ščipat,tako,da bomo cel podaljšan vikend lepo doma....user posted image

Upam,da bi se vsaj vreme kaj popravilo,ker smo v megli tu gor....prav mokro je cele dneve....ali dežuje,ali pa se oblaki usedejo na hrib....

En lep večer želim....pa mirno spanje!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
6.12.2008 20:57:03   
šnucika
user posted image

vse najboljše Brini in Janu!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
6.12.2008 22:14:35   
Nana Liza
Hojla!

Spet se malo javljam po dolgem času. Je kar pestro bilo zadnje dni. Ela je bila močno prehlajena. Iz vrtca so me klicali, da ima povišano temperaturo in da jo boli v predelu ledvic. Mene seveda panika, pa takoj k zdravniku. Na srečo ni bilo nič kaj preveč hudo, tista bolečina je še vedno uganka in ni povezana z ledvico. Bili smo celo pri kirurgu. Imela je tudi vnetje ušes. Naslednjo noč pa še Tevž, tako da sta oba na AB. Stanje je že bolje, tako da bo šla Ela v ponedeljek že v vrtec. Niti 14 dni nisem zdržala v službi, pa sem že bila na bolniški. Ma sej bo boljš, če ne prej enkrat maja a ne mml. V službi je fajn in sem se že kar navadila.

Miklavž nam je prinesel polno sladkarij, tko da sedaj pa res imamo zalogo! user posted image

Lonja - ma kje si, tvoj user posted image bi se najbrž rad še malo crkljal na varnem. user posted image

Sonček balonček - ful te je fan slišat, sploh pa to, da je Lara spet stara vesela Lara in se lepo vključuje v vrtcu. Maruša, bravo za hojo in ostale vragolije!user posted image

Brina in Jan! Vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image

Ravnokar sem med tipkanjem pojedla en zavidljivo okusen sendvič z ravnokar pečeno žemljico obleženo s salamico, solatko in kumaričnim namazom. Izdelek mojga user posted image . dober je bil! user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
6.12.2008 23:55:49   
JanJan
Vse najboljše, Brina, za 3. rojstni dan user posted image user posted image user posted image .

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
6.12.2008 23:59:35   
JanJan
Jan se zahvaljuje za čestitke. Je do sedaj žural, zdaj pa mor iti spati, da bo jutri naspan, ker gre na Dedka Mraza k user posted image v službo.

Šnucika: user posted image in user posted image , da se pozdravite.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
7.12.2008 0:09:02   
JanJan
Draga Ela, vse najboljše za tvoj 3. rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
7.12.2008 0:11:16   
JanJan
Lonja: torej ne bo Miklavžuser posted image ?  user posted image user posted image user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
7.12.2008 1:03:41   
kofetek2010
Jan & Brina - vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
7.12.2008 7:35:42   
NRMM
user posted image

JAN, BRINA in ELA

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
7.12.2008 8:24:19   
Izabela_
Jan, Brina in Ela:

user posted image
Lepo praznujte vsi skupaj!

Nana Liza: Ojoj, čimprej se pozdravite, upam, da ne bo kaj hujšega in da se vidimo v soboto... Tak sendvič bi pa tudi jaz, njami...

NRMM: oh, ta tvoja služba. Žal mi je, ampak s svojim profilom boš našla še veliko boljšo... A odpovedni rok so ti dali v redu, ni prekratek (če že po novem letu nehaš?)? user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
7.12.2008 8:35:39   
ac
Dragi Jan, Brina in Ela: VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image ! Želim vam lepo praznovanje in veliko daril user posted image .

Včerajšnji dan smo preživeli pri dediju na Dolenjskem, Sara je zaspala nazaj grede v avtu in še sedaj spi user posted image Bo zamudila cel živ-žav user posted image .

Sonček: ja, v torek imam končno zagovor. PDP pa 7.1. Imena še vedno nimamo, prostora pa tudi ne user posted image . No, po torku bom doma malo 'zaropotala', da se zadeve začnejo premikat (npr. razne omare user posted image ).

Preživite lepo nedeljo s čim manj smrkanja, kašljanja in vročine user posted image .

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
7.12.2008 9:03:59   
šnucika
dobro jutro!

Ela vse najboljše!!!
user posted image

Danes pa imamo sonce...prej sem peljala pesjana na sprehod in je bilo tako lepo....mrzlo jutro,zmrznjena trava,sonce in prekrasen pogled proti dolini Dragonje,ki je pod oblakom megle....

Živa je to noč prespala,sedaj divja kot nora...nima več vročine,samo močno kašlja,ker ne pusti čistit nosa.Očitno jutri ne bo šla v vrtec,ker kadar kihne ima pol metra dolge sveče iz nosa.
Jutri sem še prosta in sem upala,da bom lahko kaj pospravila doma,ker z Živo je nemogoče,ker za hrbtom spet vse razmetava....pa smrekico sem mislila postavit,ker potem ne bo več časa.

Lepo nedeljo!user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
7.12.2008 9:50:51   
Taja Nagaja
Dobro jutro dober dan, vse naj naj za rojstni dan!
Brina, Jan  in Ela želim vam lepo praznovanje z veliko iskricami v očeh. user posted image user posted image user posted image

lonja: saj bo 13. kmalu user posted image mislim nate pa lupčka Ajdi.

ac: jaz sem imela v otroštvu pograd z jogijem 80x190, tako da obtajajo manjši. Lahko pa ga daš delat po meri, saj jogije tudi naredijo po izbranih dimenzijah. Vse pa je odvisno za koliko časa boste potrebovali takšno rešitev. Sem mislila, da ima IKEA kakšen manjši pograd pa ga ne najdem, vem, da imajo otroške postelje 80x160. Pa še varianta - http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00108982 . Če mi razložiš kako si predstavljaš, kakšne možnosti imaš ti lahko pomagam najti rešitev. Sem skoraj ekspert v izkoriščanju malih prostorov, saj sem prej imela sobo dimenzije 2mx2,3m user posted image Bom držala pesti v torek. user posted image za Saro.

Nana Liza:
dobrodošla v klubo smrkljev user posted image , mi tudi še nislo OK, sedaj se je pa Beti pojavila driska in še dodatno previjamo in preoblačimo. Se mi zdi, da od septembra še nismo bili zdravi. Mislim nate in na tvoja škratka in vam pošiljam virtualne vitaminčke..

jan jan:
če se ne motim imaš jutri delavinice, lepo ustvarjajte. Jaz sem se javila za pomoč pri krasitvi in grem pred službo v vrtec in po službi user posted image user posted image za oba princa.

šnucika:
koš vitaminčkov tudi za Živo, tebi pa breskrbne noči. Pa, da ne pozabiš - še vedno držim pesti.

sonček balonček:
lepo, da si se oglasila, Beti je (spet/še) bolna in upam, da kmalu pridemo med zdrave, naju pa v torek čaka novo testiranje za Bino tokrat na alergološkem oddelku, sem si izborila frej dan ker je zame to zelo stresno. Tudi vam pošiljam koš vitaminčkov in pozdravček za Laro in Marušo.

NRMM:
ti se sedaj soncentriraj na veseli december, potem na faks, služba pa se bo tudi uredila, boš videla! Lupčka Maruši in Maši.

mml: slpoh ne vem, kdaj bi se lahko videli, ker mi nikoli nismo zdravi. Saj ne vem al si virusi podajajo roko, al je to en sam. Sem ap tega počasi sita. Še dobro, da obe vse to tako lepo prenašata. Ste pa naredili res lepega snežaka. Velik user posted image za veliko Manco in malo manjšega Matica.

tinas: najvažnejše je, da je Lia uživala. Bom vesela, če se nam uspe srečat user posted image . Lupčka Lii.

Izabela_: user posted image user posted image user posted image za Matevža, sedaj pa imaš še strokovno potrditev, za tisto kar že dolgo vemo - Matevž je res en krasen fant. Naj te sedaj prime tista uspešno delovna faza, da boš potem res uživala proste dni. Lupčka Matevžu.

Lepo nedeljo vsem

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
7.12.2008 11:44:40   
Nana Liza
Ela - vse naj naj in lep dan! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
7.12.2008 13:50:18   
janja 27
BRINA in ELA vse najboljše tudi od nas user posted image user posted image user posted image

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
7.12.2008 16:27:18   
šnucika
Pa je Živa dokončno zakuhala,prej sem ji namerila 38.5,pa cel dan ne je,samo pije,pa še bruhala je,ker se ji je en šmrkelj zataknil in ji je obrnilo želodček.
Se sprašujem,ali je naključje ali prvi "sindrom vrtca"...po prvih petih dneh??user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
7.12.2008 18:00:01   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

Pa je Živa dokončno zakuhala,prej sem ji namerila 38.5,pa cel dan ne je,samo pije,pa še bruhala je,ker se ji je en šmrkelj zataknil in ji je obrnilo želodček.
Se sprašujem,ali je naključje ali prvi "sindrom vrtca"...po prvih petih dneh??user posted image

Šnucika naj te ''potolažim'' user posted image . Pri nas se je tole začelo že 3 dan po vstopu v vrtec.Obe sta postali nahodni in začeli kašljat. Potem se je to vleklo dobra 2 meseca,pri Maruši se ni razvilo v nič hujšega (smajlikitrkanales),pri Maši pa zdej potujemo iz antibiotika v antibiotik.
Mi je pa rekla v petek pulmologinja,ko sem bila na slikanju pljuč,da kakorkoli,se morajo otroci prekužit in z njimi tudi mi.No sicer tole ni tolažba zame,ampak vseeno,če strokovnjak tole reče,potem bo že držalo.
Jaz sem se odločila,da jutri začnem z kuro Bronchomunala pri Maši,pa četudi zopet zreagira z vročino......ne grem se več s temi vnetji,polnim nosom,kašljem.

Čimprej se pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
7.12.2008 18:30:56   
mml
Ela vse lepo in najlepše
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
8.12.2008 7:27:04   
šnucika
Jutro!

Danes pa vse najboljše Pajacku in Sari!

user posted image

user posted image
Pa ena kavica ali čajček za vas!

Zvečer sem postala nahodna še jaz in čez noč me je definitivno zagrabilo,šmrkam in komaj govorim.Živa ima skoz malo povišano temperaturo in močno kašlja in hrope,tako,da greva popoldan do P.Je pa večinoma divja in noče počivat....

lonja - čas je žeuser posted image

Takole...lepo se prebudite v mrzlo jutro...

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Smučanje
Michonne RR

Ali smučate?

Da (43%)

Ne (57%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!