|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
2.12.2008 15:19:48   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Itak so zadnje dneve same slabe novice. Sem že dobila obvestilo o odpovedi,tako da bom odšla v novo leto brezposelna.......mater jim pokvarjeno.Bomo že nekak.Iz vseh strani smo se aktivirali in iščemo novo službo.Upam,da jo kmalu dobim.

ojoj,to pa res ni novica za prednovoletni časuser posted image ....pa kar tako so ti dali odpoved,al kaj??
Držim pesti,da ti uspe kmalu najti kaj novega!!

Ma ja 6 nas je zdaj dobilo obvestila,15 pa v naslednjih 5 mesecih. Tiho so pa bili do zadnjega,ker so vedeli,da če prej kaj povedo,da ne bomo končali projektov,sploh tunela ne.In evo,dobrota sirota.......pregriznila bi najrajši nekoga,packone pokvarjene.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
2.12.2008 18:53:53   
mml
Ej NRMM to je pa res čista svinjarija...pa bi lahko bili vsaj tolk fer, da ti ne bi lagali, ko si zaključevala s porodniško....

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
2.12.2008 21:17:19   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Ej NRMM to je pa res čista svinjarija...pa bi lahko bili vsaj tolk fer, da ti ne bi lagali, ko si zaključevala s porodniško....

Kar je pokvarjeno je pokvarjeno! Ma v bistvu sem po eni strani vesela,da se bom končno rešila te firme,po drugi strani pa je mal tako tako,ker so ravno čudni časi za službe.Ampak ni hudič,da nekaj ne bi našla za delat.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
2.12.2008 21:25:37   
ac
NRMM, to so pa res pizuser posted image . Močno držim pesti, da si čim prej najdeš kaj drugega, boljšega. Medtem, ko boš iskala službo, boš pa imela čas za sfiniširat diplomo, ane? Pa bo potem še več možnosti, pa še višja plača user posted image .

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
3.12.2008 8:18:23   
lonja
Jutro,

evo najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čisto vse. Postrezite si, je še vroča user posted image .

Mislim, en dan me ni, pa ne samo da se znajdemo spet na drugi strani, še neke slabe novičke berem...aj, aj, aj.

NRMM, točno to, kar doživljaš, sem doživljala ene tri leta nazaj, ko sem se po porodniški vrnila v takrat še staro službo. Malo pred iztekom so bili še vsi sladki, še celo parx sem šla tja jim določene stvari pomagat, da ne govorim o tem, da sem jim tisto leto (Ajda je bla stara en dva meseca) še celo bilanco skup spravla, no potem pa zahvala in prvi dan po porodniški list s ponudbo devetih plač in takojšnjo odpovedjo del.razmerja user posted image . Brez ene navedbe, zakaj. Pa ni blo recesije, na katero se zdej vsi živi zgovarjajo. Kr tako. No, to ti govorim zato, ker valda nisem takrat ničesar podpisala, najela sem celo prijatelja, odvetnika, bila potem 6 mesecev doma, s plačo seveda, pol sva pa iztržila še dodatnih 13 plač. Pa še mnogo boljšo službo sem si našla, tako, v kateri sem zdej res zadovoljna user posted image . Tako da, NRMM, nič obupvat, sej si optimist, kot si sama rekla, vsaka stvar je zihr za neki dobra, mogoče te že kje za ovinkom čaka nekaj boljšega, lepšega. Jst ti pri iskanju res želim veliko sreče user posted image , sem pa s tabo v mislih. Pa lupčka za obe tvoji princeski, mogoče je tudi to znak, da te v tem trenutku obe malo bolj potrebujeta doma, kt pa da skoz letaš okoli.

Mml, hvala za družbo včeraj, upam, da tvoje prerokbe o nevidenju naslednji torek držijo user posted image , pa daleč od tega, da vaju z Maticem ne bi rada videla, ampak sej si videla, na živce mi gre ta okornost, ko se namesto svojih 50/h premikam po polžje, pa ko iščem po Cityparku nonstop WC, pa sej veš, te glupe nosečniške fore. Sej čez kakšen mesec in pol bom pa spet v pogonu, mohoče že prej user posted image . Danes bom imela malce bolj ležeren dan, bom pa po mojem kake piškotke spekla user posted image , tako malo za pokušino.

Bino, Ajdo sem tako lepo včeraj vprašala, če bi se šla z mano postrič, pa me je odbila, da ne. Tako da ne vem, vsaj spredaj bi jo res morala postrič, ker si že z rokami stran daje lase, tako jo motijo user posted image . No, zdej vsaj čopke nosi, da je vsaj malo bolje. Upam, da boste pri vas spet kmalu vsi zdravi in ujeli tisti ta zdrav ritem user posted image . Jst že trkam, pri nas sva z Ajdo prehlad sanirali, tako da grem lahk čist zares rodit.

Šnucika, user posted image user posted image za Živo in uspešen prehod v vrtčevsko življenje. Vsak dan bo bolje, boš videla.

Mi smo bili včeraj spet na telovadbi, po dolgem času, se je tako znorela, da sem bla čist happy, kakšen mir bova imela zvečer. No, pa sem sepošteno užgala, spet smo rabili kakšno uro, da je zaspala, je pa potem bil re stotalni mir celo noč user posted image . Danes gremo pa spet malo v vrtce, na igralne urice.

Tako, zdej si grem pa še jst eno kavico skuhat, da si pritisk dvignem na normalo user posted image .

Se tipkamo!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
3.12.2008 9:14:03   
JanJan
Dobro jutro!

Lonja: hvala za user posted image , prav pašeuser posted image . Kaj te je treba res začeti priganjati za Puser posted image ?

NRMM: to je pa res skrajno nesramno, ampak čisto v slogu - človeka izkoristit do konca, potem pa ga dat na cesto. Tud pri moji bivši službi je bilo tako, še zadnji dan sem delala kot črnc. Veš takrat mi je prijatelj dal dober nasvet: Ena vrata so se ti zaprla, druga se ti odpirajo. Upam, da se tudi tebi odpirajo nova, še boljša vrata.user posted image

Mml: vrtčevska obveznost bo v ponedeljek, me pa še čaka kup priprav, ker moram za 18 otrok pripravit stožce, izrezat brke, oči narisat in izrezati, pa cofe iz vate pripraviti..., tako da bojo otroci samo lepili dodatke na stožce. Upam, da bojo uživaliuser posted image . Pa še z vzg. sem se zmenila, da bo Jan praznoval RD v ponedeljek, tako da moram pripraviti še to presenečenje za otroke. Aja, mislim da bo celotna stvar trajala cca 2-3 ure, bomo videli.

Šnucika: Živa, kar pogumno v vrtec, je prav super user posted image

Bino: z user posted image se že ful dolgo pripravljava, da bova postrigla Jana oz. ga peljala k frizerju, pa je vsakič tak revolt, da kar obupavauser posted image . Imaš kak nasvet, kako to mirno izpeljati user posted image ?

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
3.12.2008 10:00:51   
Taja Nagaja
Ku Ku

mi2 sva tu user posted image

mml: me smo prihodnji teden same ;) pa se lahko kaj dobimo, če boste imeli čas in voljo user posted image

lonja: kaj pa če bi ti počakala do 13? bi se lepo ujelo z Ajdinimi številkami user posted image , šala, pejt rodit!

NRMM:
pa ne se preveč sekirat, boš vidla kako se jim bo kolcalo po tebi, ti boš pa uživala v boljši službi, user posted image samo zate

jan jan:
lepe priprave na dejavnosti v vrtcu. A  Domen bo šrel zraven?user posted image Bina ima našega frizerja zelo rada, pa vseeno ne najdemo časa, da bi jo peljala. Če imaš mirno roko se lahko lotita sama al pa najdeš kakšnega zanimivega frizerja pa kakšno zgodbico zraven napletešuser posted image

Beti predajam user posted image in šibam v službo imam inventuro kuhinje čez user posted image

ac:
ti pa kar lepo počivaj? Kako je z omaro?

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
3.12.2008 10:14:36   
NRMM
Daaaaan!

Punce hvala vam user posted image user posted image .Super ste res.

Lonja sej tudi jaz bom šla v taki smeri,ker sem rekla,da jim niti 1 centa ne pustim.Za regres se že borim,ostalo pa začnemo,ko pride ponudba za odpravnino itd.Nekak niti nimam volje,se borit z njimi,ampak notranji glas pravi drugače.Bom jih že zrihtala,v to ne dvomim.
Kakorkoli pa.............dej pejt rodit noooo user posted image .

Ac no evo,zdej me boste pa res s pravico preganjale user posted image . Res je moj naslednji korak,če ne dobim službe,da v pol leta končam fax in potem o mogoče res lažje za drugo službo.

Bino
do tebe pa še pridem v naslednjem tednu,ker potem najbrž ne bom več veliko na vašem koncu.

JanJan
,kaj pa če bi za prvič preizkusila povabit frizerko domov,da bi ga doma postrigli.To sem jaz prakticirala na začetku:sem dala Marušo v stolček,pred njo skodelico smokija in sploh ni vedela,da se frizerka suče okoli nje user posted image .

Mml
kaj pa si ti neka redko besedna tukaj user posted image .A greste kam smučkat letos?
Ti si bolj podkovana.V kolkem času bi naj prijel antibiotik?Diagnozo imam gnojno angino,dobila sem ospen 1000,ampak meni se zdi,da zdej po 3 dneh ni kaj hudo boljše.Sicer mi je vročina zginla,sem pa začela kašljat ful,grlo me še vedno boli,nos še vedno čisto zabit,na slabem glasu sem zelo,pa nekam čudno hitro se zadiham user posted image .

Zdej pa grem malo odležat,mogoče mi počitek manjka!

Uživajte kljub grdemu vremenu!

LP

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
3.12.2008 11:05:04   
mml
NRMM saj nisem redkobesedna, samo ni kaj dosti nimam za napista...pa stalno se mi nekdo plazi med nogami in nekaj hoe od mene user posted image

Danes sta oba doma, ker gremo popoldan na Gorenjsko delat sneenega moa user posted image , tako da je pisanje skoraj misija nemogoe...sem si pripravila kavo, samo ne vem, e mi jo bo uspelo spiti...

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
3.12.2008 11:49:28   
tinas
ojla,

NRMM, user posted image . veš, po moje se vse stvari zgodijo z razlogom. čez čas si boš rekla, hvala bogu, da se je to zgodilo, mi je zdaj veliko boljše! za veliko stvari, ko so se zgodile, sem mislila, da je konec sveta, pa se je izkazalo, da je bolje tako! kar korajžno naprej, da najdeš krasno službo! za diplomo pa te ne morem preganjat, saj sem na istem user posted image aja, zdravje pa je tudi odvisno od psihe. malo odleži, pa ne se sekirat! če imaš virusno okužbo pa antibiotiki itak ne preimejo, so bolj preventiva, a ne mml?

lonja, pejt rodit! se kar spomnim moje nosečnosti, 1.12. sem bila že čisto aut, neuporabna, lahko sem ležala le na kavču! rok pa sem imela 28.12. HB, da se je Rožica odločila prej ven pridet! trebuh pa sem imela gigantišes (mml me je videla in ve kaj govorim, v bloku so vsi mislili, da bom šla že septembra rodit!) ko sem enkrat rekla mojemu G, da mi je že dosadno, mi je rekel: ko ne boš mogla več, boš šla rodit!

pri nas je sonček!!!!! čeprav ni nevem kako toplo!
je bilo pa prejšnje dni, pa stalno ven pa noter, da sem se kar prehladila! tudi Rožica neki smrka, predvsem pa pravijo v vrtcu, da ji druženje z drugimi skupinami in ves ta kažin okrog okraševanja in decemberskega dogajanja nista kaj preveč všeč! zadnjič so šli gledat igrico v šolo in je morala ena V z njo ven, ker je tako jokala user posted image . se mi je čisto zasmilila danes! je najmlajša v celem vrtcu in se mogoče ne znajde še tako dobro, kaj pa vem. v skupini in igralnici pa je vse OK, pa tudi če grejo ven na igrišče ali sprehod je OK, le ko se druži cel vrtec skupaj je problem user posted image . mogoče pa ji tavečji kaj nagajajo user posted image

bino, mogoče pa bomo tudi mi kaj prišli drugi teden v LJ, ti še sporočim!

zdaj pa nazaj na delo!

pa-pa
t

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
3.12.2008 13:47:51   
šnucika
dan!user posted image

bino - kako je Bina?....rezultati...očitno še čakate,kar naj bi bilo OK,ne?user posted image user posted image user posted image

lonja  - naj te še jaz malo priganjamuser posted image ...december je tu!!

Živa se lepo vpeljuje v vrtec,vsak dan jo pustiva tam malo dalj časa...jutri pa ostane tudi na kosilu...
Razen jutranjega oblačenjauser posted image ,je vsa vesela,ko pride v vrtec.

En lep pozdrav...kar iz službe...se malo švercamuser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
4.12.2008 8:44:33   
JanJan
Dobro jutro, čveke user posted image

Da boste lažje premagale jutranje "probleme"user posted image , najprej user posted image po želji.

Bino: se bom probala zment s taščo, da bo imela Domna tistih par uric, ko bom jaz v vrtcu. Saj ni problema, ker rada popazi na oba, ampak jo nekaj ful boliuser posted image , pa upam, da bo do ponedeljka že bolje. Kar se pa tiče striženja, ufffff user posted image user posted image user posted image . Prvo striženje smo izvedli doma, ga je prišla postrič ena frizerka. Mali je lepo sedel in na koncu celo zaspal. No, naslednjič ko je spet prišla, je tulil kot user posted image in seveda se ni pustil postriči. Nato ga je user posted image z mašinco in je še nekako šlo, samo je hudo, ker mu padajo postriženi lasje za vrat in začne tulit: ne več, ne več. Seveda je to običajno nekje na polovici, da potem finiš ne moreva opraviti v redu, ampak vedno ostane kakšen pramen las daljšiuser posted image . V glavnem mission impossible.
NRMM: mislim, da tudi smoki ne bi pomagal, čeprav ga obožuje. Je pravi strelec trmastiuser posted image , ko se nekaj odloči, da noče, potem ga ne premamiš niti z najljubšimi stvarmi.Ko se ni hotel zobk umivat, sem mu rekla, da če jemo čokolado in bombone, potem si moramo umivati zobe, pa je mali izjavil, da ne bo več jedel sladkarijuser posted image .
Potem pa sem ubrala drugo taktiko in mu rekla, da si moramo zobe umivati v vsakem primeru, če kaj jemo ali ne, tako da sedaj ni problemov glede umivanja zob. Ne vem, mogoče bi morala počakati, da bi mu sprednji lasje prišli do oči, pa ga bo to tako motilo, da se bo hotel striči.

Včeraj se končno kupila darilo za RD, bo dobil Rorija, ker je ta risanka tako in v naši hiši, da je manjkal samo še ta avtomobil.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
4.12.2008 11:01:00   
NRMM
Daaaaaaaan!!

Najprej hvala za kavico,sem jo tudi pravkar spila. Sem imela kontrolo pri dr.in,ker mi AB res ni skoraj nič prijel te 4 dni,kar sem ga jemala,moram it jutri slikat pljuča,ker očitno se nekaj tam kuha.Še to mi je bilo treba user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: JanJan

NRMM: mislim, da tudi smoki ne bi pomagal, čeprav ga obožuje. Je pravi strelec trmastiuser posted image , ko se nekaj odloči, da noče, potem ga ne premamiš niti z najljubšimi stvarmi.Ko se ni hotel zobk umivat, sem mu rekla, da če jemo čokolado in bombone, potem si moramo umivati zobe, pa je mali izjavil, da ne bo več jedel sladkarijuser posted image .
Potem pa sem ubrala drugo taktiko in mu rekla, da si moramo zobe umivati v vsakem primeru, če kaj jemo ali ne, tako da sedaj ni problemov glede umivanja zob. Ne vem, mogoče bi morala počakati, da bi mu sprednji lasje prišli do oči, pa ga bo to tako motilo, da se bo hotel striči.

JanJan a to je tipična lastnost strelcev user posted image user posted image ?To mi pa res ni znano user posted image .Ne nas imet tak grdo user posted image .

Jaz pa trenutno čakam serviserja kuhinje,da pride pogledat,zakaj se predali ne zapirajo ok in viseči elementi......ja ja oni fletni mizar pride user posted image .Upam,da se ne bo kar na stopnicah obrnil,kajti moj glas je tako prijetno romantičen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Puncama sem obljubila,da danes obesim Božička na balkon,ker z možem ni nič.....ko bi se vsaj megla malo dvignila,ampak nič ne kaže na to.

Lep dan,jutri pa pazite,da vas parkljni ne odnesejo.

LP

LONJA a že potiskaš kaj user posted image ........AJDE GREEEEMO

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
4.12.2008 11:06:41   
lonja
Daaaaaan,

JanJan, hvala ti za kavico, sem si poleg virtualne privoščila še pravo. Mnjam je pasalo user posted image .

Ja, striženje je tudi pri nas misija nemogoče. Za vedno si je zgleda zapomnila, ko je je pri prvem striženju moja frizerka malo uščipnila z uno haljo, ki ji jo je čez pogrnila. In zgleda da od takrat naprej misli, da striženje boli user posted image . Pa tako fajn idejo imam, kako bi jo postrigla. No, vsaj čopke mi zdej pusti narediti.

Bino, NEEEEEEEEEEEE, do 13. ne mislim čakati, pa če se lepo ujema ali pa ne z Ajdinimi številkami. Si pa že druga, ki mi omenja ta datum, tako da upam, da ni res kaj na tem user posted image .

Mml, upam, da je snežak na Gorenjskem lepo uspel in sta bila M&M zadovoljna. Men včeraj razen tega, da sem dala zjutraj maslo iz hladilnika na toplo, od piškotov ni ratalo nič drugega, mogoeč pa se spravim danes. Po Murphyju bi morala it danes rodit, moj T je namreč popoldne na silvestrovanju (sem odobrila user posted image , ko mi je obljubil, da je lahko v pol ure doma), fotr ima pa tudi ene zadeve popoldne, tako da....upam, da me res kaj ne zagrabi user posted image .

Izabela, ku, ku...a si spet zakopana v delo, al študiraš načrte hiš? Jst sem si danes tako za dušo naročila revijo Lista moje stanovanje, noter so take fajn ideje za urejanje doma user posted image . Pa še eno tako fino dekco bom dobila kot novi naročnik.

Nana Liza, kako kej služba, upam, da te res zdej na začetku še ne okupirajo preveč user posted image . Se že kaj pripravljate na praznovanje Elinega rojstnega dne?

Tako, imejte se lepo in držte vsaj mal pestke skupaj, da se vaša Lonja kmalu reši tega ogrooooooomnega trebuha. Hvala za sodelovanje user posted image .

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
4.12.2008 11:09:13   
lonja
NRMM, jaaaaa, potiskam, vsak dan zjutraj, pa prihajajo ven drugačne zadeve.....user posted image user posted image user posted image .

Bod čist pridna s serviserjem, veš, obstaja možnost, da ti mož uleti čez vrata user posted image , pol bo pa štala.

Pocajtaj se pa le, to ti pa res iskreno želim user posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
4.12.2008 16:29:59   
JanJan
Malo liftinga, smo spet na drugi strani.

NRMM: saj vas nimam za tako hude, imam očeta strelca, sina strelca, ne skrbi, sem že navajena vsega hudega. Pa še malo šale, kako je šlo s ta luštnim serviserjem. user posted image user posted image , da čimprej ozdraviš.

Lonja: kaj pa če se boš v soboto znebila ogromnega trebuha, pa bo še ena Miklavžica večuser posted image user posted image user posted image . Dejmo, dejmo, pejd že enkrat rodit user posted image .

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
4.12.2008 16:42:49   
janja 27
ojla

lonja pa kaj si še vedno 2 v 1 dejmo djfmo pejt potiskat na porodno mizouser posted image user posted image user posted image user posted image se nisem oglasila dva dni in sem že čestitko sestavla...user posted image user posted image user posted image bo mogla še počakata......al čakaš da ti miklavž prinese Muser posted image user posted image user posted image ...kaj te kaj boli med nogami.....mene je k samuser posted image in to od 28 t naprej....za znoret je blo sedaj v drugo....no sem pa hitro rodilauser posted image user posted image

jan jan ja vaš jan je k naša manca tramst..zančilnost strelcev..naša k jo kej zanima naredi vse sprašuje itd..če ni v njenem interesu se lahko na glavo postavim jo ne bom prepričala v ničuser posted image user posted image user posted image sicer pa čakam tvojo številko na ZS...

včeraj sem šla prvič zmetko v vrtec po manco...metka je bila lepo pridna v lupinici....reva tolk zavita k je zima....manca pa vsa ponosna da jo je prišla sestrica iskatuser posted image user posted image user posted image v glavnem smo se spedenale....v vrtcu in avtu..nisem pa jo peljala še nič v šoping....)metko mislim...če ne prej bo šla 12 k moram po nakupih za mancin rojstni dan.....mi bomo praznovali z žlahto v soboto z otroci pa v nedeljo....ker nas je preveč..tko da v soboto pridejo oboji stari starši brat od mojga z familijo, še en brat k je še brez familije, moj brat z ženo stric in je že full house....v nedeljo pa ena kolegica s tremi otroci,ena z dvema,  dvoji sosedje z dvema...bratranca, spet full house..mi ne znese da bi vse naredila na en dan čeprav bi rada in verjetno bom drugo leto to sprakticirala ampak sedja mam metko mal majhno pa v garaži kjer naj bi bili je malo bolj hladno pa potem če bi imela njo v hipi ostali v garaži bi itak bli eni čez drugega..tko da bomo praznovali dva dni..v soboto če mi bo uspelo se bomo šli slikat s torto da naredim potem kolendarje...ahhh...naporen vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

NRMM se stirnjam z ostalimi da se ti bodo sedaj odprla boljša vrata user posted image user posted image user posted image sedaj se najprej pozdravi ene user posted image user posted image user posted image za tvoj močan prehlad....pa le glej da ne boš mojstra zapeljala....user posted image user posted image user posted image

šuncika lepo da je živatko pridna za v vrtec glede jutranjega oblačenja je tud pri nas mal problem k hoče vse sama....po lpa traja in traja

mml upam da je snežak uspeluser posted image user posted image user posted image jaz tud komaj čakam da bo mal snega najboljš bi bilo da zapade in se seveda obdrži da lahko noriš z otroci po snegu to frcanje mi gre mal na user posted image user posted image user posted image

bino kako je z rezultati al bodo kamaj po novem letu  user posted image user posted image user posted image

v torek sme bila na govorilnih urah za manco....je kr pridna razen tega da  si govori da je fantek in vse je ona delal, šel, vidu itd..ma jo popravljamo pa ne vem če kaj pomaga..upam da bo to pasalo ma sedaj traja kr že eno letouser posted image user posted image user posted image pa da naredi intrigo in se lepo potuhnjeno umakne je vse ok..rada pleše poje riše se pogovarja z drugimi, pospravlja telovadi..v glavnem je vse ok no mene je bolj skrbelo da ne zganja kake pretirane trme v vrtcu zaradi metke doma pa ni panike zaenkrat, moram trkat na lesuser posted image user posted image user posted image

jan jan si dala tud men idejo za naredit dedka mraza mi imamo delavnico v vrtcu drugo sredo pa moramo doma naredit okrasek pa prinest čajno svečko in en kozarec ..bomo ustvarjali.. okrasek pa bomo naredile čez vikend verjetno dedka mraza  sneženega moža pa naredila bom tisto verigo za na jelko sem že nabavla kolaž papiruser posted image user posted image user posted image tko da bomo ustvarjalne doma pa seveda še miklavž jeuser posted image user posted image user posted image

punce lep preostanek popoldneva in večer jaz grem sedaj metko nafutrat pa pošljem mojga po manco k se igra pri tašči da pride domov preden on odpeketa v nočno....

lonja dejmo dejmo     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
4.12.2008 18:59:07   
šnucika
ahhhhhhhhhhh...

to je bil samo en vzdih na hitro,ker se mi tako vleče popoldne v službi.user posted image
Na momente je taka gužva,potem pa spet nobenega dela.Cuma ti boš že vedelauser posted image

lonja - na juriš,dajmo!user posted image user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
4.12.2008 19:21:19   
mml
Ker nimam kaj pametnega za napisat, bom samo prilepila nekaj slikic user posted image

Matic testira kahlico
user posted image

takole pa Matic je jabolko
user posted image

le kaj se skirva tukaj???
user posted image

Matic na samostojnem sprehodu
user posted image

"Mancini" najljubši čevlji
user posted image

Koncert za dve kuhalnici in posodo
user posted image

Solo na posodi
user posted image

Takole se je Matic lotil tudi banane
user posted image

Sneženi mož v nastajanju
user posted image

Dokončevanje sneženega moža
user posted image

"mini" sneženi mož
user posted image

Manca in snežak
user posted image user posted image

Manca uživa v valjanju po snegu
user posted image

Manca dela anglčke
user posted image user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
4.12.2008 23:18:46   
tinas
ojla,

krasne fotke mml, kot vedno. vidim, da je Matic zgoden za hojo, kot Manca. se je še spomnim kako je ''kosila'' po garaži.

mi smo bili pa cel dan na ringišpilih v IT. sem čisto crknjena. Najprej se Lia ni kaj posebej navduševala nad idejo, da bi se kaj peljala, potem pa sem šla jaz z njo in se je navdušila. me je kar spodila, da bo šla ona sama. sem bila najprej skeptična. sem se bala, da bo izstopila med vožnjo. to je enkrat naredila v zoo LJ, se je peljala z vlakcem in se je med vožnjo naveličala in kar skočila iz vozečega vlaka na trebuh na travo ( na srečo). unga strica, ki upravlja vlak je skoraj kap, mene pa tudi! bila pa je stara ene 18m. na srečo je bilo vse OK, še jokala ni. no, danes ji je bilo zelo všeč se vozit, celo preveč. sem pustila en kup evrčkov dol. ena vožnja stane 2,5€ user posted image . pa je šla na konjička, pa s kamionom, pa z vlakom, pa z gasilskim avtom,... potem smo pojedli še fritello z nutelo, mnjam, je pasalo (bi rekla lonja (btw, si že šla rodit!!!!)), pa smo lovili labode in dobili za nagrado neko čisto grozno kao barbiko user posted image

no, ampak otrok se je zabaval!
je pa bilo krasno sončke danes v GO, celo vroče mi je bilo prejle opoldan na kavici!

glede daril pa je takole:
Lia od mene dobi punčko iz cunj, tisto Unicefovo Mojco, sem naročila črnko gospej, ki jih izdeluje (je iz Solkana). Lia bi rada (še enega) dojenčka. sem razmišljala o kakšnem baby bornu, ampak absolutno preveč denarja za tako neumnost. pa zanjo ni nobene razlike med unim navadnim dojenčkom za 10€ in tem za 60€. sem se odločila za črnko, ker sem tudi sama imela Zumbiča, ko sem bila majhna, mi ga je oči prinesel iz Afrike takrat. sem ga že lani ful iskala, pa se mi ta Mojca zdi kar najprimernejša rešitev. zraven pa dobi še voziček od ribnčana, tisti pleten (kao globoka košara). moji ji bodo kupili duplo kmetijo ali zoo (ima hišo od lani in se zelo rada igra). nujno bo reba kupiti kakšno knjigo in kakšne otroške pesmice na CD-ju.

za dedka mraza pa ne vem, bomo videla kaj dobi za RD.

janja, krasna je take tvoja Metkica. kaki laski! tudi Lia je imela temne lase ko se je rodila, pri 6m pa so ji vsi odpadli in je zrasel blond puhec user posted image . sta si pa z Manco čisto podobni!

bodi dovolj. bi šla kar spat, pa čakam možeka, da se vrne iz LJ oz. Kranja.

pa-pa
t

< Sporočilo je popravil tinas -- 4.12.2008 23:24:39 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
5.12.2008 8:08:59   
ac
Ena user posted image za dobro jutro!

Mml - vidim, da bo treba kaj na Gorenjsko, glede na to, koliko je tam snega! Super slikce!

No, pa je že petek. Predstavitev imam že pripravljeno, sem mislila, da bom brez problema o vsem znala lepo kaj povedat, pa se mi kar zatika, tako, da se bom morala še malo pripravit. Upam, da bo vikend toliko aktiven, da ne bom imela časa o tem razmišljat user posted image .

Sem pa pametno komaj včeraj izmerila spalnico, kamor sem nameravala dat pograd namesto tiste vgradne omare (katera, mimogrede, še vedno stoji tam) in sem ugotovila, da sploh ni placa za izvedbo moje ideje user posted image . Sem mislila, da so pogradi kaj manjši; namreč imam prostora za pograd 190 dolžine x 80 širine (no, načeloma bi bil lahko širši, samo potem bi se morala odpovedat eni nočni omarici). Ko sem gledala po Netu, so pa vsi pogradi daljši in širši. A katera ve, a se dobi tud kakšne manjše pograde, ali je pač standardna dimenzija 200 in nekaj cm x 100 in nekaj cm????

Drugače pa: bodte fajn, pa preživite lep miklavžev vikend!

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
5.12.2008 8:58:41   
janja 27
OJLA

ac hvala za coffeuser posted image user posted image je prav pasalo.....jaz sem peava kofetkarica jih spijem tud 5 al več na dan seveda sedaj ne k pa v celi nosečnosti mi je kava prov smrdelauser posted image user posted image no sedaj črno popijem eno na dan drugače pa zjutraj bela kava..njami..sem v hoferju zsledila instant mešanico bele kave in je taka k so naše none kuhale iz knajpa in proje drugače pa gre pri nas sedaj v promet tud jacobs 3 v 1 no ne to firmo k je svinjsko drago ampak kupim v lidlu  10 paketov je 0.99 e no 1 e..madona sem se razpisala o kaviuser posted image user posted image user posted image

lonja že težko dihaš.....al predihuješ popadke v porodniuser posted image user posted image user posted image user posted image ...al čakaš res strica miklažauser posted image user posted image user posted image

mml ej snega pa je pri vasuser posted image user posted image user posted image user posted image lepe slikice....manca je pravi kravželjčekuser posted image user posted image user posted image matic pa pravi junak...

tinas ja res so si podobne gledam slike od mance pa kr ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image manca pa ni zgubila laske jih je skozi imela razen okoli k obrača glavo so šli dol po vrhu je mela prav dolge---je bla k tisti pleškoti k si dajo lase čez s tem da njena pleša ni bila na vrhu glave ampak okroguser posted image user posted image user posted image edino posvetlili so se ji....

jaz sem manci kupla babyanabelo k je težila da bo imela svojga dojenčka pa se strinjam s tabo tinas zame je bil to zgrešen nakup....in da niti ne govorim kolk je bil drag....pa tud ona ne vidi razlike med dojenčkom za 10 e al 60 e...ma k je bla tolk navdušena da ima tud ona dojenčka v tebuhu sem misnla  da bo vesela pa je prvo prjavla ven da njen gašper ni dober ker nima lasuser posted image user posted image user posted image ....ja tud ok pol..tko da revež cele dneve spi v zibki če pa pride ven pa revež mora trpet premetvanje po stanovanju..je pa navdušena nad stekleničko in dudo seveda v njenih ustih duda ma taj plastičen trd nastavek da gre lažje baby anabel v usta ona ga pa veselo grizeuser posted image user posted image user posted image pa bodi potem pameten..dude ni nikol maralauser posted image user posted image user posted image

ac jaz mam tud mal problemov glede prostora ker nimava mansarde še uštimaneuser posted image user posted image glede pogradov pa se mi nič ne sanja čeprav če bo pograd izven stardadnih mer boš potem tud jogi težko dobila oz. ga mogla naročit po naročilu.....midva sva vrgla ven eno nočno omarico pa ma moj nogavice in sp. hlače na hodniku v predalu....eno poličko pa si je naredil mal višje gor da ma lahko budilko in lučko gor....nimava pa pograda je zraven postla od mance čisto zraven najine....

tukaj pri nas lije k iz škafa in piha k noro....metka mi je spi..manca je šla v vrtec čeprav sem jo misnla doma pustit pa je zjutraj rekla da gre v vrtec k se ma tam full lepo....tud ok...jaz pa čakam kolegico za klepet ob kaviuser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
5.12.2008 13:45:15   
mml
Dan,

pri nas tudi dežuje...bljak. Smo pa danes spet "zaspali" za v vrtec...Matic je ponoči precej kašljal in je po tem zjturaj pač potegnil, Manca (ki je večinoma naša budilka) je pa tudi potegnila in tako sem  pogledala na uro ob 8.30...no saj ob 9.20 smo bili pa v vrtcu user posted image .

Skratka pri nas imamo spet dva prehlajenčka...oba sta včeraj zvečer začela kašljati user posted image , Matic kar precej pokašljuje, ko spi in se zato zbuja, Manca se pa kaj dosti ne da motit oziroma samo pove, da je prehlajena in potrebuje sirup proti kašlju (smrekovi vršički). Je pa toliko lažje, ker si sama obriše nos in ponoči brez težav diha skozi usta...ah saj enkrat maja bo že boljše...

bino, če bosta čmrlja zdrava bi se naslednji teden res lahko kaj dobili, ko ti zaključis s službo,...

tinas a je user posted image  včeraj našel smrekico in okraske? Je deloval precej obupano v garaži...user posted image . Ampak 2,5€ za vožnjo se pa meni zdi kar hudo veliko...no ampak glavno, da je Lia uživala user posted image

lonja nobenega glasu danes od tebe? Da nisi ti mogoče inkognito odšla v P???? Kako te bomo pa vzpodbujale user posted image ? Jaz pri vsakem sms-ju pomislim, da ti sporočađ, da se je mala M le odločila, da zapusti svojo garsonjero

ac mi imamo pograde z ležiščem 190X90 cm, no na to pride seveda pe nekaj cm ogrodja, mislim, da imajo pa tudi 190x80 cm varianto...Upam, da boš našla kakšno pametno varianto, ker trenutno prodaja in nakup stanovanj res ni najpametnejša ideja....
...kar se pa prezentacije tiče...sem prepričana, da boš v torek zadovoljna...tako da kar brez panike user posted image

izabela a se vaše stanovanje prodaja ali ni nič zanimanja? Upam, da ga boste hitro in dobro prodali user posted image

NRMM ti akr stisni tele vaše v službi...naj se ti nič ne zdi brez veze...mogoče je pa po svoje to res namig, da moraš končati faks in te po tem čaka kakšna super služba...skratka držim pesti user posted image . Če boš res naslednji teden v LJ, se pa le oglasi, da kakšno rečemo...

Nana Liza ugotavljam, da te je služba čisto okupirala, ti prav verjamem, da je dosti manj časa, kot ga je bilo. Kako se obnese 7 urni delovnik?

janjan jaz si tudi ne predstavljam, kako bi zgledalo striženje Mance, ker že pri česanju kriči: "Mami pojdi stran s to krtačo!!!" user posted image

Matic je kljub kašljanju le uspel zaspati...jaz se pa spravljam delat vabila za Mancin RD...upam, da mi uspejo...čeprav nisem čisto prepričana, da bodo takšna, kot si jih želim...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
5.12.2008 14:01:48   
lonja
Daaaan,

Mml, ma ne, tuki sem in slabe volje, ker mala M tako hudo uživa noter, da sploh nič ne kaže, da se bo kaj kmalu deložirala sama. Včeraj sem pomila vse omare v kuhinji, sem mislila, da bo vsaj mal pomagal, pa nič učinka, danes sem pa spekla že dva protfona piškotov, sicer sem zdele kt ena cota, ampak me čaka ura počitka še zdej in bom po mojem spet kt rožica user posted image . Pa sej tole vreme, kdo pa bi si želel ven, a ne?

Ne vem, upam, da mi res ne bo treba več dolgo čakat user posted image . Tole stanje, ko praktično ne morem planirati popolnoma ničesar z gotovostjo, me utruja in res bi rada že šlaaaaaaaaa.

Tak. Slikce tvojih čmrljev so krasne, je pa res ogromno snega na Gorenjskem, v primerjavi s tole butasto sivino. SAm je pa res, da mladički pa res bolje spijo, midve z Ajdo sva dans tudi potegnili do devetih in prišli k varuški ob 09.20.Naš ata pa je očitno včeraj ta zadn odšel s prizorišča silvestrovanja in se primajal domov ob pol treh user posted image . Ampak na moje popolno presenečenje totalno trezen, se je baje bal, da bo zazvonil alarm za odhod in je bil cel večer na coca coli user posted image user posted image user posted image .

Tako, zdej pa mal noge u luft. Pol moram pa že po Ajdo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
5.12.2008 14:02:37   
lonja
Aja, pikepoke za ozdravitev Matica in Mance user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

kam rodit
binabina

kam bi odšla rodit

LJUBLJANA (67%)

MARIBOR (33%)

Število vseh glasov: 177

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!