lonja
|
Jutro, evo najprej za čisto vse. Postrezite si, je še vroča . Mislim, en dan me ni, pa ne samo da se znajdemo spet na drugi strani, še neke slabe novičke berem...aj, aj, aj. NRMM, točno to, kar doživljaš, sem doživljala ene tri leta nazaj, ko sem se po porodniški vrnila v takrat še staro službo. Malo pred iztekom so bili še vsi sladki, še celo parx sem šla tja jim določene stvari pomagat, da ne govorim o tem, da sem jim tisto leto (Ajda je bla stara en dva meseca) še celo bilanco skup spravla, no potem pa zahvala in prvi dan po porodniški list s ponudbo devetih plač in takojšnjo odpovedjo del.razmerja . Brez ene navedbe, zakaj. Pa ni blo recesije, na katero se zdej vsi živi zgovarjajo. Kr tako. No, to ti govorim zato, ker valda nisem takrat ničesar podpisala, najela sem celo prijatelja, odvetnika, bila potem 6 mesecev doma, s plačo seveda, pol sva pa iztržila še dodatnih 13 plač. Pa še mnogo boljšo službo sem si našla, tako, v kateri sem zdej res zadovoljna . Tako da, NRMM, nič obupvat, sej si optimist, kot si sama rekla, vsaka stvar je zihr za neki dobra, mogoče te že kje za ovinkom čaka nekaj boljšega, lepšega. Jst ti pri iskanju res želim veliko sreče , sem pa s tabo v mislih. Pa lupčka za obe tvoji princeski, mogoče je tudi to znak, da te v tem trenutku obe malo bolj potrebujeta doma, kt pa da skoz letaš okoli. Mml, hvala za družbo včeraj, upam, da tvoje prerokbe o nevidenju naslednji torek držijo , pa daleč od tega, da vaju z Maticem ne bi rada videla, ampak sej si videla, na živce mi gre ta okornost, ko se namesto svojih 50/h premikam po polžje, pa ko iščem po Cityparku nonstop WC, pa sej veš, te glupe nosečniške fore. Sej čez kakšen mesec in pol bom pa spet v pogonu, mohoče že prej . Danes bom imela malce bolj ležeren dan, bom pa po mojem kake piškotke spekla , tako malo za pokušino. Bino, Ajdo sem tako lepo včeraj vprašala, če bi se šla z mano postrič, pa me je odbila, da ne. Tako da ne vem, vsaj spredaj bi jo res morala postrič, ker si že z rokami stran daje lase, tako jo motijo . No, zdej vsaj čopke nosi, da je vsaj malo bolje. Upam, da boste pri vas spet kmalu vsi zdravi in ujeli tisti ta zdrav ritem . Jst že trkam, pri nas sva z Ajdo prehlad sanirali, tako da grem lahk čist zares rodit. Šnucika, za Živo in uspešen prehod v vrtčevsko življenje. Vsak dan bo bolje, boš videla. Mi smo bili včeraj spet na telovadbi, po dolgem času, se je tako znorela, da sem bla čist happy, kakšen mir bova imela zvečer. No, pa sem sepošteno užgala, spet smo rabili kakšno uro, da je zaspala, je pa potem bil re stotalni mir celo noč . Danes gremo pa spet malo v vrtce, na igralne urice. Tako, zdej si grem pa še jst eno kavico skuhat, da si pritisk dvignem na normalo . Se tipkamo!
|