|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
18.11.2008 23:20:15   
tinas
ojla,

nana liza, najraje delam zvečer, ko je v bajti vse tiho, nihče ne kliče, Lia spančka, user posted image drnjoha zraven mene na kavču...pa raje zjutrj malo pospim, pred 10 sem totlno neuporabna. zdaj, ko je Lia na bolniškem dopustu potegneva do 9h user posted image . no, najbrž še jutri potem pa gremo v vrtec. no, bom premislila, mogoče pa je res najboljše, da se dobro pozdravi pred novo dozo virusov...
joj mml, mi bi tudi!!!! pa smo zaenkrat v totalno drugih stroških....vsaj morju in smučanju se skušamo ne odpovedat! btw. sem danes plačala smučanje v januarju - Italia, Dolomiti user posted image komaj čakam. mi smo dali Lio na smuči že lani, je smučala z dudo user posted image . sicer je nismo kaj preveč matrali: malo je stala na smučeh, pa malo sem jo vozila med nogami, pa je bilo hitro dovolj. toliko, da se 'spozna' s smučmi. ji je pa ostalo kar v lepem spominu, saj stalno omenja smučanje, sprašuje kdaj bo sneg, razlaga kako se bo peljala z gondolo in kaže kako bo smučala. skratka, komaj čakamo vsi!
mi smo ji lani kupili pancarje, ki bodo še letos prišli prav, sem pa za njih dala 10 € v sport 2000 malo pred božičem. pa tudi čelado sem kupila tam in je bila tudi neki ful poceni. pa sem komaj dobila tako majhne številke. bundo, rokavice in hlače sem kupila v HM, ful lušno pa poceni. bundo je itak nosila celo zimo, rokavice pa smo kupili čisto brez veze, saj jih sploh ni rabila, je kar z golimi rokicami šarila po snegu. smučke pa smo si sposodili, je pa imela čisto taprave z vezmi in ne une plastične, ki se dajo kar na čevelj. letos bo imela iste čevlje kot lani, smučke pa je že verbala od sestrične.

kaže pa tudi Lia že želje po potovanjih, saj mi stalno govori, da bomo šli v Afriko slone in žirafe gledat, pa če gledamo kakšne slike npr. od NY ali Pariza me sprašuje, kdaj bomo šli. in vsakič, ko vidi na kakšni sliki kakšen zvonik mi pravi:'mama, lej, London' user posted image

dejmo še malo delat!
pa-pa
t

< Sporočilo je popravil tinas -- 18.11.2008 23:23:52 >

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
18.11.2008 23:42:23   
tinas
še to,
danes smo dosegli pomemben napredek pri kosilu, očitno se je moj trud preteklih dni obnesel user posted image . torej: danes je sama pojedla mineštro in pol klobasice, pa ves krompirček. pol klobasice pa sem ji jaz na koncu pomagala. le enkrat je omenila, da gre lulat (in potem na koncu ni šla, ampak je lepo ostala pri mizi) in najpomembnejše: pojedla je v doglednem času, se pravi, da smo še vsi sedeli pri mizi user posted image . mineštro je pojedla še pred mano.
očitno je pokapirala, da ni več heca in da je ne spustim od mize dokler vsega ne poje! sem pa porabila kar nekaj živcev, ko sva pretekle dni mezile tudi po 45 min!
bomo videli kako bo jutri, upam, da to ni bil le preblisk!

zdaj pa lahko noč vsem (čeprav jaz še ne grem spat!)
pa-pa
t

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
19.11.2008 1:02:07   
tinas
se vidi, da se mi ne da delat user posted image
evo naše smučanje:

popolna bojna oprema

šli smo tudi na vlečnico

smučanje med nogami

užitki na snegu

pa še nekaj fotkic tukaj

pa-pa
t

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 4.12.2008 23:56:01 >

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
19.11.2008 7:56:57   
šnucika
Jutro!

Končno malo časa,da kaj napišem.
Pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse!

Prejšnji teden,pa ta teden dva dni sem delala nadure,ker imamo neko ekstra delo za naredit,pa sem bila po 11 ur v službi.IN nedeljo sem tudi delala,tako,da komaj čakam,da danes končam...zvečer do 20.00 delam...potem pa sem 4 dni frajuser posted image .
Hvala vam punce za spodbudne besede.SEdaj se že drugi dan boljše počutim...upam,da mi ne bo treba na zdravila,kot dve leti nazaj...ker meni se težave z anksioznostjo kažejo na zelo fizičen način - mravljinci,slabost,driske,omotica....vse se mi je začelo po odstranitvi ščitnice.user posted image

Danes je pa zima tudi pri nas. -1 je bilo preden je sonček pokukal izza hriba.Prav po snegu diši.user posted image

Tako...na hitro sem vas pozdravila...potem pa bom 4 dni imela kaj več časa,da vas pokomentiram.

Lep dan vsem!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
19.11.2008 8:40:40   
Kofi
Ojla

AB je zbolel! Včeraj je od 2-3 prespal v vozičku zunaj na sprehodu, grema po Neli, pridemo domov in dalje spi cel mlahavi na meni..pa joče non stop. Tk da je od 3-6 samo jokal in spal.Sem bla prepričana da so zobki. Ko je prišel pa še moj dragi domov, je samo bruhnil mali celotno kosilo in malco ven. tko da nam je blo tkoj jasno da niso zobki. Smo ga dali kr spat. in je na 15 min zajamral, se obračal in podobno. Pol pa sem ga podojila nekje ob polnoči, ker se mi je zdelo da more bit že fejst lačen. Pa še enkrat ponoči. Ma je zjutraj vse ven vrgu. Ko sem ga preoblačila pa je še mene skupaj vleklo...tko da sem bla cela zelena. Zdaj sem jaz boljš, mali pa spi na kavču. V posteljici ni hotel bit!

Zdaj ne vem kaj naj mu dam kaj jest al ne...pa kr v prazno gleda...joj, ful mi je hudo zanj!

mml ki si pa ti prebrala naslov mojega dela? ;) Al je že kdo namest mene napisal? Ko bi le! Sem v ponedeljek od ene ženske v oddaji Women on Top slišala precej pomembne besede.REkla je, da če želimo na vrh, da naj ne iščemo bližnjic.Sem se kr mal zamislila...

Jaz SEM ZATO da se dobimo decembra! Edino kaj bi vas prosla, če je lahko to še po svetli uri, da ne bomo kot lani v največjem metežu iz MB v LJ vozli in to po temi! Tko da bi kaka nedelja bla meni še najbolj po godu.

Za darilo bi jaz Neliki ful rada kupila neko malo hiško oz. veliko hiško (najbrž od LEgo - vendar je ni za dobit!) od Playmobila sem vidla reklamo in je svetovna! Ona bi se ful s tem igrala

AB me kliče...

Neposredna povezava do sporočila: 3955
19.11.2008 8:44:35   
JanJan
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Šnucika: hvala za user posted image , je prav pasalauser posted image . Drži se, saj bo šlouser posted image .

Tinas: super fotkeuser posted image , bravo za kosilouser posted image user posted image user posted image

Mml: tvoje fotke so pa itak tok dobre, da me zamika, da bi se kam odpravila. No, se bom na sprehod malo kasnejeuser posted image , ko bo bolj toplo. Že drugi dan drgnem šipe na avtu brrrrr, da lahko peljem Jana v vrtec. Darilo za RD: nimam pojma, Dedku mrazu je pisal za super bager na daljinsko upravljanje, ga je videl v BCuser posted image . Mogoče ga dobi že za RD, dedek mraz pa mu bo prinesel štampiljke pa še kaj. Je ful v fazi žigosanja, pri sestrični se je po rokah in obrazu požigosal s roza sneguljčico user posted image , HB za vlažilne robčke, da sem mu vsaj tričetrt spravla dol. No od takrat, sem ga navadla, da žigosa zvezek in ne roke, čeprav se včasih še pojavi kakšen lik na rokahuser posted image .

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
19.11.2008 8:46:22   
JanJan
Srečanje decembra: seveda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
19.11.2008 8:49:58   
JanJan
Pegica: ubogi AB, upam, da bo kmalu bolje.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
19.11.2008 9:01:07   
ac
Dobro jutro!

Mi nekej oči skup vleče, pa še počasi se moram odpravit na faks (pa ne še na zagovor user posted image ), tko, da za1x samo tole: ja, za srečanje seveda sem!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
19.11.2008 10:55:39   
lonja
A je vam vsem res tak fajn bit na drugi strani user posted image ?

Izvolite user posted image , da se boste najpprej zbudile, pa da vam pričaram nasmeh na obraz user posted image .

Sem po jutranjem razvozu moža in otrok (user posted image ), smo namreč brez enega avta, šla kar nazaj v posteljo še malo oddremat, kolk je blo luštn...

Zdej moram malo pospravit, je blo včeraj tako mrzlo popoldne, da smo ga kar noter prelenuharili in se seveda pozna. Raztureno do konca, zvečer pa se mi seveda ni dalo pospravljat user posted image .

Pa posesat bi blo tudi fajn, pa mogoče pomit po tleh. Ne vem, od kod mi taka vnema, po mojem bo ostalo le pri lepih idejah.

Ja, glede srečanja, sem šla zdele gledat datume, možni so termini 17.12., 19.12.,20.12.,21.12. in mogoče še 22.12. Glede Pegičinih želja, sta možni nedelji 14.12., 21.12., takrat vsaj nima nihče od naših škratov RD, ga pa bo verjetno kdo takrat praznoval, tako da morate povedat. Glede ure srečanja je sicer meni vseeno, če je bolj zgodnja, sam ostalim pa ne, ker so v službah, vrtcih. Dej povejte mal hitr svoja mnenja, ker če res želimo kaj rezervirat, moramo to hitro. Če pač ne dobimo pri G-REGI, razmišljamo v drugi smeri. Fajn bi blo, če bi imeli škrati možnost malo ponoret, mi pa se lepo v miru kaj zmenit. Pa ponovitev lanskega srečolova, se mi zdi tudi fajn, kaj pravite???

Ni pa fajn, da res kako stvar rezerviramo, pa potem ne bo neke udeležbe. Do zdej so udeležbo potrdili, kot je meni znano:

Mml, Pegica, Jan Jan, Nana Liza, Bino, Ac, Izabela in Lonja. Še katera?

Tako, grem začet delat. Nič se namreč noče samo narediti...

Lep dan!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
19.11.2008 11:37:37   
Izabela_
Oj, Lonja, nam nedelja 14. 12. ne ustreza preveč. Vsi drugi dnevi pa so meni okej. user posted image  Tombola seveda user posted image , je bilo lani prav lušno, ko so vsi škrati s tako vnemo odpirali svoja darila.

Upam, da se udeleži še katera in da na tisti dan ne bo razsajala kakšna bolezen. Ker drugih ovir pa ne vidim.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
19.11.2008 12:12:48   
mml
Meni tudi samo 14. ne ustreza, vse ostalo je pa OK user posted image .

Bom kasneje bolj pridna in še kaj napisala...grem malo lenari, ker je Matic ponoči kašljal in smrkal in se vrtinčil po postelji...no saj on je spal, samo jaz nisem user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
19.11.2008 19:49:26   
mml
Nana Liza in lonja ... pa seveda še katera, če utegne jutri med 9.30 in 10.00 SN kava in čvek? Jaz pridem verjetno sama...

Sem danes sama z obema čmrljema in je bolj malo časa za kaj več napisat, ker kar naprej kdo kaj hoče...tako da sem bolj telegrafska user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 19.11.2008 19:50:18 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
19.11.2008 21:15:10   
Nana Liza
mml - ful hvala za kavico dons. Res HB za poštene natakarje. S P. se ful zahvaljujeva.Sicer se pa vidimo jutri. user posted image

Danes sem končno zrihtala papiorologijo na centru za socialno delo za delavnik 7 ur. Mi bo tako prav prišla tista ura, da vse otroke domov zvozim. user posted image Sicer sem pa danes zvedela, da imajo v Elini skupini norice. Jao.  Vseeno upam, da jih ne bomo imeli, ker je prejšnji teden Ela manjkala, ampak nikoli ne veš. Upam, da za Elin RD in naše srečanje ne bomo ravno "noreli". user posted image

lonja - ja gnezdiš se, da ne bo jutri namesto kave samo sms. Seveda bi bili izjemno veseli. Če kdo pošlje sms ob kakšni nemogoči uri, takoj pomislim nate...user posted image Čist res!

pegica - naj se Ažbe čimprej pozdravi. Lepo se cartite. user posted image

janjan -  Ela ima zadnje čase na vseh rokah tistga disneyevega osla. user posted image

šnucika - kar smiliš se mi, ko imaš tak urnik. Mene ta teden tako stiska. Še dva dni sva s Tevžem skupaj doma... Upam pa, da ti bodo težave z zdravjem čimpreje ponehale.

tinas - user posted image za Lio in smučanje. Ful je faca, a je prva decembrka na smučkah?  Krasne fotke. GledEla pred vrttcem ni nič pojedla sama. Sedaj brez problema vse je. user posted image za vrtec.

Sem dobila ful dobre copatke za Tevža in ELo. Jih je prjateljica naročila še za naša dva otroka. Narejene so čist po naročilu in na njih je napisano otrokovo ime, naredi katerokoli živalco. Jest sicer nisem komplicirala kaj in kako, ampak izpadlo je res fantastično.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
20.11.2008 8:01:54   
lonja
Jutro,

sam tolk: da ne boste prehitro pričakovale SMS-a, jst sem še vedno tu, 2 v 1, pa trenutno brez avta, ker ga je user posted image vzel, mu pride zdele ob osmih vodovodar na bajto neki uštimat. Obljubil je sicer, da dobim do user posted image avto nazaj, sicer jo pač popijte brez mene in se fino načvekajte. Mogoče mi pa vseeno rata...user posted image

Pa, pa

Neposredna povezava do sporočila: 3965
20.11.2008 15:35:20   
lonja
Daaaaan,

matr ste pa načvekale dons user posted image , sem komaj uspela prebrat.

No, preden grem po Ajdo se lahk še mal javim.

Jutranja user posted image je minila, udeleženke smo bile: Mml, Bino, Nana Liza in Tevž, jaz in moja M v trebuhu. Prav lepo je bilo videti Bino po dolgem času user posted image .

Men so ravnokar sporočili, da so mi popravili moj GSM, sem se re spočutila kt invalid, ker sem imela v tem novem le najnujnejše tel.številke, ostale pa žal v onem pokvarjenem telefonu. No, zdej lahk grem mirne duše tudi rodit, če je glih treba user posted image . Pa nič kaj ne kaže, zgleda da se res naša M mal heca iz mene user posted image . Pa sej ob tem turobnem vremenu bi bla jst tudi raje noter kot zunaj. Prav ma.

Tko. zdej pa šibam. Imejte se fajn, lepo popoldne vsem z vašimi čmrlji in čebelicami user posted image !

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
20.11.2008 21:22:54   
NRMM
Čeeeeer!

Nekak mi javljanje ne gre od rok zadnje čase. Sej preberem še,moč za pisanje mi pa kar izgine user posted image . Na firmi se nam dogaja čuda stvari,sploh ne vemo kaj bo.Spet bomo prezaposleni na druge naše podfirme ali odpuščeni,vse je v zraku.......ehhh mislim,da bi bilo res najboljše,da bi me po vseh teh zbrkah v 7 letih,ko sem na tej firmi,skinli iz firme.Nabralo se je en kup voluharjev,ki samo nabirajo dnar zase,mi pa trpimo.

No mal sem se mogla skašljat..........

Punci moji sta ok,zaenkrat zdravi.Uff kolk paše bit brez fiziološke,sesalca in baby vac-a.To je zdej milina pri bajti,ker se mi je o teh 3 stvareh skoraj sanjalo user posted image .

Sem opazila,da ste danes na veliko klepetale,upam,da ste zrihtale kakšen sneg user posted image ,drugače,se ne družim več z vami user posted image .

No komentarji pridejo,ko bo malo več časa,spodobnejša ura in predvsem volja.

Uživajte maximalno.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
20.11.2008 21:42:59   
Nana Liza
NRMM - ful lepo, da se mal še nas spomniš, "friendice".user posted image Iskreno upam, da se stanje malo bolj pošlihta v vaši firmi ali pa dobiš kakšno boljšo službo. Sicer pa jest tudi ne vem, kaj me čaka v ponedeljek. Po mojem bom kar malo zmedena spet  po tokem času v službi. Skratka dopoldanski kofetki in šopingi sedaj ne bodo več tako možni. To je res ena dobra stran porodniške. Bomo nadoknadli popoldne. user posted image

Lonja - vsaka čast, da si danes prišla. Naša draga lonja je še tolk fit, mala M to dobr ve. user posted image

MML - Tevž se je cel popoldan igral z novim avtomobilčkom, Eli pa je bil ful zanimiv tisti stričkek. Hvala še enkrat. Copatki so pa za naročit na temle linku: http://www.zelolepo.si/

Danes sem kar ponosna nase. Sem nabavila še en avtosedež. To je res zgledalo danes tako, kot da bi šla v Mercator po wc papir. user posted image   Sem iskala najcenejšega. Ga potrebujemo za avto od moje mami.  Naročila torto za Tevža, rezervirala gostilno, skuhala večerjo (pražen radič na slanini v smetanovi omaki s fusili user posted image ) + itak vsi redno dnevni hišni opravki (pomivanje, pranje). No edin škornje , ki sem jih danes iskala, so bili malce predragi. Lepi pa! Sesala je pa Ela, ker je bila poredna do Tevža. Sem potem ugotovila, da je v bistvu ful uživala. user posted image user posted image (No, zame je to opravilo kot kazen)

Jutri greva pa z možekom baje na večerjo! user posted image

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 20.11.2008 21:45:17 >

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
21.11.2008 8:07:58   
ac
Dobro jutro in ena user posted image za lifting na 1. stran user posted image .

Včeraj, ko ste nekatere čvekale in delale dež, sem jaz pridno šopingirala, tako, da mislim, da imam sedaj vse za prihajajočega člana/članico družine. Imam tudi par idej za preureditev stanovanja, samo kaj, ko je user posted image takoooo težko prepričat za kakšne spremembe user posted image . Sama se pa sedaj tud težko lotim premikanja omar. Ampak v skrajni sili...

Se mi je pa včeraj zgodilo, da sem med šopingom pozabila št. od kartice.... Pa vsak dan z njo plačujem, včeraj pa potem taka sramota... Še dobro, da sem imela v denarnici gotovino od izplačanih nadur še iz časa službe.... Doma sem potem na srečo našla listek s številko. Ja, postajam rahlo zmedena user posted image .

Sem pa končno dobila datum: 9.12. ob 15:00h. Uf, kje je še to. En dan prej pa Sarin RD. No, itak bomo potem čez vikend vse skupaj verjetno praznovali.

Zdej pa moram it. Imejte se lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 3969
21.11.2008 10:52:49   
Izabela_
Dobro jutro,

danes imam pa malo bolj frej dan. Včeraj sem oddala prevod, sedaj pa čakam štiri nove, pa še niso prileteli po elektronski pošti. Sem hotela na fitnes, pa se mi ne da iz hiše. Bom kar tukaj malo potelovadila (ja, seveda! user posted image ).

No, naš Matevž postaja glasbenik. Ima kitaro, ki si jo je gorzno želel (drugi instrumenti ne palijo) - tako krasno, leseno, malce flower-power. Odkril je stativ za fotoaparat, ki ga uporablja za mikrofon (ali "kikofon"). Potem pa v DVD Neco Falk s koncerta v Križankah in zabava se začne! Pa to ne samo pri nas doma, vso to opremo vlečeva zjutraj k varuški, pa tudi popoldne, kamorkoli greva. Varuška, ki je ful glasbenica, pravi, da ima posluh. No, me prav zanima, ker če je to dedno (in je), potem od naju ni kaj preveč tega podedoval.

Ac - čestitke za datum, končno, a ne? Vse bo super, potem pa praznovanje in novo dete, pa se bo vse poklopilo.

NRMM - saj bo! Mogoče se ti pa pojavi kakšna boljša priložnost, če malo pogledaš naokoli. user posted image

Nana Liza - krasno za nakupe. V ponedeljek pa že v službo, ali kaj? Je še meni hitro minila tale tvoja porodniška. Lepo praznujte, potem se pa že kmalu kaj vidimo v decembru.

Lonja - kdaj imaš ti pravzaprav rok? Začetek decembra? Še malce izkoristi tele zadnje kolikor toliko mirne dni, potem bo tako spet vse stalo na glavi.

Včeraj je rodila moja prijateljica drugega sina in to 8 minut čez polnoč, prvi pa je imel dan prej 3. rojstni dan. Bi bila skoraj rojena na isti datum, hecno.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
21.11.2008 12:02:11   
mml
Dan,

jaz sem že z enega čveka kofeta, zdaj pa čakam, da Matic pogoloda jabolko, po tem gre pa spat. Ponoči je spet kašljal in prhal...sem mu že hotela sčistit nos, pa se mi je najprej smili, po tem se mi ni dalo, po tem se je pa zadeva umirila. No ko je Matic po jutranjem hranjenju zaspal je pa že ob 7.15 uletela Manca (včeraj sem jo pa ob 8.30 vlekla iz postelje) in je bilo konec lušnega...sicer sva po tem do 8. še ležali v njeni postelji in se mulili žulili in je bilo kar prijetno user posted image

Ja včerja smo prav prijetno klepetale, je prav pasalo user posted image ...smo pa očitno res naklepetale sneg user posted image

ac super za dokončen datum, zdaj pa samo še sfiniširaš, razmisliš o oblačilih in pogostitvi in je stvar ocvrta user posted image

bino sem videla danes v CP luštno opremo za hiške od Bino,  pa tudi cene se mi zdijo kar ugodne (od 11 do 18 € odvisno od števila kosov, imajo pa kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo...in verjetno še kaj, samo nisem tako natančno gledala) user posted image

NRMM pa kaj ga sračkajo pri vas v službi...to pa res ni za nikamor user posted image . Kaj pa tista tvoja varianta za drugo službo, ki si jo imela, je še vedno akutalna? Sicer pa super, da ste vsi zdravi in ima sesalec prosto user posted image

izabela super, da imaš malo časa zase. Jaz tudi kar naprej pravim, da bom naredilo kakšno vajo, ki jih delamo ob ponedeljkih na telovadbi, pa ni po tem nič iz vsega skupaj...zdaj pa razmišljam a bi šla na pilates ali bi hodila na fitens...Matevž je pa res pravi glasbenik user posted image . Manca sicer pravi, da ko bo velika bo igrala na klavir in kitaro, pa krave bo molzla user posted image , samo nisem prepričana, če bo kaj iz vsega skupaj...

Nana Liza lepo izkoristi zadnji "porodniški" dan. Meni je tudi nadvse hitro minilo vse skupaj, se še spomnim Tevža, ko ste odhajali domov iz P...zdaj je pa že takšen korenjak user posted image

lonja kako kaj pri vas? Vse pod kontrolo? Navajaš malo M, da te bo ubogala user posted image ?

Matic je prišel povedat, da je pojedel jabolko in da je zaspan...mu moram zamenjat še plenico, po tem pa spat...

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
21.11.2008 13:30:35   
lonja
Ojla,

zgleda  da se pri nas gnezdenje odvija vsak drugi dan, dans sem spet čist zagreta za čiščenje stanovanja, pa dva stroja sem oprala in zložila v omare. Da o mnjam kosilu niti ne izgubljam besed user posted image .

Izabela, user posted image za malo bolj ležeren dan, včasih prav paše. Ko bo vaš Matevž igral v kakem znanem bendu, boš pa valda kake karte zrihtala, a ne?
Si spraševala glede mojga PDP-ja. Uradni od mojega G je 09.12., na 3D UZ, ki sem ga šla delat k drugi G, pa je pokazalo 28.11.., ampak res močno upam, da mi do 09.12. ne bo treba več čakat user posted image . Mal sem že naveličana tega ooooogromnega trebuha user posted image .

Nana Liza, si bila pa včeraj res ultra produktivna, čestitam. Ja, pa res danes še uživaj, čeprav, kot sem rekla, jst sem na koncu porodniške, ko je bila Ajda že v varstvu kr mal pogrešala dogajanje v službi in sem komaj čakala na nov, drugačen ritem user posted image . Lepo praznujte jutri Tevžkov rojstni dan, se mi zdi, da je to praznovanje za 1. leto kar nekaka prelomnica in res vam želim, da bi vam ostala v spominu. Jaaa, za kako popoldansko kavico enkrat potem sem pa tudi jaz.

Mml, ja, zaenkrat je še vse pod kontrolo, takole vikendov me je po svoje najbolj strah, ker moja dva rada odbrzita kam in se pol sam tresem, če bosta pravočasno nazaj. Za jutri imata neke plane in potiho upam, da bosta Ajdo vzela s seboj user posted image . Kdaj pa greste na sejem? Boš poročala, če je kaj za videt, bomo mogoče tudi mi pol skočili. Čvek takole dopoldne je pa res ena fejst zadeva in upam, da jo bomo lahko še nekaj časa izvajale (prej ali potem user posted image ). Za vzgojo male M bom pa malo menjala zgrešene metode, ki me še zdej večkrat tepejo po glavi, malo bo pripomogla tudi selitev, vsaj upam.

NRMM, ja, pismo, pa kaj se to pri vas v službi dogaja? Veš, se pa čist v vsaki firmi,vsaj moje izkušnje so take najde kakšen bimbo, ki lahko s svojim vodenjem vse skupi zafura, upam, da pri vas vseeno ni tako hudo, sicer pa boš pač iskala nekaj drugega, zate bolj primernega user posted image , držim pesti že vnaprej, da najdeš ugodno rešitev user posted image . Pauser posted image za M&M, da sta zdravi, naj tako tudi ostane.

Tinas, tvoje slikce od smučarke Lie so mi pa čist povrnile upanje, da bom v naslednjih nekaj letih tudi sama stopila nazaj na smučke. Zdej že dve leti nisem smučala in vse skupaj fejsssssstttt pogrešam. Uf, Dolomiti, krasen kraj za preživljenje dopusta user posted image , krasni spomini na smučarijo s prijatelji in obenem upanje, da se kmalu spet vrnemo tja. Z našimi malimi škratki seveda user posted image .

Lep petek, jst moram danes mal prej po Ajdo, ker gre varuška na neke pevske vaje v Ormož. Pol bova pa verjetno šibali do Lj, če bo res sneg, ji moram nabavit še kake žabice, zanekrat smo še na štumfkih user posted image .

Mejte se in lep vikend!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
21.11.2008 17:21:39   
Nana Liza
Dopoldne sva s Tevževem obiskala zobozdravnika. Mu je pregledala vseh njegovih 8 zobkov in komentirala, da so zelo lepi. Sploh po tem, ko sem ji omenila, da doma ne uporabljamo niti dude niti flaške, ampak samo tisti nukov gumijast ustnik. Za nagrado je potem dobil na rokico medvedka in nalepko za v kopalnico. Ela je bila nagrad najbolj vesela. :-)))

Ela me je pa danes popoldne, ko sem jo prišla iskat zvelkla v sobo, da moram nujno pogledat paličnjaka. Imajo tako super urejeno bivanje tega živalskega primerka, zares lepo. Otrci so totalno navdušeni. Varuška mi je namignila, da bi ga lahko imeli doma, ko jih bo več, pa sem se samo malo namrščila, čeprav pravi, da ni nič dela z njim. Sem pa tudi spraševala, glede krilc v vrtcu. Trenutno je to trend in vse punčke nosijo krilca v vrtcu. Meni se zdi pa kar malo mrzlo, če gredo ven. Sploh zaradi Ele, ker me skrbi, da se ne prehladi. Pa pravi vzgojiteljica, da naj kar v garderobo obesim poleg jaknice eno trenirko in jo bodo oblekle za ven kar po žabicah. Res ima krasne vzgojiteljice! Danes zjutraj je pa nujno mogla odnesti vodene barvice in voščenke v vrtec, ker so včeraj povedali,d a bodo ustvarjali spet slikce. user posted image

Danes zvečer pa greva z user posted image končno sama malo zvečer ven. Greva na eno večerjico, da popraznujeva Tevževo eno leto. user posted image Moram še napisati moji mami večerna navodila. user posted image

Lep vikend!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
21.11.2008 20:38:59   
šnucika
Čer!

Dva prosta dneva sta za mano...izkoristila sem za opravke,katerih ponavadi ne morem narediti...
Živa je šla na sistematski za vrtec,pa v vrtec na obisk,pa jaz na ZZZS (še vedno se je*** z zadnjimi dejanji dokončnega zaprtja vseh formalnosti s.p.ja),pa k frizerju sem šla in se postrigla na krajšega paža...danes sva z user posted image  preživela dopoldne na Krasu,kjer imam servis za alfico,sva še pred zimo opravila nekaj tehničnih izboljšav,pa malo šopinga v Trstu,popoldne pa sprehod po vasi z Živo.
Vreme se prav v zimo obrača...baje bo v ponedeljek sneg tudi pri nas na obali.user posted image
Tega se malo bojim,ker so potem na cestah norišnice...moja pot do službe pa je po klancih gor in dol.Še v normalnih razmerah rabim včasih dobre pol ure,pa hitro vozim.

Lep večr in mirno noč želim!

kaR te ne ubije,te okrepi!

Neposredna povezava do sporočila: 3974
21.11.2008 21:09:09   
cuma
Jaz pa se vam samo na hitro javim ...

da vam sporočim, da sva z Emo preživeli zadnje dni v bolnici. V torek zjutraj je bila sprejeta zaradi pljučnice. Tista visoka vročina, ki se je začela pred skoraj 14 dnevi in smo jo najprej zdravili z ab ker bi naj bilo krivo vnetje ušes (ponovitev vnetja), potem po treh dneh samo viroza (pri naši P) se je osmi dan nadaljevala in sem otroka, ki je dobival že en tedne svečke voltarena na 7ur spokala in peljala direkt v bolnico. Tam so jo pregledali po dolgem in počez, slikali pljuča a še niso bili prepričani v diagnozo. Dobili smo ab sumamed in kontrolo čez dva dni ...če se ne bi izboljšalo, pa se ni. Zato sva z Emico v torek zjutraj ostali v bolnici in bili tam do danes popoldan. Bila je izredno pridna in pogumna, jo je pa precej zdelalo vse skupaj. Zdaj ima še en teden ab sirupa in potem kontrolo. Upam, da bo vse ok in se bo dobro pozdravila.

Vse lepo pozdravljam in upam, da ste ok!

Cuma

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Ime za fantka
megiTT

Katero ime bi izbrali?

Matija (30%)

Uroš (13%)

Blaž (30%)

Jure (27%)

Število vseh glasov: 532

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!