lonja
|
Ojla, zgleda da se pri nas gnezdenje odvija vsak drugi dan, dans sem spet čist zagreta za čiščenje stanovanja, pa dva stroja sem oprala in zložila v omare. Da o mnjam kosilu niti ne izgubljam besed . Izabela, za malo bolj ležeren dan, včasih prav paše. Ko bo vaš Matevž igral v kakem znanem bendu, boš pa valda kake karte zrihtala, a ne? Si spraševala glede mojga PDP-ja. Uradni od mojega G je 09.12., na 3D UZ, ki sem ga šla delat k drugi G, pa je pokazalo 28.11.., ampak res močno upam, da mi do 09.12. ne bo treba več čakat . Mal sem že naveličana tega ooooogromnega trebuha . Nana Liza, si bila pa včeraj res ultra produktivna, čestitam. Ja, pa res danes še uživaj, čeprav, kot sem rekla, jst sem na koncu porodniške, ko je bila Ajda že v varstvu kr mal pogrešala dogajanje v službi in sem komaj čakala na nov, drugačen ritem . Lepo praznujte jutri Tevžkov rojstni dan, se mi zdi, da je to praznovanje za 1. leto kar nekaka prelomnica in res vam želim, da bi vam ostala v spominu. Jaaa, za kako popoldansko kavico enkrat potem sem pa tudi jaz. Mml, ja, zaenkrat je še vse pod kontrolo, takole vikendov me je po svoje najbolj strah, ker moja dva rada odbrzita kam in se pol sam tresem, če bosta pravočasno nazaj. Za jutri imata neke plane in potiho upam, da bosta Ajdo vzela s seboj . Kdaj pa greste na sejem? Boš poročala, če je kaj za videt, bomo mogoče tudi mi pol skočili. Čvek takole dopoldne je pa res ena fejst zadeva in upam, da jo bomo lahko še nekaj časa izvajale (prej ali potem ). Za vzgojo male M bom pa malo menjala zgrešene metode, ki me še zdej večkrat tepejo po glavi, malo bo pripomogla tudi selitev, vsaj upam. NRMM, ja, pismo, pa kaj se to pri vas v službi dogaja? Veš, se pa čist v vsaki firmi,vsaj moje izkušnje so take najde kakšen bimbo, ki lahko s svojim vodenjem vse skupi zafura, upam, da pri vas vseeno ni tako hudo, sicer pa boš pač iskala nekaj drugega, zate bolj primernega , držim pesti že vnaprej, da najdeš ugodno rešitev . Pa za M&M, da sta zdravi, naj tako tudi ostane. Tinas, tvoje slikce od smučarke Lie so mi pa čist povrnile upanje, da bom v naslednjih nekaj letih tudi sama stopila nazaj na smučke. Zdej že dve leti nisem smučala in vse skupaj fejsssssstttt pogrešam. Uf, Dolomiti, krasen kraj za preživljenje dopusta , krasni spomini na smučarijo s prijatelji in obenem upanje, da se kmalu spet vrnemo tja. Z našimi malimi škratki seveda . Lep petek, jst moram danes mal prej po Ajdo, ker gre varuška na neke pevske vaje v Ormož. Pol bova pa verjetno šibali do Lj, če bo res sneg, ji moram nabavit še kake žabice, zanekrat smo še na štumfkih . Mejte se in lep vikend!
|