lonja
|
Evo tudi mene na raportu , kuham si špagete, mnjam, pa vmes čekiram RR, če se je mogoče katera ojunačila in kaj napisala . Pa prej sem bla že pridna, sem spravila stanovanje v red po vikend bombi, ko sva z Ajdo sami, enostavno ne folgam tako hitro pospravljat, kot ona razmetava . No, sej moram priznati, kaj malega tudi že pospravi za sabo, ampak prav veliko tega ni. Njej se pač zdi samoumevno, da igrače lahko ležijo povsod. Prej me je Ac spet spravocirala z unim powerpointom in sem celo eno uro brskala po literaturi, ampak me je potem spet minilo. Kva čem, očitno mi še ne teče dovolj voda v grlo . Hvala Ac, da skrbiš zame, sam men se tud pritisk ne dvigne ob teh tvojih spodbudah . A trebuh praviš, da že imaš? Ker zadnjič, ko smo se videle, mislim, da je blo začetek septembra, se ti ni prav nič poznalo. Za razliko od mene, ki ga že skoraj vlečem za sabo . Mml, pokličem jutri, sej veš, da se kavici jaz kr tako hitro ne odrečem, še zlasti, če imam frej dopoldan. Vaju bom z Maticem že kje počakala, da se primajeta domov. Še dovolje me boš imela, nč bat . Pa za telovadbo, jaz tudi že razmišljam v tej smeri in se zraven bašem s čokolado. Joj, kako je to fino . Nana Liza, a pol praviš, da ste zdravi, če ste se cel vikend potepali? No, lepo. Sem včeraj hotela mal brskati po facebooku, pol pa zvečer slišim o nekem hudem virusu, da hara tam, pa me je kr minilo . A pol praviš, da je tole tvoj zadnji teden? Kaj pa kakšna ? Aja, 3x hura za Tevža in prve korake, no vidiš, pa boš kmalu čist brez vseh obveznosti. Mogoče je čas za novo porodniško . Šnucika, tudi jaz toplo priporočam, kar so ti že ostale povedale. Persen pa le stran vrž, brezveze, sam stroški, koristi pa nobene . Ti kr k nam na RR pridi počvekat, ko ti bo hudo. Tudi me nismo brez problemov, veš, čeprav vse delujemo taki sončki . sej veš, da te imamo rade. Ostale pa, kje steeeeeeeeee? Raport!!!!!!
|