Taja Nagaja
|
Dober dan Hvala za kavo. Jaz pa kuham čaj, bo katera? Bina je bolje. Sicer še jamra, da jo boli grlo, pa vseeno upam, da bo v ponedeljek šla v vrtec. So me prav prijetno presenetili s svojim forumom in poročilom ob zaključku projekta , dodali so še fotke vseh otrok in je prav fino, da lahko otroke vsaj na sliki spoznam, da vem o čem Bina razlaga . lonja: ti kar lepo počivaj, ko bomo pa brez bacilov se pa res moramo kaj videt. Sedaj še Beti kuha in komaj čaka, da lahko komu kaj postreže Glede blaga pa ne skrbi, ti mi le povej kakšne barve so ti všeč . za peko, jaz to kar pogrešam. Pa glede na Binino stanje, najbrž ne bo dolgo ko bom lahko spet začela pečt Lupčka Ajdi in velik pobožljaj mali M. mml: joj, spet ene lepe fotke. Upam, da sta ti danes M&M polepšala jutro, vendar ne prezgodaj. Bina tudi pije kakav, sicer z velikim prepričevanjem, ker njeno mleko res smrdi Ti pa ne omenjaj peke, ker se lahko zgodi, da mi sline zalijejo tipkovnico Matic bo pa pravi blondinski šarmer, še dobro, da ima sterejšo sestro, da bo odganjala punce oz. naredila selekcijo . Velik za oba od Bine, Beti pa Maticu pošilja en velik poljubček. tinas: upam, da se kmalu rešite teh bacilov, da boste zopet uživali na sončku, da bo zopet kakšno zanimivo pogruntala. za Liino barvanje. Bina še vedno dela samo črte. Če riše v zvezek riše le z eno barvico, potem pa vzame drugo in obrne list , slika pa najraje z rokami, z obema naenkrat. Bina Lii pošilja koš poljubčkov. Jan Jan: držim pesti, da se bodo bacili izogibali vašega doma, do nadaljnega, za velikega Jana in Domna, ki ga bo hitro dohitel. Izabela_: za hiško, sedaj držim pesti, da hitro prodate stanovanje in seveda za Izo! Bina pošilja poljubček Matrvžu in se strinja z njim, da je odhod od doma res težka zadeva, predvsem pa stresna . NanaLiza: , za zdravje. Ja bolniške so zelo zabavne, predvsem, če si sam doma z obema za Elo in poljubček za Tevža. HIMH: tudi vi2 se hitro pozdravita. za super kolektiv, za Hano. sonček balonček: Kako ste? Zdrave? Upam, da uživate, da ne utegneš k nam pokukat ker imaš pač veliko dela. Kako je s prizidkom? za Laro in Marušo. pegica1: predvidevam, da si našla varstvo, da si pridna in delaš. Se pa veselim, da zopet pokažeš kakšno umetnijo tvoje Neli, še malo pa bost z Ažbetom skupaj ustvarjala. za mala škrata. cuma: upam, da ste zdravi. Sem zadnjič gledala ene foto galerije in videla Emo in Tinko Velik koš poljubčkov obema. A Bronhopulmin kaj pomaga? šnucika: a ti mene ignoriraš? A sem preveč nadležna? Dokler ne rečeš pa še vedno držim pesti Pozdravček Živiki. ac: ja je prav zabavno kako se ne moremo odločit, če imamo preveč prostega časa Vlečenje smrklja je pa meni tudi tako nemogoč zvok. Jaz kar naprej letam s pumpico in jih ven vlečem. A datum že imaš? Velik za Saro in pobožljaj mali pikici/ malemu pikcu. NRMM: držim pesti, da se stanje malce umiri. Da zopet najdeš čas zase in mali M&M. Ko se pa malo odpočijete, naužijete druga druge se pa le javi. Koš poljubčkov za Marušo in Mašo. Branje: Bina ima rada knjige z rimami Punčka sanja- pesmice o punčkah, Kuža pazi od Bitenca, Kadar kukavica poje - pesmi o naravi, žal avtorjev ne vem na pamet; knjige z lepimi ilustracijami in ne preveč besedila: Elmer- o slončku, ki jr iz živopisanih krpic blaga, Drugačen - o tem, da se vedno najde nekdo, ki je drugačen, čuden; Slikanice o Mišku Tipu, pa otroški leksikoni - Pikijev prvi besednjak, pa še kaj bi se našlo . Je pa res, da je otrokom všeč, da se jim bere ista knjiga večkrat - zaradi občutka varnosti. Mi ponavadi beremo več knjigic, nato ji pa postopoma zamenjam knjige. Mogoče še kakšna ideja: klik Najbrž sem spet kaj pozabila pa kaj čem to se mi vedno pogosteje dogaja Najbrž je kriva megla Barjanski pozdravček
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 4.12.2008 23:57:20 >
|