lonja
|
Ojla, Pegica, nore fotke. Res hude... . PA naj mi en razloži, a je fora v fotografu, al v aparatu, al v tem, da smo pr naši hiši vsi čist nefotogenični . Si enostavno ne znam razložit. Ampak tele fotke so res the best. Ažbe in Neli sta pa itak noro luštna. SAm tolk: na Vrhniki padajo z neba kepe, ne snežinke. Ac, ja sindrom gnezdenja je huda zadeva. Jst že dva dni en kamen praskam dol s ploščic v kopalnici, pa je tolk trdovraten hudič. Moj mi pravi, da je škoda, da sindrom gnezdenja zagrabi le ženske v nosečnosti . Izabela, jst moram tudi dans popoldne v šoping za Ajdine čevlje, ali bolje škorenjčke. A je 29 EUR drago za take fajn podložene z mucko, sem dans ene našla kr tu na Vrhniki? Nana Liza, danes te zihr samo razvajajo v službi. Naj jim to preide v navado , jim kr povej. Tista tvoja ideja o 7 urnem delavniku me je kr navdušila, že razmišljam o tem . Mml, super za nabavo smučarske opreme. Ja, vi boste že letos komot kam odbrzeli. Mi smo imeli v soboto potem družinski posvet in spet je prevladala racionalnost našega ata, da letos verjetno ne bo mogoče res smučat. Mala M bo odvisna od moje joškice, da pa bi T in Ajda sama kam šla, to pa tudi ne bosta za. Enostavno se ne spravita sama nikamor, tko to je. Če nam bo ratalo mogoče dvakrat do Cerkna prit, si bomo pa smučke kje sposodili. No, drugo leto bo pa neki drugega. Takrat bo pa spet zasedanja družinskega sveta . Ah, ja, moška racionalnost mene včasih spravlja v slabo voljo. SAm je pa res, to pa priznam, da če je ne bi bilo, bi bla zdele zihr v globokem limitu. Pa nisem. Sem pa jezna kt . Me je mami v petek nap..., zakaj Ajda nosi samo trak in ne kape. No, in sem šla v soboto Ajdi kupit kapo. Kupim tako fino, fajn podloženo, meni celo prevročo. Ampak OK, kupim, plačam jo fejst drago (ne vem, men se zdi 10 EUR velik za kapo) in Ajda jo seveda hoče imet gor. In kaj se zgodi. Ajda se valda prehladi, grem stavt da od te kape. Groza. Tko da bo pri nas zdej nekaj dni spet Sterimat v pogonu. Pismo sem jezna. Full. Najrajš bi ji šla še en trak kupit. No, na srečo sneži in bo mogoče kapa vseeno prišla prav . Tko, zdej mi pa kruli po želodčku. Moram neki pojest. Pridem nazaj.
|