lonja
|
Ja, drage moje, moja mala M noče ven, še vedno ne . Sem ravnokar s sprehoda, prav brrrrr je tuki pri nas na Vrhniki, sem se komaj privlekla domov, sem mislila, da to bom pa ja zmogla, namreč kakšen kilometrček peš, pa sem mal pretiravala, sem se morala prav ene 2x vmes ustaviti, da sem se mal odpočila . Name zgleda tudi prazna luna, ki je bila včeraj, ni imela enga pametnega vpliva. Gremo dalje... NRMM, ja bogica Maša , pa ti tudi zraven , s temi bolezni imaš pa letos res smolo. Upam, da ji vsaj AB tolk prime, da je ne boli. Men se je Ajda pri vnetju ušes, ki smo ga imeli malo pred prvim rojstnim dnevom full smilila, takrat sem imela res občutek, da jo boli . Pa full se je stiskala takrat k meni, bošček mali. A da v službi je pa tak shit? Jst vseeno upam, da posije tudi tam sonček, če ne ga boš morala it iskat drugam. Je pa kriza menjat službo, ne vem, kako je kaj v tvojem ''fohu'', a je kriza za dobit novo? Mml, sem že kr zaskrbljena zate, ker se nič ne javiš, a ste slučajno kaj zboleli, upam, da ne . Izabela, ja čar rednih služb so res ti privilegiji, ki se jim reče bolniške, pa porodniške, čeprav jst recimo sem tip človeka, ki tega nisem nikoli izkoriščala, še celo več, delala sem prepogosto napake in kak prehlad prebolela stoje, čeprav bi bilo verjetno bolje vsaj kak dan odležat . Ampak sej veš, k si mlad in neumen in misliš, da te bojo šefi bolj cenili, če jim boš vedno in povsod na razpolago. Pa to dostikrat ne drži. Bino, kako pa je kaj stanje pri vas? Upam, da ste že vsi zdravi, vključno s teboj . JanJan, super ideja za delanje dedkov mrazov, to se boste zabavali. Lep dan čisto vsem!
|