lonja
|
Daaaan, evo, sva šla zjutraj z mojim nov (rabljen) računalnik kupit, pol je pa trajalo do zdele, da smo ga usposobili. No, RR dela, čeprav sam preko Mozile, Explorer kar neki heca . NRMM, nič tolk ne jamraj. Tole z AB sicer ni fajn stvar, se je pa men tudi že zgodilo, namreč sem jih odločila na streho od avta, pa so se veselo razbili in razlili po celem avtu. No, P ni delal nobenih problemov in smo dobili nove . Drgač sem bla pa pridna dopoldne, sem dve omari spravila v red, me je moj kr čudno gledal, ker mi to ni preveč podobno. Je kr čakal, kdaj bom izjavila, da greva rodit. No, pa še ne grem, imam še omar za drug teden . Bino, a ti pa praviš gliste? Ja, upam, da jih res nima, sploh pa ne vem, kako to zdraviš. Glede na to, kaj počne naša Ajda (včeraj ji je na parkirišču pred blokom padel bonbon na tla) in preden sem jo uspela prehitet in ga vržt v smeti, je bil že v njenih ustih nazaj), bi jih morala že zdavnaj fasat . Če boš drug teden kaj pri času, pa se le oglasi. Aja, glede blaga: jst sem sicer že bla v ene dveh trgovinah, pa nisem našla nič pametnega od blaga. A je fajn, da je potiskan na obeh straneh, ker ta, ki sem ga gledala, je na notranji strani bel, pa full tak tanek se mi je zdel. Pojma nimam, res ne! Nana Liza, sem slišala, da sta z Mml čvekali, da se je kar kadilo . Upam, da ne bo dežja, če sta ble tako aktivne. Jst moram dans popoldne v SN, sva včeraj kupila DVD player za moje doma za božično darilo v Leclercu, pa sem koklja pozabila dat garancijo potrdit. Čist sem konfuzna zadnje čase. Pegica, a ti pa mastitis? Jst se tudi tega blazno bojim, upam, da bo naredil ovinek ogrog mene . Dej pocajtej se, pa polupčkaj Ažbeta, prov? Tinas, ampak Lia je pa res dobra, Ajda po mojem ne zbere tolk koncentracije, da bi takole punčko pobarvala, ne vem, moram probat, da en bom krivična. Ja, skakanje po blatnih lužah je pa tudi pri nas sila zabavno opravilo . Cuma, Šnucika, kje se skrivate? Ostale, raporrrrrtttttt!
|