|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
6.11.2008 9:13:38   
NRMM
Daaaaaaaaan!!

Sicer je zunaj prav lep sončen,vse ostalo pa njet ok.Imamo malega bolančka doma z huudo vnetimi ušesi user posted image .Sem bila z Mašo pri P,ker mi kašelj ni dal miru in ji je dala kar Amoksiklav,ker ji baje Hiconcil ne bi prijel.Ampak Maša ni prav nič jokala ne čez dan,ne ponoči,tako da ima očitno visok prag bolečine.........svašta v glavnem.Upam,da bo ta AB pozdravil tudi kašelj.Tako da sem zdaj v bolniški,no sej če priznam,mi paše user posted image .

Sonček no vidiš vsaj kofe si dobla,potem moraš vsako jutro tole prakticirat user posted image .

Grem mal cartat mojo pikico,sta se z atijem pravkar najedla.

Lp

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
6.11.2008 10:30:00   
Kofi
Jaz sem pa zdaj že spekla bio muffine...grem kr pokušat če so dobri! Pol pa vam bom lahko šele zaupala recept ;)

nrmm kaj bi ti mene staškala? Ne bi mogla prej jaz tebe? user posted image  No...lahko ena drugo, ker meni tut ni nič za delat te seminarske user posted image  

Danes bom poklicala varuško, h kateri je hodla Neli, če mi vzame malega za dva meseca v varstvo...ker jaz ne morem več tk naprej. Včeraj so me že hmal peljali v ono ustanovo čisto belo prepleskano brez pohištva! Mali se je cel dan jokal...saj po mojem so bli krivi moji živci!

Lonja..čveka čvekasta! Zdaj boš šele štepala zvezdice, ko si doma! user posted image

bino ojoj...en objemčke za tvoje pupe!

pa ostalim bolančkom tudi...pa kaj je zdaj to s temi čudnimi virozami...še to ja naj me doleti..pol pa res grem nekam!

....zdaj pa delat..k je mali zaspal po polurnem joku!

< Sporočilo je popravil pegica1 -- 6.11.2008 10:34:44 >

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
6.11.2008 18:34:34   
lonja
Pa to je groza, dans imam pa čist zrukan bioritem... user posted image .

Sem mojga user posted image  prepričala, da sva že takoj zjutraj odšla na pohištveni sejem (je imel dopust), da bi bla kao hitro nazaj in bi šla lahko spat. No, in prišla sva domov nič prej kot ob dveh, pa je bil samo še vmesni postanek v Leclercu in na kosilu v Ponvici user posted image (mnjam...).

No, vsaj pohištveni sejem mi je bil všeč, enkrat za spremembo. Pa mal sva izračunala kolk taužnt EUR-čkov bova do pomladi še rabila. Groza user posted image  .

Mml, sorry user posted image , k je Ajda tko razmetala stanovanje, ja, zadnjih 15 minut sta punci celo ugotovili, da se da igrat skupaj čist super. No, upam, da bosta naslednjič to ugotovili kaj prej. Veš, takega pridnega otroka, kot je tvoj Matic, bi ti kr ugrabla. Neverjetna je tale tvoja vzgoja, jst še zdaleč nisem tako vešča v tem. Sem ravno včeraj razmišljala, kako bom dve naenkrat spravila spat ko bom sama doma in mislim, da bo vse skupaj še zelo zanimivo user posted image , vsaj zame. Mission impossible, po mojem.

Bino, lepo, da si se javila, ukazujem bacilom v Črni Vasi, da takoj zapustijo prizorišče, ker sicer pridem lastoročno po njih in jih odpeljem daleč stran user posted image . No, res, naj se mala Beti čimprej pocajta, OK.

Pegica, upam, da ti uspe najti varstvo za Ažbejčka user posted image . Jst sem si tkole proti koncu porodniške tud že po malem želela spet nazaj med ljudi, pa da bi mi Ajdo kdo malo popazil.

NRMM, naj se tudi Maša čimprej pozdravi user posted image , ko pa boš kje v močvirju, se pa javi, OK user posted image .

Tako, zdej grem pa res malo počivat, ker mala M nazorno kaže, da je bilo današnjega gibanja čist preveč. Jo moram ubogat. Zdaj še...

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
6.11.2008 20:44:39   
Kofi
Poleg vsega sem zdej še očitno mastitis fasala! Malo manj dojim ažbeta in posledice so...
danes sem bla kot cunja...kot da me je gripa doletela...pol pa ugotovim, da so pri mastitisu isti simptomi. Eh, no comment!user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
6.11.2008 21:20:27   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: pegica1

Poleg vsega sem zdej še očitno mastitis fasala! Malo manj dojim ažbeta in posledice so...
danes sem bla kot cunja...kot da me je gripa doletela...pol pa ugotovim, da so pri mastitisu isti simptomi. Eh, no comment!user posted image

Ti tavelikega člana malo zraven spusti,da pomaga Ažbetu user posted image ,no s tem pa predvsem tebi.

Punci spita,Maša kašlja na veliko user posted image ,upam,da se kmalu umiri.Čez dan ni kašljala nič,norela ko zmešana in zdaj je verjetno kašelj zaradi tega.
In kaj se je meni zgodlo......hmmm baba nerodna.Razbila sem celo flaško Mašinega AB user posted image user posted image .Vsaj za nocoj sem imela pripravljeno,jutri zjutraj moram pa po novo dozo k P.Upam,da ne bo komplicirala in dala še en recept pa magari belega,samo da pozdravimo našo Mašo.

Je pa Maruša tudi neka čudna.Zahripana je bila popoldne,sem ji dala žličko vršičkov,pa je bilo boljše.Ampak nekak ji je nihala temp.med 37.2-37,4...zdej pa neuser posted image vem,al je zato,ker smo imeli v stan.prevroče al pa tudi njo kaj kuha user posted image .

Jah zdej bom pa jaz začela jamrat 100/h.user posted image user posted image .

Grem od vse ''jeze'' spat,da še ne zlomim kaj drugega user posted image .

NOČKO

< Sporočilo je popravil NRMM -- 6.11.2008 21:26:21 >

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
7.11.2008 7:53:24   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Ena velika user posted image za vse. Vsebina po izbiri. user posted image

pegica1: mastis je res ena zahrbtna reč. Mene ni nič bolelo, le vročina in počutje user posted image . Držim pesti, da se hitro porihtaš. Varstvo pa si le zrihtaj.

lonja:
res upam, da bodo vsi bacili odšli, ker jih ima že poln kufr, pravzaprav so tudi potovalke že polneuser posted image Pa da ne govorim, da je res že skrajni čas, da se kaj vidimo.

NRMM:
ja, vi pa res ne morete bit zdravi, če mi nismo. Mam pa eno vprašanje zate. Kako veš, da ima otrok gliste in kako se jih znebiš? Malo sumim, da so našli pot k Bini. Držim pesti, da se M&M kmalu pozdravita.

Beti nekaj protestira. Se še kaj oglasim.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
7.11.2008 11:53:51   
tinas
ojla,

vsak dan se pripravljam, da bom kaj napisala, pa čas kar beži user posted image

se trudim, da popoldneve preživljam z mojo pikopoko, potem pa zmanjka časa za rr. vas pa pridno berem!

vidim, da ste vsi nekaj bolančki. user posted image in user posted image za vse!

Lia je trenutno ''samo'' hripava in zjutraj grdo zakašlja, to pa je zaenkrat to!

sicer pa je zelo vesela, ker dežuje user posted image , saj se veseli skakanja po lužah. torej, danes imamo na vrsti to zabavo popoldan, upam, da je ostala kje še kakšna luža, saj trenutno ne dežuje. meni pa dež ni čisto nič všeč. saj imamo takrat zelo slab promet v lokalih user posted image .

pa še ena slikica naše umetnice (trenutno je barvanje in!)

user posted image

pa-pa
t

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
7.11.2008 12:34:06   
NRMM
Daaaaan!

Danes je pa en tak turoben,brezvezen dan,da mi ni za nič,ampak moram biti 100% pri stvari,ker sta mi še ostala dva člana zbolela.Maruša je ponoči zakuhala in sva šli zjutraj zdravniku,ampak ni zdravnica odkrila nič,razen malenkost povečanih eritrocitov v urinu,ampak je še baje to ok.Ded se pa itak smili sam sebi,slabše je kot obe M&M.No upam,da me ne bodo vsi 3je okužili,ker navadno jaz najslabše odnesem.
Maša je že dosti boljše,sicer malo še pokašlja,ampak ni hudega več.Maruša je pa kljub vročini ok,bomo videli kaj popoldne/večer prienseta.

IZVIRNO SPOROČILO: bino

NRMM:
ja, vi pa res ne morete bit zdravi, če mi nismo. Mam pa eno vprašanje zate. Kako veš, da ima otrok gliste in kako se jih znebiš? Malo sumim, da so našli pot k Bini. Držim pesti, da se M&M kmalu pozdravita.

Maruša in Maša sta se ponoči zbujali in jokali ozr.Maša je večx jokala,Maruša pa večx hodila spat k meni,Maruša je tožila,da jo boli ritka.Obe pa sta tudi ponoči kašljali.Odpravili smo jih z zdravilom Vermox,ampak ga baje ni več za dobit.Mogoče so še v kakšni lekarni zaloge.Drugače pa se odpravljajo s česnom surovim.Ampak prepričaj otroka,da bi pogoltnil česen user posted image user posted image .

tinas lepo,da si se malo javila.Tvoja punca pa je prava umetnica user posted image user posted image user posted image .

Grem kuhat dalje,da nahranim moji bolančici,ko se Maša zbudi.

Uživajte!

LP

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
7.11.2008 12:35:27   
lonja
Daaaan,

evo, sva šla zjutraj z mojim user posted image nov (rabljen) računalnik kupit, pol je pa trajalo do zdele, da smo ga usposobili. No, RR dela, čeprav sam preko Mozile, Explorer kar neki heca user posted image .    

NRMM, nič tolk ne jamraj. Tole z AB sicer ni fajn stvar, se je pa men tudi že zgodilo, namreč sem jih odločila na streho od avta, pa so se veselo razbili in razlili po celem avtu. No, P ni delal nobenih problemov in smo dobili nove user posted image .

Drgač sem bla pa pridna dopoldne, sem dve omari spravila v red, me je moj kr čudno gledal, ker mi to ni preveč podobno. Je kr čakal, kdaj bom izjavila, da greva rodit. No, pa še ne grem, imam še omar za drug teden user posted image .

Bino, a ti pa praviš gliste? Ja, upam, da jih res nima, sploh pa ne vem, kako to zdraviš. Glede na to, kaj počne naša Ajda (včeraj ji je na parkirišču pred blokom padel bonbon na tla) in preden sem jo uspela prehitet in ga vržt v smeti, je bil že v njenih ustih nazaj), bi jih morala že zdavnaj fasat user posted image . Če boš drug teden kaj pri času, pa se le oglasi. Aja, glede blaga: jst sem sicer že bla v ene dveh trgovinah, pa nisem našla nič pametnega od blaga. A je fajn, da je potiskan na obeh straneh, ker ta, ki sem ga gledala, je na notranji strani bel, pa full tak tanek se mi je zdel. Pojma nimam, res ne!

Nana Liza, sem slišala, da sta z Mml čvekali, da se je kar kadilo user posted image . Upam, da ne bo dežja, če sta ble tako aktivne. Jst moram dans popoldne v SN, sva včeraj kupila DVD player za moje doma za božično darilo v Leclercu, pa sem koklja pozabila dat garancijo potrdit. Čist sem konfuzna zadnje čase.

Pegica, a ti pa mastitis? Jst se tudi tega blazno bojim, upam, da bo naredil ovinek ogrog mene user posted image . Dej pocajtej se, pa polupčkaj Ažbeta, prov?

Tinas, ampak Lia je pa res dobra, Ajda po mojem ne zbere tolk koncentracije, da bi takole punčko pobarvala, ne vem, moram probat, da en bom krivična. Ja, skakanje po blatnih lužah je pa tudi pri nas sila zabavno opravilo user posted image .

Cuma, Šnucika, kje se skrivate?

Ostale, raporrrrrtttttt!

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
7.11.2008 14:52:48   
janja 27
ojla
da se vam še jaz malo oglasim

danes sem imela posvetovalnico za metko pri enem mesecu in smo težki že 5 kg in veliki 56 cm...rastemo k gobe...no v glavnem naša metka je pikasta sem mislila da je kaka alergija pa se samo koža čisti zanimivo ker manca ni imela nič mazoljčkov nikjer....no  v  glavnem sem zadovoljan da se res koža čisti..drugače pa nimamo nič krčkov in smo full pridni za spat včeraj mi je zaspala ob 22 pa do 5 h user posted image user posted image user posted image sem že jaz skakala ob 4 naokoli ker so me joški boleliuser posted image user posted image user posted image user posted image

slikice bom še enkrat pripopala ma bom dala kake novejše sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj tolk ste bolni .......za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ..pa čimprejšnje okrevanje

madona tinas tvoja tk olepo barva...prava umetnicauser posted image user posted image user posted image

lonja sedaj pa se tebi približuje čas k boš v porodniuser posted image user posted image user posted image user posted image boš vidla mene je tud panika kako bom dala spat obe k je moj šel v nočno pa smo zmogle ...tamamlo sem dojila na postelji in tavečji porebrala pravljico ugasnila luč pa je zaspala in medtem je še metka zaspala da sem jo dala v njeno košaro....je pa res da spimo sedaj vsi 4 v sobi user posted image user posted image user posted image uhh se imamo radiuser posted image user posted image ....top ej bilo sedaj dvakrat....me čaka še cel mesec.....bomo vidli kaj bo k bo manca dobila kak napad trmeuser posted image user posted image user posted image verjetno kako kreganje....pa mal joka pa bo šla spat....

manca hodi v vrtec in je full pridna...rada gre...in zaenkrat nič ne teži zakaj je metka z mamo doma mogoče šele to pride k bo metka večja in ne bo dam spalauser posted image user posted image user posted image pustimo se presenetiti

lp

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
7.11.2008 19:59:40   
lonja
Čeeeeer,

pa kje ste vse, nooooooo user posted image ? Že uživate vikend, ne?

Midva z Ajdo sva se celo popoldne potepali, sva nakupili še nekaj zadnjih stvari za user posted image v lekarni, pa V Sanolaborju, nisva pa mogli niti mimo Leclerca, kjer je mami dobila MP4 player, da bo lahko muziko poslušala, ko ji bo dolgčas user posted image .

Zdej pa čakava user posted image , da pride iz hišice in bomo jedli mlečni riž. Mnjama....

Janja27, je pa težkokategornica tale tvoja Metka, jst imam kar občutek, da bom spet rodila en tak mali drobižek. Ajda je imela le 2.800 g. Pa hvala za nasvete glede spanja, upam, da bo to res tako tekoče. Naša Ajda mislim, da zna biti najbolj trmast otrok na svetu. Edino tipka ignore pomaga user posted image .

Čez vikend bo baje lepš vreme, tako da se ga splača izkoristit. Uživajte prav vse s svojimi družinicami!

Za vse bolančke pa: eno user posted image ! Pozdravite se !!!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
7.11.2008 22:22:23   
tinas
ojla,
najprej toliko časa nič, potem pa kar 2x dnevno! da se ne boste razvadile! (govorim o mojem javljanju, namreč)user posted image

moram vam povedat za eno Liino cvetko:
nama pripoveduje kaj je jedla v vrtcu danes in pravi: mesek, krompirček in krtačo user posted image . pa midva: kaj, krtačo? in ona zatrjuje, da krtačo, s čisto resnim obrazom. pol pa user posted image pogrunta, da bo to najbrž cvetača! user posted image sva se prav nasmejala.

pa še ena o anatomiji: sva z Lio v kopalnici in pride user posted image , da se bo tuširal. se sleče in Lia hitro ugotovi: glej, lul! in potem presenečeno reče: še en lul, a ne, to je lul-balon, ne, dva lul-balona! user posted image

lahko noč
t

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
8.11.2008 10:30:17   
lonja
Jutro,

ena velka šalca user posted image ali čajčka za vse!

Dans pa sam eno vprašanje: kot sem že včeraj omenila, smo včeraj dobili nov računalnik. In zanimivo da mi RR sploh ne dela, če do nje dostopam preko Explorerja, če delam preko Mozille dela vse OK. Vse ostale strani delajo tudi preko Explorerja čist OK, le RR ne. Na računalništvo se pa res ne spoznam, sam tale mozilla mi gre mal na živce, pa ne vem zakaj user posted image .

Ajmo, zbudte se!!!

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
8.11.2008 18:15:24   
mml
Sem imela v četrtek zvečer napisan tak super odgovr, pa po dolgem času nisem pritisnila ctrlC in je seveda napisalo "we are sorry" user posted image user posted image user posted image

lonja Ajda ni čisto nič razmetala, takšno je pri nas vsaj 5x dnevno, tako da sem imela pospravljeno v parih minutah, morata kmalu spet priti, da punci ne pozabita, da se lahko skupaj zabavata user posted image

bino tukaj je ena prijazna  coprnica, ki sem jo prosila, da odžene od vas vse bacile in podbne nadloge
Čer,

user posted image

ac a si še kaj v službi ali si že dokončno doma? Kdaj imaš zagovor dr. so ti že določili datum? Pri nas moraš to izvesti sam, se pravi ugotoviti, kdaj imajo vsi čalni in mentor čas...kar je lahko prav zakomplicrano...

tinas ja tile naši čmrlji imajo včasih prav zanimive izjave user posted image . Sem vaju zadnič videla (ko so bila vrata na garaži pokvarjena)...

šnucika in cuma a vaju ne izpustijo iz službe? cuma a sta punci zdravi?

pegica ti kar daj Ažbeta za nekaj ur dnevno v varstvo, tako boš vsaj kaj naredila in se boš takoj boljše počutila in boš tudi z Ažbetom preživljala čas dosti kvalitetnejše...

NRMM upam, da so tudi vaši bacili že pod kontrolo in da so tebe pustili lepo pri miru...takole še za vas ena vila za hitro ozdravitve
user posted image

ac in lonja tale je pa za vaju...samo upam, da lonjina M-jčica ne bo čakala tako dolgo user posted image
user posted image

Za vse ostale, ki vas že nekaj časa ni na spregled pa...
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
8.11.2008 23:18:03   
JanJan
Čer!

Da se malo javim.....user posted image . Ta teden sem več ali manj samo pucala in pospravljala (ko pa je tako lepo prebelil), včeraj pa so nam montirali peč na pelete, pa se bomo greli. Vmes je še user posted image imel RD, tako sem šele v četrtek uspela spet priklopiti računalnik.

Spet smo bolani user posted image , tokrat so nas napadli virusi bruhanja in driskanja. Najprej taščo, danes ponoči pa je prvo Jan bruhal, nato pa še Domen. In zjutraj se je pridružila še driska pri obeh. Na srečo vsaj več ne bruhata (smajlikitrkanales), apetita pa ne en ne drug nimatauser posted image , poleg tega pa ima Jan še vročino. Upam, da bo jutri že bolje.
Glede na burno prejšnjo noč sem precej user posted image , zato grem v vodoraven položajuser posted image

Lahko noč user posted image user posted image user posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
9.11.2008 8:28:54   
šnucika
user posted image

Da se po celem tednu spet malo javim....
Kar ni časa za nič,razen službo in kakšno nujno opravilo doma...pa še mojega sem morala na kontrolo dvakrat peljat v bolnico.Sedaj je z njegovim očesom boljše,razen,da ga boli,če je preveč na svetlobi.

Živa je na srečo zdrava...moram trkat!!!!
Vsem bolančkom po pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da bi čimprej ozdravili in pregnali daleč stran vse bacile!

Danes se je pokazal sonček in upam,da tako zdrži cel dan,ker imam kupe perila za oprat in posušit. Baje je potem spet dež napovedan....user posted image

Upam,da vas utegnem še kaj prebrat in pokomentirat.
Naslednji teden bo naporen,tudi v nedeljo delam in še nadurno delo se obeta,ker imamo nekaj ekstra za opraviti.

cuma - ste zdravi?

Ste kaj martinovali? Mi smo včeraj šli malo popoldan pogledat po šotorih...Živa je hotela kar plesatuser posted image ...je bilo pa zaradi dežja povsod vse blatno....

Tako,zaenkrat dovolj...lepo nedeljo vsem!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
9.11.2008 9:22:42   
ac
Dobro jutro!

Danes smo pa spali skoraj do pol devetih, pravi luksuz user posted image . Smo včeraj preživeli prav lepo popoldne, smo šli na Martinovo pojedino, pa na LJ grad (gor peš, pa dol (prvič) z vzpenjačo), pa potem še na tortico. Zvečer me je pa potem začelo vse nekaj zvijat, sem se že ustrašila, da se že kaj začenja, no, pa je bila zgleda kriva Martinova pojedina, ki je končala v WCju... Sem pol ure bruhala user posted image . Pravo Martinovo, samo, da tokrat ni bila pijača kriva user posted image . Sem bila pa potem čisto ok, tako, da sem hvalabogu normalno spala celo noč.

Mml - še 3x grem v službo! Se je pa spet seveda nekaj tam zakompliciralo, pri enem projektu, ki sem ga jaz delala, tako, da bom še videla, kako se bomo zmenili, da se zadeva reši. Za dr pa izvem jutri, v petek popoldne je bila Seja. Na srečo datum pri nas določi fakulteta.

Preživite lepo nedeljo!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
9.11.2008 10:00:13   
cuma
En brzinski pozdravček še od mene!

Spet smo bolani user posted image  ... Najprej je Tinkara v sredo popoldan zasmrkala, zvečer pa dobila vročino, v četrtek popoldan pa je tudi Ema že bila prehlajena in vročična in sem ostala z obema doma. Danes ni še nič kaj bolje. Tinko že zjutraj zakuha na 38 in jo kar drži, zvečer pa bi še naraščala, če ji ne bi dala svečke. Najbrž ni nič posebnega (smrkata in kašljata, ko ležita in jima sluz zateka v grlo ..) a če ne bo nič bolje do jutri bomo najbrž šli vsaj pljučka poslušat in ušeska pogledat. Me je kar groza, ko je tam zadnje čase taka grozna gužva in se bojim, da še kaj staknemo ....

Jutri bom še doma, potem pa moram v službo, ker sem se javila za eno dodatno delo ... še dobro, da pride štajerska dol na pomoč user posted image  ...

Ema kopa živalice, Tinkara še spančka svojo dopoldansko kitico ... mož pa je šel po zelenjavo za današnjo lazanjo ... Skratka čisto mirno nedeljsko jutro, ki pa se je začelo malo prezgodaj ... 5.30 user posted image ... tokrat je bila budilka Tinkara.

janjan: upam, da ste že bolje in bo virozica kmalu mimo! user posted image user posted image user posted image

mml: kako sta pa tvoja prehlajenčka? Imate danes lepo vreme?

bino: Beti ok? Ste že same?

lonja: nimam pojma o teh rač. stvareh ... user posted image

ac: še dobro, da je bila samo pojedina kriva .... ker ne smeš prehitevat user posted image

šnucika: Ema pa komaj čaka da pride do kake blatne luže ... je namreč dobila pelerino in nove škornje, pa jih mora krstit user posted image  ... Tole z možem pa res ni fajn, mora ful boleti .... eno user posted image  zanj!

jana: user posted image  za tvoji dve babnci! Meni se zdi, da sta si podobniuser posted image user posted image ! Manca pa je res velika in težka! Bravo za lepo napredovanje!

tinas: user posted image user posted image user posted image  tvoja tamala me vedno nasmeje s svojimi izjavami!

izabela: kako je? kaj pravi arhitekt?

nrmm: si še vedno bolničarka?upam, da niso še tebe napadli virusi ...

lepo nedeljo vsem!

cuma

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
9.11.2008 21:24:42   
cuma
Vidim, da ste bile zelo zgovorne danes user posted image  ... še dobro, da imam jaz monologe.

V glavnem, par ur nazaj smo bili pri dežurnemu dr. ... Ema je popoldan zakuhala nad 39 in  jamrala, da jo  boli uho. Pa smo spet kjer smo bili : vnetje ušes. Tokrat je dobila hiconcil in tobrex kapljice za uho. Upam, da ne bo to zdaj postal stalni spremljevalec njenih prehladov, ker to pomeni, da bomo skozi na AB, šmrkava je namreč od septembra. Ko smo se vračali domov, je tik pred blokom zajamrala, da jo boli trebušček in je potem zunaj bruhala, revica ... najbrž od sluzi, visoke vročine in vožnje, pa še tako malo je jedla danes. Potem smo ji doma dali voltaren svečko, ker ji paracetamol drži le par uric, povečerjali, okopali obe in ju dali spat.
Tinkara ima še kar vročino ... skozi okoli 38. Je pa recej dobre volje in normalno spi. Po dolgi pavzi (mislim da tri ali štiri mesece) je pokukal na plano nov zobek - zg. štirka, spodaj se pa tudi že neki kaže .... mogoče bo zdaj nadoknadila za nazaj in naredila kar 2 zoba naenkrat user posted image .
Za nameček sem začela še jaz smrkat, tako da smo vse tri punce pri hiši žnudrave in sitne ... bogi tati user posted image .

Lep večer in lahko noč!
Če mi bosta punci dali kaj dihat, vam zjutraj skuham kafe user posted image !

Cuma

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
10.11.2008 9:43:49   
cuma
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da ne bodo še vse kavice tuki, ko se nasednjič javim user posted image  ...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
10.11.2008 10:12:40   
ac
Evo Cuma, eno user posted image bom jaz vzela user posted image .

Sem klicala na faks in izvedela, da je bila za dr dana pozitivna ocena, ju-hu-hu. Datum zagovora izvem čez en teden (po Senatu). Sem bila cel vikend nekaj slabe volje, tako, da končno ena dobra novica. Zdej sem pa brez dela, ker šefi nimajo časa, da bi se pogovorili, kaj bo s tisto zadevo, ki naj bi jo še jaz dokončala user posted image .

Imejte se lepo, bolančki se pa čim prej pozdravite user posted image .

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
10.11.2008 12:53:42   
lonja
Daaaaan,

Cuma, drugo user posted image si bom privoščila jaz. Hvala user posted image . Res si nas včasih bolj razvajala s temili kavicami user posted image .
No, ampak ti ni za zamerit, ob vseh tehle peripetijah z zdravjem. Vnetje ušes je bilo tudi pri nas hudo zoprna zadeva, da se pa še ponavlja, to je pa sploh ''fajn''. Bošček Ema. Naj ji AB hitro primejo, pa tudi Tinka naj se hitro hitro pocajta. Upam, da je sonček danes našel do obale in naj vam vsem skupaj prinese obilo energije in seveda ozdravitev. Pri nas namreč vztraja trdovratna megla že celo dopoldne.

Ac, sej to je po svoje tudi fajn, če šefi nimajo časa. Jaz se od svoje še poslovila nisem, ker je imela zadnji dan, ko sem bila tam, tolk dela. No, če bom jutr kolkor tolk OK, grem na eno kavico tja, dopoldne, k grem itak v LJ k zdravniku user posted image . Aja, user posted image za zagovor. Kdaj se ga gremo pa pol zapit, doktoratu na čast. Glej, da ne zahinaviš user posted image !

Mml, hvala za lepe slikice, ki si nam jih namenila čez vikend. Ja, jst tudi močno upam, da ne bo prej snega, preden se odrešim trebuha, čeprav je napoved za konec tedna že sumljivo hladna. Ja, pa še ena velika ovira se je pojavila, namreč GSM mi je v petek crknu in je celoten imenik ostal v ta starem, ki je šel na popravilo user posted image . Tako da, če rodim danes ali jutri, tega ne boste zvedele user posted image , v sredo pa ga dobim nazaj. Tak da: NE; ne grem še rodit!!! Včeraj smo imeli na pizzi prijatelje, od katerih tamala je z Manco v skupini, stara je pa štiri leta, ime ji je Dominika.

Nana Liza, a boš jutr kej v SN dopoldne? Še katera? Ker tale virtualna kavica meni ne prime in ne prime...user posted image .

Lepo se imejte, se oglasim še kaj, nč bat!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
10.11.2008 13:30:36   
mml
lonja mi2 lahko prideva do SN, ampak ne pred 9.30 user posted image . Ja Dominika je pri sončkih, samo nimam pojma kako zgelda, je nisem še nikoli videla, ker zjutraj je že pridno v igralnici, ko pa jaz pridem po Manco, pa nje že ni več...Pa nikar se ne hecaj z odhodom v P, lepo počakaj na GSM, ker to bi bila pa skoraj katastrofa, da bi takšno novico izvedel z zamudo. A ti prinesem alkohol jutri?

cuma najprej hvala za kavo, jaz sem si jo sicer privoščila že po telovadbi, ampak je vseeno pasala. Tile virusi in bakterije vam pa res ne dajo miru...še za vas ene preganjalke virusov in podobnih nadležnih zadev
user posted image

ac super za pozitien odgovor s fakultete user posted image , čestitam. Kar se pa šefov tiče...jah no ni vredno izgubljati besed...lepo se imej še ta dva dneva in pol v službi, pospravi pisalno mizo, naklepetaj se in počni kaj prijetnega...

šnucika upam, da ste izkoristili sonce, ker pri nas je bila do 13. megla, po tem sta šla pa čmrlja spat, po tem, ko sta se zbudila, je bila pa že skoraj noč...tako da nič od sonca...pa tudi danes ga ni...za naslednje dni je pa tako napovedana sivina in dež...brrrrrr in grrrrr user posted image

janjan upam, da ste že bolj zdravi user posted image

NRMM a so te spet zasuli z delom? Kako so punce in družinski oče? Si ti ostala zdrava? Držim pesti, da boste kmalu OK (če že niste)
user posted image

bino kako ste pa vi? Upam, da ste končno VSI zdravi in veseli
user posted image

No zdaj pa samo še

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
10.11.2008 13:31:37   
Nana Liza
Čist na hiter, sej se še kaj oglasim.

Ela je včeraj nekaj zbolela. Enkrat bruhala, boleče uho, večeraj imela malo vročine. Danes pa je čist zdrava. Se ji je pa zgleda že ene tri dni nekaj dogajal, ker je bila ena sama tečka. Jutri pa v sn verjetno žal ne bom šla, ker bom imela oba doma.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
10.11.2008 14:06:35   
lonja
Helou še enkrat,

Mml, se ti prilagodim glede ure, ob osmih imam tako zdravnika, pol grem še do naših, tko da sem precej fleksibilna. Sporoči, kdaj bosta tam, upam, da tebi GSM dela user posted image . Od naših rabim do tja ene 7 minut.
Glede alkohola pa, mi je že ful nerodno, k vedno trčim na to, da me neki zalagaš. Ko boš rabila, da ti kdo sestavi bilanco, dobiš popust, obljubim user posted image !

Nana Liza, pocajtajte se, OK user posted image !

Bino, ste zdravi (-e)? Če si jutri dopoldne frej, prleti do SN user posted image !

Imejte se, tu megla še kar vztraja....user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......