lonja
|
Dobro jutro, ja, spet sem z vami, po dolgem času . Dopust je minil kot bi mignil , tako lepega vremena v avgustu ne pomnim, voda je bila krasna za kopanje in čofotanje, Ajda je bila pridna, možek razumevajoč, česa si človek sploh še lahko zaželi . Sem pa včeraj visela cel dan tukaj tolk se je nabralo enga dela, pa tudi je minilo kot bi mignil, sem vas vmes za odmor komaj uspela na hitrco prebrati, da pa bi kaj napisala, pa je zmanjkalo časa. Torej: Mml, zelo zelo pohvaljena, da si nas decembrke lepo stalno zadrževala v ospredju! Od tvojega pisanja sem si zapomnila tisto o pranju las, ker imamo mi podobne probleme. Ko zvečer samo omenim tuširanje, me najprej vpraša, če bomo tudi glavico prali in potem kar tako malo preventivno kriči . Aja, pa tisto o pujs metru mi tudi ni ušlo, namreč tudi do mene je ta stric hudo neprizanesljiv. Pa sem ful plavala, jedla pa tudi nisem več kot doma, sam se vseeno pozna ležerno življenje. Groza. Sploh ne vem, kaj bom drug teden rekla na pregledu, nimam pametnega izgovora pa konc. Zarad teže bi se lahko zredila za ene pol kile, šlo je pa tri kile gor. Obup. Danes sem kaznovana in nisem dobila za zajtrk nič drugega kot dve breskvi. Ampak kaj ko ima sodelavka rojstni dan in je spekla baklavo. Tej se verjetno spet ne bom mogla upreti . NRMM, tisto z možekom me je prav šokiralo. Upam, da ste sedaj že vsi čisto zdravi in fit in da se tudi midve res kmalu dobiva na kavici. Vidim, da Ljubljančank še nisi uspela zbobnat skupaj . A že kaj pakiraš za v Tunizijo? Zihr že komaj čakate vsi skupaj, a ne? Jana73, tebe nisem nikjer nič zasledila, zihr uživate kje v toplih krajih . Šnucika za službo. Super da ste se tako ujeli kot družba, upam tudi, da težave s hrbtenico že pojenjujejo. Kako pa je kaj Živa sprejela to, da te sedaj cel dan ni? A ti tudi delaš večizmensko, nisem zasledila. Ac, ful si pridna in te zelo občudujem v tvoji študijski zagnanosti, čeprav si pa tudi lahko res vesela, ker imaš tako zlate tele tvoje ljudi, ki ti Saro lahko za par dni odpeljejo. Saj ne, da ni luštno biti skoz z Ajdo z movingu, ampak včasih zapaše mal miru. Naša Ajda je pa naspidirana sto na uro. Včeraj je hotela po dolgem času gledati krtka in sem jo prav opazovala, tudi na kavču med gledanjem risanke, se mora skoz nekaj vrteti in skakati okoli po to ali ono stvar . Pa tisto, da se ti trebušček nič ne pozna, me je čist presenetilo. Jst imam resnično tak trebuh, kot sem ga imela z Ajdo čisto na koncu nosečnosti. Kot bi se G zmotil za ene tri mesece . Bino, še malo a ne, pa bo konec ta lepega tudi za tebe, a ne? Čeprav po mojem ti bo kar pasalo malo spremembe, saj je bil tudi tvoj ritem v bistvu kar ubijalski. Spet vas že ful pogrešam. Ajda še sedja govori, kako je Bini priščipnila prstek in da jo je bolelo . Zdej sem bomo verjetno zarad tvoje službe kaj težje videle, a ne? Al se motim. Se pustim presenetiti. Ne pozabi na naju z Ajdo, ko boste šli k frizerju, OK. Sonček Balonček, res imaš dve zelo luštni pupiki . Pa pridna si, ker razmišljaš v študijsko smer tudi med porodniško. Izabela, mislim, da so že ostale odločile, da boš uradni fotograf na našem tradicionalnem decembrskem srečanju. Upam, da se ne bo le to odvijalo kje na hodnikih ljubljanske porodnišnice . Aja, na morju smo se enkrat dobili z Nano Lizo in njeno krasno družinico. Ela in Ajda sta bili taka cukra, jaz pa brez fotke. Je Ela Ajdi pokazala, kako se skače na kanvasu, pa sladoled sta skupaj lizali, se držali za rokice, skratka bili sta za požret. Da o Tevžku sploh ne govorim, on je itak tak mali cortek, pa skoz se smeji. Nana Liza pa me je malo ''informirala'' o radostih življenja v četvero. Tako, zdej pa marš nazaj delat. Če ne bo petek prekmalu minil .
|