mml
|
Dan, smo se čez vikend potepali, včeraj zvečer sta bila pa ob mala m-jčka tako tečna, da mi ni bilo za pisat. No danes pa tudi ni bistveno boljše , samo da je Manca v varstvu, Matic se je pa odločil, da mora malo oddremati, ker se je zbudil že pred 9....skratka skoraj sredi noči izabela mogoče pa mi tudi pridemo na lutke. Čeprav mi po tvojem opisu ni niti najmanj jasno, kam je treba priti...domneva, da v center Kamnika in po tem na Mali grad... bino glede na to, da po novem Matic vstaja (no bolje rečeno se zbuja) okrog 9., se lahko mirne duše zmenimo za kakšen čvek..dobimo se lahko nekje okrog 9.30 ali pa malo kasneje . Jaz moram Manci še kupit copate za v vrtec, upam, da jih bom dobila. Meni so tudi všeč tisti pri "Alenki" v Merkurju, tako da moram pogledat, če imajo številko arielca uživajte v Tuniziji. Se mi zdi, da tudi to poletje ne bo nič s kavo NRMM super, da se tvoji nagajivki tako lepo igrata (pa čeprav samo občasno). Sem danes malo štela in ugotovila, da gre Manca k varuški samo še 5x (jutri pride moja mama, po tem naslednji teden gre pa za 3 dni na počitnice k moji mami). Po svoje se veselim, da gre v vrtec, po drugi strani me pa malo skrbi kako bo...upam, da bo uživala . Ti pa verjamem, da ti bo ležje, ker ti ne bo več treba voziti v varstvo. Meni bo pa malo manj ugodno (dokler ne grem v službo), ker je vrtec pri službi (4km od doma), varuška je pa na pol poti med domom in službo lonja ste že doma? Zdaj bi bil pa že počasi čas ac a še kar koelsariš v službo? Si dokončlala popravke dr? Upam, da se čim prej rešiš tega popravljanja in gre zadeva končno dalje . Kako se je imela Sara na morju? tinas ti si nas pa začela resno zanemarjati HIMH je Hana že zdrava? sonček balonček škoda, da so vam nagajali komarji in razne druge nevšečnosti. Super, da je Maruša spet zdrava . Larina trma bo pa tudi minila. Kaj pa Lara pravi na vrtec? A varstvo za Marušo si že našla? šnucika upam, da se tvoj hrbet poštima in boš zjutraj bolj optimistično vstajala iz postelje cuma upam, da sosedje kmalu nehajo razbijati in bo spet malo več miru. Te čisto razumem, da ti gre na žvice, meni gre na živce že, če nekdo 15 minut nekaj vrta in zabija, kaj šele, da bi bilo to cel dan...Upam, da vas je prehlad zapustil vse ostale izkoristite tele lepe poletne dneve, ker mene je včeraj že pošteno zeblo. Sem imela oblečen že flis in obute nogavice . Smo imeli piknik pri starših in je bilo 15°C...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Po tem smo pa še pozabili gor kup Mancinih igrač in je bila danes zjutraj kriza, ker ni bilo opic, tako da prihajajo opice domov po pošti
< Sporočilo je popravil mml -- 18.8.2008 10:52:19 >