mml
|
Dan, no pa smo opravili obisk v vrtcu. Manca je bila nad vrtcem navdušena in sploh ni hotela domov, čeprav imajo še vse v razsulu, igralnico šele "pripravljajo", dvorišče čaka, da ga na novo tlakujejo in menda pride še nekaj novih igral oziroma zviral. Vzgojiteljica Jana je čisto OK, mogoče za moje pojme malo preveč govori. Sem v pol ure izvedela od kod je in še par osebnih stvari , skratka mnogo preveč zame...Pomočnica vzgojiteljice je pa Petra, ampak pride šele v ponedeljek, Smo zmenjeni, da bo Manca hodila v vrtec nekje okrog 9., dokler bom na porodniški, po tem pa pač ob 7.30... ...no zdaj je pa Manca že na poti v Celje, ima še mini počitinece pri babici, v petek gremo pa po njo. Je kar sumljivo tiho, ko je ni. Matic je pa na kratkem spanju pred sadnim obrokom. Sem pa včeraj ugotovila, da je zvečer tečen, ker je očitno lačen...bogi revček...bo očitno treba uvesti še večerno kašico poleg dojenja, bom poskusila danes in bom videla šnucika upam, da bo Živa spala kaj dalj kot do 6. v naslednjih dneh in da bo tvoj hrbet čisto OK janjan lepo da so Janu všeč bagerji, Manci so tudi všeč, ampak samo če ne ropočejo , sicer si pa zatiska ušesa tinas super, da ste uživali na morju in da so Lii všeč čolni. Sem zvedela, kdo se bo vselil v vaše stanovanje cuma za Tinkarino prestopanje, še malo pa jo boš lovila , Ema je pa res že prava mala dama lonja a ti je kaj pomahala? Saj si šla danes na 3D UZ ali sem spet kaj zamešala . Po mojem pa sploh ni nujno, da bo Ajda kaj ljubosumna na novo članico...pusti se presenetit pa bo še najboljše bino a si že dobila vodjo prehrane in se dogovorila glede Binine hrane? A je Bini že kaj bolj všeč v vrtcu? Manca bo pri "sončkih", je bilo pa danes tudi celih 5 otrok v vrtcu, sicer jih bo pa v skupini 20, od tega 8 novih, kar mi je dosti bolj všeč, kot prej, ko naj bi bila samo 2 nova. Si je pa Manca že danes ogledala stranišče in šla lulat in se ji je zdelo hudo smešno, ker so stranišča tako majhna Nana Liza upam, da je Ela nehala bruhati in se je stanje umirilo , predvsem pa da se Tevž ni česa nalezel. Vi tudi štartate v ponedeljek z vrtcem? jana si že peljala Elo kaj na ogled vrtca ? NRMM tebe so pa res zaposlilil v službi ac glavno, da je vse OK z , upam, da bo dete v naslednjih tednih le dalo nogice narazen, da boste vedeli, kaj čakate...sicer pa bo najkasneje čez 20 tednov vse jasno Skratka pri nas se dogaja vrtec. je čisto nesrečen, tako se mu smili Manca, pa ne morem pogruntat čisto zakaj....saj mene tudi malo stisne, da gre v vrtec, ampak tako pač je... ...se mi zdi, da bomo v naslednjih dneh tukaj debetarila predvsem o uvajanju v vrtec
< Sporočilo je popravil mml -- 27.8.2008 13:01:24 >