lonja
|
Tko. Še zdej sem besna na celo RR, ker sem zjutraj predolgo klofala in mi ni hotelo nič objavit . Grrrr. No, probavam še enkrat, preden odbrzim k zobarju na en majceni remontek . Bino, sem včeraj full mislila nate , očitno je pomagalo. Ja, na bojno polje, ki smo mu rekli Čufarija bi se pa tudi sama še kdaj vrnila, saj so bile tam čist prijazne tete, ki me še niso pogruntale in so mi dajale petice . Se bova enkrat zmenili za kavo nekje v bližini, pa mi boš kako od teh tetk pokazala. Super za Bino, uvedbla se bo že, ne more vsega prvi dan, revca. Če pa bo še hrana OK, bo pa sploh vse krasno in fino fajn. Mml, nisem se polenila, ne, res sem zjutraj napisala cel roman. Itak bom morala k tebi v šolo za vzgojo pridnih otrok. Jst bi bila z dajanjem dude ponoči več kot zadovoljna, le da mi ne bi bilo treba ž-njkrat vstajati, kot sem to občasno počela pri Ajdi. Pa še zdej grem vsak večer z njo skupaj v posteljo, ker se očitno kot zajček Matevž boji teme . Kako pa je zdej z Mancino nogico, upam, da spet veselo skače naokoli. Kaj pa je z unimi tvojimi baje super predlogi za druženje, ki jih je omenjala Bino??? JanJan, super slikce, meni se zdita oba full tebi podobna, tja čez oči še posebej. Jst grem v četrtek na 3D ultrazvok k dr.Strahovi v Domžale in se že veselim , da bom spet občudovala svojo drugo . NRMM, kakšen raport sem pa tebi še dolžna, jst sem že v letih, mal mi pomagaj. Kdaj greva na , verjetno po vašem dopustu, a ne? Pa za Mašine zobke, kmal boste na koncu, ti pa ga boš lahko spet po mili volji srala naokoli . Aja, še eno vprašanje: če me spomin ne vara, se mi zdi, da si ti v nosečnosti nabavila nosečniški pas. Mal sem blond, ampak me zanima, kaj pa je funkcija tega. Zadnje dni imam namreč kr zoprne bolečine, zlasti med hojo ali pa ko sem popoldne že utrujena v službi. Imam full občutek pritiskanja navzdol, ko pa sem to omenila svojemu G, je rekel da je to normalno, skratka ni me jemal nič resno. Mal je to verjetno zarad tega, k sem se tko svinjsko zredila . Ne vem. Ac, super za članek in oddan dr. Če ti bo pa zdej dolgčas, bi te vzela še jaz v najem. Itak ti bo zdej neki manjkalo. Dobro opravi na morfologiji , a boš vprašala za spol, al sem kej spregledala, pa ti že veš, kaj boste dobili? Nana Liza, a ste že doma? Se z mojim še vedno nasmejiva, ko se spomniva na vajino razlaganje tegob v četvero, po mojem sta itak mal pretiravala, ker Tevž je itak skoz nasmejan, Ela pa cortek v iber, tko da res ne vem, po mojem sta edina problema v tej četvorki vidva . Lupčka za oba škrata. Tak, zdej pa šibam. Se slišimo jutri.
|