|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
23.8.2008 7:55:24   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

user posted image za vse, ki ste mislile nameuser posted image . Hvala. Je bolje, pa vendar se še vedno ne prepoznam, Bom še malo počakala user posted image .

lonja,mml:
še enkrat hvala za skrb.

NRMM: ja eno srečanje v jeseni, da lahko pridejo srečke user posted image , drugo pa decembrsko. Ima mml že nekaj idejuser posted image . En velik user posted image za vse tri.

ac:
se mi zdi, da je točno tako, kot si rekla. Hvala. user posted image

sonček balonček:
ja, jaz se pa službe veselim. Predvsem Fit seminarja - za športno vzgojo. Je tak nori program, se veliko nasmejimo in nafilamo s pozitivno energijo. A si predtavljaš učiteljice, ki kot nore poskakujejo na žogah user posted image . Glede vzgoje. Mogoče pokukaj na: http://www.familylab.si/ Najbrž ti bo všeč. Meni je bila njegova knjiga res ena boljših. Jaz Bino ob napadih besnila preprosto odnesem stran. Je pa najin čas izredno cenjen in ga ne dava. Pač kaj ni pospravljeno, pomito... Sem se težko sprijaznila s tem, pa mi drugega ni preostalo.

šnucika
: Mi smo imeli eno predavanje o hrbtenicah in si prav predstavljam, da te to zelo boli. kot sem jaz razumela zdravnika je v takih primerih kiropraktika zelo dobrodošla, ker če se kaj priščipne med ploščice ti on hitro lahko pomaga, z zdravili in počivanjem pa traja precej dalj časa. Ne vem, jaz sem si tako zapomnila, nisem pa zdravnik.

Bom še naprej mislila na vas in sprejemala vaše lepe vibracije. Poskušala se bo najti. Se oglasim spet user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
23.8.2008 8:50:14   
sonček balonček
Oh, super Bino, da se veseliš službe. Sem prehitro tvojo slabo voljo povezala z mojo. Ja ta link, ki si ga poslala je fajn. Pa knjigo bom probala poiskat. A potem ni samo moja preljuba Lara takšna, da tepe mlajšo sestrico? Že to, da sta ti in NRMM povedali, da se tudi pojavljajo taka stanja, mi je malo olajšalo zadevo. Sem mislila, da samo jaz kaj narobe delam. Ja glede časa samo z Laro se pa jaz krepko zavedam, da bi morala imeti čas samo zanjo. Pa ga ni. Atija ni prav pogosto doma, je v službi do 17 h, ali pa na kakšnih službenih poteh, če je doma, je pa gradnja na vrsti... Pa dejstvo, da Maruša nikoli ne spi, kadar Lara bedi.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
23.8.2008 19:22:15   
mml
Dan oziroma že skoraj dober večer user posted image

So se  dnevi že prav pošteno skrjšali, pa še tole deževje in je treba že kar luč prižgati...kaj šele bo čez nekaj tednov...mene vedno na začetku jeseni pograbi malo depresije, ker so dnevi tako nesramno kratki...

Mi smo izkroistili dopoldan za potepanje po mestu, Manca gre ob sobotah z največjim veseljem v Sezamovo delavnico, ki je nasproti Mačka in se po tem tam igra z igračkami, midva pa lahko v miru pijeva kavo, no vmes je še treba nahranit Matica, ampak to ni večji problem, ker prav lepo odpria usta user posted image . Mu je pa dosti bolj všeč zelenjava kot sadje. Z mlečnimi izdelki in ostalo hrano pa še malo čakam, ...se mi že tako zdi, da sem mu zelo na hitro ukinila dva oborka dojenja...kaj pa vem...upam, da se ne bo preveč poznalo na teži...

bino me veseli, da si danes že boljše, upam, da boš jutri še boljše Tole je posebaj zate od vseh nas
user posted image

šnucika kar se vkleščenega živca tiče...če je živec vkleščen, po tem se sam od sebe ne pozdravi, ampak v tem primeru bi imela poleg bolečin še mravljince in kakšne druge težave. Klasišen išias pa lahko traja tudi več kot 4 tedne, da se popolnoma umiri...tako da bi ti jaz, tako kot ti je že bino, svetovala kakšnega kiropraktika. Mene je ponoči spet zgrabilo v hrbtu...tam nekje pod desno lopatico in najhujše je, ker se ponoči ne morem obračati v postelji in komaj vstanem. Sem zjutraj vzela en Naklofen in je trenutno čisto OK, jutri grem pa na tajsko masažo hrbta in upam, da bo pomagalo user posted image . Škoda, da nisi dobila vrtca za Živo, upam, da se bo vseeno kje kaj našlo.

lonja lepo, da si spet doma. Zdaj se moramo pa res spet kaj videti in dobiti. Pa ne sekiraj se zaradi kg, s tem se boš obremenjevala po porodu, če bo sploh treba user posted image

NRMM meni je ideja s srečanjem v Celju prav super user posted image . Jaz ne morem od 22. do 29. septembra, ker smo takrat na morju, pa 11. 9. , ker grem na službeno žurko user posted image , sicer pa ni panike. A bi se dobile med tednom popoldan ali v soboto ali kako sta si z bino to predstavljali? Po tem bi se pa kar na srečanju zmenile še za praznovanje RD naših čmrljev user posted image

sonček balonček upam, da bo Lara kmalu pogruntala, da ji Maruša ne krade mamice, ampak da jo imaš prav zaradi Maruše še bolj rada. jaz s tem sicer nimam izkušenj, samo po mojem je prav, da Lari jasno in glasno poveš, da ni prav, da se znaša nad Marušo in jo mogoče v takšnem trenutku takoj odneseš stran in se po tem, ko se pomiri, še dodatno poveš zakaj si jo odnesla stran...Sicer pa upam, da bo to fazo kmalu prerasla in bosta z Marušo prijateljici in zaveznici. Mogoče bi res pomagalo, da bi bili z Laro vsaj kdaj pa kdaj čisto sami...pri nas je durgače, ker Manca zjutraj prej vstane in me ima uro ali dve čisto zase...pa zvečer, ko jo spravljam spat je Matic tudi pri očiju, tako da se lahko v miru pogovoriva in pocrkljava...

HIMH tale vaš šef je pa res malo ekstremsitičen...kaj pa če čisto zares zboliš? A pa ga mogoče ne bi malo prijavili...Kar se tiče "ugodnosti" ti po zakonu pripadajo do otrokovega 3. letam, če pa imeša več otrok pa do doplnjenega 6. leta najmlajšega otroka...tako da hitro še enega user posted image , pa bo življenje lažje user posted image

cuma a so pri sosedih nehali razbijat? Kako ste sicer? Ste že uspeli dobiti vzgojiteljice v vrtcu? Jaz je še nisem, bom v ponedeljek spet klicala, ker me ta teden ni nihče poklical user posted image . Gre pa Manca samo še 2x k varuški, po tem pa za 3 dni na počitnice na Štajersko, čeprav je danes rekla, da ne gre...samo mislim, da ni mislila čisto resno user posted image

Matic drnjoha, Manca je pa šla z očijem malo zapravljat...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
24.8.2008 7:13:36   
šnucika
user posted image
kakšna noč je za nami....pihalo je in ulivalo,ko pri norcih.Sedaj pa sonček kuka izza oblakov.Moj dela in me je sedaj klical,da je Portorož in Piran spet deloma poplavljalo,ker kanali ne požirajo.

user posted image user posted image user posted image user posted image  pa seveda kavica za vse.....

mogoče nam danes uspe zmaje spuščat (to je Živina zabava zadnje čase)...ker je burja...včeraj je pihal jugo in termika se je tako spreminjala,da je zmaj poletel,potem pa ga je zvrtinčilo na tla.

Naša Živa se je odločila tudi,da bo začela vozit kolo,v bistvu pedalirat...česar do par dni nazaj ni hotela nikoli.Vedno smo jo porivali,ona pa noge gor in uživala.Sedaj pa vozi in jo to očitno zabava.

Lepo jutro vsem!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
24.8.2008 8:26:08   
Izabela_
Dobro jutro!

No, za mano je prva noč brez Matevža, uspešno je prespal pri mojih starših, celo s suho nočno pleničko in takoj je šibal na kahlico. user posted image

Včeraj je na našem koncu spet lomastilo neurje, tokrat toča. Naš izid to pot: razbito okno v kopalnici in pobunkan avto. user posted image  S tem, da smo iz varnega zavetja ljubljanske garaže Cityparka prišli dve minuti pred začetkom toče - ravno toliko, da smo se spravili v hišo... Smola pač. Tudi Matevž je ostal brez peskovnika, mu je vse razbilo, drevje pa je že jesensko, brez listja...

Vendar smo že utrjeni, to nas ne bo zmotilo na poti na morje. Zdajle se bom lotila pakiranja, mož pa seveda ureja vrt, ker je treba pograbiti vso zelenjavo, da nam ne zgnije v skupaj na tleh.

Včeraj so torej Nieti (vsaj za naju) odpadli, ker so bili tako na prostem, pa je zvečer še tako scalo, da se nama ni dalo iti niti pogledat. Zato sva prižgala kalorifer in si dala noter Matchpoint.

Bino - lepo, da si bolje! user posted image  Naj gre tako tudi naprej! Veš, ti si tukaj tako sonce na RR, da nihče od tebe ne pričakuje, da imaš slabe dneve. Dober začetek v službi ti želim, pa saj praviš, da ti bo pasalo (meni je tudi! Sem komaj čakala, da začnem delat po porodniški - nam je vsem koristilo).

Šnucika - saj ne vem, če sem vse prebrala... Zakaj noče tvoj mož, da gre v italijanski vrtec? Pa saj to bi bilo krasno, da se perfektno nauči jezik? Upam, da ti hrbet zdaj res dokončno spusti, ker te bolečine so lahko grozne. user posted image

Sonček Balonček - pa še en user posted image  zate in da čimprej premagate obdobje ljubosumja.

Lonja - dobrodošla doma! Te bom zdaj jaz zamenjala na morju. user posted image  Upam le, da nam bo vreme tudi naklonjeno. Danes kaže tako-tako. Lepo, da sta ti tvoja dva pustila počivati. user posted image

Mml - ja tale jesenska depresija... Ma, pa saj greste še v tople kraje, potem pa spet pridejo veseli jesenski dnevi (srečanja, rojstni dnevi, prazniki user posted image ).

Ac - kako kaj Trije moški in mlada dama na Pelješcu? Vse okej (sigurno, da je)? user posted image

Nič, če se ne javim več, lepo se imejte in potem že tako kmalu pridem. Čao, čao!

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 24.8.2008 8:28:21 >

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
24.8.2008 8:32:05   
Izabela_
No, samo še slika Matevževega peskovnika. user posted image

user posted image

Zdaj pa res, pokat!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
24.8.2008 8:33:09   
Izabela_
Aja, NRMMuser posted image  po mojem morju v Kamniku! Velja!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
24.8.2008 8:47:57   
ac
Joj, Izabela, pa ne že spet user posted image . Ko so včeraj govorili po radiu, da okrog Kamnika spet klesti toča, me je bilo prav strah, da bo spet kaj pri vas.
Pa user posted image za Matevževo 1. noč od doma! Sedaj boste pa večkrat lahko to prakticirali user posted image . Sem si pa tud jaz včeraj po dolgem času par filmov pogledala. Sem pa že pozabila, da greste na morje! Uživajte, naplavajte se in spočijte! Moja 2 sta že na Pelješcu, je bilo pa Sari na tej dolgi poti v avtu slabo in je bruhala. Upam, da sedaj se bodo pa lepo imeli. Me pa stalno skrbi....

Vsem želim prijetno nedeljo!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
24.8.2008 9:29:19   
šnucika
ojoj,Izabela,pa je spet fajn lestilo pri vas.user posted image
Pri nas je toča bolj redek pojav.Tu na obali "samo" zelo piha...ampak ne naredi prav hude škode,ker so hiše tako grajene.Strehe so v celoti betonske in samo posamezne strešnike odnese,pa še ti se zadnja leta lepijo med seboj,ko se delajo nove strehe.
Danes je sekal veter ponoči s sunki okoli 100/h.

Glede toče pa sem razmišljala,da je spet tako hudo,od kar se ne smejo več rakete uporabljat.Pred leti so razstrelili vse sumljive oblake na štajerskem in prekmurju,sedaj pa je to baje popolnoma prepovedano.
Bodo morali kaj novega pogruntat,kar ne bo EKO oporečno.user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
24.8.2008 10:57:19   
janja 27
živjo

evo mene po dolgem času.....mi zmanjkuje časauser posted image user posted image user posted image ma ne ne ta teden mi je kar hitro minil, v sredo sem bila na pregledu, vse ok smo izvedeli za spol in bomo imeli še eno pupiko user posted image user posted image   tko da so se moje napovedi uresničile....evo pa bo moj blažen med ženami....user posted image user posted image je prava korenjakinja saj ima že 2,5 kg, je obrnjena že na glavo in mal spuščena ma je zaenkrat vse kot mora bit, v petek mi je posnel še 3 d tko da mam dva filmčka in 15 slikic, pa ko sem jo zagledala sem rekla da ta bo čist drugačna kot manca p asva potem z možem doma pogrunatla k sva gledala od mance 3 d ad je lih takauser posted image user posted image no v glavnem bucika( po mami ) manc aje imela napihnjana lička in ta bo lih takauser posted image user posted image user posted image no mene bo verjetno bolj zanimalo če ima kaj las,,maca je bila čist čupasta...črna kr mal dolge lase pa nikoli ni bla brez njih k so ti odpadli so bili spodaj že novi....tko da če bo ta brez las...user posted image user posted image mal heca....
aja imava pa problem za ime....ja bova že kaj našla...vas ziher še vprašam za mnenje  user posted image user posted image
sem pa dobila siol...končno.....urejeno......sva čist prilimana na tv k smo prej imeli sam 5 programov zdej jih je pa itak pol preveč pa en veš kaj bi gledaluser posted image user posted image user posted image no sej jaz itak eno in sito...rada sledam šport tko da sem ždela pri oi...
včeraj smo pobirali krompir mamo dve njivi ( sadi tast za prasce, da ne boste mislile da tolk krompirja pojemouser posted image user posted image ) pa so zjutraj šli že ob 8 h, maca je vstala ob pol devetih in seveda kje so a so že na njivi tako da smo morale na vrat na nos it na njivo ni hotela niti zajtrka pojest..pa sme potem še jaz pobirala eno uro sicer so me kregali če hočem it rodit ma sem se počutla ok...danes mam pa tak muskerfiber na stegnih ..uh...no sem si sama kriva...ma bo že moj pravi da se mišice delajouser posted image user posted image ...tko da sem potem šla domov jnapravit malco in potem skuhat kosilo....danes pa ne delam nič, mama je jokala da ne pridemo več k jej v  nedeljo ma kosilo ponavadi jaz kuham v nedeljo za vse...tko da mi ni bilo dvakrat rečt..tko da danes uživam poopldan bomo pli še mal pohajat....
šnucika upam da si boljš s tvojim hrbtomuser posted image user posted image pa kje boš imela tvojo če nisi dobila vrteca....jaz nimam nikogar bi mogla it v privat varstvo...no manca gre v ponedeljek nazaj....kakšen dan prav teši kdaj bo šla nazaj v vrtec...ne vem kdo je spraševal kolk plačujemo no hvala bogu da naša sedaj gre v višjo starostno skupino do avgusta je bila v jaslih sva dajala 200 e tko da sedaj pade na 140 e pa še oktobra bo nov član tko da bom šla v 4 pl. razred sedaj sem v 5....

izabela joj kriza kaj dogaja pri vas danes zjutraj sem poslušala na radiu da je spet tolklo po sloveniji in da je vse tistim k so s folijo pokrili strehe še od 15.8. vse spet odkrilo...bogi ljudje..pri nas je še ni bilo..včeraj je nalivalo in to je tud vse...ma k...in tako vreme....ne vem če bo boljš....
lonja lepo da ste uživali na morju jaz ga že mal pogrešam...palvanje..,,glede kg pa se ne sekiraj bodo že šli dol po porodu....no jaz sem do sedaj pridobila 8 pa ma še dobrih 6 tednov do konca....upam da se bo ustavlo...pri manci sem jih na koncu imela +9..sedaj bo veretno več...user posted image user posted image
bino
upam da si ok in te je slaba volja zapustilauser posted image user posted image

ok bom ta tedne bolj pridna za se oglašat....želim vam lep preostanek nedelje
user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
24.8.2008 14:53:38   
cuma
Daaan!

Mi smo se pravkar vrnili s Štajerske .. V petek je prišel mož pome in sva imela večer fraj. V soboto pa sva šla gor k otrokom.

Popoldan smo imeli hud naliv s točo (kot oreh velika) in je sklestilo vse kar je lahko ... avto je bil pod streho (na srečo). Potem pa je voda zalila spodnjo kuhinjo, garažo in klet (25cm) .... user posted image . Narava nas kaznuje ....

Ema je prespala prvo noč brez plenic in hišni svet je odločil, da jih odslej več ne bo imela, ker je že velika puncauser posted image . Fajn bi bilo, če bi se še za dudo dalo tako lepo zmenit.
Tinkara še smrka in je malo tečkasta, sicer pa pridno je in spi. Na štajerskem je odkrila nov šport - plezanje po stopnicah gor in dol (dol gre seveda rikverc).

Vrtec se bliža, sestanek imamo šele v petek in upam, da bo tokrat kdo prišel. Sem se pa odločila, da bom šla kar z otrokoma tja, da se spoznajo. 

izabela: user posted image  žal mi je, da ste spet nastradali! Lepo se imejte na dopustu!

lonja: WB!!!! Kdaj boš kako fotko prilimala?

bino: pridejo taka obdobja a na srečo tudi minejo! Drži se mami!user posted image

nrmm: z velikim veseljem bom prišla na srečanje! Če bo na štajerskem, še lažje! Računajte na vikend prosim, ker letos nimam pravice do dopusta!

sonček: se strinjam s predhodnicami, da te Lara rabi kdaj tudi samo za sebe! Sicer pa, bo vedno lažje, ker bo Maruša vedno bolj samostojna! Eno user posted image  tudi tebi!

janja27: bravo za user posted image !!!!!!

mml: Hvala za link! Zanimivo! user posted image  Kako boš ti uvajala Manco? A boš z njo prve dni? Midva vedno bolj razmišljava, da nima smisla. Moj bo na dopustu in v stanju pripravljenosti .... bomo pa skušali čimprej pustiti obe cel turnus v vrtcu, ker tako pač dejansko bo in nima smisla otroka mešat in bit zraven.

šnucika: vi kar pridno poslušajte in študirajte, da bomo potem, ko še vi pridete, lahko malo bolj na easy ... zdaj postaja že kar pestro, ko se dopusti zakjučujejo in ljudje nimajo drugega dela, kot da bi nas klicali user posted image  .... Jaz sem slišala veliko pohval glede it. vrtca in prav pred kratkim je moja naj prijateljica dobila tam službo user posted image

Lepo se imejte!

Cuma

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
24.8.2008 23:09:51   
JanJan
Čeeer!

Končno se spet javljam tudi jazuser posted image

Na morju smo se imeli odličnouser posted image , nato smo imeli malo pavze, ta teden pa smo spet skočili na morjeuser posted image . Prav paše iti v dveh ali več rundah, tako da verjetno gremo še septembrauser posted image , sam če bo vreme. Pa še nekaj fotk, ostalo pa sledi. Ste ful napisale, moram še prebrati.

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
24.8.2008 23:44:26   
JanJan
user posted image  na Mozilli mi noče popat slikic, na Explorerju me pa meče ven. Upam, da mi vseeno uspe, drugače bo ponoven poskus jutri

user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
24.8.2008 23:48:05   
JanJan
na morju
user posted image

uživam v morskem vetriču
user posted image
še en smeško
user posted image
pred večernim kopanjem še malo telovadbe
user posted image

Nočkouser posted image user posted image user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
25.8.2008 7:24:03   
šnucika
Jutro!

Kavicauser posted image user posted image user posted image user posted image

JanJan - WB....
user posted image lepe slike!

Lep dan vsem...jaz počasi odrinem v službo...Živa pa k noni.

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
25.8.2008 9:00:25   
sonček balonček
Ojla!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jan Jan res lepe slikce!user posted image

Cuma, kaj res letos nimaš pravice do dopusta?!?!?

Šnucika, hrbet še boli? Zdaj je pa res že počasi dovolj.

Pogrešam Jano73 in njene duhovite izjave! Katera ve, kaj se odgaja z njo? Je morda user posted image  in ima druge virtualne prijateljice? Samo provociram z user posted image , da bi se oglasila in pojasnila kod se potepa.

Vsem hvala za nasvete glede malih in velikih sestric. Včeraj je imela Maruša krst. Vse OK, le po maši je od Lare fasala tri grde praske po ličku.user posted image In potem je bla na praznovanju taka kot user posted image - z brkci.user posted image  Drugače je bilo fajn, saj sem rezervirala na enem konjeniškem klubu v Savinjski. Smo celo popoldne igralii odbojko in nogomet na mivki in se imeli fajn (tisti, ki smo igrali, tistih nekaj, ki so se kujali v senci na mrzlem, mi je pa vseeno, če jim je bilo dolgčas). Maruša je celo zaspala za dobro uro, tako da sem se fajn naigrala žogoigrc. Lara se je pridno igrala v pesku ali pa je na user posted image  ramah igrala z nami odbojko. Ko sem prišla med igro odbojke k njej na igrala, da bi se igrala z njo, mi je rekla: "Mami, ti se kar pojdi nazaj v peskovnik igrat z žogo!"

V naslednjih dneh nas čaka veliko samohranilskih dni brez user posted image . Jutri gre v Amsterdam, potem v nedeljo za tri dni v Berlin. Jaz pa toliko dela za faks, v resnici bi pa najraje zgasnila na morje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
25.8.2008 14:45:34   
mml
janjan dobrodošla doma, vidim da tvoja fantiča pridno rasteta user posted image

sonček želim ti prijetne "samohranilske" dneve in seveda čestitke Maruši za krst user posted image

bino upam, da ti je prvi dan v službi lepo in hitro minil user posted image

Sem ravno govorila z vzgojiteljico v vrtcu in se greva z Manco poazat v sredo

Zdaj paz Maticem šibava vTrnovo nest popravit moj telefon

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
26.8.2008 6:52:26   
NRMM
Juuuuuuuuuuutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse.

Dokler še punci spita,imam čas še malo za RR.Preberem še redno,ampak za pisanje pa zadnje dneve ne najdem hudega časa,kajti zasipali so me z projekti,tako da si bom dopust očitno zaslužila user posted image .

Pri nas nič novega,Maša sta pokukali na plano zgornji 4ki,spodnji sta pa tik pred tem.No še 10 zobkov preživimo,pa bo konec z bruhanji,jokanji ponoči itd.Maruša je zadje dneve nekam manj trmasta in tečkasta.Mogoče je pa rabla ohladitev user posted image .Vsako jutro,ko se zbudi,me najprej vpraša,če je že petek in,če gre popoldne v vrtec user posted image .Upam,da bo skozi tako rada šla.

Bino se opravičuje za včeraj.V Lj nisem šla,ker so mi prepovedali teren za ta in naslednji teden.Kako si preživela prvi delovni dan?

JanJan lepo ste vi tole uživali user posted image user posted image .In kako luštna fanta imaš user posted image .Domen je že pravi velikan user posted image .

Lonja raporttttttttt.

Se vrnem,flaška za sok,je že poletela iz Mašine postlce,kar pomeni,da bo kmalu klicanje mame in ammmmmm ammmm.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
26.8.2008 7:44:29   
Taja Nagaja
Dobro jutro user posted image

Ena velika user posted image za vse. Vsebina po izbiri.

mml in lonja: hvala za spodbudo in lepe želje user posted image user posted image

NRMM: ja, izgleda, da se ta mesec ne bomo videle. Mi pa pri Beti z zobmi veselo zaostajamo user posted image . Mi je tako smešno, ker jih je imela Bina že skoraj desetuser posted image . Naj bo hitro petek, da Maruša spozna svoj vrtec user posted image

cuma: pri nas pa svetuujejo postopno uvajanje. Pri Bini si drugačnega tudi ne predstavljam. Mi imamo sestanek v četrtek, so nas pa povabili, da jih obiskujemo že prej, da se malo privadi. Drug teden pa bo dobila tudi svojo hrano. To me malo skrbi. Je pa sedaj zelo lepo v vrtcu, ker jih je od obeh skupin (37 otrok) bilo včeraj v vrtcu 7 user posted image . Tudi vam želim lep začetek vrtca.

mml: ja, je minilo kar hitro, predvsem ker se je bilo kar precej za zmenit user posted image Tudi Manci želim lep ogled vrtca. Bina je včeraj spoznala vzgojitelja, ki sta prišla z dopusta, pa tudi obe pomočnici sta bili tam. Tako, da so bile zelo družinske razmere user posted image .

jan jan: user posted image user posted image user posted image za slikice, res imaš prikupna fantolinčkauser posted image user posted image user posted image

lonja: a želiš, da koga posebej pozdravim user posted image Lupčka Ajdi in pobožaj bušija.

Izabela_: joj, pa ne že spet user posted image user posted image user posted image user posted image za Velikega Matevža, le tako naprej, da bo lahko kmalu prišla Iza user posted image

ac: si prav predtavljam kako Sara spravlja v red mušketirjeuser posted image . Ja zgodaj je treba začetuser posted image . Tudi ti lepo pobožaj bušija.

šnucika:
si že kaj boljše? user posted image samo zate.

sonček balonček:
naj ti samohranilski čas hitro mine, prav tako tudi napadi ljubosumja user posted image

Služba:
šola je še vedno tam, kjer je bila. Nekaj stvari so preuredili, nekaj dodelali... Nekaj je novih predpisov in pravil. Pa bom vse kmalu usvojila. Čaka me nekaj izobraževanja, predvsem pa se veselim petka, ko bo malo zabave - športna vzgoja. Pozabila pa sem koliko je ene pisarije user posted image
Bina je bila s tatijem v vrtcu in izgleda, da bo potrebovala ša nekaj časa, da se privadi. Beti pa je sprehajala babi in se pustila razvajat. Je bila zelo navdušena. Sedaj moram samo še logistične stvari poštimat pa bo.

Sedaj se mi pa že mudi user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
26.8.2008 11:34:53   
mml
Dan,

bino lepo, da ti je dan hitro in lepo minil. Papirologije pa jaz tudi ne maram preveč, tako da te čisto razumem. Upam, da bo Bina pogruntala, da je v vrtcu super in ne bo ptrebno predolgo uvajanje, pa upam, da Beti ne bo prehudo namučila babice user posted image . Mene prav zanima kakšna bo Mancina vzgojiteljica, po telefonu je zvenela prav super

pegica a si uspela zamenjat vrtec za Neli? Kam boš dala pa naslednje leto Ažbeta?

ac kako se imajo kaj tvoji na moruj? Upam, da Sara ni prehudo namučila moških user posted image

NRMM še3x spat pa bo petek za Marušo user posted image , upam, da bo tudi ona zadovoljna v vrtcu. Pa user posted image  za Mašine zobke, ste že na polovici, držim pesti, da bo druga polovica prilezla ven lažje in brez večjih težav user posted image . Matic je zaenkrat dvozobi in na srečo ni bilo hujših teža, bomo pa še videli kako bo naprej...

sonček kdaj pa ti začneš z uvajanjem Lare v vrtec?

lonja kaj pa je zdaj to za ena lenoba in neupravičeno manjkanje user posted image ? Si se na morju čisto pokvarila user posted image

Pri nas je bila čudna noč, Matic se je nekaj vrtinčil po postelji, pa zbudil se je in hotel dudo, česar ni naredil že več kot ene teden, po dojenju ob 7. ni in ni zaspal, po tem je le zaspal in spet hotel dudo, pa spal dalje od 9.40, po tem je bil pa okorg 11. tako tečen, da nisem vedela, kaj naj z njim in sem ga dala spat in je v trenutku zaspla...tako da mi ni nič jasno user posted image

Jaz bi morala pa k frizerju, pa ne vem kdaj...sem računala, da delajo v četrtek popoldan, ampak na žalost delajo dopoldan, takrat pa nimam kam dati Matica...no ja bom pa še malo hodila naokrog z avtocesto na glavi...bo že...

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
26.8.2008 12:59:12   
ac
Pozdravljene!

Sem pri kosilu spila en deci črnega in imam čist mravljinčaste roke, komaj pišem user posted image . Včeraj sem bila na študijskem in mi je uspelo prebit se čez ves tekst, tako, da je dr danes že v rokah lektorice. Potem sem si pa po dveh letih privoščila frizerja (no, sprememba ni ravno očitna, ker nobeden ne pogrunta, da imam za 10 cm krajše lase user posted image ). Danes sem imela pregled in je z mano vse ok, kako je pa z otročkom, bom pa izvedela jutri na morfologiji. Je pa danes končno izšla tista angleška revija z mojim člankom notri, tako, da sem še posebej vesela (zaradi tega je tudi vinček padel). Tako, da se kar dogaja...

user posted image je zadnjič malo živčen klical, da je Sara nemogoča... Ja, zgleda jim ni tako super fajn, kot so si predstavljali. No, sedaj ima pa neko novo Poljsko prijateljico (Sara, ne user posted image ) in se je menda malo umirila user posted image . Pa na poti do tja je bruhala in so imeli pestro. No, skratka, komaj čakam, da bo teden mimo in bo moja princeska spet doma.

Imejte se lepo! Jaz se danes prav dobro počutim user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
26.8.2008 13:01:12   
Kofi
hej
mi smo še živi...samo, ni cajta!
za Neli še nisem dobila prostega mesta v vrtecu za blokom, tko da jo bomo vozili mal naprej...no, saj sem se že skulirala user posted image

Ažbe..lumpek mali...zdaj bi on mel vse kar vidi...in gre, pa se vrže, pa se butne..ni da ni v glavnem.

V petek grem na pedikuro¨!!!!!! Me je poklicala BlankaT in me je kr naročila. In se ponudila, da mi pelje tacajt Žbejkota na sprehod! Še so dobri ljudje na svetu!

Tudi jaz bi si mogla it porihtat pramene. Zdaj pa resno razmišljam, da si jih ne bi dala več delat, ker se spravljam sto let k frizerju in sem pol tudi jaz z avtocesto.PA ful mam sivih las pri strani, sem mislila, da jih bom lahko nekako s prameni skrila, pa ni haska. Tko da bi kakšen preliv prišel bolj v poštev. Frizerka pa samo za striženje konic...kaj menite? Ja ne?

Grem dalje pisat članek...3 urce, ko žbejko spi, minejo kot keks!
Papa

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
26.8.2008 13:02:54   
Kofi
Ac, čestitke za članek!!!! Vem kako ti je pri srcu..upam da bo konec tega leta tudi meni tak user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
26.8.2008 15:16:00   
mml
ac user posted image user posted image user posted image  za objavljen člaenk in da je dr pri lektorju...še malo pa bo user posted image . Si pa predstavljam, da so si moški predstavljali ,da bo vse skupaj s Saro malo bolj na izi user posted image , si jih kar predstavljam user posted image . No upam, da vsi vseeno uživajo user posted image

pegica  super, da si se zmenila za pedikuro user posted image . Jaz sem bila v nedeljo na tajski masaži hrbta in je bilo super, me skoraj ne boli več...v ponedeljek grem pa k frizerju, sem se že pofočkala za ob 16.30, samo user posted image  še ne ve, da bo imel oba lumpa v varstvu...Saj bi šla jutri, ko pride moja mama, samo ne bo elektrike od 10. do 14. tako da frizerka ne bo delala...

No tukaj pa še malo foto materiala user posted image

Takole je svet bolj zanimiv
user posted image

Znam tudi ploskati
user posted image

Na mehkem sem pogumen
user posted image

Enkrat bo pogrunatl, kako se kam pride
user posted image  

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
26.8.2008 15:24:27   
lonja
Tko. Še zdej sem besna na celo RR, ker sem zjutraj predolgo klofala in mi ni hotelo nič objavit user posted image . Grrrr.

No, probavam še enkrat, preden odbrzim k zobarju na en majceni remontek user posted image .

Bino, sem včeraj full mislila nate user posted image , očitno je pomagalo. Ja, na bojno polje, ki smo mu rekli Čufarija bi se pa tudi sama še kdaj vrnila, saj so bile tam čist prijazne tete, ki me še niso pogruntale in so mi dajale petice user posted image . Se bova enkrat zmenili za kavo nekje v bližini, pa mi boš kako od teh tetk pokazala. Super za Bino, uvedbla se bo že, ne more vsega prvi dan, revca. Če pa bo še hrana OK, bo pa sploh vse krasno in fino fajn.

Mml, nisem se polenila, ne, res sem zjutraj napisala cel roman. Itak bom morala k tebi v šolo za vzgojo pridnih otrok. Jst bi bila z dajanjem dude ponoči več kot zadovoljna, le da mi ne bi bilo treba ž-njkrat vstajati, kot sem to občasno počela pri Ajdi. Pa še zdej grem vsak večer z njo skupaj v posteljo, ker se očitno kot zajček Matevž boji teme user posted image . Kako pa je zdej z Mancino nogico, upam, da spet veselo skače naokoli.

Kaj pa je z unimi tvojimi baje super predlogi za druženje, ki jih je omenjala Bino???

JanJan, super slikce, meni se zdita oba full tebi podobna, tja čez oči še posebej. Jst grem v četrtek na 3D ultrazvok k dr.Strahovi v Domžale in se že veselim user posted image , da bom spet občudovala svojo drugo user posted image .

NRMM, kakšen raport sem pa tebi še dolžna, jst sem že v letih, mal mi pomagaj. Kdaj greva na user posted image , verjetno po vašem dopustu, a ne? Pa user posted image  za Mašine zobke, kmal boste na koncu, ti pa ga boš lahko spet po mili volji srala naokoli user posted image . Aja, še eno vprašanje: če me spomin ne vara, se mi zdi, da si ti v nosečnosti nabavila nosečniški pas. Mal sem blond, ampak me zanima, kaj pa je funkcija tega. Zadnje dni imam namreč kr zoprne bolečine, zlasti med hojo ali pa ko sem popoldne že utrujena v službi. Imam full občutek pritiskanja navzdol, ko pa sem to omenila svojemu G, je rekel da je to normalno, skratka ni me jemal nič resno.  Mal je to verjetno zarad tega, k sem se tko svinjsko zredila user posted image . Ne vem.

Ac, user posted image super za članek in oddan dr. Če ti bo pa zdej dolgčas, bi te vzela še jaz v najem. Itak ti bo zdej neki manjkalo. Dobro opravi na morfologiji user posted image , a boš vprašala za spol, al sem kej spregledala, pa ti že veš, kaj boste dobili?

Nana Liza, a ste že doma? Se  z mojim user posted image  še vedno nasmejiva, ko se spomniva na vajino razlaganje tegob v četvero, po mojem sta itak mal pretiravala, ker Tevž je itak skoz nasmejan, Ela pa cortek v iber, tko da res ne vem, po mojem sta edina problema v tej četvorki vidva user posted image . Lupčka za oba škrata.

Tak, zdej pa šibam. Se slišimo jutri.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......