|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
25.7.2008 13:05:16   
Izabela_
Pa še jaz za spremembo častim eno tortico, ker je tudi pri meni leto naokoli... Matevž me je že razveselil včeraj zvečer in mi pel vse najboljše, zelo prisrčno!

user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
25.7.2008 13:11:52   
lonja
Izabela, iskrene čestitke, ravno včeraj sem si izpisovala rojstne dneve decembrk, tko da sem že včeraj mislila nate, danes pa v vsej furji, ki sem jo imela dopoldne pozabila user posted image .

user posted image user posted image user posted image  en virtualni šopek in objem zate!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
25.7.2008 13:22:36   
mml
lonja super, da je na morfologiji vse tako kot mora biti in je vaše dete lepo sodelovalo in super za še eno Manco user posted image

izabela hvala za tortico in seveda vse najboljše in najlepše 
user posted image  

jana čim lepše dneve v MB in ne pozabi nas čisto user posted image

arielca saj babice in dedki so zato, da jih vnuki malo vrtijo okrog prstov user posted image

tinas super, da Lia tako uživa v bazenu, upam, da boš tudi ti kmalu uživala in ne boš zaprta v pisarni user posted image

Nana Liza čim manj stresov pri pakiranju in veliko užitkov na morju user posted image

NRMM tako hudo nalezljiva pa gnojna angina tudi ni...sploh pa otroci pred 2. letom redko zbolijo z gnojno angino. Sicer pa če za res pravo gnojno nagino, bo Maruša po 48 urah od začetka AB že skoraj kot nova user posted image

bino z zamudo čestitke Beti za samostjono odkrivanje sveta na dveh nogah user posted image . Kako se je imel user posted image ? Ga kaj muči časovna razlika?

cuma ne bit preveč pridna že na začetku, se bodo pričakovanja šefov hitro postavila previsko user posted image

šnucika si že uredila varstvo za Živo? Se že psihično pripravljaš na službo user posted image ?

Mi gremo pa danes po Manco, tako da bomo zvečer spet kompletni. Samo sta pa tale dva dneva prav pasala, sem se počutila kot na dopstu...temu se bi pa že lahko reklo porodniška user posted image , spanje do 10., po tem pa počasi dalje, brez hitenja...je prav pasalo...me prav mika, da bi v naslednjih dveh tedni še kdaj ponovila user posted image . Se mora pa še prej user posted image  izjasnit kdaj bo na dopustu, pa videt moram, kako bo z Mancino nogo, ko ji bodo sneli mavec, po tem bom pa naprej planirala user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 25.7.2008 13:33:05 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
25.7.2008 14:11:24   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: mml

NRMM tako hudo nalezljiva pa gnojna angina tudi ni...sploh pa otroci pred 2. letom redko zbolijo z gnojno angino. Sicer pa če za res pravo gnojno nagino, bo Maruša po 48 urah od začetka AB že skoraj kot nova user posted image

Sej sem vedla,da me boš razveselila user posted image user posted image user posted image .Le kaj bi brez tebe.Če verjameš ali ne,je Maruša skoraj kot nova.Jaz sem že 3x zaspala zraven nje,ona se pa ne vda,Kekca gleda že drugič,jaz sem pa kot polna luna user posted image user posted image .Vročine še nima,tako da sva bile dopoldne zunaj,pa v knjižnico sem jo šla vpisat,je bila navdušena zelo.Sicer jest in pit pa še vedno noče.Ozr kak mrzel jogurt ali pa kaj mrzlega za pit,bom vidla kaj bo nardila pri kosilu.Ima pa mandlje res čisto obložene,mi je prej uspelo videt.
So pa brez problema na firmi sprejeli mojo bolniško.Očitno imamo človeškega direktorja,ker prejšnji kljub 3 otrokom ni bil in še zdaj kot vodja enega izmed oddelkov ni.

Bino čestitke Beti za samostojne korake user posted image user posted image user posted image .Pa imava mobilni obe punci.A še vedno rada hodi za Bino?Naša Maša je kot kuža in hodi za Marušo.
Prav zanima me,kako je preživela danes dan brez Maše.

Lonja no evo,pa boste tudi vi imeli še eno punčko,čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image .No bo pa v tretje fantek in je to to.

Izabela vse naj naj in hvala za tortico.

NL načofkajte se še za nas malo in spočijte.

Cuma se pridružujem napisanega od mml.Če boš zdej preveč pridna,se bo šef navadil,potem bo pa razočaran,če bo kdaj drugače user posted image .

jana lepo počitnikovanje v Mb ti želim.Če pa si v ponedeljek za kakšno kavico v dopoldanskem času,pa javi.

Ajde Ljubljančanke,zdaj ko ste skoraj vse še doma ozr.že doma........bi se lahko 1x dobile,,a ne???Arielca ti imaš obvezno udeležbo user posted image ,da ti končno vrnem,kaj sem ti dolžna,ker na pošto mi očitno ne bo ratalo prit.

Grem počasi sfiniširat kosilo,potem pa šibava z Marušo po Mašo in malo na sveži zrak user posted image .

Lep vikend!

LP

A ha pa še slikica mojega novega biznisa user posted image user posted image user posted image .Ker je Maša že res imela zelo dolge lase spredaj in,ker ni več  hotela nositi palmice,sem jo kar sama postrigla.No prvič mi ni pustila kaj preveč experimentirat in je imela štenge,v drugo pa sem ji popravla in vsi pravijo,da super zgleda......očitno sem naradvni talent user posted image user posted image user posted image user posted image .Sem jo pa že malo čez 7 uro gnjavila s striženjem.Takrat je nabolj sita,spočita in dobrovoljna user posted image .

user posted image

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
25.7.2008 15:18:39   
Izabela_
NRMM - upam, da bo Maruška kmalu zdrava in da se Maša res ne bo nalezla. Drugače pa si malčico zelo lepo ostrigla in sploh je videti zadovoljna! user posted image

Mml - torej si imela prave mini počitnice brez Mance. Upam, da se bo hitro znebila še tega gipsa in bo spet vse okej. user posted image

Hvala za čestitke. user posted image  Saj ti rojstni dnevi gredo ponavadi bolj mimo mene, niti ne praznujemo kaj preveč, ampak letos pa kar veliko razmišljam, ker sem zdaj stara 33, moja mama pa je bila v začetku julija 66, rodila me je torej pri svojih 33. letih. Zdaj, ko imam Matevža, tako čisto drugače gledam na mojo mamo. Drugače smo mi doma vsi rojeni julija, tudi moj oče in user posted image , le Matevž je s tem decembrom udaril čisto mimo (v bistvu bolj midva z možem).

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
25.7.2008 15:54:51   
mml
NRMM z veseljem tespravim v boljšo voljo, če le lahko user posted image . Frizura je pa prav super user posted image . Se čisto strinjam s tabo, da bi se bilo pošteno dobit na kakšnem čveku in kofetu user posted image

izabela pa saj decembrčki so tudi OK a ne user posted image . Bosta pa za naslednjič z user posted image  preračunala, da bo user posted image  julija user posted image , ali pa še enega decembrčka, da ne bo samo Matevž izjema

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
25.7.2008 19:27:48   
arielca
Izabela_, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

lonja, user posted image  za user posted image !

NRMM, user posted image  za Marušino zdravje in user posted image  za Mašino novo frizurco. Sta si pa punci res ful podobni. In obe taka sončka user posted image user posted image ! Pasu sicer ne pogrešam, kavico pa user posted image .

Jutri se vrne moja mala nagajivka. Komaj čakam, da jo objamem in polupčkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Zdajle kuham njeno najljubšo govejo župco user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
25.7.2008 20:49:37   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: arielca

NRMM, user posted image  za Marušino zdravje in user posted image  za Mašino novo frizurco. Sta si pa punci res ful podobni. In obe taka sončka user posted image user posted image ! Pasu sicer ne pogrešam, kavico pa user posted image .

Ja seveda,sej poštar se v 2 letih tudi ni menjal user posted image user posted image user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
25.7.2008 21:02:00   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Ja seveda,sej poštar se v 2 letih tudi ni menjal user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
26.7.2008 8:04:19   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

A mi boste sploh verjele? Včeraj smo ostali zopet brez tel. linije user posted image . Kaplja čez rob pa je bila, da je šla še Mobitelova centrala v naši vasi user posted image . GSM je delal le na enem delu dvorišča user posted image No, upam, da bo sedaj dovolj. Sem že pošteno sita, da me kar naprej prekinjajo.

Nana Liza
: še enkrat hvala za vse, Bina pravi, da je bilo zelo lepo. Da bosta Ela in Tevž še prišla. Lepo se imejte na počitnicah, uživajte! user posted image za vse tri.

Izabela_:
vse naj naj za tvoji trojkici, sedaj pa počasi v nizki štart in počasi na delo, pa bo Iza tudi julijska user posted image , al pa  malo počakaj pa bo decembrka user posted image . Ko bosta z Matevžem za kakšno družbo se pa le javita. Nas znajo pa naši sončki kar presenetit s svojimi izjavami user posted image . Velik za oba.

mml: user posted image user posted image user posted image za mini počitnice. Ko bo Manca lahko skakala naokoli pa le pridite v malo hišico. user posted image pa časovna razlika ne daje preveč, gre pa v ponedeljek za dva dni zopet na pot user posted image . za vse M-je.

lonja: user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image , trikrat hura. Če pa jo vaš oči kam popiha za par dni pa se vidve(ve tri)lahko kar k nam preselite, bomo imeli babji žur user posted image . Daj oglasite se kaj. za vaju z Ajdo, malima princeskama pa lupčka.

NRMM: samo za Maruško, naj ji hitro mine, upam, da sise že naspala. Mogoče boš lažje spala, če ti zagrozim s posteljo z Rogle? user posted image   Koš poljubčkov za M&M od B&B. Kavo imam že doma user posted image . user posted image user posted image user posted image za frizerski podvig, dobro ti gre, se vidi, da si tehnična tipinja user posted image . Beti je ćisto nesrečna, če ne vidi Bine. Raje ne spi, kot da bi kaj zamudila user posted image .

jana73:
a vi ste na počitnicah? Tudi vi veste kje smouser posted image . za obe, pozdravček za Gala, da mu z objemom ne bo prenerodno user posted image .

cuma: ne pretiravaj, da ne bo šnusika prišla v službo čisto prestrašena user posted image . Najbrž uživaš prvi fraj vikend kar si v službi. Naj jih bo veliko. Tudi vam vabilo še ni poteklo user posted image . za morske deklice od barjanskih.

arielca:
ti kar stiskaj svojo princesko, je prav luštno. Kdaj torej prideš?user posted image Če bomo pa prišli kaj v Tržič te pa obvestim. za obe?

šnucika: a kej delaš? user posted image Da ne držim pesti zaman user posted image Ti ne bom dala mirauser posted image . za obe nagajivki.

janja27:
a si tudi brez neta?

jan jan:
kako ste? Se razvajate doma? za tvoja mala princa.

pegica1:
kako kaže s slikarsko šolo? za vaju z Neli in Ažbeta. A pridete kaj v LJ?

tinas: tudi ti ne pretiravaj, daj še ti malo uživat v bazenu s princesko Lio! zaa obe. Upam, da nam kmalu upe priti na vaš konec. A mi pošlješ navodila kako do vas? Mi smo pa še vedno kjer smo bili, tako da, če vas pot zanese kaj v naše konce vas bomo zelo veseli.

HIMH:
a si še na morju? za vaju s Hano. Mi smo pa včeraj po dveh mesecih dobili rezultate alerg. testiranja. Ja, še vedno so alergije, so pa za odtenek nižji rezultati. Imava pa že datum za december. Kako je s Haninimi rezultati?

Pa saj najbrž sem zopet kaj pozabila.

Barjanski pozdravček

P.S.: grem barvat hiško, da bo lepa ko prideteuser posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
26.7.2008 8:40:57   
NRMM
Juuuuuuuuuuuuuuutro!

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse.Bino je kavo nabavila,zdej pa jo špara v elementu user posted image .Bina kolikokrat si mi že rekla,da si Gorenjka user posted image .

Noč je za nami,je bila za sedi 5.Se me je mož usmilil in ob 00.00 dal Maruši AB,s tem pa sta zbudila ziher celo ulico user posted image user posted image user posted image ,ne samo mene.user posted image

Bino pridem drugi teden/torek do tebe,ati je že naredil akcijo,tako da imam zate,kar ti že en čas obljubljam user posted image .Bom pa priletela pred službo,drugače se mi bo do malice speklo v avtu user posted image .

No zdej pa grem dediju poškropit,kar je še ostalo od vinograda.

Lep dan,uživajte maximalno!

LP

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
26.7.2008 13:34:29   
arielca
Ojla,

Ste že prebrale novičko o Yasminki:  http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2999447 ?
Iskrene čestitke še tukaj user posted image .

Moja pupa se zdajle počasi odpravlja z morja. Upam, da ne bo prevelike gneče na cesti in da ji bom kmalu lahko dala enega velikega lupčka user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
26.7.2008 18:03:31   
JanJan
Daan!

Pri nas pa grmi in nekaj kapljauser posted image . Jan bo spet komentiral: oblaki bum,bum, dež padauser posted image . Ko je letos prvič slišal močno grmenje sredi noči, je ful jokaluser posted image . Pa sem mu razložila, da ni nič hudega, da se to oblaki zaletavajo in zato grmi. Sedaj pa vedno to pove, vendar v povezavi z nočjo, torej se oblaki zaletavajo samo ponoči. Danes je zaspal šele ob štirih, spet bo dolg večer.

Janja: res smo pri Primčevi za oba fantka. Kako kaj pikica?

Bino: zaenkrat smo doma. Grem pa jutri se razvajat za nekaj dni k mojim, potem pa upam, da pride OI za Domna, da bomo lahko kaj ušli še proti morju. Upam, da  telekomunikacijske povezave pri vas ne bodo več štrajkale. user posted image Beti za korake.

Tinas: samo dojim. Veš kaj, privošči si tudi ti kak skok v bazen, bo potem lažje sedet v pisarni.

Lonja:user posted image za user posted image .

NRMM: user posted image za Marušo, upam da bo kmalu spet zdrava. user posted image za Mašino frizurco.

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
27.7.2008 8:07:40   
cuma
Jutro

user posted image

Sem že včeraj pisala, pa sem bila očitno predolga .... user posted image

Najprej hvala vsem za nasvete za službo... se bom poslabšala, obljubim user posted image !

Moj prvi vikend fraj je ok, imamo obiske iz štajerske in se imamo fajn. Vreme se danes nekaj kisa ... bomo videli kaj se bo izcimilo iz teh oblačkov ... sicer pa me čaka toliko gosp. opravil, da ne vem kdaj bom vse .... Jutri pa spet delat. Problem je, če greš delat ob 7.30, punci spita do 7ih in moram bit tiho, ko pridem domov pa smo še 1urco skupaj in gre Tinkara že spet spat user posted image  ... pa spet ne morem prat, sesat, pomivat po tleh ... da ne govorimo o tem, da sem crknjena ... Kot pikica na i pa je še to, da imamo še vedno gradbišče pred vrati (zelo lepo napreduje .... zdaj čakamo okna)in je polno prahu, ki ga vsakokrat prinesemo v stanovanje. Najbrž je vedno tako, ko začneš delat .... treba se bo bolj organizirat, pa bo.
Ema in Tinkara sta super. Emina kahla bo danes romala v klet, ker je od nedelje ni več nikoli uporabila ... hoče samo na wc. Ful govori, poje, riše in barva ... Najraje ima pobarvanke iz neta (ji sprintam Pu-ja in ostalo druščino ... ali pa Janija Nanija .... ina barva). Tinkara se še vedno plazi in veliko vstaja, rada tudi pleza .... na kavč, na škatle od igrač .... skozi se čudi: uaaaaa, glej, oponaša konja, psa, maha pa pa, ploska in če ni kaj po njeno, se jo sliši po celem naselju user posted image .

izabela: vse naj naj za RD!!!!!

NRMM: Maruša že bolje? Maša je ful lušna, user posted image  za frizerski podvig!

tinas: če boš še imela lokal, ko se bom jaz naučila peti, bom prišla z veseljem user posted image ! user posted image  za Lio in likebike!
Mož igra v 4ih različnih zasedbah ... jazz,latino,funk (kvartet, big band), Magnifico, Zucchero,Jamiroquai, Simply REd,... (kvintet), blues (kvintet)  ...

bino: čaki da se malo zorganiziram, pol pa pridemo user posted image ! Bravo Beti za prve korake!!!!

šnucika: nimamo še turnusov ... se še učimo user posted image . Si že zrihtala varstvo za Živo?

lonja: user posted image user posted image user posted image  za user posted image

Nana Liza: uživajte na dopustu!

jana: en pozdravček tudi tebi in tvojim .... kjerkoli ste! user posted image

mml: user posted image  za mini počitnice! Moji trije tudi grejo na mini počitnice na Štajersko  ... jaz pa bom sama doma. Po eni strani mi je hudo, po drugi pa se tudi veselim ... nisem še imela toliko fraj, od decembra 2005 user posted image  ... no, edino v službo bom še vmes  hodila za enih 8 ur na dan user posted image  , najmanj user posted image .

arielca: Brina je že doma? En objemček obema!

Zdaj pa grem kafe skuhat .... bodo kmalu vsi pokonci ...

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
27.7.2008 15:09:29   
šnucika
Evo mene..na kratko...

cuma - za Živo imam domače varstvo-nona servis,dokler ne izvem,če je še kako prosto mesto v vrtcu.

Drugače pa vegetiram...v torek sredo in četrtek imam naporno,neke zadeve urejam,pa gastroskopija me čaka....ja še želodec sem si zjebuser posted image ..mah v glavnem no comment.

Vsem vam pa želim lep teden in veliko sonca.user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
28.7.2008 7:23:43   
NRMM
Juuuuuuuutro!

En hitri lifting,ker smo na drugi strani.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
28.7.2008 7:42:02   
šnucika
user posted image

in kavica!user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
28.7.2008 7:46:05   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Ena velika user posted image za vse, se opravičujem, ker vam je nisem zadnjič postregla user posted image . Se bom poboljšala.

NRMM: ja še dobro, da me nisi s taško user posted image . Se veselim, da se zopet vidiva. Nisi mi sporočila glede bučk in kumar user posted image . Kako je Maruša? Kdaj pa midve spet greva user posted image ?

cuma: user posted image samo zate. Ja, gradnja. Mi smo včeraj zunaj kar precej delali in pridno znosili vso umazanijo v hišouser posted image . Pa zopet smo same. Mogoče bom obema navezala krpe na noge pa bomo glancale user posted image . To, kar praviš o času za pospravljanje je pa itak umetnost. Jaz se kar težko sprijaznim, da mi enostavno ne uspe. Mogoče bom od jeseni naprej zaprosila za kakšno pomoč. Bomo videli če mi uspe. Se mi zdi pomembnejši čas z malima princeskama. A gresta tvoji obe v vrtec?

šnucika:
bom mislila in držala pesti še za tvoje zdravje user posted image

Grem, mogoče mi uspe zložit svari v omare user posted image , drugače bomo mele tek čez ovire

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
28.7.2008 9:35:21   
mml
Dan,

bom čisto kratka, ker se Manca sama zabava v dnevni sobi s prstnimi barvam user posted image , pa nimamo v načrtu pleskanja stanovanja v bližnji prihodnosti user posted image .

Smo kar OK, če odštejem, da se Manca po novem zbuja pred pol osmo...kar pomeni, da od 6. ko se Matic zbudi za dojenje, praktično ne spim več...

...ah pogrešam poležavanje iz prve porodniške...septembra bo pa še slabše, ker bo Manca v vrtcu in bo treba do 8. oba obleči in spraviti v avto...

No grem kontrolirat, kaj počne navihanka user posted image

Držite pesti, da prideva danes s kontrole domov brez mavca

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
28.7.2008 9:55:27   
lonja
Jutrooooo,

jeeeee, tudi mi odštevamo, še 4x v službo in dopuuuuuusssssst user posted image ! Dans in jutr pa še šefice nimamo in je miiiiirrrrrr, ful dobr.

Vikend smo preživeli, oba dopoldneva sva se z Ajdo zabavali po svoje, saj je user posted image  pridno delal na hišici, v soboto popoldne smo se potem spokali proti Gorenjski, da bi se na Bledu malo skopali. Spotoma smo se ustavili pri moji sodelavki na ledeni kavi, ko pa smo prišli na Bled, pa se je uscalo kt pr norcih. Ajda je na srečo spala v avtu, tako da smo zapeljali na eno stransko pot in vsi trije oddrnjohali eno kitico user posted image . Ja, prav luštn je blo, čeprav malo drago spanje user posted image .

Včeraj pa sem po dolgem času kuhala nedeljsko kosilo, ki mi je super uspelo, najbolj sta se oblizovala ob pohorski omleti z borovnicami, sladoledom in smetano user posted image .

Tako, danes je Ajda spet v babi varstvu, kar pomeni, da je brez problemov vstala, na Vrhniki je sijalo full sonce, ko pa sva prišli v LJ, pa totalna megla. In sem jo naučila še besedo megla in se ji je fajn zdelo, je skoz ponavljala: megla, megla... user posted image .

Mml, upam, da se vam danes uspe znebiti mavca, sporoči. Pa tudi če se vam zahoče kakega popoldanskega čvekanja, pridemo tudi na dom (vaše dvorišče) user posted image .

Bino, upam, da sem danes uspe videt po dolgem cajtu. Ajda bo presrečna, ko ji bom omenila Bino in Beti user posted image .

Izabela, upam, da si 33 pošteno zalila. Ja, Kristusova leta niso kr tko, verjetno že čutiš, da bo od zdej naprej vse drugače user posted image .

NRMM, jst sem tudi za kafe, kdaj si ti to mislila user posted image ?

Tko, grem pit. Sem žejna.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
28.7.2008 13:34:01   
arielca
Ojla,

Brina je doma in zdi se mi, da je v tem tednu ful zrasla user posted image . Imela se je super in zdaj komaj čaka, da gremo avgusta v Afriko user posted image .

Danes sva šopingirali v KR. Gospodični sem med drugim kupila nove kopalke (ker je ene totalno uničila v mivki) in ene kavbojke, ker so ji vse tako zelo kratke. So bile iz 30 evrov znižane na 14,5 in to opravičuje moj nakup user posted image .

Moram povedati, da je zelo zelo pridna in čez dan nič več ne lulal in ne kaka v hlačke. Ponoči ji še dam pleničko, ampak je zjutraj običajno suha, tako da ji jo bom počasi ukinila. Ne vem pa, s čim naj zaščitim jogi, če bi prišlo do kakšne 'nesreče'? Ideje user posted image  ...

Zdajle čakam mojega user posted image  da pride iz službe in Brino, ki spi svoje popoldansko spanje, potem pa pojemo kosilo in gremo na sončka. Upam, da se nam zdaj res obetajo lepši dnevi user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
28.7.2008 14:07:43   
šnucika
arielca -  Živa se bo tudi počasi selila v veliko posteljo in bo kmalu brez pleničke tudi ponoči.Je zelo pridna in jo ima samo še za spat.
Ji bom pa dala pod jogi rjuho kar isto zaščitno pregrinjalo,kot ga ima sedaj v mali postelji.Samo po širini bom položila dve,eno za drugim.
To so tista pregrinjala kot rjuhica.Zgoraj bombažni frotir spodaj nepremočljiva prevleka.In fajn se perejo.Živa ima od Medikasa,dobiš pa v Baby centru.user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
28.7.2008 14:18:11   
Kofi

Ne vem pa, s čim naj zaščitim jogi, če bi prišlo do kakšne 'nesreče'? Ideje user posted image  ...

dobiš v DM - nepremočljiva podlaga - mislim, da je okoli 80 x 100 Je pa taka kot je opisala šnucika...na vrhu je 100% gosto tkani bombaž, spodaj nekaj nepremočljivega. To smo meli tudi na naši postelji in čist nič se ne čuti, da jo imaš spodaj pod rjuho. cena nekje 8 eur.

Če želiš pa popolnoma bombažno, imajo v Toys'r'us eno, ki je res gosto tkana bombažna brez plastficiranih delov. V eni pakungi sta dve notri. Tko da zdej imamo tri, ker je pač treba kdaj pa kdaj zamenjat :D
Vse opisane se perejo lahko na 90° (meni so boljše tiste iz tojsa)

Jaz vedno dam samo eno na posteljo počrez...približno vem kako Neli spi :) čisto zgoraj pri povštru user posted image  In še vedno je zadržala veliko lužo. Vse skupaj dam pol v pralnega, s povštrom vred user posted image .

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
28.7.2008 14:20:42   
Izabela_
Hvala vsem še enkrat za čestitke. Rojstni dan je minil mirno user posted image , prišli so starši z obeh strani in svakinji z družinami, to je pa vse. Matevž je zelo užival na mojem žuru! user posted image

Arielca: jaz sicer še nisem kupila, mi je pa prijateljica rekla, da je kupila 3kom podlog Racman, ki jih lahko kupiš preko interneta in lahko celo izbereš slabšo kvaliteto (oziroma z napako), pa so potem cenejše, fali pa jim nič. Menda super držijo, čeprav ne izgledajo tako in misliš, da bodo premočile. user posted image  Lepo, da imaš svojo deklico spet doma!

Lonja: ti kar pridno odštevaj tele dni do dopusta, saj si zaslužiš! user posted image  Midva sva se pa pravkar domenila, da gremo 26. avgusta za en teden kar s šotorom v naš običajni camp v Rovinj (nismo bili že štiri ali pet let). Namreč včeraj sva gledala prospekte in se nisva mogla za nič odločiti v Grčiji. Kar nama je všeč, je bilo predrago za letos, ko je bila že Amerika, ostalo pa potem ni bilo popolno. Sva postala zelo izbirčna na stara leta (mogoče je pa to povezano s 33? user posted image ).

Mml: držim pesti za Manco, da se danes znebi gipsa. Čutim, da bo tako... user posted image  Decembrčki pa so krasni, seveda! Najbolje, da planiram še enega kar takrat! user posted image

Bino: tale vaš telefon je pa res od user posted image . Naj vam že enkrat to zrihtajo! Tudi jaz upam, da se še kaj zmenimo zdajle poleti. user posted image

Cuma: si dobro izkoristila prvi frej vikend? Bravo za Emino kahlo oz. nekahlo! Mi se pa zdaj "matramo" z Matevžem, da ne bi imel plenic. Čez vikend smo bili oba popoldneva v spodnjih hlačah in je bilo vse okej. Danes zjutraj pa se je polulal v hlače takoj, ko sem ga oddala pri varuški. Bo potrebno še malo vaje.

Toliko...

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 28.7.2008 14:22:38 >

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
28.7.2008 18:37:23   
mml
No mi2 sva nazaj s poliklinike in mavec sva pustili tam user posted image user posted image user posted image , to je dobra stran...ampak en teden mora še pazit na nogo in je naj ne bi polno obremenjevala, tako da je ne smem spodbujati k hoji...nekako moramo zdržati še teh nekaj dni, po tem bo pa že lažje user posted image

Hvala vsem, ki ste držali je zelo pomagalo, Manca se vam zahvaljuje

Matic je pa danes pojedel pol banane in je bil čisto zadovoljen, jo je že predvčerajšnjim in sem počakala, da sem videla, da ni zaprt in sva danes vajo ponovila, tako da bomo počasi začeli še s čim...me zanima, če mu bo tudi zelenjava tako všeč...
Je pa zadnja dva dneva spet malo rajši na tleh, tako da je manj naporno, ker ga ni treba kar naprej prenašati

No pa še malo fotodokumentacije

Bela tačka ob prihodu z urgence
user posted image

Spati se da tudi v igralnici
user posted image

Pred Neli mi je sicer nerodno, ampak vseeno uživam
user posted image

Bela tačka danes
user posted image

Komentirala bom pa zvečer ali pa jutri...

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.