Kofi
|
Evo mene nazaj...precej boljše volje. In sicer ne zato, ker bi se mali nehal jokat, ampak ker je mir v hiši..zdaj šele. Neli ni hotla it spat..zaspana pa ko ! No, pol sem jo le nekako prepričala. sem bla danes popoldan mama samohranilka. sem ju spokala na peskovnik...tko da sem se nadihala malo svežega zraku. Sem prej, preden je šel mali spat, mu pripravila neko Bio kašico iz sadno žitne kašice od Holle (sem dobla vzroček v eni novi bio trgovinici). Mali jo je jedel kot da bi mu danes še ne dala za jest. Jo morem it kr kupit. Pol je sam zaspal v posteljici. Dan je bil pa isti kot jutro, tko da to kr preskočim bino ne vem če vi rabite Nelino šolo risanja, daj si poglej mojstrovine od Mance! Sicer pa Neli nič kaj dosti več ne riše te dni, ker ima ful dela na balkonu...se špila, skače po kavču, mi žuga s prstom nazaj, ko ji rečem, da ne sme...se mi reži v faco :D ni da ni v glavnem. Pri Ažbetu pa znajo bit zobki...sam, pr Neli so mi rekli, da rastejo bolj kot ne ponoči. In so res...on pa je ponoči priden. Sploh nimam problemov z njim. Ga podojim, spi dalje. nanaliza en za vas! PA sej boste to hitro porihtali in šli spet na morje. Sam ne prehitro, da ne pride vročina nazaj. Kaj doli niste meli klime? Bi le pasala. Da bi se mal ohladil Tevž. Sicer pa, v banjico al pod tuš pod mal mlačno vodo. janja tudi neli se nikol ni hotla crkljat...zato pa tolko bolj zdaj odkar imamo Ažbeta. In veš kako to paše!!!! Jaz bi jo kr pojedla! nrmm kolk je leeeepa Maša!!!! Ful si ji lepo frizurco naredla. Ej, pa je prav fuuul podobna Maruši. Po mojem ste obe delali na istem prepihu Ma tebe bojo prav prelocirali za en cajt v Mengeš? Ne greš nič vmes na pravo delovno mesto? No, sej maš notesnika...ne rabiš glih hodit v lj, a ne? arielca ma kolk ur na dan misliš ti delat? Bo zneslo? Sicer pa je meni tut lepše nekomu predavat, ki ima interes poslušat, kot pa študentom, ki jim ni niti tam za bit. ac, lonja glih sem študirala na vaju, kako je kaj z vajinimi slabostmi. vidim, da sta boljš. kako pa vama je kaj bit še v službi? Meni se ni dalo. Celih 9 mesecev...komaj sem čakala na kak praznik. Eh, neka stara koka sem :D ac tvoja Sara pa ga samo pohaja naokoli...jaz bi tudi!!!! Pr nam pa ne eni ne drugi starši nikoli nikamor ne grejo, tko da je ne moremo poleg poslat na morje Pa bi ji ful pasalo. Njegove smo še hotli mal prisilit, da bi letos šli, pa so kr hitro rekli ne. Eh... šnucika...kje si, javi se...al te je Živa prevč zmučla :D???? Veš, si pa zaradi tega tudi ti bolj aktivna! jaz bom pa lenoritis fasala, će bomo samo likovno ustvarjali Kaj so penzionisti že kaj rekli, al sem kaj spregledala? sonček balonček WB!!! Sem te že prav pogrešala. Kako kaj punci!? Se že cartata kaj med sabo? Če bi Neli ne šla spat popoldan, bi jaz bla že ...sej veš kje :D .... Dobre živce maš! Držim pesti za granitogres. Itak da bo ful lepo! Samo, da ne boš zaradi poklica, ki ga imaš, preveč picajzlasta mml!!!! Ja boga Manca! Pa fuuul pridna! Še bolj pa lušna! Kaki lepi kravžleki...jaz bi tut take! Neli mi je včeraj rekla, da bi ona mela tut dolge lase, tk kot mami. Pa sem ji rekla, da ne bomo več strigli, pa se je kr strinjala! Samo, se tudi njej kr kravžlajo zadaj, tko da ne vem kolk let bomo čakali na tako dolžino - vsaj optično Mali žabek pa je ful carti, pa podoben Manci. Pridno jeste GH? tinas čestitke za oba bara! Nam takrat ni uspelo prist okoli, bomo pa naslednjič, ko bomo v gorici! Lubčka tvoji princeski. jana73 naslednjič pa grema, ok? V Avenue. To menda je nekje blizu tvojih, pa bliz mene. Pa še dobro kavo kuhajo. Pokliči ko boš kaj okoli letala. Eto, ste vidle, da sem dobre volje? Pišem ko raztrgan dohtar. Pa da ne bi ki ve učiteljice (Arielca, Bino in ostale) gledale na pravopisne napake...ker poznam to poklicno deformiranost !
|