|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
28.7.2008 21:43:09   
arielca
user posted image user posted image user posted image  Manca! Še tale teden malo potrpi, potem pa bo lahko v polnem pogonu user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
29.7.2008 7:34:21   
sonček balonček
Ojla,

mi smo se vrnili iz 14 dnevnega dopusta v Vodicah pri Šibeniku. Jaz pa že razmišljam, kam bi spet šli. Žal ne vem, kako bo to izvedljivo, ker bi jaz RES morala končati magisterij in prizidek bi tudi RES morali že končati... Se vseeno pogovarjamo, da bi po tej hotelski varianti, šli še poskusit kampiranje z dvema malčicama za slab teden dni.

Maruša pridno raste, včasih jo kličemo Mišel user posted image . Je pa res zdaj na morju klobasice malo izgubila, ker je bila bolana, jedla je antibiotike in nekako ni imela pravega apetita. Pa še navadila se je spati poleg mene in viseti na zizi med spanjem. Če ne pa vik in krik... tako da so nam sosedi v hotelu trkali po stenah...

Lara je na morju nehala spati opoldne. Smo se en teden trudili, da bi hodila spat, drugi teden pa obupali. Ampak mi je zelo čudno, ker če nam pa uspe, da zaspi, pa spi 3 ure  ali celo 3 ure in pol. Je zelo zaspana, ampak ji trma ne pusti, da bi spala. Morje ji je bilo premrzlo. Je bolj nabirala školjke.

Včerja smo ji pred hišo doma naredili čofotalnico in se je frajerka pridno namakala in se delala, da je na plaži. Vsak večer reče, a jutri gremo pa na morje?

No zdaj nam en stric končno polaga ta prekle... granitogres, ki nam ga nihče ni znal polagati. Držite pesti, da taokrat uspe!

Bino, ti odgovorim ko bom imela malo več časa. Upam, da ne zameriš.user posted image

Vse, ki se odpravljate na dopust, uživajte. Pa zdrave malčke vam želim.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
29.7.2008 8:35:04   
šnucika
Jutro!

user posted image user posted image user posted image  za lepši dan!

sonček - pozdravljena nazaj med namiuser posted image

mml-no,pa ste se rešili mavca....jaz si ne predstavljam Žive,ona nikoli ne bi bila pri miru in pazila,da ne bi hodila po tej nogi.Pridna Manca!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
29.7.2008 9:05:52   
arielca
Dan,

Hvala vsem za nasvete o zaščitah za jogi user posted image .

sonček balonček, WB user posted image !

šnucika, hvala za kavo user posted image !

Včeraj me je klicala ena kolegica, da v jezikovni šoli jeseni potrebuje predavatelje in grem danes na en neuradni razgovor, da vidim, kako in kaj.

Sončen pozdravček!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
29.7.2008 10:44:03   
ac
Po dolgem času en pozdravček še od mene!

Na morju je bilo fajn, samo sedaj, ko se Sara že sama zamoti, pa še dosti je bila pri raznih sosedih in bolj malo 'doma', sem se kar malo dolgočasila in močno pogrešam svoja nekdanja potovanja nekam daaaaleč in bolj aktivno. No, tud to bo spet enkrat prišlo na vrsto.

Zdej sem spet v službi, Sara pa z babico še en teden v Puli. Na in v morju ful uživa in  je res super, da lahko tolk časa preživi tam, pa še na dihala ji ugodno vpliva, ker, odkar je na morju, nič več ne kašlja.

No, tolk na kratko.
Izabela - VSE NAJBOLJŠE z zamudo, ampak z obrestmi user posted image user posted image user posted image
Mml - uboga Manca. Upam, da bo kmalu lahko že normalno tekala naokoli user posted image .

Zdej grem pa še mal delat. Vse se imejte lepo in uživajte!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
29.7.2008 10:46:28   
lonja
Daaaaaan,

evo, pa je tu že torek user posted image . Še malo pa bo petek, jeeeeee!

Mml, user posted image user posted image  za Manco brez gipsa, zdaj bo življenje verjetno spet lažje, a ne? Vidim pa, da ste s prstnimi barvami že pravi umetniki, se moramo tudi mi kdaj spraviti zraven, ji bo zihr full všeč.

Bino, hvala za včerajšnje prijetno druženje, tudi Ajda je full uživala, sej si videla, kak jok je bil ob odhodu. Je zvečer očiju povedala, da je bila lumpa, ker je Bini prst stisnila med vrata in je Bino bolelo user posted image . Mislim, da ji je bilo res hudo. Komaj čakava, da se spet kaj dobimo, mogoče v polni zasedbi z našimi user posted image .

NRMM, sej sem vedela, da si nas z uno user posted image  sam mal rajcala, a ne user posted image ?

Sonček, dobrodošli nazaj in user posted image , da ste se imeli fajn. Kam pa boste odšli zdej kampirat? Ja, mi imamo tudi še full dela na hiši, sam se vse bolj nagibamo k temu, da bi se selili spomladi in ne tik pred mojim PDP-jem, kar bi bilo celo mogoče izvedljivo user posted image . Bomo še videli, pustimo času čas. Sam dopustu se pa zaradi tega ne bomo odrekli.

Arielca, super za ponudbo za delo. Kak dodaten zaslužek pride vedno prav, a ne user posted image ?

Šnucika, hvala za kavo, jst bi šeeeeeeeee user posted image !

Tak, zdej pa grem, mi že spet kruli po želodcu.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
29.7.2008 10:48:31   
lonja
Ac, dobrodošla nazaj, ja, zdej pa delat user posted image ! Kako se sicer počutiš, upam, da so te slabosti čist zapustile in se zdej že res super počutiš. Po mojem dopustu pa greva na kavo, OK?

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
29.7.2008 11:26:24   
ac
Ja, Lonja, na srečo so me slabosti zapustile, sedaj pa samo gledam, kaj vse bi pojedla, da nadoknadim za nazaj user posted image . Potem se seveda preveč najem in me peče zgaga, itd user posted image . Za oblečt mi ni nič več prav in se moram odpravit v kakšno nosečniško trgovino pogledat, če je kaj pametnega ostalo na razprodaji user posted image . Drugače je pa počutje ok, še vedno se vozim z biciklom v službo, pa hoja na kakšne manjše hribčke mi tudi paše. Sklepam, da se tudi ti dobro počutiš. Seveda se dobiva po tvojem dopustu na kavici in kakšni tortici ali dveh user posted image , obvezno! Aja, pa čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz imam tud kar en občutek, da bo spet user posted image . Upam, da izvem čez en mesec na morfologiji.

Sploh pa upam, da se nas avgusta, ko boste vse z dopustov, čim več sreča in malo v živo poklepeta!

Sedaj pa tud jaz šibam na kosilo.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
29.7.2008 11:59:24   
arielca
Evo me nazaj z razgovora. Bilo je super, avgusta se zagotovo slišimo, ko bom pomagala oblikovati en tečajniški program. Ful sem vesela, ker bom verjetno vodila angleške igralne urice v vrtcih in kakšno skupino odraslih tečajnikov (upam, da bo kakšna konverzacija user posted image ). Ja, zaslužek pride že prav, ampak predvsem je meni to delo za dušo. V šoli se večinoma učijo za ocene, obremenjena sem z načrti, NPZ-ji, sitnimi starši ... Na tečajih pa si precej bolj svoboden in dobiš tudi tisto pohvalo in povratno informacijo, ki poboža dušo in odtehta denar. Pa da ne bo pomote ... Rada učim tudi v šoli, ampak naš šolski sistem pluje v čudne vode user posted image .

ac, user posted image  za dopust in morski zrak bo Sari zagotovo koristil. Moj kolega je astmatik, zato že celo življenje hodi za 3 tedne na Mali Lošinj in je stanje bistveno boljše.

lonja, naj ti čas do dopusta hitro mine.

mml, Manca je prava mala umetnica user posted image . In očitno je gips ni kaj dosti motil user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
29.7.2008 12:00:47   
NRMM
Daaaaaaan!

No evo jaz še kar v bolniški,je mož šel danes na fuš,tako da ga nadomeščam user posted image .Ga je kolega prosil,če bi mu šel na Dunaj nekaj razložit in naložit in seveda mojemu to ni treba 2x rečt,še pogreša prejšnje delo user posted image ,ker je bil kot mali otrok,ko je to izvedel.Naj ima veselje,meni pa tudi paše bit še en dan več doma.

Lonja nič vas nisem rajcala,jaz sem dala samo predlog.Bi pa blo fajn,da se ena od vas skupi spravi user posted image ,da ne bo neka Štajerka skupaj tumbala Ljubljančanke in okolišanke.

Sonček WB user posted image .Vidim,da ste imeli pestro na morju.Jaz sem ravno danes šla vplačat za 11.9.,tako da še malo in odrinemo.

Ac WB tudi ti.Super,da so slabosti minile user posted image .

Mml no evo,pa ste ven iz škornja user posted image user posted image user posted image user posted image .Zdaj pa še par dni in boš spet aktivna zraven Mance user posted image .

Bino ta teden ne bo nič od mene očitno.Jutri moram namest v Lj v Mengeš,kjer je moje novo delovno mesto.....user posted image user posted image user posted image

No zdej pa grem počasi kuhat,Maruša kao spi,Maša je v varstvu.Maša je prišla v obdobje derenja,tečnarjenja in ipikeuser posted image .Nič ji ne paše,dere se nonstop in samo mama,mama,mama.Ponoči se mi zbuja in tečnari,zvečer noče več jest po flaški in zjutraj je ob 5.50 že tako lačna,da je tudi flaška zeeelo dobrodošla.Očitno so 4ke na vrsti.

Lep dan vam želim,čeprav bo vrooč.

Lp

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
29.7.2008 13:13:34   
Kofi
Hejla!

vAm lahko mal pojamram???
jaz sem že čist za v Idrijo!! Mali se dere cel dan. Včeraj že, pa danes tudi. Razen seveda ko spi. In kaj je razlog za to? Da mi ga je tast čez vikend čist razcartal in bi se mali samo nosil oz. nekako sedel, vendar brez moje pomoči...pol pa se zvrne in mu spet nič ne paše!

Čez vikend sem imela namreč tasta in taščo na obisku, ker sem jih sama prosila, če mi pridejo (bolj taščo!!!) pomagat pr otrocih, da lahko jaz kej naredim na dr. In pol sta prišla oba. Tašča je naredla ful koristi on pa v MINUS!!!! Je zlikala cel stolp cunj, pa se igrala z Neli in malo z Ažbetom, ker ga tast itak ni spustil z rok. 1000x sm mu rekla, naj ne dela tega...a on kr po svoje. In zdaj imam. Včeraj so mi že trkali sosedi,ker se je tak jokal da ga sploh nisem mogla pomirit...pa sem mislila, da mogoče pa keri zrezke tolče...a je bla danes ista štorija...spet je nekdo trkal glih med njegovim super dretjem...samo še socialno čakam user posted image
Kak naj otroku razložim, da ne more še sedet, če še ne zna sam. In povrh vsega še se mi je zdel sumljiv, ko sem ga previjala, da ni nič na teži dobil, ga stehtam in ugotovim da ima 300 g manj kot pred enim mesecem!!!! Mu že 14 dni dodajam GH - predvsem sadne kašice. On pa namesto gor, dol! To je v glavnem too much zame! Ne vem, al ne znam z otrocmi (sploh z mojimi) al se mi res že meša!

Tko, zdej sem fejst zatežila, sej vem...bom pol zvečer še kaj lepšega napisala...ko bom upam že boljš volje...zdaj mi gre sam na jok...

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
29.7.2008 15:16:14   
janja 27
daaaannn

evo mene po dolgem času....mi kr grejo ti dnevi nekam....hvala bogu da sem na bolniškiuser posted image user posted image joj zvenim kot upokojenecuser posted image user posted image
sem se ta teden dala mal v pranje cunjic za user posted image , pa mi je možek škatle privlekel in vso roptoijo mam še vedno hišo v razsuluuser posted image ..neki sem že oprala par škatel me še čaka danes sem raztavljala vozičke in moram sat tisto prat sem porabla ene pol ure upam da mi bo sestavljanje nazaj vzelo le tolk časa..ke je tolk tistih gumbov okoli....pa lupino...pa ležalnik..joj je te ropotije....pa pogledat moram kaj mam še za nabavit...
mi je pa mami že kupla kompletek za iz porodnišniceuser posted image user posted image v zeleni barvi, je manca pršla zelena domov pa naj bo tud ta karkoli je že ona al on..čeprav tud mene to skrivanje daje da bomo imeli še eno user posted image user posted image user posted image edino im bo bolj problemuser posted image ma bova že kaj našla...
jaz sem ok pikica v trebuščku veselo brca, manca pa ne morem verjet je šla dnes popoldan spat mende po 3 tednih...je sedaj dva dni bolj zgodaj vstala..zgodaj no ob 8 h če en ona spi do 10 h zjutraj je z bratrancem tekala naokoli in jo je čist pobralo....je sama zlezla v postlo ( seveda najino ) in se pokrila in jo ni blo več....čudeži se dogajajo ja...user posted image user posted image drugače pa vidim d aji fali mal vrtec...tko je kr trmasta ratla....se niti ne obremenjujem kaj bo potem k bo user posted image katastrofauser posted image user posted image
izabela - jaz ti želim tudi vse najboljše čeprav mal z zamudo ampak važn da je voščilouser posted image user posted image :
               pa še neki za dušo:
Življenje je kakor knjiga,
včasih njene stranis o žalostne in sive, a včasih mavrične igrive. Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača, ti vso dobroto poplača!
Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča.
Naj nobena stran ne bo boleča!
Vse najboljše iz srca,
naj tvoja knjiga same lepe strani ima!
Vse naj naj boljše za rojstni dan!

bino - čestike beti za prve korake in upam da si rešila s telefonom , jaz sem mal težila gor na siol kje je moj modem pa so mi sedaj rekli da morma počakat prvi račun iz telekoma ker sem prenesla številko v siol omrežjeuser posted image tko da upam upam čez en mesec da bom imela svoje net in tv in telefon no sej ga ne rabim k mam mobitel sam je v trio kompletu pa ni velik razlike od duota...

lonja - čestike za user posted image a ime sta kaj že izbrala...??? upam da ni tko kot pri nas.user posted image user posted image

mml - joj kako je lušna tvoja Manca kako je  skodranauser posted image user posted image ...in seveda user posted image user posted image za snet mavec...

NRMM - si pa pravi frizer..jaz sem našo tud ostrigla letos za novo leto najprej da ji bom sam franžo, potem sem mal še ob strani in naokoli in je ratala totalna katastrofa..ko sem kolegico klical k nas striže jo je skor kap...seveda me je nazjala..ma je uštimala zadevo..tko da jaz rajš škarij ne vzemem v roke..sem že enkrat v mladih letih brata neki strigla na koncu sem ga skor celga obrilauser posted image user posted image tko da moje frizerske spospbnosti so nulauser posted image user posted image

janjan - jaz sem tud pri prinčevi mi je ok me pozan še mene kot otroka tko da ni panike pa še sestra pri nje sedaj nova ( katja) je moja kolegica prej je dela v porodnišnici sej itak imaš pol sam še grmekovo na razpolago sam ona je meni katastrofa mam slabe izkušnje z njo kot otrok....krajnikovo pa poznam osebno sam nise htela k njej k ma skozi ene kolone pred čakalinouser posted image user posted image

arelica - lepo da boš delala v tem tečaju k te veseli, ja naš šolski sistem je pa res katastrofa - naj si grejo v avstralijo pogledat kako se dela, dol je superca sploh niti neveš da tvoj otrok hodi v šolo d ase niti ne menimo od težih šolskih torb k jih naši otroci vlečejo s sabo tam imajo vse v šoli in domačo nalogo dobijo na list papirja se pravi da je v torbi copati pa mapa....druge stvari so v šoli..in glede učenja pa sploh en bom komentirala..

pegica - upam da si se kaj potolažla ti pošiljam ene user posted image user posted image , mogoče ima tvoj
Ažbe slabe dneve čeprav se strinjam da ga znajo sorodniki predvsem ožji razvadit k hudič pa predvidevam da si v bloku in to je še ena slaba stran sosedje še posebno če ti trkajo in ti postaneš še bolj živčen....jaz vem pri moji svakinji k je še živelqa z mamo in je večji jokal ponoči k je bil dojenček in itak si napičen sto na uro potem pa je še ona trkala po vratih da kaj pa je narobeuser posted image user posted image jaz bi dobila živčni zlomuser posted image midva sva sama v hiši hvala bogu tko da lohk se derejo kot čjo...zna pr nas pa bit taka kot tvoj tast moja mama.....Manca se ni nikoli hotela preveč crkljat tkoda nisem imela teh problemov ne vem pa kaj bi bilo če bila crkljanček...isto kot pri tebi..--tko da vrjamem da ti je hudo.....user posted image user posted image

uhh sem se razpisala.....sem vam dolžna še opisat pot v avstralijo...da se boste mal nasmejale....
lep dan še naprej jaz pa grem sedaj robo pobrat in novo obesti..imamo pralni danuser posted image user posted image
papa

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
29.7.2008 15:46:23   
Nana Liza
Mi smo pa včeraj prišli domov. Tevž je zakuhal. Vročina mu je od nedelje se stopnjevala od 38-39 in čez. Po tehtnem prmisleku sem se odločila, da kar odpeketamo domov. Tevž bo veliko hitreje lahko okreval doma pri klimi kot pa na plaži.  Pa tako je vrooooče. Saj ne bo še minilo 14 dni, že se vračamo nazaj. user posted image

Trenutno nima vročine, je že boljše. Sem bilal z njim včeraj tudi pri dežurnem zdravniku na morju. Bili so zelo prijazni in so ga pregledali. Ima samo neko virozico. Ušesa, nos in grlo, pljuča so pa ok. Po enistrani mi je kar ok, da smo doma, ker je bilo že ob 10h dopoldne tako neznosno vroče. Prejšnji teden pa tako nizke temperature. user posted image

Ela je letala naokoli.  Ni ji bilo problema se spoznati s tujimi govorečimi deklicami, sosedami, ki so vsaka po svoje govorile svoj jezik in se igrale z dojenčki.  Če ni imela sosedovih punčk za igranje, pa je bil strašen dolgčas in je nagajala Tevžu. user posted image V vodi je plavala s plavalno desko in rokavčki.

Izabela - vse naj naj naj! Čeprav z malo zamude, iz srca! user posted image

Mml - user posted image za sneti mavec! Še nekaj dni in bo spet skakala!

Janja  - mi bomo tudi našo nagajivko dali v vrtec septembra. Tudi jaz razmišljam, če bo trma kaj popustila takrat. Samo to je verjetno obdobje, ki ga mora prečesati vsak, eni bolj intenzivno, drugi manj. Ela nas vse komandira po vrsti kot nekekšen policaj. Če ji kaj govoriš, svetuješ, kregaš ti pove da je bilo dovolj, tiho, adijo pamet. V nasprotnem primeru, ko povzdignem glas pa jok in dretje.  Slednje sem se že navadila. Če po pravici povem, me bolj skrbi tole njeno odgovarjanje. user posted image

Ostale uživajte in se hladite s hladno pijačo!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
29.7.2008 16:42:55   
Taja Nagaja
Dan!

Ena velika ledena user posted image za vse user posted image

lonja:
hvala za včerajšnje druženje, bilo nam je res lepo. Bina je zvečer komentirala kje bo Ajda spala, na prst se pa tudi spomnila ni. Ob priliki res naredimo eno skupno srečanjeuser posted image .

ac in sonček balonček:
dobrodošli, res lepo, da ste uživali in vseeno nista pozabili na nas user posted image

mml: user posted image user posted image user posted image za sneti mavec, Bina pa vsakič ko gre na kahlo pove, da Manca hodi na stranišče user posted image

NRMM:
jaz sem pa kavo pristavila user posted image . Kako bova pa na kavo hodili, če imaš sedaj službo v Mengšu? O kakšnih štirkah ti govoriš, Beti ima še vedno le en zob user posted image

pegica1:
user posted image zate. Me kar stisne, bi ti tako rada pomagala. A prideš k nam, bomo že mir naredili pa še sosedje so na morju, tako da nikogar ne bo motilo, če bomo preglasni. Mogoče pa Ažbetu kaj nagaja, kakšen zobek user posted image Mi smo si pomagali s slingom, da smo lažje prebrodili naporne trenutke.

Nana Liza:
upam, da bo  Tevž kmalu zdrav, da jo spet mahnete na morje.

janja
: mi tudi peremouser posted image , igrače. Kdaj bo torej opis Avstralije? Mene tako zelo mikajo tisti kraji.

Bina vsem pošilja veliko user posted image , Beti pa koš mokrih poljubčkov

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
29.7.2008 22:55:04   
Kofi
Evo mene nazaj...precej boljše volje.

In sicer ne zato, ker bi se mali nehal jokat, ampak ker je mir v hiši..zdaj šele. Neli ni hotla it spat..zaspana pa ko user posted image ! No, pol sem jo le nekako prepričala. sem bla danes popoldan mama samohranilka. sem ju spokala na peskovnik...tko da sem se nadihala malo svežega zraku.

Sem prej, preden je šel mali spat, mu pripravila neko Bio kašico iz sadno žitne kašice od Holle (sem dobla vzroček v eni novi bio trgovinici). Mali jo je jedel kot da bi mu danes še ne dala za jest. Jo morem it kr kupit. Pol je sam zaspal v posteljici.

Dan je bil pa isti kot jutro, tko da to kr preskočim user posted image

bino ne vem če vi rabite Nelino šolo risanja, daj si poglej mojstrovine od Mance! Sicer pa Neli nič kaj dosti več ne riše te dni, ker ima ful dela na balkonu...se špila, skače po kavču, mi žuga s prstom nazaj, ko ji rečem, da ne sme...se mi reži v faco :D ni da ni v glavnem.
Pri Ažbetu pa znajo bit zobki...sam, pr Neli so mi rekli, da rastejo bolj kot ne ponoči. In so res...on pa je ponoči priden. Sploh nimam problemov z njim. Ga podojim, spi dalje.

nanaliza en user posted image  za vas! PA sej boste to hitro porihtali in šli spet na morje. Sam ne prehitro, da ne pride vročina nazaj. Kaj doli niste meli klime? Bi le pasala. Da bi se mal ohladil Tevž. Sicer pa, v banjico al pod tuš pod mal mlačno vodo.

janja tudi neli se nikol ni hotla crkljat...zato pa tolko bolj zdaj odkar imamo Ažbeta. In veš kako to paše!!!! Jaz bi jo kr pojedla!

nrmm kolk je leeeepa Maša!!!! Ful si ji lepo frizurco naredla. Ej, pa je prav fuuul podobna Maruši. Po mojem ste obe delali na istem prepihu user posted image  Ma tebe bojo prav prelocirali za en cajt v Mengeš? Ne greš nič vmes na pravo delovno mesto? No, sej maš notesnika...ne rabiš glih hodit v lj, a ne?

arielca ma kolk ur na dan misliš ti delat? Bo zneslo? Sicer pa je meni tut lepše nekomu predavat, ki ima interes poslušat, kot pa študentom, ki jim ni niti tam za bit. user posted image

ac, lonja glih sem študirala na vaju, kako je kaj z vajinimi slabostmi. vidim, da sta boljš. kako pa vama je kaj bit še v službi? Meni se ni dalo. Celih 9 mesecev...komaj sem čakala na kak praznik. Eh, neka stara koka sem :D
ac tvoja Sara pa ga samo pohaja naokoli...jaz bi tudi!!!! Pr nam pa ne eni ne drugi starši nikoli nikamor ne grejo, tko da je ne moremo poleg poslat na morje user posted image  Pa bi ji ful pasalo. Njegove smo še hotli mal prisilit, da bi letos šli, pa so kr hitro rekli ne. Eh...

šnucika...kje si, javi se...al te je Živa prevč zmučla :D???? Veš, si pa zaradi tega tudi ti bolj aktivna! user posted image  jaz bom pa lenoritis fasala, će bomo samo likovno ustvarjali user posted image  Kaj so penzionisti že kaj rekli, al sem kaj spregledala?

sonček balonček WB!!! Sem te že prav pogrešala. Kako kaj punci!? Se že cartata kaj med sabo? Če bi Neli ne šla spat popoldan, bi jaz bla že ...sej veš kje :D .... user posted image  Dobre živce maš! Držim pesti za granitogres. Itak da bo ful lepo! Samo, da ne boš zaradi poklica, ki ga imaš, preveč picajzlasta user posted image

mml!!!! Ja boga Manca! Pa fuuul pridna! Še bolj pa lušna! Kaki lepi kravžleki...jaz bi tut take! Neli mi je včeraj rekla, da bi ona mela tut dolge lase, tk kot mami. Pa sem ji rekla, da ne bomo več strigli, pa se je kr strinjala! Samo, se tudi njej kr kravžlajo zadaj, tko da ne vem kolk let bomo čakali na tako dolžino - vsaj optično user posted image  Mali žabek pa je ful carti, pa podoben Manci. Pridno jeste GH?

tinas čestitke za oba bara! Nam takrat ni uspelo prist okoli, bomo pa naslednjič, ko bomo v gorici! Lubčka tvoji princeski.

jana73 naslednjič pa grema, ok? V Avenue. To menda je nekje blizu tvojih, pa bliz mene. Pa še dobro kavo kuhajo. Pokliči ko boš kaj okoli letala.

Eto, ste vidle, da sem dobre volje? Pišem ko raztrgan dohtar.

Pa da ne bi ki ve učiteljice (Arielca, Bino in ostale) gledale na pravopisne napake...ker poznam to poklicno deformiranost user posted image !

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
30.7.2008 7:54:20   
Kofi
sonček balonček.... vidim te
napiši nekaj da ne bom mela samogovore user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
30.7.2008 7:55:16   
Kofi
user posted image ???? bo kera? Jaz rabim 2. Se je dretje že začelo..pa ura še 8 ni user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
30.7.2008 10:16:44   
mml
user posted image

...časti Matic za pol leta

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
30.7.2008 11:19:22   
arielca
pegica1, user posted image  zate! naj tole čimprej mine!

mml, hvala za torto user posted image ! Kako hitro teče čas in kako velik je že tvoj fantek. user posted image  in poljubček zanj!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
30.7.2008 12:55:36   
Izabela_
Matic in Mml, iskrene čestitke za pol svečke! user posted image

Pegica - user posted image

Nana Liza - upam, da je Tevž že čisto v redu. user posted image

Janja - hvala ze lep verz. user posted image

Za kaj več pa zdajle nimam časa, mogoče kasneje. Pozdravček vsem!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
30.7.2008 13:37:29   
lonja
Daaaan,

Mml, čestitke big fantu Maticu za pol svečke. Torta pa zgleda tako fenomenalno, da bi jo kr z ekrana polizala. Sam ne vem, kaj bi sodelavci tuki rekli user posted image . Hitro rastejo tile naši čmrlji, a ne? Jst tudi že kr komej čakam na naš mesec. Čeprav je vmes še ogromno za narest, pa dopusti, pa, pa, pa...user posted image

Bino, včeraj sem bila huda na ajdo, ker je spet želela kuhat z resničnimi sestavinami, včeraj je bil to kremfix in ga je bla polna dnevna soba. In Ajda mi nazaj zabrusi: ''mami, tišina, kuham, za Bino.'' Pol sem se morala spet ful zadrževati, da nisem v smeh butnila user posted image . Ne vem, tko me zna obračati okol prsta, da je veselje.

Nana Liza, jst tudi želim, da bi bil Tevžek čim prej čist zdrav in da se res srečamo na kakšnem kofetku na morju. Po 15-tem, a ne user posted image ?

Janja 27, ne vem, kaj si s tem mislila, da ne bo ime za user posted image  tako kt pr vas, ker te moram razočarat, ker po mojem bo ravno tako kt pr vas. Se mojemu tko dopade ime Manca, da po mojem ne bom imela prava na glasanju. Si predstavlja pod tem imenom takega malega vragca, kar ta najmlajši član družine itak da bo user posted image .

Pegica, nena se tak jezi, no, ker ti nič nena paše. Jst na žalost tudi nimam velik izbire pri opcijah za čuvanje moje Ajde, tašča je že dolgo pokojna, tasta pa njegova vnukinja zanima v taki meri, da je že en mesec ni prišel pogledat. Žalostno, ampak na žalost resnično user posted image . Je pa zato od tašče sestra zlata in igra kar nekakšno vlogo babice, sem vesela, da imam vsaj njo po T. strani. Da bi jo pa kdo s seboj na morje vzel, pa lahk kr pozabim. Ah, bo že.
Si pa tudi jst že pridno beležim ure, dneve dopusta do začetka porodniške, najraj bi vse izkoristla že prej, če bi se pa slučajno čist na finalu kej slabo počutila, bi pa pač šla na bolniško. Ampak pri Ajdi sem delala res čist do finala, so mi bli tisti zadnji dnevi tolk ljubi v službi, da jih nisem želela zamuditi.

Tolk, grem na brezkofeinsko kavo user posted image . Dijooooooo.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
30.7.2008 14:00:34   
NRMM
Daaaaaaaaaaan!

Predno skliznem iz žabarije se še oglasim,ker potem me Maša okupira od spredaj in zadaj in skoraj komaj diham.Faza mama jo je uhapsnila,nisem navajena,ker tega Marušo ni doletelo.Pa sej jo bo minilo,a ne.

Pegica
ti pa sam jamraš,od kar si iz dopusta,a si preveč spočita user posted image user posted image ?Verjamem,da mora bit kar naporno glede tega,če Ažbe joka in ne veš od česa.Sej bo minilo,zobki so user posted image .Pri nas je bilo zdej 3 dni urnebes,včeraj je blo ok in tudi noč boljša,kaj bo pa danes,pa še ne vem.
Kar pa se prepiha tiče,pa ne bi vedla,če so bila vrata odprta za na atrij user posted image .
Prelocirali so me v Mengeš ne za en cajt,ampak za skozi user posted image .Sicer imam še v Lj stol brez mize user posted image ,trenutno pa sedim v sejni sobi.Max 1-2 na teden bom v Mengešu/Lj,ostalo delam od doma.Po eni strani mi paše nova lokacija,da sem stran od bivšega direktorja,ki je še isti tripec kot je bil. No sej malo še,pa odrinem na dopust.

Mml hvala za tortico,je pasala user posted image .Je pa minilo ta polovička leta,parx greste spat user posted image in bo leto naokoli.

Bino kavica definitivno bo,ker v Mengšu ne bom rabila biti pred 9.00,tako da.....uff zjutraj je časa ogromno.

Arielca a boš ti še lahko dihala,pri toliko dela?No sej,če je delo prijetno,je super.

No tako,nadrejeni je šel proti domu,torej lahko grem jaz tudi user posted image .

Uživajte!

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
31.7.2008 7:02:33   
arielca
Jutroooo user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, več pa malo kasneje ...

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
31.7.2008 7:34:11   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Ena velika user posted image za vse, da se malo zbudite, da ne bomo kar naprej na drugi strani.

Sem vedela, da me zadnje čase prepogosto obiskuje teta skleRozauser posted image

arielca: user posted image user posted image user posted image za tečaje. Meni je tudi v veliko veselje, če nisem preobremenjena s papirologijo, ocenami, cijli in starši user posted image . Uživam, ko z mulčki kaj raziskujemo, ko delajo kar jih veseli, se učijo nekaj zanimivega in pri tem uživajo 100/h, pa še občutno več jim ostane v spominu. Zadnjič si spraševala o zaščiti za jogije. Naša Bina ima jogi zaščiten proti pršici in hkrati prevlea zadrži tudi mokroto. In prav to mi je večkrat prišlo prav ko je bruhala. Si sploh ne predstavljam vonja jogija, če prevleke ne bi imeli. Prevleke smo naročili pri TAJA - Arkus tekstil. So bili zelo prijazni in nam jih naredili po meri. Imajo pa tudi samo zaščito proti mokrenju. Všeč mi je, ker se lepo perejo in sušijo v sušilcu. Tudi cene imajo kar zmerne. Objemček za obe z Brino pa oprosti, ker sem te zadnjič izpustila. user posted image

lonja: user posted image ta tvoja Ajda. Le po kom je tako navihana user posted image ? Ti kar lepo uživaj in počivaj, ker nihče ne more namesto tebe. Pobožaj še malo pikico, Ajdi pa velik user posted image , ki je tudi zate. Povej mi samo še kakšna barva bi ti ustrezala za sling. Ob priliki pa ti posnamem še filmčke kako se ga uporablja.

mml: user posted image user posted image user posted image za pol svečke user posted image user posted image user posted image Matic in mami. Čas res zelo beži. user posted image user posted image user posted image tudi za nogico brez mavca. Objemček za vse M-je.

pegica1: user posted image predvsem zate, pa tudi za oba tvoja mala škratka. Upam, da se je stanje umirilo. Mogoče pa je vsega naveličan, hitro raste in bi kaj jedel. Naša Beti se je zelo umirila, ko smo jo uspeli prepričati, da je GH superuser posted image . Je pa trajalo in trajalo.

Nana Liza:
kako ste? Tevž? tudi za vas tri.

tinas:
daj javi se. A si še kar naprej v pisarni? za vaju z Lio.

NRMM: Bina je bila v torek v vrtcu na obisku. Je bila kar vesela. Jih je pa bilo bolj malo, ker so na počitnicah. Ker sta pa to kombinirana oddelka sem se že pozanimala za drugo leto za Beti user posted image . V atriju so imeli bazen in plažo in so neznansko uživali. Bini je bilo všeč tudi stranišče, ker je majhno user posted image . Kava pa te čaka user posted image . Glede na to, da ima Bina vrtec v Trnovem pa bova jeseni lahko bolj pogosto na kaviuser posted image .

ac: user posted image user posted image user posted image , da so slabosti mimo, zgaga je pa res user posted image . Mene je malo manj žgalo po kozarcu mrzlega mleka, samo ne Alpskega user posted image A imena imaš že zbrana?

šnucika: danes še posebej držim pesti in mislim nate. Boš videla, da bo vse uredu user posted image

jan jan: verjame, da uživate in se crkljate za vse tri.

jana73:
jaz sem pa tako user posted image A nas nič ne maraš? za vaju z Elo.

Grem, me čaka stereo previjanje. Sedaj sta vsaj zjutraj usklajeni in skoraj istočasno zasmradita plenico user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
31.7.2008 9:18:09   
lonja
Evo mene, spet tukaj....na delovnem mestu, le še danes in jutri....user posted image

Bino, mi je hudo, ker sem te želela res samo povprašati zadevice okrog slinga, ti pa si to tako velikodušno zagrabila. Seveda bom noro vesela, če ga res dobim, sam res se bova zmenili za ceno, ker ob dveh škratkih res nimam srca, da bi ti pustila, da ti to šivaš kar tako user posted image  za lastno zabavo. Za barvo blaga bi ti pa povedala enkrat po dopustu, 28.8. imamo še 3D UZ v Domžalah, po mojem bomo tam dobili potrditev za pupiko, tako da bi se potem upala it v kako punčkasto barvo (ne nujno roza). Najlepša ti hvala že vnaprej user posted image . Po dopustih pa sem full za user posted image  eno skupno druženje v razširjeni obliki.

Mml, kako je Matic preživel svoj prvi polovični rojstni dan, upam, da mu je mlekec po slastnem kosu torte še bolj teknil. Jst že komaj čakam, da se mi začne porodniška, da se bomo kdaj dobila še na kaki kavi dopoldne user posted image . Glede na to, da se mi zdi, da si bila pri Manci doma do februarja, boš pri Maticu fraj tja do aprila, a?

Šnucika, a tudi mene daje skleroza, al sem pozabila, kakšen dan je danes zate, v kateri smeri pomemben. Sej še ne začneš s službo, a neuser posted image ?

NRMM, pa sej Mangeš tudi ni tako slaba lokacija, verjetno ti lokacijsko še bolj ustreza. Če se ne slišimo več do tvojega dopusta, uživajte maximalno na Djerbi, sej veš....user posted image

Cuma, je na Dinersu očitno malo izgubila smisel za prosti čas. Ah, se bo že unesla in spet prišla nazaj med nas, že utečene mačkice user posted image .

Ac, pa ti, si se že navadila nazaj na sedenje na službenem stolu? Kdaj pa bo zdej spet dopust, ne pozabi, da letos ne bova imeli izgovorov in bova lahko pekli božične piškotke user posted image .

Sonček Balonček, ste že izbrali camp? Uživajte, kjerkoli boste že user posted image . Nadstrešek bo že počakal, dr pa tudi. Še vsakega je user posted image .

Tako, zdej pa grem. Lepo se imejte!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.