mml
|
Jutro... ...nu takole, da si bo lahko vsaka privoščila po svojih željah Mi smo glede na stanje kar OK, Manca športno prenaša mavec in vsake toliko pove, da je striček dal mavec, da bo nogica spet zdrava, po tem pa še poboža nogo po mavcu in reče, da bo vse v redu. Zoprno je predvsem to, ker ne more sama nikamor in jo je treba povsod nesti, pa tudi dolgčas ji kmalu postane, ker mora biti na enem mestu, ona je pa navajena poskakovati povsod naokrog...ampak glavno je, da je ne boli in zaenkrat je tudi pridna in ne poskuša stopat na nogo, to me je namreč najbolj skrbelo. Upam, da tako ostane še ene 2 ali 3 dni, po tem bo pa zadeva že tako ali tako toliko zaceljena, da ne bo več panike NRMM tole je bila pa res prava huda ura pri vas, upam, da vas je vsaj ponoči drugi val obšel in ni bilo še enega naliva. Mi smo bili pri moji mami in ni bilo hujšega, sicer je zelo pihalo, to je bilo pa pravzarpav vse, deževalo niti ni tako hudo. V Ljubljani se mi zdi, da je pa še manj deževalo cuma za samostojni izlet in uživanje, včasih malo zapaše... šnucika si že podpisala pogodbo? Sem res vesela, da se je zadeva s službo tudi zate obrnila na boljše janja po mojem bi mi moja splošna zdravnica brez problemov dala bolniško za , samo glede ne to, da Manca zadevo dokaj športno prenaša, bo po mojem šlo tudi brez tega...danes smo sami, jutri gremo na obisk k teti v Postojno, v sredo pride moja mama, v četrtek bo imel dopoldan dopust, ker ima Matic posvetovalnico, za petek bom verjetno za 3 ure najela varuško iz Sezama, da bo malo animirala Manco, med tem bom šla pa jaz z Maticem malo ven, če bo le vreme. Pišeše, da ste bili v Avstraliji, kako je pa Manca prenesla tako dolg polet? valeri selitev je sicer zoprna zadeva, samo glede na to, da greste na večje, je pa tudi vredno malo stisnit zobe...boste po tem toliko bolj uživali. Kaj je kaj Maj povedal o dopustovanju z babico ? Manca je glede takšnih opisov zelo nezgovorno, z veliko sreče spravim iz nje, da je bilo v redu bino, če bo Manca naslednji teden brez mavca, bi se pa res lahko kaj dobile, če ti je prav HIMH si že testriala nov avto? Glede na to, da Američani vozijo pretežno avtomatike, mroa biti zadeva hudo enostavna Manca se vsem zahvaljuje za objemčke, skrb in pikapoke in pravi, da zelo pomagajo