lonja
|
Daaaaan, evo mene nazaj iz malice, sem imela čast malicati z mojo Ajdo, ki jo je dedi pripeljal do moje službe , je blo fino. NRMM, ja, na žalost tudi naši starši prihajajo v leta, ko se moramo žal tudi od koga posloviti. Tako je na žalost to naše življenje, samo zate, kdaj prideš kaj v mojo okolico na ? Mml, ampak tale vaša Manca je pa res faca, Ajda ima čist identične fore. Včeraj sem se šla postrič, je celo pot čebljala v avtu, da se bo Ajda tudi, pa da je že velika punca in da ne bo jokala, pa spet nismo prišli dalj od sprednjih laskov, ki so ji že močno padali čez čelo, potem pa je padla v tak jok, da je blo groza . No, lepo, da se boste mavca znebili čez en teden, sej zdej ste se že vsi po malem navadili, a ne? Bino, midve z Ajdo edino v sredo ne moreva , imajo naši v planu izlet z vlakom k moji babici v Trbovlje, pa bojo Ajdo zraven vzeli, jaz pa grem potem po službi z avtom po njih. Aja, v četrtek imam pa službeni piknik na Orlah, pa tudi na bom mogla v Tivoli. Do kdaj ste ve same, a do petka? Nana Liza, pri nas imamo tudi še pleničke za čez noč, ugotavljam pa, da če gre Ajda tik pred spanjem še lulat, je potem plenička lepo suha zjutraj, sicer ne. Sam ne vem, če bi ji že ukinila nočno pleničko, sej mi to ne predstavlja neke težave . Mi je pa kolegica, ki dela v eni trgovini z medicinsko opremo, da za 26 EUR pri njih dobiš tako nepremočljivo bombažno prevleko, ki jo lahko tudi kuhaš (baje prenese okoli 200 pranj), tako ki jo imajo v bolnicah, mogoče si bom umislila kaj takega, da ne bo preveč okroglih flekcev po jogiju. Kdaj že vi odpeketate na Krk? Če boste za, se lahko tam dobimo na kakšnem kofetku, OK? Cumaaaaaaaa, kje si, pogrešamo teeeeeeeeeeee! A te je služba čist prevzela? A ti še niso izdali skrivnosti, da sta edina čara službe dva, to je jutranja kavica in plačilni dan ? Pa ne straši nam preveč naše Šnucike, OK, da ne bo že pred začetkom čist boga.... Arielca, kako napreduješ z lektoriranjem? Pa pospravila, si že vse? Kdaj pa jo vi mahnete spet na dopust? Lepo se imejte!
|