lonja
|
Dober dan, matr ste ble pridne s čvekanjem, al se samo meni zdi, ko sem imela res veliko za prebrat . Seveda ob polni mizi raznih službenih zadev, ki pa bodo še malo počakale. Torej, verjetno bom katero izpustila pri komentiranju, pa naj ne zameri, mal sem si zapisala...pa po vrsti NRMM, vidim, da se bolezni še niso čist poslovile, zato še en šč, šč samo za vas. In ostanite zdravi zdej, OK. To je ukaz, direktno od mene ! Zdej ko si v LJ, se pa res morama kdaj dobit. A si kdaj tudi kje v bližini Petrolove poslovne stavbe, da bi šli ? No, če ne pa kje drugje... Jan Jan, full full lepe fotke, jst že tudi komaj čakam, čeprav so noči brez zbujanja super fajn. Ampak bomo že, a ne. A za 3D ultrazvok v PO kaj veš, h katerem G prideš, a katerega priporočaš. A je tudi tko kot v LJ (po informacijah naše Mml), da samo ene 2x preklopi iz 2D na 3D. Ker če je to res tako, potem se mi brezveze zdi dajat denar, in imam morfologijo čist zadost. Kva čmo, šparamo . Mml, za Mancino kolesarjenje. Naša Ajda je komot in se gospodična raje pusti porivat ali vlečt. Smo včeraj prišli na parcelo, gor ima tak plastični motorček, s katerim jo občasno vlečemo, bil je seveda čist moker od dežja, ona pa cepetat začela, da se hoče peljat. Na koncu je naš popustil in celo gate slekel, da je vse skupaj obrisal. In gospodična je bila presrečna. Imata pa Manca in Ajda isti hobi, mi imamo že ene dva meseca polno stanovanje mojih petk, ki jih Ajda vlači iz omare in si jih obuva. Čeprav najrajši ima pa še vedno atejeve vojaške škornje. A kakšno druženje v popoldanskem času ne pride v poštev? Nana Liza, vidim, da ste na morju super uživali, hvala za prenos pozdravčkov na Ugljan. Se bova z Bino enkrat res morali spet podati tja, pa kar s šotorom, a ne Bino. Super za Tevža, da tako lepo sedi . Tudi tebe in tvoja dva bi že rada videla . Janja 27, tebi tudi še nisem izrekla dobrodošlice med nami . Kot že rečeno imamo mi doma malo trmoglavo kozoroginjo Ajdo, ki zaključuje naš decembrski seznam, saj je rojena prav na silvestrovo leta 2005. Pričakujemo pa tudi mi še enega , zaenkrat imam PDP 09.12., tako da sem trenutno v 18. tednu in se počutim prav fajn . Pegica, uživajte na dopustu ! Ac, za nuhalno, upam, da so tudi slabosti minile, men so praktično takoj po nuhalni izginile in jih ni več. Na srečo. Imam pa včasih zoprn občutek pritiskanja navzdol, moram jutr mal povprašat. Pa ne boš verjela, če sem kaj preveč migala sedaj na morju (sej ni blo pogosto), sem imela čist trd trebuh, groza. Jutr imam torej pregled, sicer ta kratek, a bo že. Si pa dobra, da še prilezeš na Šmarno, svaka čast. No, tako, kup me vabi, da se ga lotim. Se še kaj oglasim!
|