|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
9.7.2008 8:33:55   
šnucika
Dobro jutro!

Hvala za kofe NRMMuser posted image .
Kako,da je taka frka glede zdravila? A ga ne nabavljajo...ali ga toliko predpisujejo,da zmanjka?

bino - kje si? vse O.K.?

cuma - uživajte na štajerskem! Se boš malo spočila in bo boljše razpoloženje.

Punce jaz sem očitno dobila službo!user posted image
Od ponedeljka popoldan se nisem mogla nič javit,ker nam je neurje skurilo telefon,pa v hišo je treščilo in antene so šle...user posted image
Kot kaže bom sodelavka od cume. Mogoče mi bo celo šeficauser posted image ...Čeprav se mi zdi,da je ona na drugem del. mestu. Jo moram vprašat,ko pride s štajerske.
Začnem pa 11.8.
Sem še pod "šokom".user posted image
Čakam pa še vedno na penzioniste in njihov odgovor...če bo šlo,bom njihove zadeve delala na s.p. in si delila delo še z eno športno učiteljico.

Naša Živa je v ponedeljek doživela pik čebele v podplat.Je hrabro prenesla...na srečo je bilo želo zapičeno pod kotom samo v kožo in je bolečina hitro minila.
Je pa cel dan to vsem ponosno razlagala.user posted image

Lep dan vsem!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
9.7.2008 8:35:49   
šnucika
ojla bino...si se javila,ko sem jaz pisala.user posted image

Hvala za pestke...so že nekaj pomagale!!!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
9.7.2008 8:37:55   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

Hvala za kofe NRMMuser posted image .
Kako,da je taka frka glede zdravila? A ga ne nabavljajo...ali ga toliko predpisujejo,da zmanjka?

Zaenkrat ga baje ne dajejo v prodajo,ker niso dobili nekih papirjev,ki jih potrebujejo za to.Ja loleki ja totalni!

Punce jaz sem očitno dobila službo!user posted image
Od ponedeljka popoldan se nisem mogla nič javit,ker nam je neurje skurilo telefon,pa v hišo je treščilo in antene so šle...user posted image
Kot kaže bom sodelavka od cume. Mogoče mi bo celo šeficauser posted image ...Čeprav se mi zdi,da je ona na drugem del. mestu. Jo moram vprašat,ko pride s štajerske.
Začnem pa 11.8.
Sem še pod "šokom".user posted image
Čakam pa še vedno na penzioniste in njihov odgovor...če bo šlo,bom njihove zadeve delala na s.p. in si delila delo še z eno športno učiteljico.

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Super,pa so mogoče tudi naše pesti pomagale.Sem zeeeelo vesela zate user posted image user posted image user posted image .

Bino imaš jutri zjutraj čas za kavico?

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
9.7.2008 9:19:39   
arielca
šnucika, user posted image !!!! Čestitam! In upam, da bo vse tako, kot mora biti!

bino, mml, mi gremo v soboto na morje in mi2 prideva čez en teden, Brina pa ostane še en teden na morju. Potem pa se lahko dobimo. Tudi mi2 bi vas radi videli user posted image !

NRMM, upam, da rešiš tole z zdravilom user posted image . user posted image  za M & M.

cuma, upam, da uživaš. Veš, vsi imamo vsi kdaj težke dneve user posted image .

Vse, ki odhajate na dopust, UŽIVAJTE!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
9.7.2008 9:43:50   
lonja
Helou,

NRMM, hvala za kofico, čeprav bi rajš ta pravo, ne sam tele virtualne user posted image .

Šnucika, JEEEEEEEEEE user posted image user posted image , bravo, zdej bomo začele pestke držat samo še za uno ta drugo, ok user posted image ?

Jana73, Mml, midve z Ajdo sva tudi jutri za stvar, čeprav se bojim, da bomo na igrišču laufale vsaka v svojo smer in bo časa za pogovor bolj malo. Ne vem, naša Ajda je en tak mali štorček, ob vsakem padcu pa rata tak neutolažljiv jok, da je groza. Ampak jih bomo potem družno speljale čez bajer na kavo, OK user posted image .

Bino, seveda sva z Ajdo za kakšno videnje. Kdaj ostanete punce same? Joj, škoda da ste bile pri frizerju, ko boste šle naslednjič, bi šle z Ajdo res z vami, da vidim, če se Ajda samo moje frizerke tako boji. Naš ata je sicer prisoten, a čisto vesel, če se popoldne kam skidava in gre on lahko mirne duše na bajto delat user posted image .

Ac, kdaj bova šli pa midve na kak nosečniški klepet? Sem se naročila na 3D ultrazvok, kar v Domžale, saj so v PO tudi dvignili ceno na 100 EUR, tako da je sedaj čisto majhna razlika z Ljubljano user posted image .

Arielca, tudi midve z Ajdo bi radi spoznali Brino in seveda tebe user posted image .

Cuma, beri eno vrstico višje, le da Brino zamenjaš z Emo in Tinkaro user posted image .

Tako, zdej grem pa nazaj k delu. Moj kup se manjšaaaaa, user posted image user posted image user posted image . In še 21 dni spet do dopusta!!!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
9.7.2008 10:39:11   
ac
Šnucika, bravo .

Lonja - jaz bom sedaj dva tedna na dopustu, avgusta se pa priporočam za klepet in kakšno tortico (al pa dve)!

Drugač sem pa sedaj čist razjarjena. Sem imela disertacijo čist fertik, dva člana komisije z ljubljanske ekonomske nista imela skoraj nič pripomb, mora pa bit član komisije še z druge fakultete in so mi dali enega smotkota z mariborske ekonomske in sem bila zdej pri njem v LJ in mi je eno uro in pol govoril, kaj mu vse ni všeč v moji disertaciji. Vse pa zadeva jezikoslovje, terminologijo, itd. Ker se pa na samo vsebino ne spozna, bo predlagal fakulteti, naj mi v komisijo da še enega človeka iz gradbenega foha (moja tema je namreč gradnja cest) . Tko, da zdej moram naštudirat razne terminološke slovarje, še posebej računovodske in finančne (enega je tud ta tip napisal), pa celo zadevo 'dvignit na znanstveno raven'. Me je čist minilo.... In potem naj mi res dajo še enega v komisijo, pa bom imela še več dela...

No, mal sem pojamrala, pa je takoj boljš. Imejte se lepo, mene danes celo mal zebe, si grem skuhat en čajček.

Imejte se lepo!!!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
9.7.2008 11:41:07   
JanJan
Šnucika: JUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pauser posted image user posted image user posted image še za drug pozitiven odgovor.

Šibam gledat slike, mi jih je hitra pošta dostavila. Jih nisem dala razviti od lanskega julija, torej še od dopustauser posted image user posted image . Zdaj pa jih je ful za dat v albumeuser posted image user posted image user posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
9.7.2008 14:18:19   
mml
Dan

Kako ste kaj? Ste se včeraj kaj pohaldile?
Jaz sem se včeraj lotila kupa perila in zmagala user posted image , pa še po otroških omarah sem naredila red in pospravila premajhne stvari, se jih je spet nabralo za tri ta velike Müllerjeve vrečke...Maticeve stvari dobi bratranceva hčerka, ki pričakuje otročka januarja in se je že pofočkala za stvari...zdaj pa samo upam, da bo fantek, da ji bo vse prišlo prav user posted image

No pa da se še malo hvalim user posted image , sem ravnokar skuhala borovničevo marmelado 8no borovnice sem kupila, ker se mi jih ne da nabirat), tako da sedja je pa koenc kuhanja marmelade za to sezono...imam jagodno, malinovo in borovničevo, marelična je pa ostala še od lani...druge pa ne jemo.

arielca ti lepo uživaj na mroju, Brina pa še bolj, po tem se pa vidimo user posted image . Velja?

šnucika  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no končno so se stvari tudi zate obrnile v pravo smer...boš videla, sedaj bo šlo pa samo še na boljše user posted image . Sem res vesela zate...no zdaj pa lahko začnemo držati pesti še zadrugo stvar...a ne user posted image

lonja a ti misliš, da bo Manca pri miru ali kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Pa še Matica bom morala nekej vmes nahranit, ker ponavadi je okrog 16., tako da bo sploh pestro in zabavno...bova malo jano angažirali, da ji ne bo dolgčas user posted image

janjan jaz tudi kampanjsko dajem delat fotke, se jih bo počasi spet treba lotiti, ker bo sicer kriza

NRMM bom povprašala pri nas na kliniki, če imajo kakšno stekleničko viška, dokler se zadeva spet ne pojavi normalno v lekarnah in ti javim kako in kaj. Sicer je druga doza bolj "za vsak slučaj", ampak občutek je pa boljši če jo daš...sem pa prepričana, da je že ta pobila vse kar je bilo za pobit user posted image

tinas super, da zadeve dobro funkcionirajo...čas ob pa tudi še user posted image . Za blokovske žure pridno uporabljamo vašo mizo in stole ,tako da ste v mislih vedno z nami....se pa verjetno selijo tudi družina "Megla", tako da očitno se bo populacija v bloku malo zamenjala...

ac ja najboljše so takšne lingvistične in stilske pripombe...za to je posebaj nadarjen moj šef, tako da ko gre to skozi njegove roke, sem že zmagala user posted image . Upam, da ti ne bodo dodali še 4. člana komisije, ker to bi bilo pa skrajno čudno user posted image , kakorkoli že držim pesti, da boš našla prave termine za tega gospoda...najbrž morajo biti iz njegovega slovarja...ki se verjetno slabo prodaja...

Manca je pa včeraj z užitkom risala s prstnimi bravami in je bila vsa navdupena in je packala celo uro, danes je že zjutraj hotela nadaljevati, pa sva se zmenili, da bo rajši popoldan nadaljevala...bom pripopala fotko, samo je na drugem fotoaparatu, ki nima takšne kartice, ki bi jo lahko direktno vtaknila v moj prenosnik...

No Matic spančka, jaz grem pa tudi malo pred TV user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
9.7.2008 17:17:32   
Nana Liza
Šnucika - user posted image za službo. Tudi mi smo veseli!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
9.7.2008 21:58:18   
HIMH
EVOOOOOOOOOO MENNNNNNNNNNEEEEEEEEEE Bino jah ni me doben vzel sabo škoda user posted image .

Ma mam ful gužvo tamala je spet doma nabrita kot nevem kaj je je polno povsod.
V službi gužva, priprave na morje in seveda najpomembnejše menjava avta in če bo sreča ga dobiva jutri ( je seveda rablen in so ga še kemično ščistli itd..) samo nevem kako se bom navadla na avtomatika pa končno bo karavan pr bajti.

Drugače pa vse po starem grem počasi v mižule in pod tuš.

PA PA

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
9.7.2008 22:01:31   
janja 27
čer

da se vam tud jaz javim po dolgem času mi dnevi kr bežijo dobro da sem na bolniški sem hijš k upokojenci nimam časauser posted image user posted image
mi smo se v nedeljo odpravli mal na morje smo šli v simonov zaliv zjutraj je bilo ok potem pa so se tolk nafilali na plažo da mimo nisi mogel med brisačami user posted image pa še voda je bla popoldan fino umazana (mivka in trava ) moram pa našo manco pohvalit ker že lepo plava z rokavčkiuser posted image user posted image malo ji še rokice ne gredo lih kot je treba ma nogice so superca....sicer je pa naša itak nora na vodo še pol zaliva je popila tiste slanice..fuj...bolj ko sem kričala nanjo bolj je ona tulla da je slanouser posted image user posted image ...
šnucika čestitke za službo user posted image user posted image user posted image sedaj ti bodo hitro minili dnevi do 11.08 saj se mi zdi da si napisala da takrat začnešuser posted image user posted image važn je da se boš za nekaj časa umaknila med druge ljudi jaz sem pri manci potem komaj čakala da grem nazaj v šiht..čeprav mi je tisto leto in pol k sem bila doma ( bolniška in porodniška ) kr pasalo...
lonja kolk je 3d v postojni pa kaj so normalni jaz hodim k dr. likarju k je tavečja facauser posted image user posted image super zdravnik in sem že šal k njemu k je bil dežuren da mi posname cd seveda k je dr. na mestu for free pa je moj user posted image v trebuščku spal in to že tadrugič sedaj sva zmenjena za 18.07. ne vem več kaj naj naredim da ne bo spanja ker potem je 3d brez veze , se moram pa pohvalit da sem bila v postojni z manco taprva na 3dju so lih dobili aparat in mi je g rekel da bova šla probat sem bila takrat v 28 t ) no sej 18 bom tud v 28 t ) mi je potem še 3 krat snemal zadnjič teden dni pred porodom in sem potem slikico doma sprintala in kar nisva mogla z možekom dojet je bla čist ista k je ven prišla....neverjetno...
arelica tvoja pupa je pa res velika jaz imam doma enega majhnega škrata..so vsi vrstniki skoraj pol glave al glavo večji od nje
bino seveda sem za srečanje samo povej kdaj in kako predvidevam da v lj ker vidim da vas je veliko od  tam
mml čestitke za kuhanje marmelade jaz sem bila pred rojstvom mance full navdušena v pečenju peciva in vlagnju sadna in tud mamelade pa me je potem kr vse minilo predvsem zato ker sem nardila potem pa smo se vsi ponujali....manci pa marmelada nič kaj ne diši..pri nas sladko ne gre tko v usta kak bombonček al pa kinder drugo pa skoraj nič....je bolj mesojeda.. pa tud zelenjave se ne brani kar se mi zdi da je zaenkrat ok upam da jo ne mine....

v soboto šibam po eno omaro da preselim mančine obleke izpod previjalne mize ( čeprav je brez plenic že pol leta imam njene cunje še vedno tam ker imam full veliko previjalno z veliko predali pa midva v hiši imava sam spodnji štuk uštiman mansarda me še čaka user posted image in bomo sedaj dve leti vsi štirje v isti sobi ( mater se bomo meli radiuser posted image user posted image )) no v glavnem in začnem kaj pripravljat za user posted image sicer mi je mama rekla da kaj že paničarim sam imam rada pošlihtano vse doma ne pa da potem norim zadnje tedne..itak sam še dobre tri mesece če me kaj en preseneti prej za manco sem imela rok 18.12....
ok lep večer še naprej
user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2911
10.7.2008 8:18:25   
šnucika
Dobro jutro!user posted image

Moram hitro eno kavico ponudituser posted image ,da nas rešim druge strani.

Spet bo vroče danes...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
10.7.2008 10:05:26   
lonja
Ojla čvekice, nečvekaste....

a pol velja za danes za user posted image . Ker se moram zorganizirat....

se slišimo mal kasneje user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
10.7.2008 13:23:37   
mml
Dan,

nisem imela danes še nič časa za RR user posted image , si je Manca za dobro jutro zaželela plastelin namesto risanke...po tem se je paskuzi nekaj dogajalo (recimo uro kofetkanjo s sosedo user posted image ), no zdaj sva pa z Maticem končno doma, sem mu mislila privoščit čofotanje v bazenčku na balkonu, pa mi je v igralnici skoraj zaspal, zdaj pa leži v svoji postelji in mikasti medvedka, jaz pa čakam, kdaj bo začel protestirat pred spanjem in visim na RR user posted image

lonja seveda velja za danes user posted image

janja  jaz sem imela pri Manci vse dosti prej pripravljeno, kot sedaj pri Maticu, sedaj se mi kar ni zdelo, da je že čas user posted image , pa tako ali tako sem vedela, da se mu ne bo dalo ven user posted image

šnucika kakšne so domače rekacije na službo? Kdo nam bo pa zdaj kofe zjutraj ponudil, če boš ti v službi user posted image

HIMH super za novi avto user posted image , kdaj šibate na morje?

No moj pridni otrok je mrknil brez joka, objema svojega Brundo Gundo in celo dude nima v ustih, mogoče pa še bo kaj iz njega user posted image . Mi je pa prav zanimivo ,ko vsi pravijo, kako je drugi otrok razvojno hitrejši kot prvi...pri nas to vsekakor ne drži. Matic je dosti bolj na počasi kot je bila Manca, manj se trudi, da bi na tleh kaj dosegel, v vozičku lepo leži, obrne se, če je res nujno...sicer pa na postelji leži kot paša na hrbtu, enako tudi v bazenčku...skratka čaka, da stvari pridejo k njemu user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
10.7.2008 19:59:29   
šnucika
Moram Živo pohvalit,da je obvladala kahlico tudi za kakanje.user posted image
Sedaj je brez pleničke čez dan,jutri bomo testirali tudi vožnjo v avtu in zobarja ter trgovino.Popoldanski spanec je tudi suha plenička,tako,da še malo,pa bomo vsi skupaj rešeni plenic.user posted image

mml - moji doma so blaženiuser posted image .....mene pa kar stiska,ker še ni odgovora na mejl,ko sem jim odgovorila,da pristanem na zaposlitev in se strinjam s pogodbo.Mogoče bo jutri....

grem gospodično nahranit,pa umit,pa spravit spat...včeraj sem zaspala poleg njeuser posted image ...po mojem pred njo in sva spali skupaj dokler ni moj prišel iz nočne

Lep večer!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
10.7.2008 20:29:16   
NRMM
Čeeeeeeeeeeeer!!

No pa je četrtek večer in babe smo same,ati je v nočni.Punci že spita,jaz pa sem končno prišla do hrane.V službi ni blo časa jest,doma sta me punci čist zasedli,tak da sem komaj zdaj na vrsti tudi jaz user posted image .

Jutri je že petek,bo bolj malo delaven,ker moram it kupit sandalčke za M&M in sebi neke hlače,ker imamo v soboto krst in praznovanje 1 rd.

Bino hvala za prijeten jutranji klepet.Bo treba do 1 septembra še ponovit,a ne user posted image .

Mml upam,da te zjutraj/dopoldne nisem zbudila s smsom.

Šnucika evo pa je Živa velika punca brez pleničk.Mi smo čez dan že dolgo ampak spanje pa nam še ne gre.Danes sem jo ob 3 zjutraj previjala,ker je prišla k nama spat že vsa premočena.No 1x do srednje šole bo že vrgla plenico stran user posted image .

Ooooooooooo HIMH si vstala od mrtvih user posted image user posted image .Neke lušte o novem avtu delaš,poveš pa ne,kaj ti je v.d.možek privoščil user posted image .

Zdaj pa grem še en kupček zlikat potem pa ajo ajo.

Lep večer vseem!

NOČKo

Lepo bodite in uživajte maximalno.

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
11.7.2008 7:30:39   
arielca
Jutro!

user posted image  za vse!

Jaz pa danes paaaakiiiraaaam user posted image user posted image user posted image user posted image ! Juhu! Morje, prihajamo user posted image !

Čveke moje, uživajte, bodite pridne, pazite nase in se tipkamo čez teden dni. Cmooook user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
11.7.2008 7:45:29   
ac
Jaz imam pa že vse spakirano, še do popoldneva preživim na šihtu in, morje - prihajamo user posted image . Komaj čakam, da po enem tednu spet vidim svojo princesko!!!!

Skratka - imejte se lepo, uživajte, kjerkoli že boste, se tipkamo čez dva tedna, potem v avgustu pa upam, da se tudi kaj srečamo!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
11.7.2008 9:03:23   
mml
arielca in ac lepo uživajta na morju in se tipkamo in vidimo, ko boste nazaj user posted image , ac ne pozabi s sabo vzeti terminoloških slovarjev user posted image

lonja in jana hvala za včerajšnje prijetno druženje. lonja pa sploh žari in je super srečna user posted image . Mi je bilo prav zanimivo, ko sta Manca in Ela sklenili "zavezništvo" in skupaj počeli neumnosti user posted image

NRMM tako dolgo pa še Matic ne spi, se je takrat prirpavljal že na prvo dopoldansko spanje. Sva bila ravno na sprehodu, no jaz na sprehajnaju, on na ležanju v vozičku user posted image . Dobro praznujte jutri

šnucika bravo za pridno Živo brez pleničk user posted image . A je potrditveni mail za službo že prišel? Sicer jih pa pokliči, ker občasno kakšen mail tudi zaidie v medmrežju user posted image

Manca sestavlja Fifi sestavljanko, spila je že 4 dcl kakava, tako da se mi spet ni treba ukvarjat z zajtrkom user posted image , Matic pa še spi spanje pravičnega, je preživel tudi Mancin vpad, ker je mislila, da že bedi user posted image . Vsako jutro komaj čaka, da se Matic zbudi in po tem zleze k njemu v posteljico in se žulita in mulita in stiskata, po tem mora pa Matic na veliko posteljo, da lahko ona poskakuje okrog njega in čez njega...

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
11.7.2008 11:20:51   
Izabela_
Samo na hitro, do 12h imam Matevža pri svakinji, pa moram zdaj že počasi ponj...

Arielca in Ac - dobro se napokajta in uživajte vse skupaj!

Naš Matevž pa ima v ustih ful veliko afto in je to očitno povod za njegovo nerazpoloženje zadnje dni in predvsem za neješčnost. Možu je včeraj uspelo, da mu je afto namazal s kremo, meni pa danes zjutraj ni šlo od rok. Je tako opletal, da sploh do ust nisem prišla, potem pa se je skril pod klubsko mizico... No, večraj je pojedel res minimalno, danes pa še nič. Veliko pa pije.

Moram iti, lepo se imejte.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
11.7.2008 11:29:28   
HIMH
Evo na brzino dokler mi soseda ne pripeljeta tamale nazaj sta jo vzela zraven na kavo.

Jaz pa sem malo poramala kolk se pač da seveda.

MML mi gremo v četrtek 17 na morje najprej gremo babe jaz po nočni tamala spi takrat pr BLANKIT do Smokvice kjer bodo že dečki tam majo še neko delo. V petek 18 pa pičimo z Blanko in fem. na Brač-postira za 14 dni jupiiiiiiiiiiiiiii. Skratka jaz bom v čet rabla en hekto liter energiske pijače mah bo že samo da je dopust.

NRMM ja vozilo je passat karavan tiptronik l.2002 je pa srebren in sedaj ne glej več plavih pa pesniški grb mam po tanovem sem sedaj čisto domača tu v teh krajih. Sedaj ga še luftam in sušim ker je bil od kemičnega čiščenja še vlažen pa tud peljala se še nisem z njim mammalo rešpekta pred njim ker avtomatika pa še res nisem vozla vozil ja le vsa so z ročnim menjalnikom.
Kar se pa plenic ponoči tiče je pr nas čisto isto tako da v srednji šoli bosta ravno brez, no upam da se kaj na morju naleze od Maje.
Aja pa naš ati je sedaj po novem s.p in je celo bolj znosen no časovno doma majn a zato boljše volje kar pa šteje.

Nič grem dat kosilo kuhat in pol upam, da bo mala šla malo spat ker grem jaz v nočno in bo joj.

Se bom pred dopustom potrudla še kaj napisat.

Lep petek in še lepši vikend

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
11.7.2008 17:47:38   
Nana Liza
En lifting!user posted image

user posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
11.7.2008 21:48:24   
Nana Liza
HIMH user posted image za Postiro. Mi smo tudi nekajkrat tam letovali in sicer zadnjič, ko je bila Ela še v mojem bušiju. user posted image   Nam je bilo zelo lepo. Tole sem prej pozabila napisat.user posted image Pošljite pozdravček tja v našem imenu in uživajteeeeeeeeeeee!

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 11.7.2008 21:49:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 2923
11.7.2008 22:16:23   
mml
Manca si je zlomila stopalnico na levi nogi in ima 10 dni nehodilni mavec...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2924
12.7.2008 7:51:11   
šnucika
Jutro!

user posted image user posted image  kavica,seveda!

mml - ojej...kaj pa se je zgodilo?
Upam,da bo Manca hrabro prenašala mavec in da bo deset dni čimlažje in hitro minilo!
Za Manco:
user posted image

Včeraj sem dobila potrditveni mejl za službo,v ponedeljek grem podpisat pogodbo.Tako,da ena skrb manj.

Lepo soboto vsem!user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.