mml
|
Dan Kako ste kaj? Ste se včeraj kaj pohaldile? Jaz sem se včeraj lotila kupa perila in zmagala , pa še po otroških omarah sem naredila red in pospravila premajhne stvari, se jih je spet nabralo za tri ta velike Müllerjeve vrečke...Maticeve stvari dobi bratranceva hčerka, ki pričakuje otročka januarja in se je že pofočkala za stvari...zdaj pa samo upam, da bo fantek, da ji bo vse prišlo prav No pa da se še malo hvalim , sem ravnokar skuhala borovničevo marmelado 8no borovnice sem kupila, ker se mi jih ne da nabirat), tako da sedja je pa koenc kuhanja marmelade za to sezono...imam jagodno, malinovo in borovničevo, marelična je pa ostala še od lani...druge pa ne jemo. arielca ti lepo uživaj na mroju, Brina pa še bolj, po tem se pa vidimo . Velja? šnucika no končno so se stvari tudi zate obrnile v pravo smer...boš videla, sedaj bo šlo pa samo še na boljše . Sem res vesela zate...no zdaj pa lahko začnemo držati pesti še zadrugo stvar...a ne lonja a ti misliš, da bo Manca pri miru ali kaj ...Pa še Matica bom morala nekej vmes nahranit, ker ponavadi je okrog 16., tako da bo sploh pestro in zabavno...bova malo jano angažirali, da ji ne bo dolgčas janjan jaz tudi kampanjsko dajem delat fotke, se jih bo počasi spet treba lotiti, ker bo sicer kriza NRMM bom povprašala pri nas na kliniki, če imajo kakšno stekleničko viška, dokler se zadeva spet ne pojavi normalno v lekarnah in ti javim kako in kaj. Sicer je druga doza bolj "za vsak slučaj", ampak občutek je pa boljši če jo daš...sem pa prepričana, da je že ta pobila vse kar je bilo za pobit tinas super, da zadeve dobro funkcionirajo...čas ob pa tudi še . Za blokovske žure pridno uporabljamo vašo mizo in stole ,tako da ste v mislih vedno z nami....se pa verjetno selijo tudi družina "Megla", tako da očitno se bo populacija v bloku malo zamenjala... ac ja najboljše so takšne lingvistične in stilske pripombe...za to je posebaj nadarjen moj šef, tako da ko gre to skozi njegove roke, sem že zmagala . Upam, da ti ne bodo dodali še 4. člana komisije, ker to bi bilo pa skrajno čudno , kakorkoli že držim pesti, da boš našla prave termine za tega gospoda...najbrž morajo biti iz njegovega slovarja...ki se verjetno slabo prodaja... Manca je pa včeraj z užitkom risala s prstnimi bravami in je bila vsa navdupena in je packala celo uro, danes je že zjutraj hotela nadaljevati, pa sva se zmenili, da bo rajši popoldan nadaljevala...bom pripopala fotko, samo je na drugem fotoaparatu, ki nima takšne kartice, ki bi jo lahko direktno vtaknila v moj prenosnik... No Matic spančka, jaz grem pa tudi malo pred TV