Rožica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka Ali (razen Misske ) še katera že dela za službo doma? Jaz nekaj prevajam, pa nekako flikam čez dan, ko Brina spi. Kako druge to porihtate? Pa še podiplomca moram končat do konca leta.... Jaz pa sem tako depresivna, ker sem tako malo aktivna, mislim......pogrešam službo, pogrešam nekaj, da bi lahko kaj pametnega delala, ne samo plenice, cunje, dojenje, prah, čiščenje,.... Ko Nežika spi imam čas še za kaj naredit. Pa berem knjige, revije, vezem,......vsega tega sem se že tako naveličala. Rada bi neko delo, za $$$. [ Jaz bi tudi, tako pogrešam aktivno življenje. Se mi zdi da sem se zelo zapustila od kar sem doma, se dolgočasim vsega sem naveličana,.... Sicer imam dela v gospodinjstvi in z čez glavo dovolj, pa vendar mi manjka "moje življenje". Družba,.... Mož dela zjutraj služba, pride na kosilo in oddrvi privat delat, pride pozno zvečer. Tako da sem cele dneve sma z dojenčkom in željna pogovora z kakšno odraslo osebo. Zato tudi pogrešam delo. Saj mi je lepo in uživam z , pa vseeno ... Upam da razumete. Midva sva pa danes prvič pojedla kuhano jabolko. Po "prazničnem" uvajanju in privajanju na lepo oranžno Hippovo žličko, sva danes prvič poizkusila z G. hrano, do sedaj sva po žlički pila le čaj in vodo in nama je šlo že zelo dobro. Hitro se je naučil požirati in kar odpre usta, ko zagleda žličko. Tudi drugače sva opazila, da se je po tem spoznavanju z žličko začel zanimati za hrano, vedno ga imava zraven za mizo da naju opazuje, ko jeva in nekaj dni je že prav radoveden in odpira usta, cvili,... Danes je bil navdušen. Dala sem mu tri žličke, pa je užaljeno jokal ker sem prenehala in odložila lonček. Gledal je lonček in glasno jokal, zato sem mu ponudila še malo, vendar si nisem upala preveč za prvič. Kaj menite, lahko poizkusiva še z rižolinom zvečer? Ali naj raje počakava? NANA pomoč, nasvet, prosim. Sicer vem da je treba pričet počasi, pa si vseeno želim poizkusiti, ker sem mnenja da ga mleko ne nasiti dovolj, zato se tako pogosto zbuja. Menim da bi po bolj hranjivem obroku utegnil spati dlje. Kar posledično pomeni malo počitka zame drugače pa se je to leto slabo začelo, podražitve, za popiz***!!!! Bi najraje dala teh svojih 200 € Janši in njegovim pa naj si še to razdelijo. Banda pr*****... Pa še obisk s Krvavca sem dobila Kako ste se počutile, ko ste dobile prvo menstruacijo po porodu? lp.
|