|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
5.1.2008 10:29:29   
jst86
123a T v ušesu je višja za 0,3-0,5 °C. tako da moraš to odbit stran,da pride realna.to mi je kolegica povedala ki je zaposlena v zdravstvu.

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
5.1.2008 11:08:58   
aljab
Živijo.. SREČNO IN ZDRAVO 2008!!!!

Moram  mal pojamrat....
Za mano je obupna noč...mala se je navadila jamrat kot bi kakala....in to počne non stop, ko ji kaj ni prav...med drugim od 4h do 5.30 danes ponoči. Do sedaj je pa spala celo noč z enim dojenjem...in me razvadila. Danes sm bla ko zombi. Poleg tega stalno dviguje rito, ker hoče, da jo dvignem...in navadila se je sonožno odgrnit odejico s sebe...v zimski vreči pa ful nemirno spi.

No zjutraj je pa na ves glas vriskala, dokler se nisem spravila iz postelje. Ne vem kako zmorete tiste, ki mate vsako noč tako..user posted image

Ko vas berem me pa kar zaskrbi...vse imate tako velike otročke!!!! Moja se je v enem mesecu zredila komaj 450g...v dolžino pa kar raste. No sedaj ima 5900g. Pa saj ma ful lica in stegenčka, ampak ko jo dam na tehtnico pa....
Jaz jo le dojim in nimam pojma kolk poje, ampak nič ne jamra čez dan. Res pa je, da se hoče spet več dojit ponoči. Sedaj ji je ravno prav 62.

Žabonka upam, da si bolje...mogoče si kaj takega pojedla....
Moji nečaki so imeli vsi rota pred kakim tednom (pa mama, ata)....no sedaj pa majo gripo. Medve z malo smo ble v stiku in sedaj upam, na najbolje....

Sem šla na septembrke 2008 in vidla da ste ble vse nostalgične... sm se morala prav zadržat, da nisem tud jaz kaj napisalauser posted image . Že tko je več postov od 2007-k kot 2008-kuser posted image user posted image .

Pozdravček

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
5.1.2008 11:18:14   
Rožica*
Hojla

Raport: Noč je bila sicer še vedno bolj med svetlimi, je pa napredek že to da sva se hranila na 2,5 do 3 ure.

Rižolino je pojedel z navdušenjem. Sem mu ga dala poizkusiti najprej po žlički in bil je očaran kar smejal se je, odpiral usta, spuščal glasove in zahteval še.

Sem pa še vedno v dvomih če dovolj je čez dan user posted image
Mislim da je premalo in se zato ponoči zbuja. Zdaj mi po flaški spije tudi samo 80 ml mleka na obrok. Meni se zdi to premalo.
Kaj menite?
Kako ga naj prisilim da bi pojedel več?

Razprodaje so tudi pri nas dobrodošle, bi jih malo obiskala, pa sem svojo porodno zadnjič obljubila Janši user posted image
Malo več resnosti, Kupit bom verjetno šla kakšen body za malega. Bi pa tudi jaz veliko potrebovala, pa žal moja denarnica ob takšnih stroških ne zmore takega nakupa. Bo treba raje na dieto, da mi bodo vsaj kakšne stare hlače prav.

Lep dan.

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
5.1.2008 11:29:54   
melani99
A, tukaj se zbirate septemberke! Upam , da ne bo prevelike zamere, ker sem kar malo prečekirala vaš forum...no, ja...rabla sem pa tudi zelo dolgo, da sem pogruntala po ne vem kolkih mesecih, da bi tudi jaz se vam lahko priključila, ali moram izpolnjevati kake posebne pogoje?user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
5.1.2008 11:34:33   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: melani99

A, tukaj se zbirate septemberke! Upam , da ne bo prevelike zamere, ker sem kar malo prečekirala vaš forum...no, ja...rabla sem pa tudi zelo dolgo, da sem pogruntala po ne vem kolkih mesecih, da bi tudi jaz se vam lahko priključila, ali moram izpolnjevati kake posebne pogoje?user posted image

Nobenih pogojev nimamo.user posted image user posted image Dobrodošla.
Povej nam kej o sebi in svojem user posted image .

Sem bla zdele zunaj, sem nesla smeti. Sploh ni tolk mrzlo, je pa vse LEDENO!!!!user posted image user posted image

rožica*...po mojem je tvoj user posted image  čist ok. Očitno mu paše večkrat po malem, če je na 2,5 do 3 ure. Žan tudi tako je. Ga nikakor ne morem navadit, da bi večkrat na enkrat pojedel in potem posledično manj pogosteje. Midva se sicer dojiva, ampak glede na to, da si na črpam iz ene dojke po 100-120 ml, on pa včasih tud dvakrat zaporedoma, je iz ene dojke bi rekla, da ne poje 100 ml/obrok.

aljab...mogoče pa bo tvoja user posted image  manekenka. user posted image user posted image user posted image  Žan ima nekaj čez 6 kg, ampak je fantek, drugače pa tudi midva nosiva št. 62.

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
5.1.2008 11:40:20   
melani99
user posted image user posted image user posted image jupi, vsaj nekje ni treba izpolnjevati obrazcev za včlanitev!user posted image
torej, moja pupika bo stara 4 mesece, je nedonošenček, rojena v 28. tednu, s porodno težo 1007g, 35 cm in verjetno ena redkih dojenčkov, ki so se rodili v osebnem avtu....se ji je tako mudilo, da nismo dospeli priti do bolnice.user posted image  ampak na srečo se je vse končalo dobro.

drugače sva pa zadnje dni obe zelo sitni, tak da ati skor ne zdrži več zram naju, ampak se še kar trudi! mislim, da user posted image daje vreme, pa še v precepu sem vsak dan, ali naj grema v tem turobnem vremenu ven ali ne. ko se pa pri nas megla dvigne takrat, ko že skor pade mrak.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
5.1.2008 11:53:12   
Anonimen
Jutro!

Melani99 dobrodošla  user posted image
Ni posebnih kriterijev......tako, da .....akcija, povej kaj o sebi.

Pri nas je bil včerajšnji dan zoprn, zvečer se je umirila in zaspala, zjutraj pa je ob pol5h začela čebljati.....OMG.... user posted image

Potem pa sem jo do 7 jo uspela malo v polspanju pretentat, da je gledala zvezdico, žvečla dudo, se dojila, potem pa se je razjezila, da hoče ustat.
Zdaj pa spi že od 10h.  user posted image
Jaz pa moram kuhat.
Sem se lotila jote. Je že skoraj gotova.

Boga aljab.....saj bo.....a veš, da moja tudi tako dviguje ritko, zlasti, ko je v jajčki.
Joj, kako znajo biti navihani naši otročki.....če pomislim, da je Nežika prvi mesec tudi tako jamrala, celo noč je stokala.....v bistvu bi že pozabila na to, če si nebi zapisala, kakšen je bil dan okrog 1. meseca.
Izgleda pa res, da je tko kot ti po postavi. Po moje se ne rabiš kaj ekstra sekirat.....

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4782
5.1.2008 11:55:26   
Anonimen
....kako... user posted image .v avtu?! Joj, mene bi pobralo......boga reva.....bogi revi sta obe.....

daj napiši kako je pa to bilo....kam pa si šla rodit? MB PT?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4783
5.1.2008 12:09:54   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: melani99

user posted image user posted image user posted image jupi, vsaj nekje ni treba izpolnjevati obrazcev za včlanitev!user posted image
torej, moja pupika bo stara 4 mesece, je nedonošenček, rojena v 28. tednu, s porodno težo 1007g, 35 cm in verjetno ena redkih dojenčkov, ki so se rodili v osebnem avtu....se ji je tako mudilo, da nismo dospeli priti do bolnice.user posted image  ampak na srečo se je vse končalo dobro.

drugače sva pa zadnje dni obe zelo sitni, tak da ati skor ne zdrži več zram naju, ampak se še kar trudi! mislim, da user posted image daje vreme, pa še v precepu sem vsak dan, ali naj grema v tem turobnem vremenu ven ali ne. ko se pa pri nas megla dvigne takrat, ko že skor pade mrak.

A RES????? Daj napiši kej več. Kako je user posted image , kako ji je ime, kako napreduje? Če si pogledala nazaj, si najbrž vidla, da imamo seznam teže in mer za dopolnjene mesece. Kdaj pa si rodila?
Ko sem jaz v LJ rojevala, je bila v sosednji porodni sobi dekle, ki je rodilo user posted image  v 28 ali 29 tednu, nevem točno. Samo slišala in vidla sem kako so doktorji letali not in ven.

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
5.1.2008 12:18:02   
melani99
če se bom še kdaj odločla za otroka, bom že 3 mesece prej kar kampirala pred porodnišnico!!!
začelo pa se je vse zelo hitro, okol 5 zjutraj sem močno zakrvavela, me je moj kar spakiral v avto, da bi me peljal v ptujsko porodnišnico, ampak sem 200 m od hiše začutla tak popadek, da so mu menda skor bobniči poknili in se je kar odločil, da bo peljal v prvi zdr, dom. in med tem ko je šel on not po zdravnico, sem jaz v avtu začutla drug popadek, in tamala je že bla zunaj, zdravnica je prišla še glih pravi čas, da mi je potegnila hlače dol in ujela tamalo, s posteljico vred. po pravici povedano, me je od same panike skor kap, še posebi, ker tamala ni nič zajokala, sva oba misla...najhujše..pa tudi zdravnica je mislila enako, dokler se mala po kakih 10 minutah, ko smo že bli a ambulanti , le oglasla.
pol pa je bla še enkrat večja panika , vsaj pri zdravnici, ker ni mogla nič pomagati tamali, rešilca ni bilo od nikoder, helikopterja tudi ne, tak da nas je že hotel moj spakirat nazaj v avto in sam odpeljati, no, pol smo le dobli rešilca, ki nas je odpeljal v Mb, kjer so nas pred vhodom čakali z vsemi mogočimi aparati, ampak so bli full presenečeni, ker je mala dihala samostojno, tako, da tudi ta 2 meseca, ko je bila v Mb pediatriji, ni blo nič posebnih težav z njo.

Je pa bila to posebna izkušnja za mojega fanta, ki se je skos branil biti zraven pri porodu, nazadnje pa je moral skor babico špilat!user posted image

Uh,sem se razpisala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
5.1.2008 12:27:23   
jst86
melani dobrodošla!ojoj tvojemu user posted image se je pa res mudilo.važno da je z obema okuser posted image

noč je bla ok.2x sva jedla,1x oa se je kar tako zbudil in hotel čebljat.pa je obupal ker mu je mami na vse pretege dudiko v usto tiščalauser posted image .dons sem kupila fiziološko da mu bom spirala učke,ker si jih še vedno precej mane.zdej spančka-po dveh dneh joka in sitnarjenja sem se odločila,da bo pokonci samo 1 uro in pol spat.po moje je biol tako zmatran da je komaj živel.tudi po 3 ure mi ni spal,samo jok.

naš tudi dviga ritko in se odriva z nogicami.včasih ga komaj pravijem.v lupinici je pa itak ves histeričen,dokler se ne začne nosit.

mi bomo verjetno s "konkretno" GH do posvetovalnice,ker se mi zdi da ga malo želodček matra.sliši se kot da se puding kuhauser posted image .ja vem čudna primerjava,ampak drugače ne znam razložit.user posted image se še kateri zdi da se želodček čudno "oglaša"? (joj kakšni stavki-upam da razumete)

user posted image a jim še vedno menjate strani ko spijo?koliko časa je to potrebno delat?

aljab,ravno včeraj sem se spomnila nate in na doroteo. ona se tudi ne javlja večuser posted image ma ful čvekic pogrešam....

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
5.1.2008 12:39:32   
lemavrica
Ojla,

mi spet jemo sredi noči in to že kakih 14 dni, sem mislila da ga bo minilo ampak ne. Ponoč okol hodim k zombiuser posted image . Je pa včeraj začuda sam zaspal, sva ga dala v pojstlo in pol se je še kake 45 min pogovarjal z rokicami in zaspal. Samo kaj ko je bil to nejbrž samo demo. Pol se je pa zbudil okoli 2.30 in še ob 6h. Jest sem čist fertik, pa še tile moji lasje me ful skrbijo.
Možu se je iztekel dopust, pa tko fajn je blo k smo bili 14 dni skupaj.

Razprodaje nejbrž bom šla samo za kak plašč pogledat drugega pa ne rabim.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 5.1.2008 12:43:34 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
5.1.2008 12:43:16   
Anonimen
melani99 - to pa je zgodba!!!!

DOBRODOŠLA MED NAMI!

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 4788
5.1.2008 12:48:48   
sonce78
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

user posted image se še kateri zdi da se želodček čudno "oglaša"? (joj kakšni stavki-upam da razumete)

user posted image a jim še vedno menjate strani ko spijo?koliko časa je to potrebno delat?

Želodček se tudi mojemu sliši, pa pri dojenju je slišati pretakanje. Upam, da je to ok.

Jaz ga ponoči še vedno dajem na bok in po vsakem podoju na drugi bok. Podnevi pa spi na hrbtu.

Naša noč: zaspal ob 21h ...dojenje 24h, 1.50h, 3.20h, 4.50h, 6.30h, 8.00h ......vmes je še parkrat hotel dudo .....  ajoj, ajoj .... zmeraj bolj imam občutek, da ga moje mleko ne nasiti več, čeprav podnevi pa je na 3 ali 4 ure. Ali mi priporočate dodatek?

melani dobrodošla user posted image user posted image user posted image .... Bravo .... to pa je izkušnja in bravo za korajžo ..... hčerkica pa je prava bojevnica user posted image user posted image user posted image

Moj sonček še vedno fajn kašlja, nos mu čistimo kar s pingvinčkom tako, da sedi meni na kolenih nagnjen naprej in mu vlijemo veliko fiziološke. Ven mu priteče ogromno sluzi, z aspiratorjem pa še na koncu povlečem ven. Pri tem početju pa sosedi rabijo zamaške za ušesa .... ampak raje nekaj dretja, kot pa vneta ušesa.

Sem se pa tudi jaz prehladila ...... tako da, prehlad, nespanje, raste mi modrostni zob, matrajo me gljivice (verjetno je zraven še vnetje, ker me trebuh boli), stanovanje polno mojih las ...... sem v katastrofalnem stanju user posted image .... sem se morala malo skašljat.

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
5.1.2008 13:48:39   
helenav
aljab tudi mi smo majhne sorte. 4. mesec 5060g.....tudi 62 št..oziroma tudi 56 nam je še kaj prav.....in moja se tudi redi okorg 500 na mesec...samo prvi mesec je dobila kilo.....drugi že 700..tretji 550..sedaj četrti 500 ( to vem, ker smo se tehtali v bolnišnici, kjer smo se šli 2. 1. preventivno pokazat, saj je jokala neutolažljivo celo popoldne....tako kot tvoja nefretiti ampak odšli smo domov brez odgovorov kaj je to bilo....no važno da jo je doktorca pogedala in je zdrava.....

rožica tudi mi se ponoči dojimo fulll pogosto..prvo rundo zdrži.....potempa je kazastrofa....najhuje mi je ker kar naenkrat ne želi več dudice...moja joška je sredi noči dudica, kajti le tako se umiri in zaspi..poje pa seveda nič.....tako se budimo na eno uro..vsako drugo se hrani...pa je do sedaj lepo spančkala.....nismo pa menjali ničesar....

sonce78  tudi jaz razmišljam o dodatku.....ampak sedaj ko sem maloprebrala sem ugotovila, da imamo skoraj vse iste težave...tudi tiste, ko so jim prej user posted image jedli lepo in se ponoči manj hranili....jaz sem že kupila dodatek.....sedaj pa res ne vem kaj
user posted image user posted image user posted image A MISLITE DA JE TO NEK POSKOK V RASTI
sem pa ful štufa dojenja....upam, da me ne bo sedaj kašna za uha...ampak jaz si ne morem kaj..res sem utrujena od nenehnega razmišljanja ali poje dovolj....ima dovolj....bi rada še....se redi, napreduje...dojenje nismo še nikoli imeli na tri ure in prav nikamor ne morem it....sploh sedaj čez zimo, ko ne morem glih povsod dojit....
vesela sem da mi je uspelo dojit in menim da sem ji dosti nudla....sedaj gremo proti 5 mesecu in odločla sem se, da ji zvečer začnem dodajat, ko bo sprejela umetna in se nanj navadla bom v to mleko začela mešat piškotke...potem pa počasi uvajanje GH čez dan....

melani 
dobrodošla.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
5.1.2008 13:51:38   
lumpa6
melani dobrodošla user posted image user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
5.1.2008 13:53:51   
Anonimen
Jure in ati sta šla od hiše. (Jure ima trening) in zdaj imam jaz čas za RR.user posted image

Naša noč je bila tudi čudna. Matija je zaspal včeraj ob sedmih po kopanju in ko sem jaz ob polnoči šla spat sem v temi uspela videt obrise njegovih nogic - ležal je na odeji. Čisto počasi sem se približala njegovi posteljici, da bi ga pokrila in naenkrat je dvignil nogice v zrak in zagledala sem dve črni očki in nasmeh do ušes. Falot mali je bil buden. Ker pa je bil že zdavnaj čas za hranjenje, sem ga odnesla v najino posteljo. Ko se je najedel, sem se delala , da spim, ker se je vstrajno nasmihal proti meni. In uspelo je, jaz sem zaspala in očitno on tudi - enkrat.user posted image user posted image user posted image
Potem pa je bil buden zjutraj okrog pol sedmih. vstrajno sem se delala, da spim. Pa je malo vlekel, malo gledal, malo dremal. In ob osmih sva vstala. Vsaj priden je bil.

Sem pa šele danes dobila izvide od testiranja (po 1,5 mesecu) in piše:
...da preiskave ne kažejo na morebitno alergijo posredovano z IgE protitelesi, vendar glede na klin. sliko in druž. obremenitev zelo verjetno gre za preobčutljivost na prehrambene alergene,.....

NIMAMO ALERGIJE!!!!user posted image user posted image user posted image  To pa je bila danes novica dneva.

melani99 - kar ves čas že razmišljam kako je izgledalo to v avtu. Kdaj si pa rodila?

Sem pozabila napisat. Sva brez dodatka - naenkrat imam mleka za izvoz. Kar zaliva ga, ko vleče. Se pa tudi pospešeno doji, mogoče bo zrasel. In sedaj prvič ne dvomim, da imam premalo mleka.

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4792
5.1.2008 14:08:51   
lumpa6
duška čestitam za dobre noviceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
5.1.2008 14:32:09   
annie
Melani99 pozdravljena! Res neverjetno! Kot zanimivost ti naj povem, da sem tudi jaz rojena v 28. tednu z 1300g in 38 cm dolžine user posted image . Kaj čes, enim se nam pač mudi, je tudi mojo mamo porod zelo presenetil, samo ona je sfolgala prit do porodnišnice user posted image user posted image  

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
5.1.2008 14:35:31   
melani99
ja, sej, kaj hočeš, na srečo se je vse končalo dobro in tudi sedaj dobro napreduje (3200g, 47 cm),
zanimivo, ne poznam nobene odrasle osebe, ki bi bila rojena kot nedonošenček- si 1! evo, pa si živ dokaz, kakšni borci znajo biti otroci!user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
5.1.2008 14:44:28   
annie
Ja imaš prav...boš videla, še kako hitro bo zrastla user posted image user posted image Je pa bilo zanimivo, ko sem rodila, je bila takrat na viziti ista zdravnica (dr. Burja), ko je mene "imela prek" kot nedonošenčka. Kar verjet ni mogla očem, jaz pa tudi ne...user posted image user posted image

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
5.1.2008 14:54:07   
melani99
temu bi se pa lahko reklo usodauser posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
5.1.2008 15:27:33   
Anonimen
Melani dobrodošlauser posted image .

Jaz sem pa danes imela vsega dovolj, Žan je že dva dni bil tako siten da ni bilo za zdržat, jok in dretje kar naprej, pa nos zamašen, pa soor.....ah, vsega po malem....No, sedaj je boljše.
Sem pa mu danes dala na žlico za probat rižolino, da vidim če bo sploh znaj pojest in glej ga hudička, tako je pridno papal da bi obrok na žlico pojedeluser posted image . Saj ne rečem da ni šlo tudi okoli, ampak nič ni namensko pljuvala ven ali se zvijal in zgražal zraven.
Tako da danes zvečer dobi prvo porcijo rižolina za večerjo, seveda razredčenega. Pa da vidimo če zmore noč prespatuser posted image .

(odgovor članu melani99)
  Neposredna povezava do sporočila: 4798
5.1.2008 15:31:06   
Anonimen
melani99, dobrodošla!

Kopanje... Še vedno v banjici. Mu je pa Miklavž prinesel novo, ker tisto je že prerasel. Super je. Velika, prostorna, pa še tisto noter ima, da je user posted image  lepo naslonjen in ne more ne naprej ne na stran. Kupljena pa je v Arielu.

Dojenje... Ponavadi samo z ene. Včasih pa mu ni dovolj, pa mu dam še z druge. Odvisno od situacije no.

Spanje... Spi na hrbtu, tako mu najbolj paše.

Joj vem, da sem pozabila odgovoriti na full stvari...

Duskamb, super, da ni alergije!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melani99)
  Neposredna povezava do sporočila: 4799
5.1.2008 15:33:38   
Anonimen
Srček, kakšen rižolino si mu dala??

Jaz mislim, da bom začela z Novalac-ovo prvo žitno kašico ali pa Milupa Bio žitno kašico. Bomo videli. Mislim, da je na tržišču preveč vsega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?